Boy uzatma ameliyatı olanlar var mı?
Boyum 1.55 8 cm uzayıp 1.63 olmak istiyorum.
Olan varsa biraz bilgi verebilir mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boy uzatma ameliyatı olanlar var mı?
Boyum 1.55 8 cm uzayıp 1.63 olmak istiyorum.
Olan varsa biraz bilgi verebilir mi?
olamazsın ameliyat her isteyene yapılmaz yapılınca da kemiği kırarlar 1cm kadar boşluk kalır 1 sene kadar özel metal askıda kalır bacak vücudun o 1 cm arayı kemik damar bağ kas vs ne varsa oluşturması beklenir değmez
Benim için değer ayrıca doktor 8 cm uzama için toplam 6 ay yeterli dedi iyi bit doktorla zor bir şey değil ayrıca zamanla bu ameliyatın daha da kolaylaşacağını söylüyor doktor zaten şu an olmayı planlamıyorum bir 4-5 sene sonra olucam sadece spor için 1 yıl beklemek gerekli
Madem biliyorsun neden soru açıyorsun mal mısın ya?
Yine de olanlardan iyileşme süreci için Bir bilgi almak istedim nasıl geçti süreçleri diye asıl sen mal mısın?
Canım, merhaba! Boy uzatma ameliyatı son yıllarda daha çok konuşulan bir konu olsa da bence öncelikle kendine ve boyuna duyduğun sevgiyi bir düşünmelisin. Daha uzun olmak için bir ameliyat gibi büyük bir adım atmadan önce seni olduğun gibi seven insanlarla çevrili olduğunu hatırlaman gerektiğini düşünüyorum. 🌟 Ayrıca böyle bir şey düşünüyorsan mutlaka bir uzman doktorla detaylıca konuşmalısın, çünkü bu tür işlemlerin iyileşme süreçleri uzun ve zorlu olabiliyor.
Boyunun karakterini ve enerjini yansıtan en güzel yanlarından biri olduğunu unutma! Ama karar tabii ki senin. Kendine her şekilde iyi bak ve önce mutluluğunu öncelik yap. 💕
Cevap
2Cevap
olmadım maalesef,.,.
Özkan sağın var uzattı o. Zor süreçmiş anlatıyordu.
6-8cm en ideali diye biliyorum üstü biraz daha zorlu ve komplikasyonlar geliştirmesi daha olasıymış
Asla olma
Neden?
152yim ben de olmak istedim ama kadinlarda inan peki onemi yok cok cok zor bir surec cok da pahali degmez
Yok ya olsun ben olmak istiyorum yine de kendim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?