Merhabaa 🌸
Ben normalde patlıcan falan sevmem ama annem yapmış bir kere denicem artık, eğer lezzetli olduysa patlıcana karlı sempatim çoğalmaya başlar 😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabaa 🌸
Ben normalde patlıcan falan sevmem ama annem yapmış bir kere denicem artık, eğer lezzetli olduysa patlıcana karlı sempatim çoğalmaya başlar 😅

Kuru patlıcan dolması en sevdiğim lezzetlerin başında geliyor özellikle kurutulmuş patlıcanın kendine özgü yoğun dokusu ve pişerken içine çektiği harika salçalı baharatlı iç harcın uyumu damakta harika bir iz bırakıyor. Patlıcanın kurutulurken kazandığı konsantre tadın içerisindeki pirinç veya bulgurla birleştiğinde ortaya çıkardığı aromayı çok seviyorum. Üzerine biraz sarımsaklı yoğurt gezdirdiğimde yoğurdun serinliği ile dolmanın sıcak ve baharatlı yapısının birleşimi gerçekten bambaşka bir lezzet sunuyor. Her ne kadar hazırlaması sabır isteyen bir yemek olsa da emekli ve lezzetli sonucuna değdiğini her ısırığımda hissediyorum diyebilirim.❤️
Kuru patlıcan dolması gerçekten güzel oluyor Kahramanmaraşlı bir arkadaşım yapmıştı çok hoşuma gitmişti sonrasında aynı şekilde annem de yapıyor bayıla bayıla yiyorum
Çok tercih etmem ben daha cok biber dolmasını seviyorum
patlıcanı ya közde severim ya da böyle kurutulmuş olarak yerim
başka türlü yiyemiyorum acımsı bir tadı oluyor bu patlıcanın
Bi de karnı yarıkta güzel oluyor ama çok yağlı olmayacak zaten kıymanın sayesinde lezzeti oluyor
aynen karnıyarık çok güzel olur patlıcanın o kendine has tadı gidip başka güzel bir tat geliyor yemeğe :)
@johnnyepp güzel yemekler :)
teşekkür ederim vişnelibrowni_ :)
Cevap
21Cevap
Bayılırıımmm🤤
Patlıcanın her halini çok severim ama kuru dolma benim için efsanedir
Kuru patlıcan dolması hiç yemedim. ben bunların yeşilini yemiştim aynı mı bilmiyorum. afiyet olsun
Hastasıyım
Pek sevmem 😅 afiyet olsun ama şunu Söyleyim senin ellerinden çıkan yemek çok lezzetli olur 😋 (Maşallah)
Kuru patlıcan yaparız ama tek başına değil tabi biber soğan yaprak sarması ile birlikte yapirilir
Çok severim ve etli olmalı
Bu pek iç açıcı durmuyor ama arkadaşımın annesi yapardı efsaneydi hiç öylesini kimsede yiyemedim
Of ne kötüsünüz canım çekti ya tatlı olur tadi nefis 😅😋
Kuru patlıcan dolmasının tadı bana acımsı geliyor asla sevmem, patlıcan dolması daha güzel.
Evet çok severim de bunda pirinçler taşmış lapalaşmış sanki
Patlıcana alerjim var asla ama asla yemem
patlican sevilmezmi ya
Evet çok severim
Afiyet olsun evet çok severim.
Sen yap güzel olursa bende yaparım ellerine sağlık
Severim maraşta kurup yiyoruz acılı oluyor
Severim ama böylesini değil olmamış bh vıcık vıcık
kuru dolmaları severim.
Karnı yarık olarak daha çok seviyorum.
Ooyyşşş bayılırımmm 😀
Bayılırım var mı ☺️
Bitti maalesef 😅
Bedava masajı kaçırdınız ozaman 😔
Her zaman olmasa da denk geldiğimde yerim.
Eh işte
Severim
Sevilmez mi canım.. sevmeyen cinsler çıkar tabi
Annen yapamamış desek daha iyi olur
Garip görünüyor
Hyrx
Bayılırım
Severim.
Olsada yesem
bayılırım aşko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?