AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
1.76+++
@Lalala344
Dedi ve 1.77 erkeği kısa diyerek reddetti
@ℓιуαяуαи
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@türk5561 ne saçmalıyorsun sen tamam en haklı sensin
@ℓιуαяуαи
Yoo saçmalamıyorum gayet doğruları söylüyorum.
+1.80
Benim eski sevgilim 167 ydi
@herkesidövenadam
Kız hesabı açmış bir erkeksin muhtemelen. Keza hiçbir kız 1.67 erkekle sevgili olmaz.
@türk5561 Allah belamı versin ki kızım
@herkesidövenadam
Niye nicknamen erkek
@türk5561 erkek değil nicknamenin kızı erkeği mi olur
@herkesidövenadam
Adam yazıyor nicknamende
@türk5561 yani neden cinsiyetçilik yapıyorsun
@herkesidövenadam
Cinsiyetçilik yapmıyorum. Bu sitede biz kısa boylu erkekleri teselli için kız hesabı açıp 1.80 den kısa sevgilim oldu diyen bir çok erkek var.
@türk5561 lan yok eski sevgilim 167 diydi ama beni sevmedi takıntılı kaldım 2 yıl
@herkesidövenadam
Eski kankam 1.67 idi demek istedin herhalde
@türk5561 yok
@türk5561 sevilmemenin sebebi belki çirkin kalbindir
@türk5561 boy sorun değil çünkü
@herkesidövenadam
Herkes iyi bir kalbim olduğunu söyler. Sevilmememin sebebi boyumun kısa olması. Boy gayet sorun.
Bir elli
Kişiden kişiye tercihlere göre değişir.
@yildiz7630
Ama hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz değil mi
Hayır, oluyorlar Dünyada herkes 180'den uzun mu
Seni bir kişi reddetmiştir ve boyunu bahane etmiştir ama seni gerçekten seven kişi seni her seyinle sever.
@yıldız7630
Hiçbir kız 1.80 den kısa erkeği sevmez. Ayrıca dünyada karşılıklı aşk ile evlenen erkeklerin tamamı 1.80 den uzun erkeklerdir. 1.80 den kısa olan erkekler ancak zenginseler platonik olarak bir kadınla evlenebilirler ondada kadın sevdiği için değil parası için evlenir.
Böyle bir şey yok
180 .
@eylulgns2
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@türk5561 hasta misn ben kendim 178 im
1.93üm var mı artıran.
180 ideal
@ℓιуαяуαи
@Tingly
1.70 ve yukarısı
@haappypplace
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Benden kısa olmasın gerisi önemli değil
@Haappypplace
Dedi ve kendisinden uzun ama 1.80 den kısa erkeği reddetti.
Bir şey demedim
@Haappypplace
Reddetmişsindir
160 olmalı
Dedi ve 1.60 erkeği kısa diyerek reddetti
@humartsttt
Olmamalı
Sus
Niye
@Leyla__998
Dedi ve gördüğü 1.85 erkeğe kendisi yazdı
175 olmalı
Senin boyun kaç
@Elanur2501
Dedi ve 1.76 erkeği kısa diyerek reddetti
180 en az
150 olmalı
@uckurush
Dedi ve 1.50 erkeği kısa diyerek reddetti
1.83
185.
@rtyunsss
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@türk5561 lafa gelince erkeksiniz güçlüsünüz iş güçe geldi mi boyum kısa param yok. Ben hiçbir zaman kadın erkek eşit demedim. Fossssss. Erkeksu masüklistleri.
@Rtyunsss
Dedin dedin. Ayrıca boy Allah vergisidir. Biz Allah vergisi diyip en çirkin kıza bile yazıyoruz ama siz 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz.
@türk5561 benden iyi mi bileceksin. Kadın erkek eşit demedim sallama. Ayrıca hiçte en çirkin kıza yazmıyorsunuz egolu olanlarınız var
@Rtyunsss
Gayette en çirkin kıza bile yazıyoruz ama her defasında boyumuz 1.80 den kısa diye red yiyoruz
@türk5561 yok sizden biri 175ti boyu çocuğa adım attım yüzüme bile bakmadı hiçte öyle yazdığın gibi değil sevilince egonuz çıkıyor
@Rtyunsss
Muhtemelen kanka olmak istedin. O da ileride açılınca red yiyeceğini tahmin ettiği için bakmadı. Zira o kadar red yedik ki.
@türk5561 yemin ederim ki onu çok sevdim ve kanka olmak aklımdan geçmedi ben herşeyi çok belli ettim kabul et egolu olanlarınız var içinizde boyu 175ti
@Rtyunsss
Tabi canım ne demezsin. Belli ki uzun boylu birini bulamadığın için ona yazdın. O da red yiyeceğini veya kabul etse bile platonik ilişki yaşayacağını bildiği için istemedi.
@türk5561 abicim yeminle adım atmama karşılık vermiyor keşke dediğin gibi olsa
@türk5561 ilgilenmiyor yüzüme bakmıyor
@Rtyunsss
Tamam işte. Biliyor ya kanka olmak istediğini ya da 1.80 üzeri bulamayınca ona gittiğini. Keza öyle olmasaydın buraya 1.85 yazmazdın.
@türk5561 abicim 175 yüz veriyorum biliyor onu sevdiğimi beni kullanıyor gidiyor başka kızlara bakıyor başka kızlara yüz vermesini biliyor
@Rtyunsss
Başka kızlar sadece kankasıdır. Seni kabul etmeme sebebide onu sevdiğin için değil 1.80 üzeri erkek bulamadığın için ona gittiğini bilmenden dolayıdır.
@türk5561 yav abicim onun boy kompleksi yok sevmiyor işte kullanıyor onu sevdiğimi biliyor anla artık
@Rtyunsss
Benimde boy kompleksim yokki. Boy kompleksi siz kızlarda olan bir şey. 1.80 den kısa erkek görünce reddediyorsunuz. Ayrıca muhtemelen dediğim gibi kendisi senin onunla sevdiğin için değil 1.80 üzeri erkek bulamadığın için sevgili olmak istediğini anladığı iç in kabul etmiyordur. Keza bir kadının 1.80 den kısa bir erkeğe aşık olması imkansızdır.
@türk5561 abicim ben kendim yürüdüm reddetmeyi bırak kendim diyorum. Boy kompleksin var işte. Onu seviyorum çoğu uzun erkekte çekici gelmiyor artık ama ego var yüz verince kıymete bindiğini anlayıp yüz vermiyor uzun erkekler öyle değil hemen adım atıyor onun yüzünden 180 altına bakmıyorum artık
@Rtyunsss
Ağzındaki baklayı çıkardın demek;
"1.80 in altına bakmıyorum artık."
Eminim onada bakmamış sadece kanka olmak istemişsindir. Ayrıca boy takıntısı bizde değil siz kızlarda vardır. 1.80 altı erkek görünce ya direkt reddediyorsunuz ya da sadece kanka oluyorsunuz. Onunla kanka olmak istediğin gibi.
@Rtyunsss
Yani biz kısa boylu erkekler asla sevilmeyeceğiz hiçbir zaman. Sırf boyumuz 1.80 den kısa diye.
@türk5561 abicim anla artık anla. Onu sevdim sevdim. Kankalık yol SEVDİM O BENİMLE OLMAK İSTEMEDİ
@Rtyunsss
Hayır onu sevmedin. Keza sevseydin burada 1.85 demez 1.75 derdin. Sadece onla kanka olmak istedin. O da ciddi bir ilişki istediği için kabul etmedi.
@türk5561 o beni tercih etmediği için bende inat uğruna 185 diyorum 2 kişiyi sevdim bu zamana kadar biri 175 öbürü 178 di ikiside beni değil başka kızları tercih etti. Bundan sonra 180den kısa erkeklere yüz yok
@Rtyunsss
Tabu canım ne demezsin. Beni avutmak için 1.75 1.78 erkek sevdim diyorsun ama eminim hiçbir 1.75 1.78 erkeği sevmemişsindir. Ve 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.
@türk5561 sevdim kardeşim sevdim sevgilimde hiç olmadı istemediler
@türk5561 gidip açık saçık kızlara bakıyor 175 erkekler. Açık saçık değilim diye bana bakmadı.
Kapalımısın? Siyasi ve ideolojik yaklaşımı mi farklıydı yani?
@türk5561 kapalıyımda siyasi görüşünü bilmiyorum