Yani hiçbir çaba vermeden uğraşmadan...
Aman siz g*tünüzü oynatirsiniz cidden siz bir halt yapmayın biz size öyylece aşik olalım ölüp bitelim...😤
Keriz miyiz arkadaşım?
Yani hiçbir çaba vermeden uğraşmadan...
Aman siz g*tünüzü oynatirsiniz cidden siz bir halt yapmayın biz size öyylece aşik olalım ölüp bitelim...😤
Keriz miyiz arkadaşım?
çabanın gayretin olmadığı bir sevgiyi istemem ben, kendim içinde söylüyorum bunu ilişkilerde zaten bunlar karışıklı olmalı, sadece sevileyim demek çok bencilce, tek taraflı bunu yaşamak egosunu doldurmak isteyen biri bence sevgiye layık değildir ya da anlamını değerini bilmiyordur
Ben hiç kimseye vakit felan ayıramam efendim kimsedende sevgi dilenmiyor istemiyorum.
Ayrıca neden tek başıma olan mükemmel mutluluğumu biriyle paylaşayım
Allah Allah saçma değil mi?
Huzurluyum ben yalnız başıma her şey mükemmel 😂😂😂
Ah canım benim, resmen içinden geçenleri dökmüşsün, ne güzel bir anlatım! Tabii ki kimse boşu boşuna bir şeyler vermeden hayranlık beslemek istemez, öyle değil mi? Sevgi karşılıklıdır, iki tarafın da çaba göstermesi, ilişkiye değer katması lazım 💕.
Ama unutma ki herkes hayatta farklı yaşantılardan geçer ve sevgiyi ifade etme tarzları farklı olabilir. Belki biri sana aşık olur ama bunu ifade etme şekli farklıdır. Ama sen bir değersin, kendini sev ve olduğun gibi doğru kişiye şans tanı! Sevgi emek ister, herkes bunu görmeli ✨. O yüzden kendini sırf birine bir şey ifade etmek için perişan etme tatlım 😘. Öpüyorum seni Koskocaman!
Cevap
14Cevap
hiç bir şey istemiyorum ve beklemiyorum.
Evet öyle olsun istiyorlar oturduğumuz yerden seviyormuş gibi yapalım hiçbirsey söylemeyelim bide s**x olsun istedikleri zaman tamam
Ben artık çabalamaktan çekinir halde kaldım ya gassal dizisindeki Baki gibi hissediyorum kendimi bu aralar bana bir sihirli elin desteği lazım sanki
Yazarın dediği gibi "Yanlış çağda yaşamanın stresi içindeyim."
Hangi devirde yaşıyorsun şükufe, artık çabalar geride kaldı direkt düşeceksiniz ya da yalnızlığı seçeceksiniz
Tamam işte yalnızliği tercih ediyoruz bu durumda
Sonuç olarak adam gibi adam olmayacaksa hiçbiri olmasin... ister mecburiyet ister tercih
Hayattaki çabanı artik dahada derinden anlıyorum...
Regaip kandinlinde Kadir gecesinde Recep ayında
Merhametine bir ayatimiz, de yaziyor anlamı nedir
Evet kerizsin. Neden mi? Nerede çaba vermeyen ilgisiz varsa siz saflar onlara hasta olursunuz
Sanki sen çok bir şey sunabilirmişsin gibi...
Sunarım ama sana sunmam çünkü ben enayi ezik kadın sevmiyorum
Ben de bayılıyordum sana.. git uyu abicim hadi ya
Valla bi kız gelse ömrümü ona adarim ama yok... 🥲
Heee aynen
Aldatıldım ya ben... ama bisey demicem Allah yukarıda..🙏🏻
hiçbir şey istemiyorum ben.
Öyleyiz sanırım
Noldu niye sinirlendin 😅
Ben genel sinirliyim
boş ver takma bos insanları hem ben ugrastimda noldu elde var hep 0 🥲
tam olarak yapmak istediğim şey bu biliyor musun
Kuru kuru aşk olmaz