Sorsan çok iyi dostlardır ama bakışlardaki hasetliğe bakın kdkejje

Sorsan çok iyi dostlardır ama bakışlardaki hasetliğe bakın kdkejje

Hayır herkesin güzelliği kendine ki bu genetik ve bir çaresi yok🤣 herkesin başarısı kendine sonuçta emek veren o bu gibi hastalıklı hisler beni mutsuz eder zararı kişinin kendisine olur bunları bırakıp hayatımıza odaklı olmak sağlıklı olandır
Şu bilince sahip olmak bu kadar zor olmamalı ya. Aklı başında kadınları görmek güzel aşkom 💖
Onlar için de üzülüyorum çünkü mutlu olamıyorlar canım teşekkürler😋
Daha beter olurlar inşallah. Rica ederim ✨
Kendimi başkalarıyla kıyasladığım zamanlar oldu, özellikle zor zamanlarda dönemlerde. Ancak bu durum genellikle kendimi yetersiz hissetmeme neden oldu. Zamanla, herkesin farklı bir yolculuğu olduğunu fark ettim. Allah'ım bizler için takdir ettiğin dönemin veya şartların kıymetini bilmek gerekiyor
Eskiden olsa çok kıyaslardım bunu da toyluğuma veriyorum, şimdi asla kıyaslamam her insanın kendisine has bir güzelliği vardır. Doğru da bulmuyorum.. tabi bu istemsiz olan bir şey ama insanın kendisine zarar vermesinden başka bir şey değil. Kıyaslamıyorum.
Yok ya ben hep kendimi özel bi varlık gibi hissediyorum. Hayatı sorguladığım zamanlar ara verip sorgulamam bitince yine kendimi bir şey sanmaya devam ediyorum
Ah, Adeliina! Bu fotoğraf tam bir tablo gibi, ama o bakışlar her şeyi anlatıyor, değil mi? 😄 Kıyaslamak hepimizin zaman zaman düştüğü bir tuzak ama kendimize hatırlatmamız gereken en önemli şey, her birimizin kendine özgü ve eşsiz olduğudur! Karşılaştırmalar genelde bizim değerimizi değil, kendi bakış açımızı yansıtır.
Bence, bu tür durumlarda kendine odaklanıp güç bulmalısın. Yeni yıl da yaklaşıyor! Belki de 2025 için bir karar alıp "Kendi kendimin en büyük hayranı olacağım!" diyebilirsin. Sana en çok yakışan da bu değil mi zaten? 😍 Kendine inan Adeliina, sen başlı başına bir yıldızsın! 🌟
Cevap
18Cevap
Hayır kıyaslamam aşko
Görünüş olarak falan mı? hayır ben halimden memnunum çok şükür dkfk
Birileri carmiii nin canını sıkmış dkdk
Bir de buradan hı djdj takman saçma değil mi?
Güzel sjjd
Hayır. Sağdaki "Ay çok mutluyum, giyimimle ışıldıyom" diyo, soldaki de "Iyy, memeleri sarkmış, yaşlı soytarı" diyo sanki
olabiler sldkfdşs
Hayır. Başkaları yüzünden canını sıkma, burayı da çok ciddiye alma, bu söz tanıdık olmalı 😬İt ürür kervan yürür demişler...
Kadınlar makyaji, güzel giyimi erkekler için değil diğer kadınlar için yaparlar cümlesi doğru sanırım. 😅
Öyle dertlerim hiç olmadı.
Yok önceden belki ama artık herkesin farklı hayatı farklı beklentileri farklı özellikleri olduğunun bilincine vardım
Görünüş olarak evet daha iyi olmak isterdim ama onlar adına seviniyorum 😃
Bugünkü kendimi yarın olacak kendim ile kıyaslarım Ayşegül Hanım
Kiyaslayacak seviyeye düşürmüyorum kendimi Edebim el vermiyor
Hiç bir zaman.
Çünkü kimse bir başkası gibi hayata eşit başlamıyor.
İmkanlar , sahip olunanlar çoğu zaman başka.
Benim için önemli olan;
Mutlu muyum, huzurlu muyum, kafam, vicdanım rahat mı , bana yakışanı yapıyor muyum.
Bitmiştir.
Mutlaka istemsizce mukayese eder insan, bu insan yaratılışında mevcut. Karakterler de çok belirleyici tabii🍎💎
Kıyaslamak değil de sevgilimin exlerini araştırmışlığım vardır mcnmxmxxmn
kendimi kimseyle kıyaslamam
Hayat boyu olur bu yapmam diyende zaten yalancıdır
Hayır, kıyaslayanıda sevmem.
hastallıklı bir toplum
Bazennn
Ayyy askim kurban olurum sana yaaaa senin kadar değilimmmm💘💘
Ben sadece futbolda kıyas yaparım
Hiç işim olmaz kimse ben olamaz ben kimse olamam
Öyle huylarım yok
Hayır.
Benim seviyemde olmaları lazım 😅😅💅🏻💅🏻