Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılM*alsan seversin. ''Her daim'' demek, güzelliği dışında bir vasfı olmasa bile yine de sevmek demek. Maalesef hemcinslerim ilkel içgüdülerine karşı koyamayıp güzel kadınlarla birlikte olmak istiyorlar. Pek tabii hakları, olsunlar ama güzellik dışında bir vasfı yoksa olmasınlar. Sırf güzel diye karakteri, kafası boş kadınlarla yaptıkları evlilikler yüzünden mutsuz olan birçok tanıdığım var.
31 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur
En İyi Cevaplar
Güzel kızlar elbette sevilir, ama bu sevginin kalıcı ve gerçek olması sadece dış güzellikle sınırlı değildir. O kişi egolu herkese üstten bakıyorsa bu brnce çekilmez. İnsanları asıl sevdiren şey, karakterleri, samimiyetleri, kalplerinin güzelliğidir. Herkes ilk iç güzellik önemli dış görünüş değil dese de ilk olarak dış güzelliğe bakarlar. Dış görünüş ilk etapta dikkat çekebilit ama birini gerçekten sevmek, onun iç dünyasını tanımakla başlar. Sonuçta, güzellik zamanla kaybolabilir ama iyi bir kalp ve güzel bir ruh her daim mutlu yaşar.
Bu yüzden, bir insanın gerçekten sevilmesi dış güzellikten çok daha fazlasına dayanır. Hem, güzellik dediğimiz şey herkese göre farklıdır; önemli olan doğru kişiye güzel gelmek, değil mi?
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru
Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. yok güzellikle iyi insan olmak farklı şeyler bunun da gerçek olması (iyilğin) ruhla ilgli yani insanlar yapay olarak iyidir ve bu çok ciddi bir manipulasyondur.. yani iyi görünürsen akıl almaz zarar verebilir.. o yüzden dünyanın en güzeli olsa aynı zamanda dünyanın en kötüsü olma olasılığı vardır. tabi ikisinin bir arada olması "tadına doyulmaz"
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım
1 yılSevilir tabiki neden olmasın hiç farketmedinmi hem iş olsun hem dışarda hep ön plandadırlar başarısız olsalar bile güzellikleri sayesinde olumsuz yorum almazlar çünkü güzeller ve bizim uçkuru düşük millet güzelleri her zaman severler bu bir gerçek
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Yapay Zeka Cevapladı
Selam nordun_gadasi! 🤗
Güzel kızlar her daim sevilir mi, sevilmez mi? Bence güzellik dediğimiz şey sadece dış görünüşle sınırlı değil. Evet, fiziksel çekicilik dikkat çeker; ama asıl önemli olan ruh güzelliği, samimiyet ve insanın enerjisidir. Dış güzellik zamanla solabilir ama karakter hep iz bırakır! 🌟
Yine de, güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Bazısı saçlarının doğal haline bayılır, bazısı yetkin bir duruşu sever. O yüzden “her daim” demek biraz zor. Sevgi tamamen kişisel bir şey ve çok daha derin konulara dayanıyor. 😊
Sen ne düşünüyorsun peki? Dünya sadece dış güzellik üzerine kurulu değil diye hissediyorum, ne dersin? 🌺✨10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
40Cevap
Olmuyor ya güzellıkle bıtmıyor. Reklam yüzü kız arkadaşımda oldu ama hayatı bataklıktı resmen. Mıdem bulanırdı onun hayatında. En sonunda ayrıldım omzumdan yük kalktı. Kesınlıkle ruhu karakterı güzel olsun
11 Yorumla- 1 yıl
İyi yapmışsın
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKimse her daim sevilmez güzel olsun çirkin olsun sevginin aşkın bir süresi vardır. Güzelliğe de çok güvenmemek gerekiyor eskiler hep Allah çirkin şansı versin derlerdi cidden doğru
21 Yorumla- 1 yıl
Doğru demişler
1 yılÖyle olmuyor o iş sevilmiyor, sevmiyorsun o kimya bambaşka bir şey dünyanın bütün kadınları da gelse ruhun birini seçiyor gerisini eyvallah etmiyor
224 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
Ruhunun sectinini nasıl anlıyorsunuz
- 1 yıl
@Mineral2023 uzun bir konu bir uzun uzun konuşmak lazım ama zamanın yok
- 1 yıl
Özetle söylenebilir
- 1 yıl
@Mineral2023 ruhun seçerse birini evren üzerine gelir merak etme gözüne sokarlar her şeyi
- 1 yıl
Evren bende işlemiyor sanırım
- 1 yıl
@Mineral2023 belki de henüz hazır değilsin
- 1 yıl
Başkasının kollarına gidince mi hazır olacağım. Neye hazır değilim. Ya da nasıl hazır olunuyor ki
- 1 yıl
@Mineral2023 doğru insan gelsin diye 4 kişinin kollarına gitmek lazım 4. Kişi o değilse bile 5. Kollar seni bırakmaz 😀
- 1 yıl
Dalga geçmeyin ya.
- 1 yıl
@Mineral2023 ne diyim dalga geçmeyin başka kollara mo gideyim diyen birine ne dicem kol kası gelişmiş olsun barı sıkı sıkı sarılsın mı istersin ne diyelim 😀
- 1 yıl
Ruhum seçiyor, evren durup seyrediyor, ne yapayım. Mecbur yoluma devam ediyorum. Hazır değilsin ne demek. Zoruma gidiyor.
- 1 yıl
@Mineral2023 yorum altına yorum yapmasan çok bildirim geliyor 👋
- 1 yıl
Ben yorum sahibine yazıyorum size değil ki. Geliversin ne olmuş yani dünyanın sonu mu.
- 1 yıl
@Mineral2023 rahatlık, kendinden emin dik duruş... Olacak olacak hazır olacaksın sen😀
- 1 yıl
ah be keşke benide tarif ettiğiniz gibi seven olsa ama ben hep 2. seçeneğim hatta belki son
- 1 yıl
@ACİLCEVAP1234567 aman napacaksın saçma sapan işler bunlar, hayatını daha zevkli hale getir, bir insanın varlığına umut bağlama... Ruhun da sesi bir yere kadar sonra kesilir
- 1 yıl
Ruhun sesi dediğinize pişman ettik galiba :)
- 1 yıl
@Mineral2023 sıkıntı yok sohbet havasında geçiyor rahatsızlık soru sahibine oluyor biraz.🙂
- 1 yıl
@ACİLCEVAP1234567 onun nedeni bilinçaltıymis. Bununla ilgili travman varsa ilişkilerde ikinci kadın oluyormuşsun.
- 1 yıl
@Mineral2023 evet bu doğru psikolojik olarak insan bilincini hep kendine çevirmeli, bilinç altı kirleten insanlar hayatınıza hep girerler size değersiz hissettirdiklerini fark edersem uzaklaşacaksın.. diğer türlü peşinde koşan sizi öven yücelten insanlarda sıkıntı bu daha beter hatta herkesten o ilgiyi görmek isiyor bilinç altı
- 1 yıl
Öyle olmuyor, bilicalti temizlenmenden düzelmiyor hicbirsey, uzaklastiramazsin kimseyi.
- 1 yıl
@Mineral2023 tamam işte ben de onu diyorum önce uzaklaş sonra temizlik yapacaksın aynı yerde o iş iyice sarpa sarar
- 1 yıl
@Mineral2023 gençler bir daha yorum altına yorum yapmayın bildirimler çok geliyor
1 yılBegenilir arzulanir ama sevilmeyebilir sevilcek bi karakteri yoksa. Bazi erkekler baskalarina hava atmak amacli isterler sahip olmak onlara. Statu sembolu gibi ama gercek sevgi degil bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
Bir kadının neresi güzelse, en çok orası okşanır.
Kalbi güzelse kalbi, ruhu güzelse ruhu, yüzü güzelse yüzü, ... (;
Şimdi uydurdum ama ilerde atasözleri literatürüne girebilir.
12 Yorumla- 1 yıl
Neden girmesin
- 1 yıl
((:
1 yılMaalesef. Karakteri ne kadar itici olursa olsun güzel olduğu için bir yerlere gelen kadınlar var dünyada. "Pretty privilege" denen şey işte.
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef
- Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılSevilmez istek ve talep çok olur belki o da dikkat çektiğı için önemli olan gerçekten sevilmek
41 Yorumla- 1 yıl
Öylesi de denk gelebilir
1 yılValla seviyorlar... hele de karşı taraf pek de yakışıklı değilse güzel ama psikopat ablamiz bu abiyi köle gibi kullanıyor😅
21 Yorumla- 1 yıl
Hiç sorma 🙃
Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Hayır asıl güzeller sevilmez şansları hep b. k olur aşk yonunden
33 Yorumla- 1 yıl
Yine de sevilirler
- 1 yıl
Anladım
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz erkeklere denk gelenler sevilmez sadece belli bir zaman takılıp başka kadınlara geçerler.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılhayır. iki süper güzel kız arkadaşım wardı, biri süper ego ve diğeri sal. ak. ikisi de üzülen tarafta oldular ;)
12 Yorumla- 1 yıl
Demek ki herkes için geçerli değil bu durum
- 1 yıl
değil. zaten erkekler bunu anlasa piyasa yerine oturcak
Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Güzel kızlar her zaman öpülür ama sevgi farklı güzellikler ister.. bunların da dış görünüş ile pek ilgisi yoktur.
13 Yorumla- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Cansın sen
1 yılHoşlantı için evet sevgililik için tek kriter değil, karekter yoksa bir işe yaramadı o güzellik.
11 Yorumla- 1 yıl
Yani
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayırsever güzellerse, itinayla severiz 😈🔥
Bana faydası olmayan güzelin, nesini seveyim 💁😅
11 Yorumla- 1 yıl
İlla ki faydası olur
- Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılGöreceli durumlar değişkendir. Sadece hiç kimse vazgeçilmez değildir. İnsanoğlu işte huyu kurusun. 😃
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır sevilmez eğer egolu ve soğuk biri ya da kendini çok beğenen herkesi ondan aşağıda görüyorsa sevilmez 😅😅
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçi öylesi insan da sevilmez
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel kızlar her zaman sevilir her erkek peşinden koşar ama biz erkekler ne kadar yakışıklı olsak kızlar yüzümüze bakmaz 😢😅
13 Yorumla- 1 yıl
Kaslı olursan bakarlsr 🙃
- 1 yıl
Geneli sever
1 yılÇok güzel olan arkadaşlarım var ve hayır sevilmiyorlar
21 Yorumla- 1 yıl
Oda onların şanssızlığı
- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik keşke yüz ile sınırlı kalmasaydı belki daha çok kadın sevilebilirdi
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya
1 yılBizim burada bir laf vardır. Allah çirkin şansı versin. Öyle bir şey
12 Yorumla- 1 yıl
Sana her anlamda gerekli
- 1 yıl
He yaov
1 yılBence evet buna hayır diyecek insan yoktur bence güzel olan sevilir
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Bi laf vardır boyu güzelden usandım da huyu güzelden usanmadım diye
12 Yorumla- 1 yıl
Doğru denilmiş
Yok sahip olma isteği o gerçekten seven varsada azdır
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
1 yılGüzel oldu mu o kız ağzına da s1csa erkeklerin yine onun peşinden koşuyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten öyle
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılSevilmezler, özellikle bazı hemcinsleri ve reddettikleri tarafından
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın galiba
Katiyen olamaz.
onlardan iyi arkadaş oluyor ama çok kendilerinden bahsediyorlar11 Yorumla- 1 yıl
Yani öyledir
1 yılGüzel değil anlayışlı kadınlar her zaman sevilir gadası🥰
13 Yorumla- 1 yıl
Hmm senin gibi mi 🙃
- 1 yıl
sağolasın bana çirkin dediğin için ahahah :)
- 1 yıl
Çirkinsin demek
- Güzellik & Bakım konusunda 596 cevap paylaştı.
1 yılOna sevmek denmiyor beğendiği birine sahip olma isteği
13 Yorumla- 1 yıl
Ama ha deyince kimse kimseye sahip olamaz
- 1 yıl
Seviyormuş gibi yapıyorlar olana kadar
- 1 yıl
Yani öyle yapanlar var
1 yılBu resimdeki kız Kürt şivesiyle konuşuyormuş gibi hissettim
13 Yorumla- 1 yıl
Nerden aklına geldi 😅
- 1 yıl
Benim aklıma ne geleceği belli olmaz😂
- 1 yıl
Hahaha doğru 🤣
Sevgi ve fiziksel özellikler çok bagdastirilmaz bence yani cevabım hayır
11 Yorumla- 1 yıl
Anladım
1 yılÇok güzel bi kızla bir kere görüştükten sonra bende albenisi bitiyor ya
11 Yorumla- 1 yıl
Yaaa
İnsan evladı olamamışsa, kainat güzeli olsa boş.
11 Yorumla- 1 yıl
Orası öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılBir de şöyle bir söz var 'Ucuz malın alıcısı çok olur.' hepsi güzel olduğu için değildir çoğu erkek de bu yüzden yoğunlaşır sen de 👍
11 Yorumla- 1 yıl
Sonuçta bir güzellik var her ucuz mala da herkes bakmaz en nihayetinde
Gizli Üye(36-45)1 yılSevilmez. Öyle olsaydı mankenler hiç aldatılmazdı 🎶🤸
21 Yorumla- 1 yıl
Hmm sende haklısın 🙃 birde olayın o yüzü var
Gizli Üye(25-29)1 yılAçıkcası sadece görsel olarak seviliyoruz keşke çirkin olsamda kalpten seven birini bulsam
25 Yorumla- 1 yıl
Hiç sevilmemekten iyidir
Cevap sahibi1 yılHayır dışarıdan obje algısı kaşar lakaplarıyla alınmak iyi değil.
- 1 yıl
O tür söylemleri diyenler aptal insanlardir
Cevap sahibi1 yılTürkiyede akıllı insan sayısı bir elimin psrmak sayısını geçmeyeceğine göre cidden kötü bir konumda oluyorum
- 1 yıl
Ya öyle deme kafa yapina uygun biri illa çıkar karşına
Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. her şey güzellikmiymiş çok saçma insanı güzel yapan hal ve hareketleri asil duruşudur..
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
1 yılEvet sevilir. Herkes yok karakter önemli yok bilmem ne diye vaatlerde bulunabilir ama inanma, güzelsen dünyanın en adi insanı ol yine de sevilirsin.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle herkes dış görünüşe bakıyor
Sadece güzellik yetmez sevilmeye diye düşünüyorum ama günümüzdeki çoğu erkekler güzel olsun yeter kafasındalar ya da nefes alsın yeter kafasındalar.
26 Yorumla- 1 yıl
maalesef
1 yılHayır. Yakışıklı erkekler güzel kız sevmez mesela
13 Yorumla- 1 yıl
Neden sevmesin
- 1 yıl
Bilmiyorum sevmiyorlar çok ego yapıyorlar kendileri seçiyor
- 1 yıl
Hayırlısı
1 yılMağaradan selamlar, karakter işi kanka o, güzel olması bişey ifade etmiyor kamera arkası vsr o işin.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılSevilir ama sadece güzelliği için sevildiği için gerçekten sevilmez
11 Yorumla- 1 yıl
Yani orası da var şimdi
Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı. Kendini bile sevmiyor çoğu insan
23 Yorumla- 1 yıl
İnsan neden sevmez ki kendini
- 1 yıl
İyi bakalım
1 yılBilmem hiç sevilmedim ben
23 Yorumla- 1 yıl
Merak etme seven olmuştur sen farkında değilsindir
- 1 yıl
Umarım öyledir
- 1 yıl
Öyle öyle
1 yılTipi güzel kadınla. evlenmem
12 Yorumla- 1 yıl
Neden
- 1 yıl
Güzel kadından hayır gelmez kalbi güzelden gelir
karakter meselesi
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılEvet seviliyor
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet çok ok şanslısın. eger resimde ki kişisen
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇok şanslısın
- 1 yıl
Sen daha şanslısın
Cevap sahibi1 yılNerden biliyorsun
- 1 yıl
Hissediyorum
Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Herkesle iyi geçinenden korkucaksin
13 Yorumla- 1 yıl
Kötü müdür
- 1 yıl
Haklı olabilirsin
1 yılGüzel bir kız olarak yazıyorum hayır sevilmez
11 Yorumla- 1 yıl
Neden
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana benziyor bu.. Belli olmaz bence
11 Yorumla- 1 yıl
Maşallah
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılHayır her zaman değil
11 Yorumla- 1 yıl
İyi bakalım
Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Şanslı olurlar diyelim
11 Yorumla- 1 yıl
Diyelim
- Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılGüzeller de aldatılıyor bea
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef
1 yılHayır aksine güzel kızlar bahtsız oluyo.
11 Yorumla- 1 yıl
Bazısı evet
1 yılgenellikle yataga atmak icin efor sarfederler
11 Yorumla- 1 yıl
maalesef
1 yılHer zaman değil kendimden biliyorum djd
11 Yorumla- 1 yıl
Yaaa 😅
Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Güzel değilse işimiz ne kanka 😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah sende haklısın
Erkek adamın karısı çirkin olmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi
- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılSevilmezde arzulanir diyelim
11 Yorumla- 1 yıl
Oda bı ihtimal
- Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı.
1 yılEvet sevilir 🤝
12 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- 1 yıl
Tebrikler diliyorum guzellere
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi