Merhabalar hızlı yazacağım şarjım az. Ben çok güzel bir kızım saçlarım altın sarısı gözlerim bal rengi fiziğim güzel dudaklarım çok güzel burnum muntazam. Ama gel gör ki bana 2 yıldır kimse yazmıyor/yürümüyor bu nedir ya? Bütün çirkin şişkoların taş gibi sevgilileri var bana kimse yazmıyor bile. Bir görseniz çok güzelim. Dediğim gibi bu neden böyle? Bana bakmaz düşüncesiyle mi yaklaşmıyorlardır? Yoksa elimdekinin kıymetini mi bilmedim çünkü bir tane çocuk vardı seviyo beni ben yüz vermiyorum pek tipi yok
Cevabın nedir?
- Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sen kimsin kendini bu kadar yüksekte görüyorsun kişilik karakter oturmuş mu belli değil boşuna kızma kırılma güzellik dediğin saç baş ve burunla değil kişilik karakter ve düşünce ile olur yani sen bir gün ALLAH korusun kaza bela yaşarsın ve güzellik kalmaz ama seni sen olduğun için seven insan hep hayatinda kalır her zaman derim biz kimiz ki ALLAHIN verdiğini biz yargılıyoruz güzel mi çirkin mi diye hayır sahip çıkar mi dürüst saygilimi ve sever sayar mi hayatına güzellik katar mi bence sen sen ol asla yargılama sorgulama kendini yüksekte görme ve hayatına katacağı ve sana verebileceği değerlere bak güzellik tek bir sebeple yok olur ama benlik asla kaybolmaz hakkında hayırlısı olsun
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu durum senin elinde olan bir şey değil ki. Önüne ne gelirse işte, ister beğenirsin ister beğenmezsin. Benim de kız arkadaşım yok ama öyle kız tavlayarak tavlamaya çalışarak da kız arkadaş edinebileceğimi sanmıyorum, edinsem bile ne olacak ki? Canım kız tavlamaya çalışmak istemiyor. Banane, kim gelirse gelsin gitsin, aman ne uğraşacağım. Pek becerebildiğim bir şey de değil zaten maalesef :D
Yani uzun lafın kısası boşver gitsin. İlle bir sevgiliye ihtiyacın yok mutlu olmak için. Kimseye muhtaç olmadan da mutlu olabilirsin.01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında
1. O kız bana bakmaz diye düşünen özgüvensiz doludur etrafında
2. Güzellik göreceli bir kavramdır. Bu yüzden çevrendekiler beğenmiyor olabilir.
3. Sen dış görünüşe önem verdiğin için beni seviyor ama tip yok diye yaklaştığın doğru kişileri göremiyorsun belkide. Tabi doğru kişi olup olmadığından emin olamazsın şans vermeden ama önyargılıda yaklaşma.
4. Her şey tip değildir. Güzelsin ama karakterin karşındaki kişiye uymuyordur.08 Yorumla
Soran+1 yılEig seçeceğim.
+1 yılKeske bide o kisilik karakter bilmez beynini degistirebilsen. Zihin yasin kac senin 3 falan mi? Bence sorunun kaynagini bulduk._.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
50Cevap
Saç Bakım konusunda 396 cevap paylaştı. bu konuda bir araştırma yapılmış... güzellerin kahrını ancak çirkin ve kaba erkekler çekermiş... neden mi? çünkü kendilerine hiçkimseyi yakıştıramadıklarından sonunda bu tarz erkeklere kalırlarmış... bu durumun terside çok yakışıklı erkekler için geçerliymiş...
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılevet cok guzel olan cok yanlız olur bosuna dememısler allah cırkın sansı versın dıye ısın kotusu de guzel kız da cesaretı olan o cırkıne varır ıyımı hahhaahha :) onun ıcın sen hayatına mudahale edıp senın beyendıgın bı yakısıklıya azcık yuru bellı et kı cırkın e kalma
10 YorumlaTipe bakarsan hayatın boyunca yalnız kalırsın yani tamam şimdi sana goril ile çık demiyoruzda normal bir tipi olsun yani azda olsa bir gideri olsun. Tabikide herşey tip deyil adamlığına bak seni sevdiğine bak sana nasıl güldüğüne senin yanındaki mutluluğuna bak. O bana bakmaz diye yaklaşmıyorlardır senin ne olduğunu bildikleri için bununla uğraşılmaz diyorlardır emin ol.
00 Yorumla
+1 yıl"Bütün şişkoların taş gibi sevgilileri var" işte bu yüzden kaybediyorsun egosu beyninden büyük arkadaşım
57 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik görecelidir çirkin ve şişkolar bana göre iğrenç 🖕🏻
- +1 yıl
Güzelliğin göreceli bir kavram olduğunu hepimiz biliyoruzda bu kavram sana güzel bulmadıklarına iğrenç deme hakkını vermiyor. O parmak bir yerine girsin mi?
Soran+1 yılKendi fikrimi belirtemez miyim iğrenç diye?
Soran+1 yılDoğrudur
- +1 yıl
Tamam çirkin bulup hatta çirkin bile diyebilirsin ama iğrenç ne ya? Dış görünüş budalası. Özgüven olsa gizli sormazdın zaten bir de sana cevap veriyorum bu kadar
tecrübelerime dayanarak ben şöyle güzelim böyle güzelim diyen kızların ''hepsi'' tırt çıkıyor efenim. tabi güzellik görecelidir. belki görecen de sorun vardır. gerçekten güzel bir kızı yalnız bırakacaklarını düşünmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de aman aman tipim yok ama hayalimdeki kizi tarif ettin ya saclar altin sarisi mi? Dogal mi peki? Seni bir gun bir yerde bulcam ve evlencem seninle goreceksin 😒
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılYa dogal dedi yaa dunyanin 8. harikasii 😍😍
Soran+1 yılTeşekkürlerimi iletiyorum beyefendi :D
Cevap sahibi+1 yılHuzurunuzda o saclariniza tapiyorum prenses hanim :D
Soran+1 yılTeşekkürler 👸🏼
Cevap sahibi+1 yılEheh ayni sen degil mi ya o? 🙈
Soran+1 yılBilmem..
Cevap sahibi+1 yılSenden baskasi olamaz ki? Hem sarisin hem prenses, bu sadece sensin 👸
Soran+1 yılSarışınlara takıntın mı var :)
Cevap sahibi+1 yılEsmer olmama ragmen sarisinlara zaafim var, gormeden tapabilirim sana sirf sarisinsin diye eheh :)
Soran+1 yılHaha peki teşekkürler :D
Cevap sahibi+1 yılRicalar, bir gun karsilasirsak evlenme teklifi etmemeli miyim? Sana hayran bir arkadasin olmayi mi tercih etmeliyim peki? :D
Soran+1 yılSana kalmış 😅
Cevap sahibi+1 yılAhaha teklifike hayir cevabi verirsen arkadasligimizin devam edecegine soz verirsen olur :D
Saç Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Iyi oluyor sana. Umarim boyle devam ederim. Bu onyargilarinla pek ileriye varamazsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargım olduğu önyargısına nereden vardın
- Saç Bakım konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılsenın onlara bakmıycagını düşündüklerindn olabılır. asabi biri misin peki, dışa belli eder misin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
biraz daha güler yüzlü ol :) korkutma milleti
Soran+1 yılHahah peki tamam
+1 yılKendini begenmiş bulursun bir Angus görürsün genelde öyle oluyo
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılınsanları cırkın ve sısko dıye kategorıze edıyorsan dısına yansımıstır canım. yaklasmaması senın tabırınle yurumemesı onun ıcın daha hayırlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim seni kirmak istemem ama belkide kendini begenmişliğin yüzünden yaklaşmıyorlardır. Erkeklerin gözünden kızların kendini beğenmişliği itici görünüyormuş. Bende yeni duydum.
15 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğenmiyorum ki. Hem egoist değilim sadece güzelim diyorum. Beğeniyorum kendimi dış görünüşümü tamam ama bu hep kötüymüş gibi gösteriliyor öyle değil mi? Ne yani herkes kendinden nefret mi etsin :(
Cevap sahibi+1 yılİnsanın kendini beğenmesi güzel birşey evet haklısın da ama bunun seviyesini kaçırınca ego oluyormuş. Kendini beğendiğini kimseye belli etme en iyisi😊 nazar değircen kız kendine kıçını kaşı😄
Soran+1 yılHahah teşekkürler canım benim :) Eminim sen de çok güzelsindir. Ahlak dışa vurur.
Soran+1 yıl@drno77 Alter ego benimkisi :D Doğrudur kardeş
Kısa bir hatırlatma: İnsan aynada kendini 6 kat daha güzel görürmüş.. Halen güzel olduğunu düşünüyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
+1 yıl😊 😊 😊 tek sorunun bumu kafa dinle kız işte :)) nasip ten öteye bişey yok o yüzden takılma buna beklersin en iyisi çıkar karşına fakat sunu unutma biri olsun illa diye de kimsenin duygularıyla oynama okey ;)
00 Yorumla
+1 yılBiz tipe degil gonle bakariz hatun.
Maviye
Maviye çalar gözlerin,
Yangın mavisine
Rüzgarda asi,
Körsem,
Senden gayrısına yoksam,
Bozuksam,
Can benim, düş benim,
Ellere nesi?
Hadi gel,
Ay karanlık...
Bana bunlarla gel guzell00 YorumlaAman taktığın şeye bak böyle şeylere takılma aşk seni bulsun. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler çok iyisin :)
Vay arkadaş birinizde standart güzellikte olsun, bu kadar güzel kız nerde saklanıyor.
00 Yorumlataş abla bir fotograf atda bız karar verek güzel olduguna ya da görel
00 Yorumla
+1 yılsende bu ego varken zaten olmaz zaten yürüyem mürüyen😊
00 YorumlaSenin daha uzun süre sevgilin olmaz. Bu kafayla gidersen... Ama inan bana sevgilinin olmaması daha iyi kafan rahat gezersin.
00 YorumlaDediğin gibiysen taliplin çok olur diye düşünüyorlardır... Valla ben tabim ama işte güvensen keşke...
00 Yorumla
+1 yıl@Ahmt10R arkadaş bize diyecek bir şey bırskmsmışq
11 Yorumla
Soran+1 yılcanım işte ne yapacaksın?
+1 yılBenimde gozlerim ela gunese bakinca lila dusmana bakinca bela sana bakinca fena oluyo cici kız
Hobaaaa01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Yürümeyi bilenler arkadaşın evine doğru ilerlesin..
00 YorumlaGönlün güzel olsun be hacı o dediklerin gam olmasi iyide ilerde gonlu guzel opcak insan ciksin bosver oyle dusunme sen
00 YorumlaTipe bakiyosan yakisikliligw bu kadar onem verip ustune dusuyosan onun icin olmuyodur ne kadar istersen o kadar olmaz
00 YorumlaOzelden bir yaz bakim bir ona gore konuyu masaya yatiralim:))
015 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya :D
Soran+1 yılMükemmelim merak etme sen
- +1 yıl
Bu soruyu soran kişi yahudi dışlanmış diye soru soran iyi bir kız değil mi ☺
Soran+1 yılNe anlamadım
- +1 yıl
Baban fabrikası olan kız değilmisin 😁
Soran+1 yıl@Trabzon6161 Ne diyosun o kim
- +1 yıl
İsrailli vs soru sormuştu müslüman olmuş ama Türkiye de davranılmuyormuş iyi o kız sandım bu kızı 😁
- +1 yıl
Ben kafa 12 saat calışsa yetiyor sen 24 saat calışır 😂😂 beyin farkı hacı
- +1 yıl
Bu kız ya hacı ya hocaya kalır benden demesi
Soran+1 yıl@Trabzon6161 Ne diyorsunuz lan
- +1 yıl
Evde kaldın dedik 😀
- Saç Bakım konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen sandigin kadar guzel degilsin ve egon senden bile guzelmis
10 Yorumla - Saç Bakım konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kız güzel kesin bunun sevgilisi vardir diyorlardir
00 Yorumla Saç Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Guzel oldugun icin (masallahin var) cesaret edemiyorlar şekerim. Ozelsen yazsana bisey denicem
00 YorumlaDavranışlarınla kaybediyor olabilirsin belki her şey dış görünüş de değil hani
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıldakikalarca beklersin gelmez bir sigara yakarsın otobüs gelir daha nice örneklerin dolu olduğu böyle bir dünyada herşey olabilir, hayırlısı diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen aşk istemiyosun sen dışarıdan bakıldığında yanıma yakışan biri olsun millet güzel desin.
Kibirini yen önce.00 YorumlaAşk hesap işi değil nasip işidir ve her nasip vaktine esirdir bilmez misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılHahahah teşekkür ediyorum o zaman :)
Soran+1 yılAnlatın ne olacak🙄
Saç Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. Görmek gerek yanında öz güveni yüksek insan yoktur senin
00 YorumlaSende bu ego varken daha çok beklersin yazsınlar diye.
00 YorumlaO vahim kaza ne zaman oldu demiştin?
51 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Her güzelde beyinn olmuyor arkadaşlar işte kanıtı
35 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
- +1 yıl
;) bu dogru tespitin karşısında sana katılmamak için kendimi zor tutuyorum :)
Soran+1 yılAçıkla o zaman
kısmet işleri sabr et
00 YorumlaBulug caginin magduru.
20 YorumlaGüzelsin diye sevgilin var sanıyorlardır.
22 Yorumla
Soran+1 yılSen de çok güzelmişsin yahu :D
- Saç Bakım konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinler güzel severde o yüzden
00 Yorumla
+1 yılBir gizli kullanıcı klasiği :D
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılsevgilin vardır diye düşünüyor olabilirlermi?:D
11 Yorumla
Soran+1 yılBelki.
bir görsek keşke :D
10 Yorumlabana yüz vermez diye düşünüyorlardır
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe iciyosan ayniaindan bense istiyorum
00 Yorumla
+1 yılAllah bagislasin kaca gidiyosun
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 11,3b cevap paylaştı.
+1 yıloldu o zaman biz kalkalım
00 Yorumla Sütünü iç yat abim.
11 Yorumla
Soran+1 yılAbim.. Tamam abim.. Tabii abim..
Ben yürüyem mi sana
12 Yorumla
Soran+1 yılYürüyem mi değil yürüyeyim mi.
+1 yılYuksek ego'ndan ve itici sozlerinden olabilirmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİtici sözlerimi gerçek hayatta kullandığımı nerden biliyosun? :)
- +1 yıl
Kendin cevap verdin az once " ahlak yuze vurur " diye... Bilmem anlatabildimmi canimcim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılalirim ben seniiii :)
012 Yorumla
Soran+1 yılAfedersin, ne? :D
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi sen güzelsin bende yakışıklıyım ama ikimiz de sapız diyorum :)
Soran+1 yılPeki :D
Cevap sahibi+1 yılee yani :D
Soran+1 yılHiiç
Cevap sahibi+1 yılsanada yaranamadık ya off :D
Soran+1 yılNe oldu ki
Cevap sahibi+1 yıltek kelimelik cevapları hiç sevmem
Cevap sahibi+1 yılküstün mü kurban oldugummmm
Soran+1 yılAhbap sorunun ne?
Cevap sahibi+1 yılcanım sıkılıyor :D
Soran+1 yılTamam
+1 yılGerçekten güzel değilsin demek ki
00 Yorumla
+1 yılbu kızın sevgilisi vardır diyolardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok guzelsin diye korkmuslardir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim sevgilim olurmusun diye sorasım geldi valla
04 Yorumla
Soran+1 yılHahah teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBana bakmaz diyorlardır sevgilisi vardır diyorlardır bu kız yolludur diyorlardır çok havalıdır diyorlardır işin zor hala sevgili bulamazsan ben sana talibim ama ona göre :)
Soran+1 yılTeşekkürler de her güzel yolluymuş gibi konuştun.
Cevap sahibi+1 yılBen konuşmadım çok ön yargılılar var böyle
+1 yılOlabilir karaektwrde sorun bardir
00 Yorumla
+1 yılBen güzele güzel demem
00 Yorumla
+1 yılGönlün çirkin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor senin
011 Yorumla
Soran+1 yılWhy why why
Cevap sahibi+1 yılResmini görmedim ama anlattığın kadarıyla yüz hatların da güzelse eminim çok hoş bir hatunsundur. Tam da sevdiğim tarzda bir kız profili.
Neden işin zor. Dış görünüşe önem veriyorsan etrafında senin ilgini çekmeyen seninle ilgilenenler varsa da gözün görmez. Görsellik önemli özellikle ben kız arkadaşım olacak hatunu çok beğenmek isterim. Senin de erkeğini beğenmek istemen çok normal.
İşin zor çünkü dış güzelliği ararken çoğu zaman kararkterden ödün veriyoruz. Bu sefer de ya yarı yolda kalıyorsun ya da güzel kazıklar yiyip üzülüyorsun. Dış güzellik aslında karakterin çeyreğinin çeyreği kadar önemsiz ama ne yapcan nefis istiyor.
İşin zor kendimden biliyorum seçiçi olmak kötü ya öyle herkesle olmuyor. Kolay kolay kafana göre birisini bulamıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılAslında söyleyecek çok şey var da kısa böyle diyelim.
Soran+1 yılKarakterim sağlam. Sıkıntı yok bence. Sadece egoistim o. Ve bazı insanların dış görünüşüne önem veriyorum. Kim vermez ki?
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne? Bir de macir misin merak ettim?
Soran+1 yılYengeç burcuyum. Babam israilli annem yunanistan göçmeni. Macır nedir tam bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılDamarlarından macir kanı olduğunu daha ilk cevabı yazarken anlamıştım.
Cevap sahibi+1 yılMacir en özünde göç eden anlamında Muhacirden gelmiştir ama macir kelimesini daha çok yunanistan bulgaristandan göç edenler için kullanıyorlar. Çoğu Arnavut biz macir değiliz Muhacir der. Halbuki aynı anlamdadır ikisi de.
Soran+1 yılHadi ya :D Niçin?
Cevap sahibi+1 yılTasvir ederken genelde macir kızları böyle olur. Eski sevgilim de macir de bugüne kadar görüştüğüm yani hoşlandığım kızların %90'ı böyleydi. Gözleri bal sarısı olan da macirdi :-)
Soran+1 yılHmmm anladım
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026