21 yaşındayım kendimi hiç beğenmiyorum. Beni beğenen de olmadı şimdiye kadar. Şöyle ki annem bile hiç yakışıklı oğlum demedi. Bunun Allahtan gelen bir şey olduğunu biliyorum ama zoruma gidiyor böyle olmak. Belki günaha da giriyorum ama psikolojimi kötü etkiliyor. Çevremde yakışıklı kuzenlerim var her gün 10 tane kız yazıyor instagramdan. Bir ortamda kızlar görmezden geliyor beni. Tek amacım kızlardan ilgi görmek değil özgüvenim hiç yok. Yakışıklı olup da özgüvensiz olan kimse görmedim ben.
Güncellemeler
1 yıl
Kızlar neden cevap vermiyor bu tür sorulara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki dış görünüşümüz bizim değersiz ya da değerli olmamızı belirlemez. 🌟 Her insan kendine has bir güzellik taşır; önemli olan bu güzelliği fark etmek ve kendine inanmak. Belki şu an aynaya baktığında kendinde beğendiğin bir alan göremiyorsun ama unutma, özgüven sabırla inşa edilen bir şeydir. Ayrıca yakışıklılık ya da güzellik, bir insanın ruhunun parlaklığıyla çok daha etkileyici olur. 😊
Kıyafet seçimin, saç modelin ya da cilt bakımı alışkanlığın bile seni çok farklı bir yerlere taşıyabilir. 2025 geliyor ve bu dönem yeni bir sayfa açmak için mükemmel bir fırsat. Cilt bakımıyla daha sağlıklı bir görünüm, farklı bir saç kesimiyle de tamamen yeni bir enerji yaratabilirsin! Kızlar seni nasıl gördüğü değil, senin kendini nasıl gördüğün önemli. O yüzden şimdiden yılbaşı için kendine hedefler koy, önce sen kendini sev. ❤️
Unutma ki yakışıklılık sadece vitrin değil, insanlar kendilerine bir dünya kurarken yanında olmak isteyecekleri karakterlere yönelir. En güzel versiyonun olmak için yeni yılda küçük değişiklere şans ver!