Güzellik & Bakım 2 ay Erkekler de cilt bakımı yapıyor, yaptırıyor mu? Alfia Takip Et Master Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Sadece yüzünüzü sabunla yıkayıp geçiştirmiyorsunuz umarım beyler kjdkfjd Güncellemeler2 ay Sorumu beğenen elleriniz dert görmesin aşkolar 💅 Erkekler de cilt bakımı yapıyor, yaptırıyor mu? Cevapla 83 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 18,4b cevap paylaştı. Ben cilt bakımı yapıyorum ama çok değil sadece nemlendirici kullanıyorum zaten şanslıyım cildim hem genç görünüyor hem de kötü görünmüyor hiç :D 1 6 Yorumla Alfia 2 ay Sid gibi bebeksisin o zaman 🤭 Barış_LonelyForever 2 ay Bilmem öyle miyim sdjsjd :) Alfia 2 ay Yes 💁🏼♀️ Barış_LonelyForever 2 ay Senin cildin de bebek gibi 🌸 Alfia 2 ay Teşekkür ederim 🤭 Barış_LonelyForever 2 ay Rica ederim ☺️
u Alessapl Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Böyle olduğumuz için bebeksi suratımız var asddjdk 1 1 Yorumla Alfia 2 ay Ahaha erkeklerin tüm sırrını bozdun fkjffj Yorumla
RedDragon97 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Lisede Argan ve limon karışımı uygulamıştım yüzüme ertesi sabah sıra olurken herkes dart etmişti kendimi top gibi hissettim sonra hiç yapmadım 1 1 Yorumla Alfia 2 ay Yapmaya devam et bence. Güzel bir cilt erkeklerinde hakkı 🙏 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% 2 ay Evet her berbere gidişimde yaptırırım yani 15 günde bir 1 2 Yorumla Alfia 2 ay Uuu bakımlı erkek 💁🏼♀️ Yorumla Mrengineerac 2 ay Tabiki herzaman 😎 tabi bakımda kadınların eline su dökemeyiz Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Benim cilt bakımı yapmama gerek yok ki yakışıklıyım zaten 😂😎 1 2 Yorumla Alfia 2 ay Uuu 🌝 Yorumla FiqHShott 2 ay 😂😂 Yorumla
Vâkıf1358 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Banyo yaparken aklıma gelirse yüzümü de sabunlarım. Onun dışında abdest alırken veya daraldığımda ya da dışarıdan geldiğimde yüzümü sürekli yıkarım. Sudan daha temizleyici bir şey var mı? 1 0 Yorumla
Ya_özgürlük_ya_ölüm Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Normalde işim olmaz ama bu aralar yüzümde çok sivilce çıkıyor çok sıkıldım bu durumdan bi yaptırsam mı diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Sabah yüz yıkama diş fırçalama ve kol bacak kıllarını düzenli olarak alma. Bir erkek için çok bileee 1 0 Yorumla
umitka Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Valla tek cilt bakımı ürünüm traş sabunu. Bildiğin fırça ile sürerim sabun köpüğü mü. Hem mis gibi kokar hem de cildim maşallah baby face. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Tanıdığım birkaç arkadaşım yaptırıyor. Bence yaptırabilirler daha iyi olur. Onlar da insan bazıları dışında😂 1 0 Yorumla
Blueeee34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 2 ay Arada C vitamini serum ve Retinol serum kullanıyorum. Olmazsa olmazim yüzüme tek iyi gelen La Roche Posay Güneş koruyucu Krem.. 1 4 Yorumla Alfia 2 ay Ooo sen bayağı bakalımlısın :D Yorumla Blueeee34 2 ay Erkek dediğin her türlü bakımı yaptırmalı kendine.. Bakım ve temizlik olmazsa olmazzz Yorumla Alfia 2 ay Maşallah sskdsj Yorumla Blueeee34 2 ay Hhahah sanada maşallah 😂 Yorumla
Tk1923 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 97% 2 ay Geçmişte göz altı kremi kullanmıştım, şimdi sadece tras losyonu 🙂 1 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Güneş. kremi ve aksamda aleo vera sürüyorum gayet iyi şu an için zaten bir erkeğin max cilt bakımı. budur 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Nadir.Heveslenerek aldığım kremler oldu ama kullanmadığım için bozuldu. Süreklilik yok bende. 1 0 Yorumla
u carsngirls Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 716 cevap paylaştı. Ayakkabımı sildiğim ıslak mendille yüzümü siliyorum ayda bir, yüzüm mermer gibi maşallah. 1 0 Yorumla
NicolaTESLAAA Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Napıcaz milyon tane kimyasal sürüp yüzümüzü mayın tarlasına mı çeviricez 🤔 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hee kuaförde yaptırıyoruz. Buhardı, kildi, yok siyah yapışkan maskeydi. Ne ararsan var. 1 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% 2 ay Benim erkek arkadaşım benden fazla yaptırıyo😄 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 85% 2 ay Ben evde yapıyorum, siyah nokta maskesi ve kil maskesi 1 0 Yorumla
karaşimşek47 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 2 ay yaptigim tek clilt bakimim yuzume dis macunu surmek 1 2 Yorumla CanKara11 2 ay WİDLWĞFKSPFMSPFMEPFMPEFMOEKFOEKFOEKF Yorumla CanKara11 2 ay Tablet reis el yıkama sabununu sürüyordu yüzüne bana iyi geliyor diye aklıma o geldü apcöwpfwpfkwpföwlföw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Ben cilt bakımı yapıyorum ama çok değil sadece nemlendirici kullanıyorum zaten şanslıyım cildim hem genç görünüyor hem de kötü görünmüyor hiç :D
Sid gibi bebeksisin o zaman 🤭
Bilmem öyle miyim sdjsjd :)
Yes 💁🏼♀️
Senin cildin de bebek gibi 🌸
Teşekkür ederim 🤭
Rica ederim ☺️
Böyle olduğumuz için bebeksi suratımız var asddjdk
Ahaha erkeklerin tüm sırrını bozdun fkjffj
Lisede Argan ve limon karışımı uygulamıştım yüzüme ertesi sabah sıra olurken herkes dart etmişti kendimi top gibi hissettim sonra hiç yapmadım
Yapmaya devam et bence. Güzel bir cilt erkeklerinde hakkı 🙏
Evet her berbere gidişimde yaptırırım yani 15 günde bir
Uuu bakımlı erkek 💁🏼♀️
Tabiki herzaman 😎 tabi bakımda kadınların eline su dökemeyiz
Benim cilt bakımı yapmama gerek yok ki yakışıklıyım zaten 😂😎
Uuu 🌝
😂😂
Banyo yaparken aklıma gelirse yüzümü de sabunlarım. Onun dışında abdest alırken veya daraldığımda ya da dışarıdan geldiğimde yüzümü sürekli yıkarım. Sudan daha temizleyici bir şey var mı?
Normalde işim olmaz ama bu aralar yüzümde çok sivilce çıkıyor çok sıkıldım bu durumdan bi yaptırsam mı diye düşünüyorum
Sabah yüz yıkama diş fırçalama ve kol bacak kıllarını düzenli olarak alma. Bir erkek için çok bileee
Valla tek cilt bakımı ürünüm traş sabunu. Bildiğin fırça ile sürerim sabun köpüğü mü. Hem mis gibi kokar hem de cildim maşallah baby face.
Tanıdığım birkaç arkadaşım yaptırıyor. Bence yaptırabilirler daha iyi olur. Onlar da insan bazıları dışında😂
Arada C vitamini serum ve Retinol serum kullanıyorum. Olmazsa olmazim yüzüme tek iyi gelen La Roche Posay Güneş koruyucu Krem..
Ooo sen bayağı bakalımlısın :D
Erkek dediğin her türlü bakımı yaptırmalı kendine.. Bakım ve temizlik olmazsa olmazzz
Maşallah sskdsj
Hhahah sanada maşallah 😂
Geçmişte göz altı kremi kullanmıştım, şimdi sadece tras losyonu 🙂
Güneş. kremi ve aksamda aleo vera sürüyorum gayet iyi şu an için zaten bir erkeğin max cilt bakımı. budur
Nadir.
Heveslenerek aldığım kremler oldu ama kullanmadığım için bozuldu. Süreklilik yok bende.
Ayakkabımı sildiğim ıslak mendille yüzümü siliyorum ayda bir, yüzüm mermer gibi maşallah.
Napıcaz milyon tane kimyasal sürüp yüzümüzü mayın tarlasına mı çeviricez 🤔
Hee kuaförde yaptırıyoruz. Buhardı, kildi, yok siyah yapışkan maskeydi. Ne ararsan var.
Benim erkek arkadaşım benden fazla yaptırıyo😄
Ben evde yapıyorum, siyah nokta maskesi ve kil maskesi
yaptigim tek clilt bakimim yuzume dis macunu surmek
WİDLWĞFKSPFMSPFMEPFMPEFMOEKFOEKFOEKF
Tablet reis el yıkama sabununu sürüyordu yüzüne bana iyi geliyor diye aklıma o geldü apcöwpfwpfkwpföwlföw