Fiziksel olarak cok güzellerini gördüm. Kusursuz denilecek güzellikte olanları. Ancak o güzelliği alçak gönüllülük ile taşıyacak bir yürekleri yoktu. Bence kusursuz güzellik olmaz dediğimiz bu. Kusur cirkin burun kilo kısa boy değil tamamen içten gelen kusurlar da dış güzellikleri gölgeler. Hepimiz yaşlandığımızda guzelligimiz yok olacak. Bu yüzdendirki yüzü güzel olanı bir günde doyarsin ama huyu güzele bin yılda doyulmaz diye ata sözümüz var.
İnsan kusursuz yaratılmamıştır mutlaka kusurlarımız var elbette ama ben kendimi her kusurumla seviyorum. Tabi bunun anlamı gelişime kapalıyıma gelmiyor , gelişmeyi , öğrenmeyi ve hayat pencerimi daha geniş açılara taşımayı çok seviyorum.
Kime göye neye göre derler ya... benim için 10/10 olan biri senin için 1/10 olabilir... Öyle biri yoktur yaniiiii. Belki insanlara doğduğunda bahşedilen yüz ve vücut değil de güzelliği karekterde ararsak. Ortak bir payda buluşabiliriz...
Kusursuz insan yoktur.. Güzelinde kusuru olabilir.. Örneğin; Çok güzel olabilir ama kalbi çirkin olabilir huyu suyu davranışları güzelliğine gölge düşürebilir..