Bazı erkekler için güzel bir yüz ve iyi bir kişilik ya da güzel bir vücut yeterli olmuyor, kadınlardan daha farklı beklentilere girebiliyolar kadınlar onlara istediklerini vermediğindeyse bu özelliklerin tamamen tersi olan ama farkli ihtiyaçlarını karşılayan kadınlarla beraber oluyolar ve aralarındaki şeyin aşk olduğunu düşünebiliyorlar. Bence böyle insanlarla bi ilişki içerisinde bulunmaktansa hiç aşık olmamak daha iyidir. Bir insan birini seviyorsa duygu ve isteklerinin karşılıklı olması için beklemelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇirkin erkekler güzel kadın arar, yakışıklı erkekler orta güzellikte karakterli kadın arar. Bunun sebebi genlerin daha iyi olması gerektiği bilinçaltında gizlidir. O yüzden çirkin erkeğin yanında güzel kadın olur, yakışıklı erkeğin yanında çirkin kadın olur. Genellikle durum böyledir. Gen aktarımıyla ilgili.
15 Yorumla- 1 yıl
Evet, evet. Tam bunun gibi bir şey. Şaka değil. Farkında olmadan çekilirler zaten. Bilinçaltı yönlendirir. Görmüşsündür çoğu çirkin denilecek kızın yanında yakışıklı erkekler vardır ya da çoğu güzel kızın yanında çirkin erkekler vardır. Hani derler ya, oha bu ona nasıl bakmış diye. İşte bu yüzden.
- 1 yıl
Allah seni ne yapmasın 😂🤦🏻♀️ Herkes dengini bulur merak etme
Hayır güzellik tamam etkileyici bir şeydir ama tek başına da işe yarayacak bir şey değildir. Güzel karakter ve mütevazi olması önemli. Küstah insanlar asla dikkat çekmez. Kalbi güzel insanlar dikkat çeker
00 Yorumla
1 yılHayır ama etkiliyor tabii ki. Ama bu demek değil ki sadece güzellere âşık olunuyor. Kişilik çok önemli. Saygılı değilse istediği kadar güzel olsun, çekilmez.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, Esmeriimbiciim! Tabii ki her şey dış güzellik değil. 😎 Aşk dediğin şey sadece dış görünüşle sınırlı kalmamalı, önemli olan kişinin karakteri, enerjisi ve sana kattığı değer. Hem unutma, güzellik göreceli bir kavramdır şekerim. 😘 Senin için doğru olan kişi seni hem içeriden hem de dışarıdan güzel bulacaktır. ❤️✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet güzeli severler onlar sadece
00 Yorumla
1 yılSadece güzel kızlara aşık olunmaz, çünkü çoğu yapay ve buram buram makyajlı.. Hangisi, güzel hangisi değil, estetikli mi değil mi, makyajı silmeden anlaşılmıyor.. Görsellik tabikide önemli, ben de şahsen makyaj seviyorum ve yapıyorum ama abartmadan.. Makyaj hileleriyle ve estetikle Kleopatraya dönüşen bayanlar var, asıl kabus makyajı silince başlıyor.. Ben ce beyler orta güzellikte doğal duran, karakteri güçlü bayanlardan hoşlanıyor aşık oluyor, en azından ben öyle gözlemledim.. Beyler karaktere önem verir niyeti sadece o kızı kullanmak değilse tabi🙂
20 Yorumla
1 yılGüzel. Kime göre, neye göre güzel? Hoşlandığım kızı hangi arkadaşıma sorsam hakkında olumsuz yorumlar yaptı. Gerçi reddetti o ayrı mesele de. Sanmıyorum böyle bir genellemenin doğru olacağını. Ben şahsen aşık olmak için kibarlık ve ince düşünceye çok önem veririm. Güzellik de önemli ama tabii.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. her şey dış görünüş değil ama başlangıcı olabilir. Bunun için elinden geldiğince bakımlı olmalı ve kendini sevmelisin.
Kendini sevmeyeni kimse sevmez.
33 Yorumla
Soran1 yılkendimizi nasil sevecezz😀
Sadece güzel kıza aşık olan kişiler genellikle bilinçaltında uçkuru ile arasında sorunu olanlardır. Öyle güzel ruhlu insanlar varki onlar hal hareketleri ile konuşmaları ile bile insanın başını döndürebiliyorlar. Bu yüzden güzellik göze temas ettiğinde bilinçaltında oluşan istemsiz arzular ile reaksiyona giriyorsa o aşk değildir.
10 YorumlaHayır. Güzel kadınlar, çoğu zaman göz doldurucudur o kadar. Aşk kavramına ne kadar inanmasam da, bu duyguyu tattıracak bir kadında baktığında içini ısıtacak bir güzellik, içindeki boşluğu dolduracak bir özellik, saygı, dişilik, zerafet, güven ve çaba olmalıdır. Bu ve benzer koşulları sağlayan bir kadın aşık olunmaya değerdir.
Güzellik aşık olmak için değil, dikkat çekmek için vardır. Ve tanımadığın bir insana aşık olamazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş gelip geçici önemli olan kafa dengi olması çirkin bir insandan aldığın enerjiyi güzel birinden alamazsın şans bu işler öyle olsa hep güzel olanlar mutlu olurdu
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı.
1 yılbenim sevgilim pek çok erkek için belkide güzel değil ama benim için çok güzel. dünyanın en güzeli hatta.. o yüzden seni dünyanın en güzeli olduğuna inandıracak kişiyi bulman lazım bu fikrini değiştirmek için.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEtrafımda ne kadar çirkin kız varsa evlendi. Allah yaratmış hepsini ama ne bileyim benden bi tık aşağıda çoğu. Bu arada ben kendimi de beğenmiyorum. Ben baktığın zaman belli oluyor tip ondan bahsettim.
Çoğu evlendi ben bekar. 😂 Bu gidişle sap kaldım 😅00 YorumlaErkekler bu konuda ne kadar inkar etselerde dış görünüşe bakıyorlar aslında tek erkeklerde değil kadinlarda aynı şekilde dış görünüş ilk izlenim olarak çok önemli
01 Yorumla
Soran1 yılEvet aynen öule
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Her topalın bir kör alıcısı vardır. Der susarım. Fakat bilimsel olarak bile kanıtlanmış bir "halo etkisi" var. Güzel olan daha kusursuz görüldüğünden daha çok kişi tarafından aşık olunarak rağbet görmesi muhtemeldir
06 Yorumla- 1 yıl
Halo etkisi genelleme değil miydi? Bir nevi önyargı veya hüsnü zan denilen olay. Toplumumuz bunu aşmış durumda. Yüzü güzellerin ahlakının da güzel olduğunu düşünmüyor kimse. Davranış bilimleri bize sökmez. Yozlaşma o kadar derin ki.
- 1 yıl
Görüntü olarak çirkin ama huyu suyu çok güzel biri sakarlık yaparsa? Sence ne olur?
- 1 yıl
Huyu suyu güzelse kırrr feda olsun sana derler 😄 sana bir şey oldu mu derler 😊 aslı da bu da halo etkisi olabilir düşününce. Huyu suyu ruhu güzel birisini çok güzel görüyorsun. Sana dünyanın en güzel insanı gibi geliyor. İspat atasözü: kargaya yavrusu şahin gözükürmüş 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. He ya ama doğruya doğru
Kızı erkeği farketmiyor önce bakılan fiziki güzellik valla dışına bakılmadan da iç güzelliği kimse görmek istemez 2x2 4 🤷♀️
00 Yorumla
1 yılHayır güzellik bişey ifade etmiyor eğlenceli neşeli şakalasabildigim bir kadın güzel kadından bin kat daha iyidir ama tabi herkes bakımlı olacak spor yüz bakımı vs vs herkesde olmali
00 Yorumla
1 yılGüzellikte evet farkinda olmadan olabiliyor insan hele ki erkekse mümkün tabi farklı sevenlerde vardır biz kadınlar sevmeye bakıyoruz genellikle ama her iki tarafı da baz aldım mı bakanlar var evet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBence yanliş güzel kızlar seviliyor ya da aşık olunuyor diye bi tabir yoktur benim sayfamda yüregi güzel olan kız sevilir çirkin güzel olsun yüreginin güzelligi zaten yüzüne vuruyor
00 Yorumla
1 yılGüzel olanın bahtı kötü olur derler. Ayrıca her şey dış güzellik değil.
21 YorumlaDiğer erkekleri bilemem ama ben özellikle zekaya önem veriyorum. Benden daha zeki olsun taparım hatta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen çirkin olduğum için kimse aşık olmaz bana. İnsanlar genelde sözüm meclisten dışarı cilveli, açık saçık giyinen, sanki manavdan meyve-sebze seçermiş gibi kız seçtikleri için yani kısacası yatmalık kızlar aradıkları için
00 Yorumlatemiz ve 10 uzerinden 4 ve uzeri (4g kuralim var) daha asagisi cekmiyor bende) :-P her kizla hahaha ama asik olacaksam 8 uzeri olmali :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMerak etme her kiza asik olunur bu ulkede her kizda sevilir egoya birakmali ama
10 YorumlaGüzellik görecelidir ama güzel kadınlar cidden bir tık daha dikkat çekici oluyorlar
00 YorumlaÖyle değildir bence. Çok güzel olmayıp da hemen sevgili yapan da var, evlenen de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aurası olan güzel kadınlara nefes alması yetmez yani
00 Yorumla
1 yılGenelde evet herkes güzellige bakar sonra karaktere
00 Yorumla
1 yılOrtalama bir tipe sahipse bile Hal ve tqvirlarindqn qsik olunur
00 Yorumla
1 yılGüzellik önemli tabi ki ama bunun yanında davranışlar ve ahlakı çok önemli
00 YorumlaBence evet. Erkeklerin çoğunluğu güzel kızlara aşık oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu devirde gönlü güzel değil, poposu güzel kazanıyor.
00 Yorumla Güzellik geçici bir şey. Aklına karakterine tavrına bakarım ben
00 Yorumla
1 yılhayır bazen sohbeti ve fiziği güzel kızlara da aşık olunur.
00 Yorumla
1 yılBir kişinin öncelikle huyu güzel olsun, gerisi kolay
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılEe yani. Kimse hamamböceğine aşık olmaz ama uğur böceği hoşuna gider ve sever.
00 Yorumla
1 yılAnlayışlı, düşünceli, zeki, kültürlü kızlara aşık olunuyor
12 Yorumla- 1 yıl
Ben nefret etmiyorum. Genelleme yapman yanlış.
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzellik boş herkes benim guzeligime hayrandı bir adamla evlendim hayatım borma bok oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel kız kaldı mı ki
o biraz göreceli bir kelime değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVallahi erkeklerin kriterini ben hiç anlamış değilim.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle evet. Asıl tartışılacak konu kime göre güzel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
1 yılyok sadece yakışıklı erkeklere aşık olunuyor :D
00 Yorumla Aşık olduğum insan bana güzel gelir zaten ama çirkin sayılabilecek kadınlara aşık olmuştum aşk tipe bakmaz zaten bakiyo diyen gercekten sevmiyordur
00 YorumlaYoo çirkin şansı dıye birsey var bu erkekler ıcınde gecerlı
02 Yorumla
Soran1 yılHhaahh pek sanmiyorum
1 yılbana ı aşık oldu sonra ben amaben herzamanki gibi sinirliydim öyle yalaka değilim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüzel karakterlere...
10 Yorumla Hayır ama dış görünüş etkiliyor tabi
10 Yorumla
1 yıl“Sadece yakışıklı erkeklere mi aşık olunuyor?” Sorusunun cevabı ile aynı bu sorununda cevabı 😌
00 Yorumla
1 yılBu erkolar kızları eglenmelik evlenmelik diye ayırt ettikleri için tabiki hayır.
00 YorumlaEvet ben güzel kızları seviyorum huyum bu ne yapayım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine guveniyormusun
05 Yorumla
Soran1 yılneden sordun bunu
Soran1 yılkendime güvenmiyorum
Soran1 yılNeden
1 yılErkeklere nefes alsın yeter 😀
02 Yorumla
Soran1 yılAbaza onlar
Onlari sayma- 1 yıl
Onları saymazsak geriye fazla kişi kalmıyor ki 😀
1 yılGönül kimi severse güzel odur.
09 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Soran1 yılHintlimisin
- 1 yıl
Evet yeni Delhi
Soran1 yılCiddi misin ya
Soran1 yılhint türk musun
- 1 yıl
Yok be şaka yapıyorum 🤣😡
- 1 yıl
Pardon😂😂😂
Soran1 yılBende inaniyordum ya😅😅
- 1 yıl
Hahahaha
Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı. Kalbi ve yüreği güzel olsun öncelikle
10 Yorumla
1 yılÇirkinler daha şanslı
118 Yorumla- 1 yıl
@Skylex54 yok öyle bir şey güzel olmanın yanında şansı olursa 10 0 önde başlar asıl çirkinler daha çok seviliyor
- 1 yıl
@Skylex54 benim aşırı çirkin dediğim kızlar bakıyorum aşırı değer görüyor
- 1 yıl
@Skylex54 bilmiyorum ya ama kız güzel olunca insanlar egosunu kaldırıyor sen çok güzelsin filan
- 1 yıl
@Skylex54 diyorsun ki ben bu kadar güzelsem çirkin biri olmaz diyorsun
- 1 yıl
@Skylex54 aşık olabileceğim vırı çıkmıyor eskide oldum şimdi olmuyor
- 1 yıl
Bilmiyorum sevemiyorum 3 yıldır birini
- 1 yıl
@Skylex54 sıkıntı şu o sevecek mi beni
1 yılgönül kimi severse güzel odur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılYo gönül bu cirkine de aşık olabiliyorsun
00 Yorumla
1 yılÇirkin kızların sevgilisi olduğuna göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAsk diye bişey yokki her güzel kızda sevilmiyor zaten
00 Yorumla
1 yılHerkes kendisine güzel gelene aşık oluyor
00 Yorumla
1 yılKalbi güzele aşık olunur
00 Yorumla
1 yılKeske öyle olsa ben o zaman yalnız kalmazdim😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılhayır zeka da çok önemli
00 Yorumla Ona göre kızlar her zaman güzel! 😍
00 Yorumla- Devamını Gör (66)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne