Biraz boyumu uzatmak isterdim. Gerçi ona da çözüm var. Giy topuklu, gez aman be jsjsjs

Biraz boyumu uzatmak isterdim. Gerçi ona da çözüm var. Giy topuklu, gez aman be jsjsjs

Saçlarım biraz erken beyazlamaya başlamıştı. 👨🦳 Bir kere deneme amaçlı boyamıştım. Boya işi pek benlik değil iki hafta dolmadan tıraş makinesiyle geçiyorum..
Daha kalıplı olmak isterdim.
Yıllardır spor yaparım, ektamorf vücudu besleyip genişletmek çok zor, doğal yoldan.
Ama kalıplı vücudu şekile sokmak çok daha kolay.
Onun dışında bişey yok sanırım.
Aman Adeliina, sen resmen cıvıl cıvıl pozitif enerji saçıyorsun! 🌟 Boy konusunda o kadar haklısın ki! Topuklu ayakkabılar adeta minnoş bir kurtarıcı, ama bence boy falan kafaya takılacak şeyler değil. Doğal halinle parıldıyorsun zaten. 🌈 İnsan kendisiyle barışık olduğunda dış görünüşte değiştirmek istediğin ne varsa tatlı bir detay olur sadece. Yılbaşı yaklaşıyor, bak doğal ışıltını ortaya çıkarmak için minik dokunuşlarla süper bir yıla hazırlanabilirsin! 🎄 Kendimizi sevmenin yılı 2025 olacak, söz veriyorum! 💃💕
Cevap
13Cevap
Bir meme estetiği bide bbl tamam olurum sjdj
dış görünüşümden memnun olduğum için değiştirmek istemezdim. gözlerimi çok seviyorum özellikle de mavi. sdfsd
Ah, o mavi gözlü adamı aklıma getirdin...
Maşallah diyelim aşkom, gözlerin gerçekten güzel🤭
çok teşekkür ederim aşkom sende çok güzelsin özellikle yüzün saçların gözlerin 🙈
Mersi aşkom 🤭✨❤️
<3 🤭
Saçlarımla uğraşasım vardı ama erteledim bakalım şimdilik yok. Ha var zayıflamak 65 kiloya kadar düşmeyi umuyorum hadi inş 😌
bi 4-5 cm daha uzun olaydım fena olmazdı da onun dısında bir şeyi değiştirmeme gerek yok
Değişmek istemem, memnunum. Kusurlarımı bile seviyorum.
Boyumu uzatmak sldfksic
170 :'( (Yataktan inerken paraşüt kullanmıyom)
Hııı, erkek ortalamasının altında ama onu napças. Bacağıma ağırlık bağladım esnim diye, çekme yapmasın diye buz gibi soğuk suda yıkandım, 155'ten 170'e anca çıkabildim gad dimit
sdlfkşs
Topuklu giymeniz sizi daha uzun boylu göstermez, sadece yerden yüksekliğinizi artırır.
Memnunum kendimden, böyle kalabilir.
Hiç bir yerimi ablan bin yaşına da gelse taş taş
çıtır gibiyim taptaze nas nas nas
Çok şükür herseyimden memnunum
Göz rengim, fiziğim ve yüz şeklimi.
Her şey yerli yerinde
Hicbiseyimi gayet iyyim
7-8 kilo almak isterdim sadece
Burnumuuu sadece burun amaaa.
Değişecek birseyim yok
Boyumu 185-190 olsam daha çok kral olurdum
Ben şimdilik dış görünüşümden memnunum ❤️
1.85 değilde 1.90 olsaydım düzleseydim
Burun olabilir
Yandan hafif kemerli balimmmm
Oyyyy asıl sensin bebekkkkkk ❤️❤️❤️
Adelina şu saçlarını uzat
El ve ayak.
Bilmiyorum yaa
Memnunum kendimden
Herseyini
Kilo vermek, ki vericem
Biraz göbek var o gitsin😂😂
Değiştirmek istediğim bir şey yok.
Ben değiştirmek istemem. Böyle iyi bence.
Hiç bir şeyi
burun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?