- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOrtalama Türk kadını boyu 1,62 ila 1,63 arasında olunca erkeklerin olması gereken boyda 1,72 ila 1,73 cm civarı çıkar.
Bu noktada arada 8 ila 10 cm fark olması ideal benim boyum 1,80 olduğu için boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun dersem hatunun boyu kaç olmalı?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAçıkçası benim için boydan çok insanın duruşu ve kendine güveni önemli ama yine de boy soruyorsanız 1.80 üstü hoşuma gidiyor sanırım ama dediğim gibi karakteri güzel olsun boyun pek önemi kalmaz bence boy tek başına çekiciliği belirleyen bir şey değil.
014 Yorumla- 1 yıl
@MasalKızıEsra
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti.
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 1 yıl
@HeartofFire
Birde 1.80 den kısa olmamalı değil mi? - 1 yıl
@türk5561 sen hayırdır @türk5561
- 1 yıl
@HeartofFire yalan mı
- 1 yıl
@türk5561 Olum bak burada salça olacağın en son kişiyim kaşınma. Ben sana boy veririm aklın şaşar uza
- 1 yıl
@HeartofFire
Gerçekten uzun boy verebilecek olsan almazmıydım sanki. - 1 yıl
Blemem alışın ne kadar kuvvetli k. dumun ib.. nesi
- 1 yıl
@HeartofFire o manada demedim. Boyumu uzatabilecek olsan manasında dedim
- 1 yıl
Sen uzama ve üreme mümkünse d.. öl israfı
- 1 yıl
@HeartofFire kısa boylu olduğum için mi?
- 1 yıl
Kıza zeka ve karakter seviyesinde olduğun için.
- 1 yıl
@HeartofFire zekam gayet ileri ve karakterim gayet iyidir. Ama kızlar erkeğin zeka ve karaktereine değil sadece boyuna, tipine ve cebine bakarlar.
- 1 yıl
ahshah belli oluyor 🤣🤣
- 1 yıl
@HeartofFire 1.80 den kısa erkekler devamlı red yedikleri için.
1 yılBen uzun bi kadınım hep kendimdem epey uzun birini isterdim hayatımda ama hayatımdaki insan çok da uzun değil benden insan gerçekten seveceği biri çıkınca anlıyo o kadar da önemli olmadığını bu mevzunun
28 Yorumla
Soran1 yılGüzel cevap beğendim
- 1 yıl
@EsrarengizMatmazel
Çok uzun değil derken muhtemelen 1.80 den kısa değil. - 1 yıl
@türk5561 yoo sevgilim 178 ben 176yım çok ön yargılı gördüm seni. Diğer yorumlarda da öyle
- 1 yıl
@EsrarengizMatmazel
Önyargı değil gerçekçi. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkek sevmez. Muhtemelen sevgilin zengindir - 1 yıl
@türk5561 ücretli öğretmen
- 1 yıl
@EsrarengizMatmazel
1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun değil mi - 1 yıl
@türk5561 yo daha uzun erkekler tarafından da beğenildiğim oldu ama kalbim onu sevdi
- 1 yıl
@EsrarengizMatmazel
Muhtemelen 1.90 üzeri erkek istedin ve seni seven 1.80 üzeri erkekleri reddettin. Ama bulamayınca 1.78 le sevgili oldun
1 yılFark etmez
031 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilim 1,70di neyse
- 1 yıl
Bu kadar kompleksi ne seni red ettiler diye herkesi kendin gibi sanma
- 1 yıl
Onun için mi 6 senedir onunla oldum akıl mantık var bana iyi davranmayan biri kendimi yoramam artık
- 1 yıl
Ben kimseyle konuşmuyorum illa küfür mü edeyim sizin gibilerine öz güvensiz kompleksli seni herkes senin gibi değil tek boya baktan çok darbe yemişin belli kızlar tarafından onun için canın yanıyor
- 1 yıl
6 senede kim bilir neler neler yaptınız aklıma kötü şeyler geldi
- 1 yıl
Hiç bir şey yapmadım herkesi kendini sanma midemi de bulandırma sizin aklınız fikriniz cinsellike
- 1 yıl
Hiç bir şey yaşamadım yalan mı söyleyeceğim
- 1 yıl
6 sene kız bak 6 ay olsa tamam derdim 6 senede mümkün mü sence
- 1 yıl
Mümkün senin düşüncen bu olursa tabi olmaz
- 1 yıl
Ben 6 sene çıkmam ki kimseyle daha neyi bekliycem evlilik için Max 2-3 sene
- 1 yıl
tamam sen yap neden yoruma atılıyorsun senlik bir durum yok peşe peşe gelmek ne
- 1 yıl
@birazsesizlik boyu 170 değil 185 olsa öyle bir yaşanır dı ki
- 1 yıl
Herkesi kendiniz gibi sanmayın yol alın ne arıyorsunuz benim yorumunda
- 1 yıl
Hiç mi buluşmadınız el ele tutuşmadınız
- 1 yıl
Bu kadar merak ne yorum sahibi sizin gibilerini silsin yeter mk yol alın bildirim geliyor iki bir
- 1 yıl
Yalancısın
- 1 yıl
Asıl yalancı sensin ikile mk beyinsize bak sen
- 1 yıl
El ele tutuştun mu
- 1 yıl
Bir gün geçmiş hala ne yazıyorsun eski sevgilim zengin flan değildi ben kendim çalışıp kimsenin parasına muhtaç değilim herkes sizin gibi karaktersiz değil
- 1 yıl
Sen onu bunu boş ver 6 senede tensel temas olarak Max ne yaşadın onu bi anlat önce
- 1 yıl
Sen nesin mk sana hesap mı vereceğim sıktırrrr gidin beyinsiz misiniz nesiniz yazmayın diyorum asıl sen temiz misin ona cvp ver
- 1 yıl
Senin boy takıldığın var demek ki sende travma olmuş sen sevmediğin biriyle yapabilir misin akıl mantık var
- 1 yıl
Benim boyum da kısa da değil 1,70 biriyim ona rağmen kabul ettim ne parası ne boyu umurumda oldu
- 1 yıl
@birazsesizlik kabul etmişsin de ne olmuş 6 sene arkadaşlık gibi ilişki olmuş
- 1 yıl
Başka ne olması lazım illa altına mı yatmam lazım
- 1 yıl
Sana yapılan yorumları görünce ben burada fenalık geçirdim. Kız sevmişki onunla olmuş. Boyu uzun değil diye bi şeyler yaşamadığımı iddia eden bile olmuş yuhhh. Zihniyetlere bak
- 1 yıl
O... Çocuklari olduğu için onlar aşktan ne anlasınlar ki yorgunum sahibi kalkıp böyle müdahale etmiyor bunun gibi şerefsiz yoksunlarına dur demiyorlar onların bacılarına sormak lazım öyle yapıyorlar mı diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yıl1,70/1,80 arası fazlasıyla yeterli benim için
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u 1 yıl150 kızların 190 altı olmaması demesi de komik. 175 ideal
00 Yorumla
1 yıl1.80 civarıyım şayet çekmediysem son yıllarda makara bir yana kadınlar uzun boylu erkekleri çok daha çekici ve güvenilir olarak algılıyor fakat bu tartışılır bir durum bana kalırsa insanın kişiliği ve duruşu önemlidir kadın ya da erkek farketmeksizin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBenim için 180 ve üstünden başlıyor. Çünkü boyum 170.😄
516 Yorumla- 1 yıl
Kendinden en az 10 cm uzun isteme sebebinin bahanesine bak hahahaa 170 miş
- 1 yıl
Önceliğim bu değil tabii ki ama öyle olsa güzel olur diyorum. Bakacağım ilk şey bu olmaz. ☺
- 1 yıl
@Rtyunsss anıt sayaca girenler de böyle diyordu
- 1 yıl
@Princessax
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
@Rtyunsss Kadın sus ve anıt sayaçtaki yerini al
- 1 yıl
@Rtyunsss baban öyle mi yapardı :d
- 1 yıl
@Rtyunsss numara yapmayı bırak babanda görmüşsün bunu sende travma olmuş :d
- 1 yıl
@Rtyunsss O senin anan bunadın mı :d
1 yılKadınlar sipariş veriyor 180 üstü sanki pizza siparişi beyin y. k
20 Yorumla
1 yılsimdi soyle olmali demeyrlim cunku ellerinde degil sonucta ama su bir gerçekci uzun boy erkege yakisiyor 185 ustu falan
119 Yorumla
Soran1 yılAma uzun durmak için çaba gösterilmeli bence
- 1 yıl
napsin cocuk topuklu mu giysin
Soran1 yılBebiş tabanlı ayakkabı giyilebilir
- 1 yıl
bilmem siz bilirsiniz
- 1 yıl
cik kullanmiyorum
Soran1 yılHmm pekim
- 1 yıl
Size de anıt sayaca yazılmak yakışıyor
- 1 yıl
@ebraristeben
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
ne diyon ya sal kardesim
- 1 yıl
@ebraristeben
Gerçekleri. Ayrıca sal değil gayet akıllıyım. - 1 yıl
kimse biyolojik olarak kadın erkek esit demiyor aynı HAKLARA sahip diyor. git internet arastir, insan hakları nelerdir. ayrıca konumuzla alakali degıl, sen kısa olabilirsin, o kısa olabilir. ben erkek kısa olamaz demiyorum. ancak sen boyle alakasica satasarak kendi icindeki kini kusuyorsun. zevkler ve tercihler var ki bu konuda erkekler afedersin ama sütyen bedeninden ozel bolgesinin rengine kadar hayalinde kararlar veriyor. dedigim gibi herkesin kendi tercihi. ben, benim gibi olani istemeyen bir erkek ya da birileri var diye satasamam. kendi tercihi. ben kendi tercihimi belli ettim diye boyle saygısızca yorum yapamazsın. uzatma lütfen. @türk5561
- 1 yıl
@ebraristeben öyle bir şey yok sosyal medya işini azalt ayrıca sütyen bedenin ve özel bölge renginle barış
- 1 yıl
ah be kanka, barismasi gereken kisi nefret kusandir. burada kimin nefret kustugu cok asıkar @Ataaaaaa31
- 1 yıl
@ebraristeben erkekler sütyen bedeni özel bölge rengi istiyor sözün bunları taktığını gösterir
- 1 yıl
ayrıca anıt sayaca yazilmak yakisir diyen bir kişiye sadece acirim. egitimsiz, yetiştirelememis erkek olman yetmezmis gibi bi de kisasin diye kuduruyorsun. erkeklere uzun boy yakısıyor demem bu kadar battiysa uzulurum senin adina 😔😔
- 1 yıl
yemin ederim malsin. taktıgımı göstermesi icin birinin yorumuna gidip alakasiz yere satasmam lazim. bi tarafimda degil, yeter ki benden uzak durun. salin mk. orada ornek verdim, kizlar sadece uzun boy isterken sizim cinsiyet boyle diye. senin ornek bile algılayamayan beynini 9 ay karnında tasiyan annene saygi duyuyorum
- 1 yıl
insanlarin kendi tercihi de demisim ama siz mallara ne anlatsak bos.
- 1 yıl
@ebraristeben kadın sus yemek yap bulaşık yıka
- 1 yıl
@ebraristeben
Uzatmıyorum tersine gerçekleri söylüyorum. Ayrıca erkekler südyen bedenine kadar kriter belirliyor demişsin. Onun için mi en çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazarken 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar. Sende 1.85 den kısa erkekleri direkt reddediyorsundur hiç boşuna teselli etme. Ayrıca kadın erkek eşitliğine gelince sizin yaptığınız tanım; kadın erkek işimize gelince eşittir ama gelmeyince değildir.
Uzmanlar 12-13 cm yeterli diyor ama insan komplekse girer, o ne ya.
Aa pardon, saçlarımızın yerden yüksekliğini mı sormuştunuz? 1.80 diyorum ben. Üç aşağı, beş yukarı...
00 YorumlaNormalden kısa olmadıkça sorun yok adam olsunlar yeter.
311 Yorumla- 1 yıl
Vayyy gercek hatun nasılda belli ediyor kendisini
- 1 yıl
- 1 yıl
@1İnciTanesi
Dedi ve 1.72 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
@fesfs bırak eziği o 195 olsada reddedilir :D
- 1 yıl
@__PATRON__ 😂 böyle diyorsun olmuyor uzun boylu diyorsun yine olmuyor kadınlara diyorlar bide ne istiyorsunuz diye.
- 1 yıl
@fesfs bu soru bana şu sözü hatırlattı "hesabını bilmeyen çavuşlar döner popon avuçlar" burdaki tür ezikler çklerini avuçlamakla yetineceklerdir :D
- 1 yıl
@__PATRON__ ahsh tübe
- 1 yıl
@__PATRON__ 1.95 olsam kızlar kendileri yazarlar
Valla boyum 1.90 memnunum ıdeal her anlamda. Fakat standart bir boy ve erkekte 1.70 ve üstü olmalı gıbı kadınlarda 1.60 ve üstü
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
1 yılBen çok uzun değilim,170'den uzun olması kafidir benim için.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBir standardı yok bunun ama benden kısa da olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.80-1.85 iyi bence
Çok uzun boylu erkeklerden hoşlanmıyorum. 1.90 boy ve üstü benim için çok uzun
06 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi
Cevap sahibi1 yılBana göre evet
Soran1 yılBana görede evet
- 1 yıl
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80-1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Bence kısa erkekler erkektir
kendimden uzun erkekleri tercih ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılBu soruya Allah cevap veriyor, tabi boyumuzun uzamasını engellemek bizim elimizde olabilir. Cocukken yetersiz beslenme çok kısa boya neden oluyor diye biliyorum.
00 Yorumla
1 yılOna ancak Rabbim karar verir Kimin ne kadar boyda olacağını
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl198 tercihen saruşun sağlıklı fit kaslı renkli derin bakışlara sahip gözlü aileden görgülü zengin ve az kullanılmış kullanılmamışı makuldür
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 ben 174üm bu sene 3 kişiyle flörtleştim bendende kısaydı ayrıca istediğimi seçerim sana ne hayır kurumumuyum ben başka yerde ağla erkeğe muhtaç felanda değiliz hep ağlıyorsun kadınların sana yüz vermemesine şaşırmıyorum
Cevap sahibi1 yıl🧿 en iyilerini hak ediyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılyani boyu umursamam sorunda etmem ama mecbur kalsam cevaplamaya 180 falan . (yargılanmadan önce boyum 1.70)
02 Yorumla- 1 yıl
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. 1.60 olsanda en az 1.80 erkek isteyecektin.
Cevap sahibi7 ay@türk5561 abi hoşlandığım çocuk175 niye tanımadan konusuyon ben şimdi size siz erkeklerin tek baktığı kalça göğüs desem olur mu
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.80 ama tabi seversem daha kısa biriyle de olabilirim
03 Yorumla- 1 yıl
yalanını
1 yılBilemiyorum uzun boylu olmadığım için bu tarz sorular beni geriyor özellikle kadın yorumları yüksekten uçuyor boy sorularında
00 Yorumla
1 yılFark etmez ama 1.70in altı kısa oluyor bence
10 YorumlaKavakta da boy var. Başarılı olmadıktan sonra bir hiçsin.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yıl1.80 altı olmaması gerekiyor
115 Yorumla
Soran1 yıl1.83 üm iyi bence
- 1 yıl
👍👍👍🤗🤗🤗
Soran1 yılSiz kacsınız
- 1 yıl
1.60 türk standartlarında 🙈🙈🙈😂😂
Soran1 yılYaş 34 diyo ama daha genç duruyosun
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Ne yapacaksın sırık gibi birini
- 1 yıl
@Erayediz34 ben kısa olduğum için ona sarılıp başımı göğsüne koyduğumda tam kalp hizasına geliyorum ve kalbinin sesini dinliyorum bundan daha güzel bir sebep olabilir mi
- 1 yıl
- 1 yıl
Olmaması gerekiyor mu hahaha nesin sen kendine bak önce teyze
- 1 yıl
@r_engarenkyollar
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri - 1 yıl
@türk5561 eşit değiliz onlar bile kendini erkeklerden daha aşağı görüyorlar laf salatası yapmak için bizi kızdırmak için boş yapıyolar sadece
- 1 yıl
@türk5561 boy konusunda hepsi ataerkil işte erkek bizi korusun güçlü olsun diyorlar bize muhtaçlar
- 1 yıl
@türk5561 çalışıyorlar aslında artık ev kadını yok denecek kadar az bir temizlikçi garson kasiyer bile olsa asgari ücretli olarak bile çalışan çok kadın var tüm dertleri erkekleri sömürmek
Gizli Üye(18-24)1 yılFarketmez hatta benim boylarımda kısa erkek de severim
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 erkek uzun ya da kısa olunca ne değişiyor ki önemli olan bana karşı nasıl davrandığı
Soran1 yılYanına senden kısa erkek gelirse anlarsin askim
Cevap sahibi1 yılGeldi kaç defa hem kısa erkekleri daha tatlı buluyorum
Soran1 yılArkadaşın demeye çalıştığı çoğu kişi boyun önemi yok diyip kısa erkekleri reddediyor ondan
Cevap sahibi1 yılBen de reddetmem diyorum
Soran1 yılBende tam istediğimsin diyorum😅
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 yaw anlamıyon mu kısa erkekleri daha çok seviyorum diyorum mal
1.90 ve üzeri olmalı 💅🏻
01 Yorumla
Soran1 yılAynen canıms
1 yıl180 ideal benim için
55 Yorumla
Soran1 yılSenin boyun kaç
- 1 yıl
168 im ben
Soran1 yılGayet ideal bende 1.83 üm
- 1 yıl
sana da 170 ideal gibi
Soran1 yılYani 1.65 üstü ideal
1 yılbenden 10 cm uzun olsun yeter :D
01 Yorumla- 1 yıl
@karanliktangelen12
Ve 1.80 den kısa olmasın dimi
- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl180 ve üzeri boyu olmalı
01 Yorumla- 1 yıl
@Nickbulamadim91
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1.80 ya da 1.85
00 Yorumla
1 yılBoyu değil sevgisi önemli.
01 Yorumla180 üstü benceee
03 Yorumla- 1 yıl
@merakdolu
- 1 yıl
@merakdolu
Gerçekleri
- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
1 yıl1.85 üstü olmalı
00 Yorumla 180 hoş olurdu
04 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
u 1 yıl1.90
01 Yorumla- 1 yıl
@SilverBlooming
1 yıl185-190 cm arası iyidir.
00 Yorumla
1 yıl1.80 - 1.90 arası iyidir
00 Yorumla1.75 yer elmasiyim @pansy65 😀
07 Yorumla
1 yıl1.73-1.85 arası
01 Yorumla
1 yıl180 ve üstü olsun
05 Yorumla- 1 yıl
@tukendimcok2
- 1 yıl
@türk5561 ben 170 im ondan 153 160 olup 180 isteyenlere yaz sen bunu
- 1 yıl
@türk5561 yok 150 olsam 170 yeterli 160 olsam da Max 175 ile görüşurum kısa olup uzun istemek sacma
1 yıl175 üstü 190 altı
03 Yorumla- 1 yıl
@Yildizkos3
Dedi ve 1.76 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
@türk5561 kardeşim. benim bak daha önce de bu yorumlarını gördüm beni etiketleyip yazıyorsun kanayan yaran var boş boş şeyler yazma ben böyle istiyorum dediysem böyle istiyorum
- 1 yıl
@Yildizkos3
Ama yine 1.76 erkeği reddedip erkek dediğin en az 1.80 olacak diyorsun muhtemelen.
1 yıl185 ten kısa olan kendine erkeğim demesin (175 im)
00 Yorumla
1 yıl1.85 olsa mükemmel olur
35 Yorumla- 1 yıl
Yanlış yazmışım 1.88 olucaktı yaa
- 1 yıl
anıt sayaç da 500 olsa mükemmel olur
- 1 yıl
@sila_bayraktar
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1.70 üstü iyi
310 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.
1 yıl1.80 nim bunu hiç düşünmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1.50 ve üzeri.
02 Yorumla
Soran1 yılFSM nin kılıcı 1.25 zaten
Cevap sahibi1 yılsaçma saçma sorular sormanı yaşına veriyorum.
iyi akşamlar dilerim.
180 ideal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn az 1.74 falan
113 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 yo bende kısayım ve bana göre uzun
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 ne alakası var herkesi bir tutmayın karakter ve bakım önemli benim için
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 😅 neden bu kadar ön yargılısın ki bu sebepten red falan yedin herhalde
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 boy yüzünden mi reddediliyordun?
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 öyle arayışa girersen tabi bulmazsın oluruna bırak ve boş ver seven biri illa çıkar boyun kaç ki hem ne kısa insanlar var
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 herkese yazarsan tabi bulamazsın ne alaka haline şükret boyun çok kısa da değil ki bence başka sebepten red yiyorsundur sen
Gizli Üye(30-35)1 yılBoyumdan memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.77 yim benden çok uzun olmasın
07 Yorumla- 1 yıl
@Tingly
- 1 yıl
Gizli Üye
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Yok benim hoşuma gider, egomu okşuyo kısa erkekler sjdhjs
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Türk erkeğinin asla kurtulamayacağı bir kompleks bu, ne desek boş o yüzden
1.80 en az
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılen az 180
20 Yorumla190 istiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
@Babelissk
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.90 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
@Babelissk
Bunu duyduktan sonra feminist değilim demek istedin herhalde.
Gizli Üye(25-29)1 yıl1.80 üzeri
22 Yorumla
Soran1 yılİdeal
- 1 yıl
@Ataaaaaa31 deme böyle sonra şikayet ediyorlar bak
en az 1 79 olmali
00 Yorumla120 ideal
00 Yorumla1.55
00 Yorumla
1 yıl170-185 arası bence
05 Yorumla- 1 yıl
Sus kız
- 1 yıl
Erkek sus dkgjd
- Güzellik & Bakım konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılEn az 180
06 Yorumla- 1 yıl
Sen kaçsın? Ben 1.86
- 1 yıl
@zeynep3000
- 1 yıl
@türk5561 öncelikle bu saldırgan tavrın hic hoş degil. Diger konu beni tanimiyorsun ve ben hicbirzaman feminizm savunmadim.
Eşitlik konusun hepimiz bu ulkede hak ve hukuk olarak eşitiz istersen biraz anayasa ve kanun oku. Fakat erkek ve kadin gen ve yaradılis olarak farkli dimi? Bundam dolayıda kadin uzun boylu sahiplenen erkegi daha guven verici, erkek ise fizigi guzel ve erkege tatli dil ile hitap eden kadini daha cazip göruyor. Bu genetik bir fark ve zaten bilimsel olarak baktigimizda eşit değiliz.
Bu aciklama anlayana , okuyana , kafası basana yeter ve anlasilir düzeyde - 1 yıl
@zeynep3000
Yooo saldırgan değilim. Sadece görüşümü savunuyorum. Ayrıca yaradılıştan ötürü eşit olmadığımız gibi kanunlar önündede eşit değiliz. Keza nafakayı biz ödüyoruz. Boşanmaya çocuğu kadına veriyorlar. Ayrıca madem erkek kadını koruyup kollayacak ve sahiplenip güven verecek, o zaman neden evin reisi erkektir diyince tepki veriyorsunuz. - 1 yıl
@türk5561 git Adalet Bakanligina söyle , ben demedim nafak verin diye.
1 yıl1.85 im yeterli
00 Yorumla175 ve üstü ideal
01 Yorumla
1 yıl2.10 tabii ki.
01 Yorumla- 1 yıl
@magdielena
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 2.10 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1 yıl172 den başlasın
01 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne