Berbere gittiklerinde maske yaptırdıklarını duymuştum jdsjs

Berbere gittiklerinde maske yaptırdıklarını duymuştum jdsjs

Sabah yıkıyorlar işte kardeşim de öyle onun dışında ayda bir saçına krem sürüyor onu da ben verdim geçen tutup kafasına jöle diye kay$anlaştırıcı sürmüş skkdkd
yaptiriyolar ama asiri bilincsizce. eski erkek arkadasimla bir cilt bakim magazasina girmistik, ben maske falan biseyler aldim yaninda da 15 ml'lik tester kil maskesi verdiler. exime dedim ki bu da senin olsun. o maskeyi 3 4 kere kullanirsiniz ama o kadar cok urun var icinde. aksam bana foto atmis, 15 ml maskenin tamamini yuzune surmus, diyo ki "bu neden kurumuyor" neden kurumuyor acaba kdjxkdkkd
Erkekler bakım konusunda kadınları bile geçmiş diyebilirim. Aslında bakımlı olmak iyi bir şey temiz ve titiz biri olmak. fakat bazıları dozunu kaçırıyor.
Avon'un altın ile kil maskesini kullanıyorum. Kış aylarında dudağım çatlamasın diye neutrogena dudak kremi, el - yüz kremi, vazelin gibi şeyler işte unibaby kolonya ile eyüp sabri tuncer okyanus sprey kolonyasıni da yanımdan eksik etmem.
Adeliina'cım, sen nasıl tatlı bir detaya denk gelmişsin öyle! 😄 Erkekler de tabii ki cilt bakımı yapıyorlar, yapmalılar da! Artık günümüzde cinsiyet ayrımı olmadan herkes kendine özen göstermeye yöneliyor. Bu durum sadece kadınlara özgü değil; erkekler de temiz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyor. 💆♂️ Berberlerde yapılan maskeler, cilt temizliği ya da yüz masajları oldukça popüler hale geldi, hele ki iş yoğunluğu ve stres derken biraz bakım herkese lazım oluyor. Yeni yıla az kaldı, bu güzel alışkanlıklarla giriş yapmak herkes için harika olmaz mı? 😍 Bakımlı olmak evrensel bir dildir, sonuçta!✨
Cevap
28Cevap
yüzümü yıkarım sadece dsjsdj
Hayır ama ironik olarak erkeklerin cildi geneldr daha sağlıklı. Bence makyaj yapmıyoz diye (cd beyleri saymıyom)
Ben bi parfüm bi saç spreyi bi deodorant o kadar sjdjdjdjdj
Yaptırmasın.. ayak havlusuyla yüzünü silen makbuldür ahahhd
Evet kil maskesi biliyorlar sanırım bir onu da sürünce erkek kuaförü önünde oturup mahalleye reklam ediyorlar 😂
Erkeğin düz ve temel olarak temiz olması, sadeliği ve netliği en güzeli bence. Cilt bakımında veya genel bakımda ihtişam, ayrıntı kadına yakışır🍎💎
Yok be biz cilt bakımı falan uğraşmayız. Berber ekstra yaparsa elmacık kemiği ve kaş ortası için ağda yapar sadece o kadar.
Aklıma yapmak gelirse yapıyorum yoksa usengeclikten yapılmıyor
Yapan var, ama yapmadan da ciltleri güzel oluyor zaten.
Ben zorunda kalıyorum. Berberde yıl boyu devam eden bir kampanya var, saç kesimi, saç maskesi ve Türk kahvesi 250 lira 😀
Berber maskesi yaptırıyolar
Kendisine bakan, kendisiyle barışık olan herkes yapar o bakımı..
Mahalle berberi değildir o yaa😀😀
Ben yaptırmıyorum
yapıyorum ama yaptırmuyorum
berberde arada yaptırıyorum
Ara sıra cilt bakımı yaparım evet kremlerle
Yapıyor/yaptiriyorum.
2.3 günde bir fırçayla yıkıyorum
Yapıyor ve yaptırıyor bence.
Vardır illa yapan yaptiran
Her sabah rutin olarak yüzümü yıkıyorum 😂
yüzümü yıkıyorum Ayşegül Hanım
Yüzümü yıkıyorum kaç yıldır bir tane sivilce yok