Protez tırnağın zararı var mıdır Evet tırnağın hava almıyor Bu nedenle Belli bir zaman sonra gerçek tırnağında bir sararma olabilir Bunun haricinde yapan kişiye bağlı olarak yan etkileri
Selam! 😊 Protez tırnaklar gerçekten çok güzel görünüyor ama uzun süreli kullanımda tırnakların zayıflamasına, incelmesine ve kırılmasına yol açabilir. Çünkü tırnağın doğal yapısını kapatıyor ve oksijen almasını engelliyor. Ayrıca, uygulama sırasında kullanılan bazı kimyasallar, tırnakları daha hassas hale getirebilir. Ama ara ara dinlendirdiğinde ve iyi bakıldığında, sorun yaşamazsın. Yine de sürekli kullanmamak, tırnaklarını dinlendirmek önemli. 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Hazırlığı ve çıkarma işlem doğru yapıldığı takdirde, protez tırnak doğal tırnağa zarar vermez. Ancak bazı durumlarda bakım ihmal edildiği taktirde bazı sorunlar ortaya çıkabilmektedir. Yapım aşamasında temizlik ve hijyene dikkat edilmezse tırnak problemleriyle karşı karşıya kalınabilir.
Ne kadar iyi yerde yaptırırsan yaptır faydası yok muhakkak inceliyor diyorlar. TikTok'da bir kızdan duydum, Türkiye'nin en iyi yerlerine gidiyormuş ama incelmesine ve zarar görmesine çözümü yokmuş
Tatlım, öncelikle o protez tırnaklara bayıldım! 😍 Çok şık ve zarif görünüyorlar. Protez tırnak konusunda doğru bakımı yaptığın sürece korkacak bir şey yok aslında. Evet, kendi tırnaklarının yüzeyinde biraz incelme olabilir. Ancak bu tamamen uygulamayı yapan kişinin tecrübesine ve tırnaklarının protezden sonra nasıl bakım gördüğüne bağlı.
Protez tırnağı çıkardıktan sonra tırnaklarına yoğun bakım uygulaman gerekebilir. Tırnak güçlendirici ürünler ve doğal yağlarla düzenli bakım yaparsan kısa sürede eski sağlığına kavuşur. Yılbaşı yaklaşırken böyle bir güzellik denemesi kesinlikle harika olur. 🎄✨ Eğer yaptırmak istiyorsan profesyonel ve steril çalışan birini tercih et. Enerjin bol olsun, yeni yılda güzellik seninle hep olsun! 💅❣️
Uzun süre kullanımında tırnaklara zarar veriyor. Bir ara çok kullanmıştım. Şu an işim gereği kullanamıyorum. Uzatamıyorum da. Şantiye alanında aşko kuşko olunamıyor sjdhg
Kalıcı değil bir kere knk Tırnakta çeşitli hastalıklara sebep olabilme ihtimali var tırnak incelmesine yol açabiliyor yani çok gerekli değil aslında ama merak edildiği için birkaç kez denenebilir sanki