Boyum 165 sarışın yeşil gözlüyüm kendmi çok beğeniyorum ama hemcinslerim bana hep çirkinmişim gibi laflar ediyolar 😂 Özelliklede esmer ve kilolu kızlar beni kıskandıklarını düşünüyorum. Geçen kırmızı ruj sürdüm diye esmer arkadaşım bok gibi olmuş sarı saça kırmızı mı olur dedi abjzks sonra elbise deniyodum mağazada başka kıyafet deneyen yine esmer bi kız bana bacakların çok ince kısa elbise giyme bence dedi sjdjdksj ne alaka ya bunlar sadece bu hafta olanlar 😊 dahasıda var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılBence bunları soyleyebiliyorlarsa kendini fazla ezdiriyorsun demektir. Benim arkadaşım mağazada denediğim bir kıyafete laf ederse ben beğendim derim. Hatta bir kere beni mağazada bırakıp çıktılar otel dedim diye. Bir kere de elmacık kemiklerin kızarmış dedi birisi ben öyle seviyorum dedim. Bozuldu 😂
02 Yorumla
Soran1 yılEzdirmek değil de kalplerini kırmak istemiyorum diyelim ortam yok ya sakin kalırım ya da aşırı kırıcı olurum o yüzden susmayı seçiyorum
- 1 yıl
Bazı insanların kalpleri çatır çatır kırılmalı. Onlar senin kulvarında olan arkadaşlar değil. Kalp kırmak istemediğin için seninle tesadüf eseri karşılaşmış insanlarla arkadassin. Ben arkadaşlarıma ağzıma geleni söylüyorum valla, bunlara rağmen benimle kalan arkadasimdir. İnceldiği yerden kopan da benim arkadaşım olmaması gereken insandır. Kendi değerini bil. Bu şekilde kendi kalbini kırmış oluyorsun.
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır ve kişiden kişiye değişir. Bir erkek olarak benim tercihim 1.70 boylarında 60 kilo beyaz tenli kara saç ve kaş gözlerin elmas dedirtecek bir hatun olur. Huyu suyu da kendim gibi birini tercih ederim bu arada boyum 1,80 ve 75 kiloyum boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun değilde boyu az kısa olsada olur. Uzun lafın kısası elbette sarışın ve renkli gözlü hatun sevenlerde olabilir bu noktada saygı duyuyorum benim tercihim renkli gözlü olmaması. Birde belirtmeden geçmek istemiyorum hemcinslerin (buna sende dahil) kıskanç olmanız gayet normal.
47 Yorumla- 1 yıl
Kişilerin güzelliği göreceli değildir güzellik algısı görecelidir. Çoğunluk renki göz beğenir. Modern dünyada çoğunluğun baz alınması bir kural bu yüzden renkli göz daha güzel kabul ediliyor. Güzel bulmak güzellik algısıyla alakalı olsa algımıza uymayanları güzel bulmazdık. Algımıza uymayanları güzel bulmamız güzelliğin göreceli olmadığı anlamına gelir ve hemen hemen herkesin beğendiği kişi aynıdır. Güzellik algısı ve ölçüsü görecelidir sadece.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Bizim ülkemizde renkli gözlü beğeniliyor diye çoğunluk renkli gözlü kişileri güzel buluyor mu diyorsun? Dünya genelinde mi renkli gözlü kişilerin tercih edildiğini söylüyorsun?
- 1 yıl
Bizim ülkemizde değil tüm dünyada, halkın çoğunun renkli gözlü olduğu ülkelerde de renkli göz daha çok beğeniliyor. Çoğunluk renkli gözlüleri güzel buluyor demiyorum renkli gözü güzel buluyor diyorum. Çünkü güzel bulmak güzellik algısıyla alakalı değil.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi Aşağı yukarı aynı şeyleri farklı şekillerde söylüyoruz o zaman 👍
Verdiğim cevaba genişlik kattığın için çok teşekkür ederim iyi günler. - 1 yıl
Beni anlamıyorsun. Bazı ülkelerde renkli göz, bazı ülkelerde kahverengi göz beğenilse de güzelliğin göreceli olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü güzellik kriterlerine uymayanları da beğeniyor herkes. Renkli gözün daha çok beğenilmesi her renkli gözlünün beğenildiği anlamına gelmez. Renkli gözü beğenen birisi renkli göz olmayan, güzellik algısına hiç uymayan nice insanı beğenebiliyor.
- 1 yıl
Sen güzellik algısından dolayı güzelliğin göreceli olduğunu söylüyorsun ama ben kişilerin güzelliği göreceli değildir diyorum.
- 1 yıl
Rica ederim sana da iyi günler
1 yılbacakların inceyse bilemem kırmızı ruj dudak ve yüz tipine göre değişebilir sarı saça biraz daha açık ton ruj kullanmanı tavsiye ederim esmer ve kilolu demişken obez değilse sıkıntı yok balık etli ise birazda bakımlı ise ciddiye almalısın diye düşünüyorum genellikle bakımsız insanların tavsiyesi ve lafı dinlenmez
02 Yorumla
Soran1 yılYok baya obezdi ve kendisi etek denerken o bacaklarla bana laf etti 😂
- 1 yıl
ozaman pek kaale almayacaksın kıskanıyordur. sonuçta zayıf sarı saç pek kolay bulunmuyor 😆
1 yılEsmer değilim kumralım beyazım ama esmerleri daha ilgi çekici buluyorum. Asıl esmerler kıskanılıyor dyie düşünüyorum esmerdeki o keskinlik beyazda yok. Çekicilik keskinlik istiyor. Gerçi yüz hatları yeterince keskin benim bilmiyorum ya karışık konular 😂 Ama sarışınlar esmerleri kıskanıyor orası net. Çünkü erkeklerin esmerlere daha çok düştüğünü biliyorlar. Sarılar esmerlere savaş ilan etmiş durumdalar 😂
02 Yorumla- 1 yıl
Sarışınların çoğu esasen esmer ya beyaz değiller o da var ben çoğu sarışının yanında teleme peyniri gibi kalıyorum 😂😂
Soran1 yılDoğuştan sarıyım çakma olsam belirtirdim zaten dert etme belli ki esmersin zoruna gitmiş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
86Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar öyle en büyük düşmanları yine kadınlar
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u 1 yıltama insanları.
00 Yorumla
1 yılİki ihtimal var birincisi çekemiyolar, ikincisi gerçekten çirkinsin. Zayıf olmakla, sarışın ve renkli gözlü olmakla güzel olunmuyor. Bazıları allah affetsin cin gibi duruyor görsen korkarsın. Görmediğim için hangi seçenek doğru bilemem ama yani... Objektif yorum yaptığını düşündüğün kişilerin yorumlarına güven
113 Yorumla- 1 yıl
evet öyle samara gibi duran cok kız var dhxhsj
Soran1 yılYanmışsın
- 1 yıl
yok
1 yılÖyle düşünüyorsan öylesindir ama hemcinslerini aşağılıyorsan yok kilolu yok esmer vs. diye seni sevmemeleri normal bence. Ayrıca kilolu olan ya da esmer olan biri de yüzü güzelse olabilir hiç esmer olup güzel olan ya da 70 kilo olup güzel olan görmedin mı
165 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ♥️🥰
Soran1 yılBana laf edenlerin dış görünüşünü söyledim etme bulma olarak düşün boşa duyar kasma bence
- 1 yıl
eminim sen de cok guzel bir kızsındır. fakat esmer ya da kilolu kızları cirkin bulman, kendini onlardan daha guzel buluyorsun demektir ki bu hic iyi bir bakis acısı degil. seni ve psikolojini anliyorum, beni yanlis anlama. Fakat bakis acin ve düşüncelerin hic aydinlik degil. belki de sorun sadece onlar degildir. kendine iyi bak. guzellik gelip gecici bir sey. umarim kalbini guzel tutarsın.
Banada sana makyaj yakışmıyor diyorlar ben kıskançlıklarından öyle söylediklerini düşünüyorum bütün herkes beni beğensin onu beğenmesin kafasındalar böylelerine inat kendime bakıp onları daha çok kudurtacağım onlar sana bir şey derse kendimi brn böyle beğeniyorum dersin
21 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın ya flörtüm vardı ona bile bu çocuk sana bakmış falan dediler özgüvenimi düşürüyolar hep
1 yılSadece senin için demiyorum ama sarı saclilara kırmızı ruj ciddi ciddi çok kötü duruyor çingene gibi palyaço gibi duruyor ama böyle nude tonlar gloss çok yakışıyor.. herkesin seni kiskandigini düşünmen pek normal değil yani belki sende sorun vardır.. belki yakışmıyor diyorlarsa cidden yakışmıyor dur.. geçen arkadasim kalem kesim etek denedi zayıf olduğu için aşırı derecede kötü durdu bende farklı bir şey dene dedim diye zoruna gitti sen beni kıskanıyorum dedi gitti eteği aldı bir kaç gün sonra kanka ciddi ciddi hiç güzel durmuyor ben de dahil kimse beğenmedi dedi.. herkes sana fikrini söylüyor diye bunu kıskançlık olarak algılama bence
83 Yorumla
Soran1 yılDiyenlerde göbekli falan :d
- 1 yıl
Ama benim bir arkadaşım var kendisi o kadar sinir bozucuki ben önceden kapalıydim kanka kapalıyken cok cirkinsin diyodu o dedi diye acilmadim ama sonradan zaten ailem zorla kapattı diye açıldım sonra saçımı omzumda kestirip percem bıraktım kisa sac sana yakismiyo perçem sana yakismiyor dedi bende arkadasim ya haklidir diye dusunerek sacimi uzattim sacin porsuk gibi duruyor dedi sonra uzun bırakıp perçem kestim alnin şey gibi dapdar hic guxel olmiyo dedi e percemli olmiyo percemsiz olmiyo uzun olmiyo kisa olmuyo bir de benim gozlugume laf atmıştı sana yakismiyor demişti ben iki sene sonra numara yeterli gelmedi doktora gidene kadar beklemek icin takmamaya basladim gözlüksüz suratin küçülüyor dedi sıkıntın ne senin diye dövmemek için bende herşeyini eleştiriyorum normalde yapacağım en son şey olabilir insanlar cok iğrenç
Gizli Üye(25-29)1 yılBanada doğal güzelsin diyen çok kişi oldu. Makyaj yap deyip duranlar vardı. Şişman bazı arkadaşlarım vardı ben yediğime dikkat ediyorum. Abur cubur sevmem neden diyet yapıyorsun ya da neden spor yapıyorsun diye sorarlar. Öyle kişileri hayatımdan çıkararak çok rahat etmeye başladım, sanada tavsiye ederim. Kaliteli az kişiyle yola devam.
31 Yorumla
Soran1 yılBende öyle yapacağım sanırım, teşekkürler
Gizli Üye(30-35)1 yılEttikleri laflar, kurdukları cümleler çok içten çıkmış. Eğer gerçekten begenmeseler kırmızı ruj sana çok gitmiyor, istersen başka tonlarca dene onlar daha iyi gider sana derlerdi. Ama bunlar reemen icseslerini dışarıya kusmus. yani çekemiyolar
31 Yorumla
Soran1 yılÖyleler... Cırtlak bir kırmızı da değildi
Belki kıskanıyorlar ya da belki narsistsin. Görmeden bir şey diyemeyiz. Ama ben de hemcins kıskançlığına maruz kalmıştım, çok yaygın bir şey maalesef ve hiç hoş bir şey de değil cidden. Benim yapmadığım ve alttan da almadığım bir harekettir. Onlara övgülerini iade edip kendin hakkındaki düşüncelerini de kendine saklayarak başlayabilirsin. Pasif kalmaman ve kendini beğenmiş görünmemen hedefleri olmanı engelleyecektir.
15 Yorumla
Soran1 yılKendimi beğenmiş değilim ki onlar hep bi kusur buluyor ısrarla
Soran1 yılMesela bi flörtüm oldu yeni konuşmaya başlamıştım çocukla arkadaşım dediklerim bana bu çocuk sana bakmış duygusal boşluğuna geldin kesin çok yakışıklı bu sana bakmaz falan dediler diye üzülüyodum çocukla arama mesafe koydum bu yüzden
Soran1 yılÖyle yapacağım.. Artık sinirimi bozmaya başladı çünkü 😃
1 yılArkadaşlarını boş ver önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. İyi niyetli olan insan zaten sana o üslubu kullanmaz bence arkadaşlıklarını biraz gözden geçir
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle yapacağım
nasılım kategorisine bir iki foto at. burada ki erkekler sana güzel güzel yorumlar yapar ve kendine gelirsin😂
takma kimseyi. kendini nasıl görüyorsan öyle davran. seni çok sinir ederlerse rakiplerinin hoşlandıkları çocukları ayart ve intikam al.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılBunun sizin için bir önemi var mı?
bunu başka birinden duyma hevesinde biri olmak size ne kazandıracağını düşünüyorsunuz?
Bazı şeylerin farkında olan kişi bu senaryolara takılmaması lazım değil mi?
Sizin gibi düşündüklerinden tescillenmiş mi olacak?
Bu saplantılı duygundan kurtulmanız dileğiyle.
İyi akşamlar.10 Yorumla
1 yılVe sen hâlâ onlara arkadaşlarım mı diyosun? Fesat insanları takma kıskanç oldukları için böyle yapıyolar. Direkt irtibatı kes onlarla.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim güzelim 💘💘
- 1 yıl
Rica ederim bebiş☺️🌸
1 yılÖzgüvenle kibir arasında dağlar kadar fark var. Sizde biraz kibir görüyorum. Arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizde hiç hoş degil. Madem istemiyorsunuz kendiniz gibi sarışın arkadaş bulun. Tek sarışın renkli gözlüde siz degilsiniz bu dünyada.
42 Yorumla
Soran1 yılYanmışsın
- 1 yıl
Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz :)
Gizli Üye(36-45)1 yılSandığın gibi herkes seni kıskanmıyor. Sen sarı sac yeşil göz beğeniyorsun ama tam tersi esmer beğenen birsürü insan var. Sırf sarışın olduğun için kendini beğenmen de tuhaf. Böyle biri benim çevremde de var. Samimî söylüyorum ben hayret ediyorum. Hadi ben sarışın beğenmiyorum ama kendisi dışında ona güzel diyen de hiç duymadım. Demek ki neymis guzellik renkle degil yüz hatlarıyla oluyormuş.
30 YorumlaSarı saça kırmızı ruj evet olmazda bunlar birazda seni nerden vuracaklarını şaşırmış
12 Yorumla
Soran1 yılAşkım kırmızı ruj dediğim tint aslında flormar 03
Gizli Üye(25-29)1 yılHer yeşil gözlü sarışın olan güzel olmuyor maalesef gözü yeşil renk olanlar var sarışın olanda hepsi güzel mi tabikide hayır Türkiyede öyle sanılıyor belki ama yanlış ben yurt dışında yaşıyorum burada yüze boya fiziğe falan bakılıyor daha fazla göz rengine saça değil zaten Türkiyede çoğu kızlar senin boylarda oluyor 50 60 civarları burada çok kısa sayılıyor o civarda boylar
20 Yorumla
1 yılsarışın yeşil gözlülerin kendini otomatik olarak güzel sanması
82 Yorumla
Soran1 yılGüzelim zaten, yanmışsın
- 1 yıl
Hayır güzel değilsin, yanmadım
Gizli Üye(36-45)1 yılBilmem tuaf geldi bana , bende guzeldim ama bunu tüm mahalle dillendiriyordu. Guzelsen çevrendeki tüm kadınlar konusur ve insanların bakışları sende olur bende öyle oldu. benim kız arkadaşlarımda kıyaslama yapardı kendileriyle beni. :) çok hoşuma giderdi. Ve şu anda 37 yaşında olmama rağmem sevgilim benden 7 yaş küçük. Oda benimle olmak istediğinde 25 yaşımda olduğunu sanmıştı. :))) bu şekil güzel şeylerle karşılaştım. Ben daha çok pozitif yönleriyle karşılaştım.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@busbus000 olabilir benimde tuhafıma gitmişti zaten.
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç bir canlı çirkin değildir ve çirkinde değilsindir ama konuşma tarzında kendinde ego ve kibir sezdim belkide arkadaşların bu tavrından dolayı demiş olabilirler göreceli guzelsindir
Ve ayrıca arkadaşlarına güzellik kavramına değilde kırmızı ruj olayına katılıyorum sarisinlara kırmızı ruj yakışmıyor en çok esmerlerde güzel duruyor bunu kumral olarak diyorum kumralarada turuncu renkler yakışıyor sarisinlara ise pembe renk çok yakışıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçek olabilir mi?
Bazı sarişin yeşil gòzlüler gerçekten çöp gibi bacaklara sahip olabiliyorlar. Fazla zayif olabiliyorlar.
Kırmızı ruj bence çok abartili ve çoğu insana yakışmıyor. Özellikle sarişinlara daha çok naturel pembemsi rujlar yakışıyor. Yani sen yakıştığını zannederken kendini ucuz basit gösteren şeyler kullaniyor olabilirsin. Insan bunları yaş aldikça anliyor. O yüzden tarz ilerleyen yaşlarda oturuyor. Insanlar çıtırken tarzı rüküş oluyor.
163 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂
- 1 yıl
Tam tersine insanlar yaş ilerledikçe tarzları rüküş olur. Sokaklarda görüyoruz. Yaş ilerledikçe insanda eskisi kadar heves kalmaz. Neden herkesi kendinle bir tutuyorsun ki? Belli ki gençliğinde yaptığın yanlışları normalleştirmeye çalışıyorsun.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi bunu ben değil herkes dile getiriyor 😂 gençlik dönemlerindeki fotolardan herkes biraz utaniyor tarzı komik ve rüküş olduğu için. Bu sosyal medyada bile çok işleniyor. Insanlar iyi makyaj yapmayı yüzünü tanimayı, iyi ve tarz giyinmeyi zamanla öğreniyorlar. Şeyma subaşı bile diğer mankenler bile gençlik fotolarindan utaniyorlar dalga geçiyorlar. Çünkü old money denilen şey zamanla oturan kaliteli tarzdır.
- 1 yıl
Hayır, sadece sen dile getiriyorsun 45+ insanların çoğu bu yaşta sonra kendimi kime beğendiricem deyip kendini salıyor ve sokaklarda hangi yaş grubunu rüküş olduğunu görüyoruz. Gençlik dönemlerindeki değil ergenlik dönemlerindeki fotoğraflarından utanıyorlar 10’lu yaşlar yani. İyi makyaj yapmak, yüzü tanımak, iyi ve tarz giyinmek zamanla öğrenilmez çünkü insan gençken de kendine yakışanı anlayabilir. Ergenken, çocukken anlaşılamayabilir çünkü insan o yaşlarda çok ciddiyetsiz oluyor. İnsan kendine en çok gençken bakar yaş ilerledikçe bakım oranı düşer. Sende öyle oldu diye herkes öyle olduğunu sanıyorsun ve bu senin sorunun. Yani normal bir şey değil. Tarzını gençken bulman lâzımdı. Çünkü kimlik keşfi gençken başlar.
- 1 yıl
Diğer mankenler değil Şeyma Subaşı gençlik yıllarıyla dalga geçiyor çünkü o zaman fakir ve kıroydu. Gençken bakım yapmaya daha hevesli olunduğundan dolayı gençken daha iyi makyaj yapar ve daha iyi tarzını tanırsın. Tanımak istersin çünkü. Deneyerek kendine uygun olanı bulursun. Sosyal medyada insanlar gençliğiyle değil çocukluğuyla dalga geçiyor.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi genel geçer bir gerçeği inkar ediyorsun canım ama bu gerçekleri değiştirmez. Bu tüm tarz sahibi insanlarda geçerlidir. Gençlikte iyi bir tarza sahip değillerdir ilerde tarz oturur. Bu konuda sayisiz sosyal medya paylaşımları da dolaşıyor. Gençlikte abartili saçma giyiyip yakişmayan makyajlar yapip daha ileri yaştaymiş gibi görünmelerine sebep oluyorlar. Esas tarz ise zamanla oturuyor. En bariz örnek Mine Tugay, bir onun gençliğine bak bir de şimdiki haline. Şeyma subaşinin gençlik fotolarina bak bir de şimdiki haline, Ebru gündeşin gençlik haline bak bir de şimdiki haline. Bunun sayisiz örneği heryerde görülüyor
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi Şeyma Acunla taniştiktan 10 yil sonra yavaş yavaş iyi bir tarzı olabildi. Bunu herkes biliyor. Parası olsa da tarzini bulması çok zaman aldı. Bu işler sadece parayla olmuyor.
- 1 yıl
Avrupa’da 7’den 70’e herkes kendine bakar, tarz giyinir ama Türkiye’de bu durum sadece gençlerde böyle. Sizin kuşak gençken çocuk gibiydi, kendini tanımıyordu, geç olgunlaşıyordu, rüküş giyiniyordu ama artık gençler öyle değil. Yani o sizin kuşak için geçerli. Öyle olmanız da karakterinizle alakalı genç olmanızla değil. Gençken kendinize bakmadığınız için şimdi de bakmıyorsunuz. Çoğunuz “bu yaştan sonra kendimi kime beğendircem” deyip kendini salıyor. Zamane gençleri orta yaşlı olduklarında size kıyasla çok daha iyi giyinecekler çünkü gençken sizin gençliğinizden daha iyi giyiniyorlardı. Sizin gençlik giyimleriniz şimdiki gençlerin giyimiyle karşılaştırılınca rüküş. İnsan tarzını gençken tanır çünkü adı üstünde yeni tanımaya başladığından dolayı daha hevesli olursun.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi Hayatın gerçeklerini inkar ederek bir yere varamazsin. Insanlar 60 yaşinda bile giyimine önem veriyor. Herkes senin ev hanımı annen gibi değil. 60 lik kadınlar Chanel parfüm alıyor. Miu miu marka ayakkabı alıyor , Dior marka çanta takıyor hacıdan gelen teyzeler. Sen onlara kolonyayı yakıştırıyorsun. Hayat senin zannettiğin gibi değil
- 1 yıl
Avrupa’daki ileri yaş grubunun gençlikteki giyimleri gayet şık. Senin dediklerini sadece senin gibi gençliğinde kötü olanlar diyor çünkü bunu normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Hayır, senin dediklerin genel geçer gerçek değil. Hiç kimse bunları söylemiyor. Hiçbir stilistten duymadım meselâ. Senin genel geçer demen genel geçer olduğuna dâir bir delil değil. Ben sosyal medyayı senden daha aktif kullanıyorum ve bakımla, modayla ilgili sayfalar takip ediyorum asla senin dediğin kadar gençliğini yeren görmedim. Yerenlerin hepsi de senin gibi gençlikteki kötü giyimlerini normalleştirmek için bu durumu gençlikle bağdaştırıyorlar. Abartılı makyajlar ileri yaşta gibi görünmeye sebep olur tabii ama gençlerin çoğu bunu yapmıyor çünkü orta yaşlılardan daha iyi biliyorlar büyük gösterdiğini. Çünkü sizin zamanınızda bakımlı olmak yoktu. Ebru Yaşar ve Mine Tugay’ın gençlik giyiminde ne varmış anlamadım. Hayır, bunu herkes bilmiyor sadece sen biliyorsun çünkü sadece sen öyle sanıyorsun. Şeyma parayı bulur bulmaz stilist bulduğu için gençken gayet iyi giyinmeye başladı. Gençken kötü giyinmek sizin kuşağınız için geçerli ve bu da gençlikle değil kuşakla alakalı. Çünkü siz gençken bakımlı olmaya düşkün değildiniz şimdi ki gençler gibi bir yaşamınız yoktu ve gençken bakımsız olduğunuz için hâlâ da öylesiniz. Sokaklardaki hâlinizi görüyoruz. Gençlikten beri buna alıştığınız için o normal geliyor. İleri yaşta olup da şık giyinmek Batı’da geçerli
- 1 yıl
Hayatın gerçeklerini inkâr eden ben değil sensin. 60 yaşındaki bir zamane Türk kadını sadece davete giderken giyimine önem verir tıpkı gençken de olduğu gibi. Ev hanımı olan da, olmayan da giyimine dikkat etmiyor. Dior marka çanta takmayı şıklık sanman ne kadar kıro olduğunun kanıtı. Ben anneme bakarak değil sokaktaki hâlinize bakarak konuluyorum. Chanel parfüm alan 60’lık kadın sıradan bir Türk kadını değil azınlık kesimdendir. Hayat asıl senin zannettiğin gibi değil çünkü hiçbir dediğin gerçeği yansıtmıyor. Kendine bakan ileri yaş grubu azınlık kesim ve sizin yaş grubunun gençken bakımsız olması da o zamanki hayatınızla, karakterinizle alakalı. Geç olgunlaştığınız için tarzınız geç oturdu. Bi kendi gençliğine bak bi sokaktakilere.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi Ölümüne inkardasın bebeğim 😂 mine tugay ve şeymanin acundan sonraki 10 yillik rukuşlüğünü bile inkar ettin ya pes 😂
- 1 yıl
Hayatın gerçeklerini inkâr eden ben değil sensin. 60 yaşındaki bir zamane Türk kadını sadece davete giderken giyimine önem verir tıpkı gençken de olduğu gibi. Ev hanımı olan da, olmayan da giyimine dikkat etmiyor. Dior marka çanta takmayı şıklık sanman ne kadar kıro olduğunun kanıtı. Ben anneme bakarak değil sokaktaki hâlinize bakarak konuluyorum. Chanel parfüm alan 60’lık kadın sıradan bir Türk kadını değil azınlık kesimdendir. Hayat asıl senin zannettiğin gibi değil çünkü hiçbir dediğin gerçeği yansıtmıyor. Kendine bakan ileri yaş grubu azınlık kesim ve sizin yaş grubunun gençken bakımsız olması da o zamanki hayatınızla, karakterinizle alakalı. Geç olgunlaştığınız için tarzınız geç oturdu. Bi kendi gençliğine bak bi sokaktakilere. Türkiye’de ileri yaştaki kadınların çoğu ev hanımı. Eğer bu dediklerim ev hanımları için geçerliyse doğal olarak çoğu kadın için geçerli olmuş oluyor. Sokaktaki hâlinizi görüyoruz bu yüzden kanıtlamaya çalışma. Kendini tanımıyorsun ve hayal dünyasında yaşıyorsun. Hiç dışarı çıkmıyorsun belli ki. Gençken sizin kuşağın giyimiyle şimdi ki gençlerin giyimi asla bir değil ve bu da sizin geç olgunlaşmanız, hayatınız ve karakterinizle alakalı. Sen o yaşlarda kötü giyinmeni normalleştirmek için kötü giyimini gençlikle bağdaştırıyorsun. Geç olgunlaştığınızdan dolayı kendi keşfetmeniz zor oldu. Gençken çocuk yaşamı sürüyordunuz çünkü. Benim ev hanımı annem gençliğinden beri güzel giyiniyor ve dikkat ettiğini de hep söyler. Daha açıktan yazacak cesaretin yok ama atıp duruyorsun. Git işine. Hayal dünyasından çıkıp sokaklara bak.
- 1 yıl
Asıl sen ölümüne inkârdasın hiçbir dediğin gerçeği yansıtmıyor ve senin yaşındakiler bile dediklerini demiyor. Şeyma Subaşı kıro bir aileden geldiği için giyinmeyi bilmemesi gayet normal ama Mine Tugay’ın kötü giyindiği fotoğrafını bulamadım.
- 1 yıl
Diğer dediklerime diyecek bir şeyin olmadığı için ünlülerden ısrarla bahsediyorsun ama istisnalar kaideyi bozmaz çünkü modern dünyada çoğunluk esastır bu dünyanın kanunu.
- 1 yıl
Chanel parfüm sıkmak, dior çanta takmak, miu miu ayakkabı almak şıklık olarak kabul edilmiyor ve asla modacılar marka giyinmenin şık olmak olduğunu söylemez.
- 1 yıl
Markalarla ilgili dediklerinden sonra tartışma bitmiştir benim için.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi 😂😂😂 inkar inkar inkar
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi bu kadar tarzına güveniyorsan profiline foto koy da yorumlayalim 🤪
- 1 yıl
Artık okumuyorum çünkü markalarla ilgili dediğin şeyden dolayı gözümde bittin ve ne kadar kıro olduğunu kanıtladın. Moda ikonları, stilistler, modacılar senelerdir bas bas bağırıyor senin gibi kıroları düzeltmek için şıklığın markayla alakası yoktur diye. Marka giyinmek şık olmaksa sizin kuşakta o da yok tıpkı gençliğinizde de olmadığı gibi. Hangi markaların marka olduğunu 55 yaş üstü kadınlar bilmiyor bile. Benim ev hanımı annem biliyor çünkü o azınlık kesimden. Korkup gizliden yazan birine çok bile yazdım.
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi tabi ki fotoğrafını koyacak cesaretin yok bunu biliyordum 😂 tarzinı tahmin edebiliyorum. Klavye şovalyesi seni 🤪
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi Dakikada 50 tane mesaj atan kızımız fotoğrafini koy da tarzını yorumlayalım deyince yazmaktan vazgeçmiş topuk 😂
- 1 yıl
Okumuyorum diyorum hâlâ yazıyorsun. Bu nasıl bir saçmalık?
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi cevap ver ama foto koyma 🤣 yoksa rezil olursun demi?
- 1 yıl
Tamam sensin.
- 1 yıl
Onun en azından gizlenmeden yazacak cesâreti var sen daha gizlenmeden yazmaktan korkuyorsun bu yüzden kimseye “fotoğrafını koy da yorumlayalım” demeye hakkın yok. Böyle diyerek kendini küçük düşürüyorsun. Klavye şovalyesi asıl sensin. Devamlı olmayan üstünlüğünü kanıtlamaya çalışıyorsun ama gizliden yazıyorsun. Bu durumda klavye şövalyeliği yapan sen olmuş oluyorsun. Sana özelini anlatıyormuş gibi ne gerek var gizliden yazmaya? Korktuğun için nickini gösterecek cesâretin yok çünkü rezil olmak istemiyorsun yanlış düşüncelerinden dolayı. Diyecek cevabın olamayınca hemen saldırmışsın kendine yakışanı yapıp. Kız fotoğraf isteyince değil istemeden önce bırakmış sana yazmayı ama anlayamamışsın. Sinirden okuyamamışsın yorumları.
- 1 yıl
Konuya dönecek olursam; dediklerin asla doğru değil. Gecenin de dediği gibi sizin yaş grubunda “bu yaştan sonra kendimi kime beğendircem” diyen çok var %90 böyle. Ben 59 yaşındaki bir akrabama kuvars taşından bahsetmiştim. “Ben bu yaşta napcam onu benden geçti artık sen gençsin sen yap sana yakışır” demişti. Güzellik bloggerlarının da en büyüğü 40 yaşında. Senin dediğin 60 yaşında olup da güzellik bloggerı olan kadın yok. İleri yaştaki Türk kadınları fedakar olduklarından dolayı hep kendilerini ihmal eder bu yüzden bakımsızsınız ama biz sizin yaşlarınıza gelince sizin şimdi ki haliniz gibi olmayız. Çünkü kendi hayatımız var, sizin gibi başkaları için yaşamıyoruz, kendimize vakit ayırmamız gerektiğini biliyoruz vs. Instagram fenomenlerinin hepsi genç ve çok şıklar. İleri yaştaki bakım fenomenleri de gençken fenomen oldu. Hem marka giyinmeyi şıklık sanmandan, hem üslubundan belli dandik birisi olduğun bu yüzden giyinmeyi bilmiyorsun. İnsanlar yaş ilerledikçe rüküş olur çünkü ileri yaşta olmak tembellik getirir, süslenmeye yeni başlamadığın için eskisi kadar hevesin olmaz, uzun zamandır süslendiğin için sıkılırsın. Devamlı ünlüleri örnek gösteriyorsun ama sen hiç etrafına baktın mı? Köle gibi yaşamayı benimsemiş, kendini unutmuş kadınlarsınız. Kilolu olmanız, makyaj yapmamanız da bakımsız olduğunuzun bir kanıtı. Senin gördüğün o 60 yaşındaki teyzeleri kızları, torunları giydiriyor. İleri yaştaki Türk kadınlarının çoğu ev hanımı ve kızın dediği şeyler ev hanımları için geçerliyse çoğunuz için geçerli olmuş oluyor zaten. Sadece sen dile getiriyorsun bu yalanı kezban şey.
Gençliğinde giyimini beğenmeyen kimse kötü giyimini gençlikle bağdaştırmıyor. Old money demek zamanla oturan tarz değil kezban teyze. geleneksel olarak atalarından gelen köklü bir maddi güce sahip zengin insanları ifade etmek için kullanılıyor bu tabir. Yani senin sandığın gibi sonradan old money olunmaz. - 1 yıl
Hacdan dönen teyzelerin de %100’ü ev hanımı. Bazılarınız tarzını geç buldu ama çoğunuz bulamadı %80 hâlâ çöp. Tarzını geç bulanlardan tamamen geç olgunlaşmanızdan kaynaklı. Bakımsızlık ve rüküşlük sadece ev hanımları için geçerli değil. Çalışan kadınların da çoğu rüküş ve bakımsız. Devlet dairelerine, bankalara, postanelere, hastanelere, okullara, adliyelere, ofislere git bak. Saçlar taranmamış ve mat, cilt mat, yüz makyajsız, kıyafet çirkin ve uyumsuz, ayakkabı spor, takı yok, parfüm yok. Özellikle giyimleri berbat. Spora, markete gider gibi işe gidilmez. Renkleri uydurmayı bilmiyorsunuz ve hep aynı tarzda giyiniyorsunuz. Kot pantolon derinize yapışmış. Kot ve spor ayakkabıyla işe gidilmez. Taranmamış saçlarla, birbirine uymayan kıyafetlerle insan içine çıkılmaz. 13-40 yaş arası bakımlı sadece 40’tan büyüklerde iş yok. Acı ama gerçek. Herkes senin hayal dünyandaki gibi değil. Sadece birileriyle görüşürseniz güzel giyiniyorsunuz o kadar ama asla makyaj yapmazsınız çoğunuz. Tvye yarışmaya katılırken bile paspalsınız milyonlar izliyor ama kimseye saygınız yok. Hele kocalarınızın yanındaki giyiminiz evlerden ırak… En azından işe giderken biraz insana benzeyin ormandan kaçmış gibi görünmeyin. Biz sizin yaşlarınıza geldiğimizde hazırlanmaktan işe geç kalırız kezban teyze. Kullandığın kelimeler, “topuk” demen, üslubun, argo konuşman rüküş olduğunun bir kanıtı zaten kezban. Aranızda hiç zayıf yok hepiniz şişmansınız. Kadın dediğin zayıf ve hatlı olur.
- 1 yıl
Konuşmalarından alt tabaka ve ikinci sınıf olduğun belli zaten bu yüzden kendini şık zanneden bir rüküş çingenesin. Verecek cevabın olmadığı için kıza saldırmaktan ve çirkefleşmekten başka bir şey yapamamışsın. Senin yaşındakilerin hiçbirisi asla senin gibi düşünmüyor. “Benden geçti” diyorlar. Kimse katılmaz yani senin bu sözlerine. Hesabını gizleyen, kendini göstermeye utanan ve korkan çirkin bir köpeksin. Dediğim gibi konuşmalarından alt tabaka olduğun belli bu yüzden asla inanmıyorum bakımlı ve şık olduğuna. Hacı teyzelerin etrafında olması ve onlara bakımlı demen zaten bakımsız olduğun anlamına gelir. Sen herkesi hayal dünyandaki ve Avrupa’daki gibi sanıyorsun ama asla öyle değil. Siz tembelsiniz. Bunu zaten güzellik uzmanları da söylüyor. İleri yaştaki Türk kadınlarının tembel olduğunu söylüyorlar. Hepiniz şişmansınız hatta obezsiniz bu demek oluyor ki; bakımsızsınız ve şişman olduğunuz için de giydiğiniz yakışmıyor. Senden başka böyle düşünen ne gördüm ne duydum. Magazin ve modayı sıkı takip eden bir genç olarak Şeyma ve Mine’nin gençlik giyimiyle dalga geçilmediğini senden iyi bilirim. Bi senle yaşıt Avrupalı kadınlara bak bi Türklere. Siz 13 yaşında ev işi yaparken onlar bakım yapıyordu. Şimdi de yeni nesil öyle Avrupalılaştık artık bu yüzden daha bakımlıyız eski kuşaklara göre. Bırak gençleri 12-13 yaşındaki çocuklar bile gayet şık giyiniyor. Çünkü onların bile bir hayatı var ama sizin hiçbir zaman hayatınız olmadı eski kuşak olarak. Çoğunuz yaşınızdan büyük duruyorsunuz veeee en kötüsü de şişmansınız bu yüzden şık giyinmeniz de işe yaramıyor. 45 yaşından büyük olup 36-38 beden olan kadın çok az var.
- 1 yıl
O değil sen kendini rezil ediyorsun kezban🤣🤣🤣 Fotoğrafı yok diye dalga geçiyorsun ama senin de fotoğrafın yok hatta nickin bile yok. Yani kendini rezil eden sensin. Kız yorumlarını okumuyormuş sen de hâlâ “cevap veriyorsun ama fotoğraf koymuyorsun” diyorsun. Tedâvi ol kart teyze. E madem o kadar bakımlısın, güzelsin, şıksın öyleyse sen koy fotoğrafını da görelim. burada rezil olan tek kişi var o da sensin.
Çünkü
1. Hayal dünyasında yaşıyorsun.
2. Dediklerini hiç kimse söylemiyor.
3. Kendinle çelişiyorsun.
En kötüsü de kendinle çelişmen. Gizliden çıkıp fotoğrafını koy da mahçup et bizi kart teyze.
O dkda 50 mesaj atar ama sen atamazsın çünkü senin gençliğinde internet yoktu bu yüzden beceremezsin. 50 yorum atmasını bile kıskanmışsın yuhhh. O 50 yorum atar ama sen atamazsın çünkü senin diyecek hiçbir şeyin, verecek cevabın yok. Yorum diyeceğine mesaj diyorsun. Neden? internet hakkında bilgin yok da ondan. Sinirden çıldırarak yazdığın yorumlarının sonuna kahkaha emojisi atma çünkü komik ve rezil oluyorsun. Kendini rezil etmeye doyamadın mı? Daha açıktan yazacak cesaretin yok ama fotosu yok diye el aleme sallıyorsun. Kız senin yazdıklarını görmediği için fotoğraf koymaması korkak olduğu anlamına gelmiyor ama senin kart beynin anlamaz. Biraz kendine bak da beynin gençleşsin o zaman hem sen yorulmazsın hem de milleti yormazsın. Kız örneklerle ve kanıtlarla dediklerini çürütmüş ama sen cevabın olmadığı için saldırıya geçmişsin. Kendinden utanmalısın. - 1 yıl
Çingene ve rüküş olduğun “demi” yazmandan belli zaten “dimi” yazılır. Bakımlı olsan bilirdin. Tvye çıkarken bile rüküş ve makyajsız çıkan kuşağın kadını 10 yaşında bakıma başlayan nesle rüküş diyor ilginç. Yazdıkların asılsız ve ayıp olduğundan dolayı rezil olmamak için kendini saklıyorsun ama üslubundan, yazım şeklinden kim olduğunu anlar seni tanıyan herkes o yüzden boşuna kı çını yırtma. Eğer bakımlı olsaydın akranlarının bakımlı olduğunu söylemezdin çünkü bakımlı olan ileri yaştaki Türk kadınları Türk kadınlarında bakım sorunu olduğunu söylüyor. Bu zamanın +40 yaş bir Türk kadını sadece arkadaşlarıyla buluşurken şık giyinir dedikodu olmasın diye. Kendinize saygınız yok onu anladık da, bâri çevreye saygınız olsun dana görüntünüzle, rüküşlüğünüzle, makyajsız yüzünüz, taranmamış ve mat saçlarınızla el alemin gözüne eziyet etmeyin. Benim suçum ne ki sokağa çıkınca seni her gün koyu renk, uyumsuz kıyafet ve pantolonla görüyorum. Sokağa topukluyla çıkanınız hiç yok. Eğer kötü giyinmek ev hanımları için geçerliyse çoğu kadın kötü giyiniyor çünkü çoğu ev hanımı. Ev hanımlarının giyimine laf ediyorsun ama çalışan kadınlardan habersizsin ev hanımları gibi berbatlar. Saç taramadan sokağa çıkıyorsunuz, işe gidiyorsunuz. Farklı desenleri aynı kombinde kullananlar kezbanlarsınız. Senin tarzın leş olduğundan dolayı kimsenin tarzını yorumlayamazsın. Tarzı yorumlayan modacılar senin gibi Chanel kullanmayı tarz olmak olarak kabul etmiyor ve sadece alt tabaka, giyinmeyi bilmeyen kadınların marka giyinerek şık olunduğunu düşündüklerini düşünüyorlar.
- 1 yıl
Hem daha gizliden çıkamadığın hâlde millete fotoğrafı yok diye saldırdığın için, hem de sokakta bakımsız ve rüküş olduğunuzu gördüğümüz için kendini rezil ediyorsun. Çık bi sokağa bak Allah aşkına. Çalışan kadınların rüküşlükte ve bakımsızlıkta ev hanımlarından aşağı kalır yanı yok. Sen de öylesin. Çalıştığınız yerlerdeki hâlinizi herkes görüyor. Hiçbiriniz makyaj yapmıyorsunuz makyaj malzemelerinin isimlerini bilmiyorsunuz makyaj bloggerlarının hepsi genç. Kazak, hırka, pantolon, kalın taytların yanı sıra mont, palto, kaban kışlık kıyafetlere örnektir. Ayrıca başımız, boyunumuz ve ellerimizi sıcak tutmak için şapka, atkı ve eldiven de kışın giydiğimiz kıyafetlerdendir. Genel geçer dediğin şeyin tam tersini söylüyor herkes. Akranların “benden geçti” deyip kendini salıyor. Bi kendi gençliğine bak bi şimdi ki gençlere kezban. Kapalı giyinince kendini tarz, şık, asil sanan ezik kuşak 🤣🤣🤣 Çingene gibi her tarafınız kapalı.
- 1 yıl
@Gece_Kraliçesi old moneyin ne olduğunu bilmemen moda konusunda cahil ve rüküş olduğunu kanıtı zaten kezban. İvana Sert “Türk kadınları giyinmeyi bilmiyor.” demişti. 35 yaş üstü çöp 35 altı biliyor sadece. Çık sokağa da gör akranlarını. Pantolon giyiyorsunuz devamlı ve makyaj, takı, saç tarama, cilt-saç bakımı, renk uyumu, kıyafet çeşidi uyumu sıfır. Sus otur yerine.
- 1 yıl
Sonuncuyu yanlış etiketlemişim. Geceye değil sana demiştim
- 1 yıl
Hayat asıl senin sandığın gibi değil kezban. +35-40 üstü çoğu ev hanımı Türk kadını ailesine kölelik yaparak yaşıyor çalışanlar da hep ailesi için yaşıyor ve ev hanımı olan da, olmayan da tembel. Türk kadınının yaşam tarzından haberin yok uza
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Allahın şizofreni başka hesaptan yazmaya devam etmiş aynı tarz destanlarını okumaya bile üşendim kız senin hiç işin yok mu? 🤣🤣🤣 bu nasıl bir eziklik?
- 1 yıl
Okumadıysan aynı şeyi yazdığımı nerden biliyorsun? Tamaman önyargı. Hiç de aynı değil sadece onun gibi ileri yaştaki Türk kadınlarının bakımsız olduğunu söyledim ama mesela o bloggerlardan bahsetmemiş. Asıl şizofren sensin ank malı. Kızla aynı fikirdeyim diye aynı kişiyim sanıyorsun. Dur tekrar yazayım; bak bu sefer yazdıklarımın hiçbirisi gecenin yorumlarında yok.
Gençlere bakarsan tarzlarının rüküş olmadığını görürsün ama aklı olan anlar sadece. Üslübun ve aşırı argo konuşman rüküş olduğunun ve rüküş bir çevreden geldiğinin kanıtı. Ne olduğunu belli ediyorsun bu yüzden olmayan şıklığını kanıtlamaya çalışma. Daha Şeyma ve Mine’nin nesiyle dalga geçildiğini anlayamamışsın estetiksiz hâlleriyle alay ediyorlar giyimleriyle elde değil özellikle Mine tepeden tırnağa estetik. Sosyal medyada hiç kimse kendi gençliğiyle dalga geçmiyor maalesef. Acı ama gerçek. Senden başka hiçbir yaştaki insan zayıflık ve kırmızı ruj hakkında böyle saçmalamıyor.
Saçlarınız giyiminizden bile beter ama giyiminiz de berbat tabii. Hep koyu renkler giyiyorsunuz canlı renkleri kombinleme yeteneğiniz yok. - 1 yıl
Rüküş olmasan marka giyinmeyi şık olmak sanmazsın 50-60 yaşındakiler marka giyinmeyi de bilmiyor ki. Gençler her çeşit, her tarz, her renk kıyafeti sıklıkla giyiyor ve kombin yapmayı biliyorlar ama siz yazın kot, tişört kışın pantolon, mont, kazak giyiyorsunuz ve hiçbirisinin rengi, deseni güzel değil ve uyumsuz. Hele işe giderkenki giydikleriniz, saçınız rezâlet. Markete gider gibi giyinilmez işe giderken. 15 yaşındaki ergen kızlar 45-55 yaşındaki kadınlardan daha bakımlı 15 değil 20 gibi duruyorlar. Kıyafetleri de hem yaşlarına, hem vücutlarına uygun hem kıyafetlerini birbirine uydurarak giyiyorlar. Tek parça giyindiklerinde de şık bir elbise/tulum seçiyorlar. Hepsi cilt bakımı ve makyaj yapıyor. Takı taktıklarında sizin gibi kuyumcu dükkanı olmak yerine kararında takıyorlar. Hiç güzel kokmuyorsunuz. Güzel bir koku burnuna geldiğinde dönüp bak genç olduğunu göreceksin. Hacdan dönen teyzeleri örnek almandan, tiki ve kıro gibi konuşmandan, hiçbir açıklama yapamamandan, gizlenmenden rüküş olduğun belli. Genel geçer olsaydı herkes bilir ve söylerdi ama senden başka kimse bunları söylemiyor. 40 yaşından büyük Türk kadınlarının bakımsız, rüküş ve şişman olduğunu herkes bilir ve söyler. Asıl genel geçer budur. 60 yaşındaki bir Alman kadını bakımlı, fit, diyetinde, sporunda, makyajlı, parfümlüyken 60 yaşındaki bir Türk kadını böyle olmayı orzbuluk sayar. Böyle olanlara hakaret eder ve dalga geçer. Arkadaşlarımdan hep duyuyorum şık giyindikleri, makyaj yaptıkları için annelerinin orzbu dediğini.
- 1 yıl
Rus kadınları da ileri yaştaki Türk kadınlarının bakımsız olduğunu ve genç Türk kızlarının giyinmeyi bildiğini, güzel makyaj yaptığını söyler. Senin yaşın çok ilerlediğinden dolayı beynin yıprandığı için anlayamıyorsun. Şeyma Subaşı ve Mine Tugay’ın gençlik tarzı eleştirilmiyor. Şeyma Subaşı’nın hareketleri ve estetiksiz hâli, Mine Tugay’ın da estetiksiz hâli eleştiriliyor. Herkes senin hayal dünyandaki gibi değil. Kendine bakanlara kuzum diyor bu ülkenin kadınları sen ne anlatıyosun. Anneler seksi iç çamaşırı giyen, parfüm sıkan, oje süren, makyaj yapan, süslenen kızlarına “or*spu” diyor. Yani hayat senin sandığın gibi değil. Bakımlı ve süslü olmayı orzbuluk olarak görüyorsunuz. İleri yaştaki kadınların çoğu markaları bilmiyor ve marka giyinmeyi bilmiyorlar çünkü kıyafetleri, çantaları, ayakkabıları yakıştıramıyorlar.
- 1 yıl
Güzel giyinenlerin ve marka kullananların hepsini kızları ve torunları zorla giydiriyor. Avrupalı kadınlar bir de göstersin sana gençlik fotoğraflarını. Cevabın yok diye iftira atıp yalan konuşuyorsun. Çöp gibi zayıf olmanın sarışın ve renkli gözlü olmakla alakası yok. Kırmızı ruj sarışınlarda çok dikkat çeker ve güzel durur. Yaş aldıkça nasıl giyineceğini anlamazsın çünkü kişiliği bulma ve kimlik belirleme DSÖ’ye göre çok gençken başlar. İnsanlar çıtırken değil ileri yaştayken tarzı rüküş oluyor. Çünkü eski merak kalmıyor. Gençken şimdi ki gençler gibi giyinemiyordun diye mi kıskanıyorsun? Sen gençler ortaya yaşlara gelince de onları beğenmeyeceksin çünkü kıskanıyorsun. Kırmızı ruj ve zayıflıkla ilgili dediğin şey yaş ilerledikçe anlaşılan bir şey değil tamamen senin kuruntun. Abartılı ve aşırı makyaj yapınca güzel olduğunuzu sanıyorsunuz. Eğer dediğin gibi olsaydı yüzünüze badana yapmazdınız. Old moneye zamanla sahip olunmaz. Çünkü old money demek zengin bir aileden gelindiğini gösteren giyim demek. Köklerle alakalı yani ve sadece zengin aileden gelenler böyle giyinebilir ve aileleri zengin olduğu için daha bebeklikten başlatır aileleri old money olmaya. Sonradan görme olup da old money olunmaz. Gençler ananı mı sk ti? Niye onun gibi sokağa bak dedim diye aynı kişi olmuş oluyoruz?
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Başkalarını aptal yerine koyarken kendi zekanı baz alma olur mu? Haa bir de doktora gitmen lazım Allahın şizofreni. Okb hastası falansin muhtemelen
- 1 yıl
Artık susun ya
Cevap sahibi1 yıl@Gece_Kraliçesi Şizofren kendi kendine susun diyo 🤪 şişt 🤫
- 1 yıl
Normal değilsin ve tam bir çocuksun çok bile ciddiye aldım seni. Bendeki zeka sende olsa böyle olmazdın ki. Hayallere inandığın için asıl sen doktora git çünkü şizofren olan sensin. İster inan, ister inanma valla billa aynı kişi değilim ama şizofren olduğundan dolayı olmayan şeylere inandığın için kabullenemezsin tabii.
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü :))) yazı tarzın bile aynı halen inkar ediyo, sen ne ezik bişeysin yaa yazik acidim. Bu yaşima geldim daha eziğini hiç görmemistim. Sende sıkıntı büyük. Bir psikoloğa mutlaka git
- 1 yıl
Aynı fikirde olduğumuz için yazı tarzımızın aynı olması çok normal değil de ne? Kafana girsin diye onun dediklerinin aynısını söyledim ama o benim her dediğimi diyememiş belli ki bilmiyor ve farkında değil
Tanımadığın birisinin ezik olduğundan bu yüzden emin olman ne kadar nefret dolu bir insan olduğunu çok iyi belli ediyor bu yüzden sen normal değilsin.
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü 😂😂😂 aynı görüştekiler aynı tarz ve aynı uslupla mı yazıyor? Sana daha önce de söyledim. Başkasını aptalyerine koyarken kendi zekanı baz alma diye
- 1 yıl
Aynı görüştekilerin kafa yapıları, kişilikleri aynı olduğu için aynı tarz ve üslupla yazar. Daha önce söyledin ama o dediğin benim için geçerli değil senin için geçerli kişi kendinden bilir işi derler Aynı kişi olsam itiraf ederim 1 haftadan sonra
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü 😂😂😂 halen ayni saçmalikları yaziyor bıkmadan usanmadan. Sen hiç doktora gitmeyi düşündün mü? Okb olabilirsin
Cevap sahibi1 yılCiddiyim
- 1 yıl
Senin yazdıkların aynı olduğu için doğal olarak benim yazdıklarım da aynı
- 1 yıl
Ben okb değilim ama sen şizofrensin bence sen doktora git ben de çok ciddiyim yemin ettim hâlâ inanmıyorsun. Gerçekten sıkıldım artık senden yakamdan düşmüyorsun keşke yazmasaydım
- 1 yıl
O kız olsam onun gibi kısa yazardım onun benim kadar fikri ve bilgisi yok bu yüzden kısa yazmış
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Ben ciddiyim bir doktora git. Normal değilsin. Bu hastalik kontrol edilmezse ilerde çok kötu patlar
- 1 yıl
Hahahahha
- 1 yıl
Ben 24 yaşındayım 24 senedir karakterim aynı ve 24 senedir böyleyim böyle olmanın da bir zararı görmedim. Ben de şizofren olduğun konusunda ciddiyim çünkü hayalleri gerçek sanıyorsun. Dediklerimiz aynı değil ki üslubumuz aynı olabilir çünkü kafalar aynı
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Zaten hastalar hasta olduğunu kabul etmezmiş. Bu yüzden en olmadık zamanda en olmadık yerde hastalik patlayıp hayatlarinı altüst ediyor. Çevreden önceleri gelen uyarılar hep umursanmiyor. Eminim hayatinda bunu benden başka söleyenlerde oldu ve olacak. Ama sen hep kulak tıkayacaksin
- 1 yıl
Kabul eder. Benim çocukken okuldaki sorunlardan dolayı psikolojim bozuktu ve kabul ediyordum. Sadece deli olan hastalar senin gibi deli olduklarını kabul etmez çünkü akılları buna ermez. Hasta olan herkes hastayım diyor. Senden başka bana hiç kimse bunu söylemedi çünkü çevremde senden başka şizofren yok. Sen şizofren olmadığını kabul ettiğine göre öylesin bu bir akıl hastalığı çünkü. Beni etrafımdakilerden daha iyi tanıyamazsın senden başka kimse bana bunu söylemedi
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Önce psikolojisinin bozuk olduğunu kabul ediyor sonra red ediyor 😀kafalar baya karışık. Yazık üzülüyorum. Benle cebelleşeceğine doktora git de hastaliğini kontrol altina aldir. Sen farkina bile varmadan hayatini kaydirir bu hastalik. Olacak olan güzel şeyler hiçbir zaman olmaz. Hayatın yükselişe geçmeden çöküşe gider. Benden demesi, hiçbir hasta hastalikla kendi başina baş edemez
- 1 yıl
Esas senin kafan karışık çünkü ne dediğimi anlayamıyorsun. Bozuk demedim çocukken bozuktu dedim geçmiş zaman eki kullandım “bozuktu” diyerek. Kabul ediyorum demedim ediyordum dedim yanin geçmiş zaman eki kullandım. Sen ne mezunusun ki bu kadar basit bir şeyi anlayamıyorsun? Benim hayatımda olacak olan güzel şeyler hep oluyor teyze. Ben hayatımdan gayet memnunum. Bu arada hem yazdıklarımı okumadığını söyledin hem diyosun ki “aynı tarzla yazıyorsun” e madem okumadın aynı tarz olduğunu nerden biliyorsun? Kendinle çelişiyorsun. Bana değil kendine üzül çünkü şizofrensin. Senin gibi sinir hastaları hep başkalarını hasta görür gözlemlerime göre. Birine hasta diyenin kendisi hastadır. Ben de sana hasta diyorum ama hasta olduğum için değil senaryo yazdığın için. Hayallere ve tahminlere inandığın için sen hastasın
- 1 yıl
Üslubuna, eğitimsizliğine ve anlama sorunun olmasına bakılırsa baya alt tabaka birisin ben bozuktu diyorum sen bozuk anlıyorsun Allah akıl fikir versin.
Cevap sahibi1 yıl@ŞebneminGünlüğü Avukatım 🤣
- 1 yıl
İnsan olmanın sadece okumakla olmadığının en iyi örneğisin. Üslubun mahalle karısı, ev hanımı üslubu. Kesin bahsettiğim gibi gidiyorsundur işe. Hacdan dönen teyzeleri ciddiye alan, insan yerine koyan birisi olman, konuşma tarzın alt seviye bir avukat olduğunu belli ediyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılBen de sarışın beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm çok az arkadaşımdan güzel söz duyuyorum bence içten içe kıskançlık
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle
1 yılKanka sarışına kırmızı ruj gitmez cidden pembe nude tonları tercih et. Kırmızı ruj ne esmere ne sarışına siyah saç beyaz ten kadına gider
41 Yorumla
Soran1 yılKırmızı ruj dediğim flormar 03 tint erkekerin de anlayabileceği dilden kırmızı ruj deyip geçmiştim..
Gizli Üye(25-29)1 yılDemek ki (çok) güzel değilsin bende güzel olduğumu düşünüyorum etrafımdaki kimse beni aşağıya çekmeye çalışmıyo gördüklerini taklit etmeye çalışıyolar ve aşırı iyiler kraliceler birbirinin tacını düzeltir sen insanları yaftalıyosun resmen hiç bunlar benden cirkin kara kilolu demem onlarda güzel derim hep çünkü farklı güzellik standartlarına sahibiz bu düşünceler iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu yaşıma kadar ne kadar erkek tanıdıysam sevdiğim sevmediğim, (kuzen kanka dahil) hepsi esmer kızlara aşık oldu/olmuştu ve esmer kızlarla evlendiler. Sarışının adı diye boşa dememişler. En b*oktan esmere bile taş gibi adamlar aşık oluyor. Ps: beyaz tenliyim.
00 Yorumla
1 yılEsmer olunca çirkin mi oluyor, triplere bak ahaha.
Millet onu kıskanıyormuş ta, esmerler kilolular laf atıyormuş ta😃
Sümeyyeciğim wattpad hikayelerini başka yerde yaz
62 Yorumla
Soran1 yılErgen olduğun nickinden bile belli ya profiline ayrı gümledimm
- 1 yıl
Cevabım kaç beğeni almış ahahah. Sensin ergen triplere bak, sanarsın bütün millet onu kıskanıyor, ıyyyy pick me seni :d
Sen kendini beğeniyorsan kimin ne dediği önemli değil
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılBelki kıskanıyorlar seni seven gerçek arkadaşlar bu tarz kıskançlıklar yapmazlar
10 Yorumla
1 yılKaba konuştuklarından dolayı kıskanıyor olabilirler.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı. Güzel olduğunu düşünüyorsan niye bu kadar kafayı takıyorsun ki? Kızlar arasında böyle kıskançlıklar olur, hep olmuştur. Sende arkadaşlarını seçerken daha dikkâtli seçersin artık.
10 Yorumla
1 yılHer sarisin yesil gozlu olan guzel olmuyor yalniz cogu sarisinlar cok itici olur onlara vermen gereken cevabi neden burada sacma bir soruyla soruyorsun
11 Yorumla- 1 yıl
Aşırı haklısın güzellik göreceli zaten belkide karşındaki kişiler doğruyu söylüyor ama niyeyse kiskanilmis gibi algılanıyor
Neden önemliki !! Başkasının seni övmesine ihtiyacın mı var sen kendini beğeniyorsan gerisinin önemi hiç yok ben şahsen sormam bile güzel veya cirkinmiyim diye bence bu kafadan kurtulmalısın ona bakarak düşünerek kacırdıklarına odaklan bu şöhret cok cabuk geciyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHer sarışınlar güzel degilki kendini bu kadar beğenme bacım
62 Yorumla
Soran1 yılGayet güzelim
Cevap sahibi1 yılO zman at bakalım ne kadar güzelsin biz karar verelim
Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Kadınlar birbirini çekemezler bunu hepimiz biliyoruz. Ama gerçekten ince detaylar da var.. Mesela pamuk prenses olsa, burnunda hızma varsa yüzüne bakamam, tiksinirim!
01 YorumlaDengenizi bozmadıkça ve egonuz tavan yapmadıkça bir sorun yok. İyi bilgiler ve tecrübeler edinip kendinizde iyiyi yakalamaya bakın. İleride bunlara çok ihtiyacınız olacak...
00 YorumlaKimse sizi kıskanmıyor siz kimsiniz ya anlamıyorum böyle triplere giren insanları tamam dünya güzeli sizsiniz dünya sizin etrafınızda dönüyor
10 YorumlaBende çok zengin olduğumu düşünüyorum ama alışveriş yaparken ne kadar da fakirmişim diyorım, düşüncelerimiz ile gerçek arasındaki fark bunlar.
10 Yorumla
1 yılOnlar kıskanıyorlar sanırım ama sende de biraz egoistlik var sanki hahahahah
11 Yorumla
Soran1 yılEgoist değilim laf edenleri görseniz bana hak verirsiniz..
1 yılNe diyelim bacım kıskanıyorlar dememizi mi bekliyorsun mesela jdjdj
21 Yorumla- 1 yıl
Ahshahhshsj
1 yılYoksa herkes parmakla da gösteriyor mu seni 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Bazı kızlar kendine aşıktır ve normal güzelliğini dünya güzelliği olarak görür ki bence bu güzel bir şey -Çevremde de var bu durum tatlı bir şey
- Kadınlarım Rekabeti ve kıskançlığı dünyada en büyük rekabet orası net
00 YorumlaKısmen haklı olabilirler ama üslup önemli kiskaniyorlar büyük ihtimal yüzün kapalı bı foto atsana kanka
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 433 cevap paylaştı.
1 yılAynen kıskanılıyorsun canım erkekler renkli gözlü kızlara bayılır çoğu diyim o yüzden çekemiyorlar seni aldırma sen
01 Yorumla- 1 yıl
Her renkli gözlü güzel mi oluyor
1 yılNe güzel kendini sevmen ve güzel bulman. Diğerleri kendilerini sevmeyi bilmedikleri için senin gibileri kıskanıyorlar.
00 Yorumla
1 yılÇatlayında patlayın güzel gacıyım de cennet Mahallesi'ndeki pembe gibi 😄
06 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 öyle yapcam az kaldı
- 1 yıl
Ben bu video ile 28 kişi çatlattım 3 saatte 😄
Soran1 yılHahahhahaha maşallah 😂
- 1 yıl
Normalde yanımdaki kadın çok disiplinli biri ben altında çalışıyorum o bile güldü yani 😀 böyle şeyler yap
- 1 yıl
Edho daki Hamdi baba gibi herkesi ezeceksin it diycen yoksa tepene çıkarlar
1 yılOlabilir ama kendini çok beğenmek de sıkıntı unutma
06 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi aşırı beğenmiyorum sadece laf edenlerden güzelim
- 1 yıl
Kadınlar kadınlar için süslenir derler ya bence bir miktar kıskançlık da oluyor arada 😄
Soran1 yılEvet ince bacağa özeniyolardı şimdide ince bacak düşmanı olmuşlar skkzkskdk onlar yüzünden etek giyesim gelmiyo ya heves kalmadı
- 1 yıl
Valla dediğin gibiysen keyfine bak. Her diyene takılma
Soran1 yılTeşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Rica ederim 🌹
Gizli Üye(18-24)1 yılhemcinslerim beni kotuluyo diyip hemcinslerini kotulemen? gercekten komiksiniz ya
32 Yorumla
Soran1 yılBana yapılanı yaptım duyar kasanlar ağzından o**"" kelimesi düşmeyen tipler o kadar eminimki
Cevap sahibi1 yılherkesi kendinle bir tutma erkeklere yaranmak icin bi yerlerini yirttigin cok belli
Benim de vardı öyle arkadaşım, bi süre sonra kulağımı kapadım o da susmayı bildi
10 Yorumla
1 yılKıskançlık. başka bişi değil ama egolanmaya doğruda gitme.
10 Yorumla
1 yılSeni kıskanıyor olabilirler 😄 Kızlar kıskandıkları kızları kötülüyorlar
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Türk kızları büyük umumiyetle kendilerini olduklarından daha güzel görürler
10 Yorumla
1 yılknk kaç yaşındasın sen 15 mi sen kendini biliyosan bmyle seylerevgulup geçmen lazım
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 332 cevap paylaştı. Canım görmeden kimse bir şey diyemez göreceli bir kavram
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunların aynılarını lisede yaşadım şu an ara ara oluyor ama umursamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen kimsin de seni kıskansınlar be 😂😂 sanırsın paris hilton 😂 esmer diye özellikle belirtmenden kimin kıskandığı belli oluyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBuna bir resimle cevap vermek isterdim ama yüklenmiyor
220 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl
Cevap sahibi1 yılKiskaniyolar beni aşkoooo anlarsın ya
Cevap sahibi1 yılteşekkür dayı
Cevap sahibi1 yıl30a dayanmissin aq ne diyim
Cevap sahibi1 yılBen hiçbir zaman teyze denilecek kadar yaşlı olmicam 😊
Cevap sahibi1 yılDemicek kimse
Soran1 yılYanmışsın
Cevap sahibi1 yılKim yanmiş kız sen mi
Cevap sahibi1 yılYiioooiğğğ
Cevap sahibi1 yılKimm
1 yılEğer bu görseldeki gibiysen mis gibisin demektir 😉🌺
00 YorumlaBence kesin kıskanılıyosun, umarım havalı değilsindir
00 YorumlaBelki kıskanıyorlardir belki de sen kendini aşırı seviyosundur bu güzel bişey ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 173 üm ela gözlüyüm beyaz tenliyim ve kendi sac rengim acik kumral çevremden 1 tane bile çirkin olmuşsun lafını duymadım nedense hep böyle mecralarda duyuyorum bu tarz söylemler kusura bakma ama sorun çevrende değil sorun cidden sende sahte samimiyetten yoksun ve sana yakismayacak insanları yanına arkadaş diye gezdiren (sende) hata
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Çok güzel olduğumu düşünüyorum ama arkadaşlarım kötülüyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler