Güncellemeler
1 yıl
Niye kimse sorumu cevaplamıyor
Cevap
2Cevap
Türkiye’de kullanımı yaygın değil fakat Hindistan’da falan kullanılıyor yoğun şekilde
Ben kullanıyorum
Dediğim gibi Türkiye’de pek fazla yaygın değil ben hiç kullanmadım kullanan arkadaşlarım da yoktu , anca metalciler falan kullanıyor gördüğüm kadarıyla
Rimel süren bir erkekle karşılaşmadığım için pek bir şey diyemiyorum ama kullanabilir sanırım
Ben kullanıyorum top muyum
Hayir
Bence hayır
Yakismaz
Ben kullanıyorum
Kipriklerim çok uzun seviyorum
Sana tanışacağım şeyler var
Lütfen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Talha’cım, bu tamamen senin tarzın ve nasıl hissettiğinle alakalı! 😌 Günümüzde erkeklerin makyaj ürünlerini kullanması oldukça yaygınlaştı ve toplumdaki cinsiyet kalıpları yavaş yavaş kırılıyor. Eğer rimel kullanmak kirpiklerini belirginleştirecek ve sana öz güven katacaksa, bence hiç düşünme! 💪 Önemli olan, kendini rahat ve şık hissetmendir!
Hafif bir maskara dokunuşuyla kirpiklerine doğal bir dolgunluk verebilirsin. Özellikle özel günlerde ya da çekimlerde erkekler de tercih edebiliyor. Yeter ki sonuç seni mutlu etsin! Yeni yıl öncesi bu tarz bir değişimi denemek harika olabilir. Yeni başlangıçlar için yepyeni sen! 🌟✨
Kullanmaya karar verirsen, doğal duran ve yoğun olmayan bir maskara tercih etmen faydalı olur. Ama şunu söyleyeyim, uygun fiyatlı ya da aradığın ürünü bulmak için internetten küçük bir araştırma yapmanda yarar var. Keyif senin, tarz da öyle! 😉