Çok sevdim defalarca terkedilip tekrar barıştım çıkılmaz döngüye girdim sonunda yaptı yapacağını ne yapıcam?

Bir kadınla 3 seneye yakın konuştum şu an ben 29 o 27 yasinda kendisi Azerbaycan'da evlenip boşanmış sonra sosyal medyada karsilastik sevdik birbirimizi bana evlenip bosandiğını söylemedi ardan 3 ay geçtikten sonra söyledi agliyarak böyle olay başımdan geçti sana söylemedim benle konuşmazsın diye dedi kizsamda sevdiğimden kabul ettim ilk senemizde ben senelik izin aldım Azerbaycan'a gelmek istedim o bana ben kötüyüm ayrılmak istiyorum hastayım felan dedi vazgeçirdi beni gitmedim sonra senelik iznim bitince geri dönmek istedi barıştık tekrardan sonra bir sene daha konuştuk seviyorduk birbirimizi yine senelik iznime yakın gelmek istedim bu sefer başkasını seviyorum onla evlenicem felan dedi yalavardim yakardım dinlemedi bir hafta sonra tekrar geri dönmek istedi yine kabul ettim bu sene yazın köyünden çalışmak için baküye gitti araya soğukluk soktu bir iyi bir kötü oldu bende artık üzülmemek için dedim artık sana güvenemiyorum ben oraya gelirim ya da sen gelirsin ne zaman istersem diye dedim yüz yüze gelince güvenim artarsa evlilik düşünürüm dedim tabi böyle düşünmemin sebebi durmadan ayrılmak isteyip tekrardan gelmesiydi rahat duramıyordu birgun cok iyi karakter birgün kötü oluyordu buda güvenimi sarstı ve 2 ay önce birden hattını kapattı 20 gün açmadı sonra bir anda görüntülü aradı şirin gözükmeye çalıştı dedim bu ev farklı nerdesin diye yalan söyledi ben şüphelendim iki üç gün zorladım en sonunda anlattı başka bir adamla tanışıp adam ona ev açmış beraber yatıp kalkmışlar ve halen adamın evinde çok üzüldüm bütün hayallerim bir anda kayboldu bana dedi ben Türkiye'ye gelmek istiyorum bu adamın yanından gitmek istiyorum ben dedim neden böyle bir şey yaptın neden sadık kalmadın beni sevmedin oda dedi sen artık guvenmiyordun bana artık geliyim veya sen gel demiyordun diye savundu kendini bende artık senle yapamam dedim sen başkasının yatağına girdiğini bile bile yapamam dedim ama çok üzülüyorum 3 sene boşa gitti kalbim yine geri dönmek istiyor ama mantık yok diyor
Çok sevdim defalarca terkedilip tekrar barıştım çıkılmaz döngüye girdim sonunda yaptı yapacağını ne yapıcam?