Diğer Varsa oradan bana biraz huzur verir misin😏? Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Varsa oradan bana biraz huzur verir misin😏?Sabah uyanıp işe gitmek nedir ya. yaşıtlarım havuzlu evlerde kokanli partilerde eğlenirken bende ks de, kim daha bilgili, zeki diye tartışıyorum tamam sensin sus artık. tsk Varsa oradan bana biraz huzur verir misin😏? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bodunum Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Şu yazının ekran görüntüsünü alayım arada burayı ciddiye aldığımda açar okurum 😄kim daha zeki😂😂 1 1 Yorumla Dostoviski +1 yıl o kadar mi kotu Yorumla
Nedenhepsen Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 37% +1 yıl Huzur, Kalamış'taymış, bir gidip bakmak lazım eskiler doğru mu demiş diye:) 1 0 Yorumla
keremDNZ Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Diğer konusunda 12,1b cevap paylaştı. Huzur veren yoktaondan hep antin kuntin kadinlara denk geldik 1 0 Yorumla
Pembemarlboro Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Feda olsun 😄 1 4 Yorumla Dostoviski +1 yıl polyanna geldi 😄 Yorumla Pembemarlboro +1 yıl Yaaa herkes öyle diyor 🙄 Ama napayim sevdiğim insanlar olunca her şey feda olsun diyorum 😄 Yorumla Dostoviski +1 yıl ah cok tesekkur ederim 🙏🙏 sende olmasan ks de kim sahip cikcak bize 😄 Yorumla Pembemarlboro +1 yıl Ben de teşekkür ederim aslan 😇😇 Yorumla
Aysti Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl En iyisi emeklilik oraya atlayamıyor muyuz? 0 4 Yorumla Dostoviski +1 yıl Daha var ya 😬 Yorumla Aysti +1 yıl Keşke hemen olsa. Ne güzel şeydir emeklilik :D Yorumla Dostoviski +1 yıl az kaldi cok az milim Yorumla Aysti +1 yıl Hadi inşallah Yorumla
Tatlıbirüye Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 401 cevap paylaştı. Kokainli partilerin neyine özendin bu kadar 0 4 Yorumla Dostoviski +1 yıl kucuk bir espiri ortami yumusatmak adina 😕 Yorumla Tatlıbirüye +1 yıl Hmm bence hoş örnek olmamış Yorumla Dostoviski +1 yıl tamam hos yazariz Yorumla Tatlıbirüye +1 yıl Peki🤔 Yorumla
En İyi Cevaplar