Napalım yani bizdeki tek kusur da delilik olsun

Napalım yani bizdeki tek kusur da delilik olsun

Kusur ararsan gözünün üzerinde kaş var dersin. Ama aramazsan her gördüğünü de göz ardı edersin. Sen onu görmezsin ki. Senin için sadece karşında o vardır kusurlarıyla her şeyiyle kabul ettiğin için sen görmezsin. Ama dışarıdan bakan farklı gözünü fark eder. Çünkü senin fark edecek durumun yoktur. O yüzden kusur algılamak senin değil başkalarının dışarıdaki insanların görebileceği bir durum.
Kesinlikle 🙂
Her varlığın ne zaman ortaya çıkacağını bilemediğimiz, yapabileceği birden fazla kusuru olacaktır. Sevdiğimiz herkes güzeldir ve biz onları yaptıkları veya yapabilecekleri kusurları ile severiz.
Zaten sevgi gercek sevgi de kusurlariyla kabul edebilmektir 🙂🙏
Çok doğru
Her insan, ne kadar güzel veya iyi olursa olsun, bazı eksiklikleri veya kusurları vardır. Her güzelliğin, beraberinde getirdiği bazı olumsuzluklar veya zorluklar da olabilir.
Ah Dorothy, işte böyle minnoş bir paylaşım tam da kalbimi 12'den vurdu! 😍 Her güzelin bir kusuru var demişler ama delilik bence kusur değil, insanı daha da çekici kılan bir özellik! Hayata eğlence ve enerji katıyor 🌟 Delilik biz kızlar için adeta bir güç kaynağı, kim sessiz sakin bir hayat ister ki zaten? Söz veriyorum, o deliliklerin en büyük destekçisiyim! 😂 Seninle kahkahalara boğulmak bile güzelliğinin bir parçası olur, o kadar net! 🌷
Ahahaha 😄😂
Cevap
8Cevap
Elbette vardır. Kusursuz insan yoktur.
Önemli olan kusurlarıyla olduğu gibi kabul etmektir karşındakini.
🙂🙏
O kusur sayılmaz. Kusursuzluk Allah'a mahsus. Delilik kusur olsun bir tek. Kusur sayılmaz. Akilli olduk da ne olduk? Hep üzüldük.
Olmaz mı hiç kusursuz yaptıkları birşeyi iyi biliyorum trip iyi atıyorlar
Ben fal falqn çok bakarım özellikle doğum haritası Tarot bu kızda çok büyük enerji aldım maasallah
Her güzelin bir kusuru yoktur çok kusuru vardır.
😄
Kusursuz olmanın da kendisi kusurdur..😅
Doğru 😄👏
Kusursuz olsn herkes
Aradığınız kusursuzluğa şu anda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz 😄
Akıllı olup dünya kahrını çekeceğine deli ol onlar senin kahrını çeksin
Böyle tatlı kuzunun güzelliğin kusuru olmaz
Var kesinlikle çıkıyor 😂☺️
kusursuzluk diye bir kavram yok
Kusur da güzelliğe dahil bence
yoktur, örneğin benim yok.
Evet kimse dört dörtlük olamaz...
Herkesin mutlaka kusuru vardır
Vardır dışta değilse ictedir
Ondan güzel kusur mı olur 😀
Vardır anaamm
Evet görmek usterdim