Güzellik & Bakım Dış görünüşünüzde neyi değiştirmek isterdiniz? Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Burnumu 🤣 burnunu seven var mıdır acaba Güncellemeler+1 yıl Wow varmış sevenler Dış görünüşünüzde neyi değiştirmek isterdiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Daha yakışıklı olmak isterdim. 0 0 Yorumla
EskiLamba Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben burnumu çok seviyorum ve herkes beğenir genel olarak. 2 0 Yorumla
JÖNBİTTER Takip Et Xper 1 Yaş: 102 +1 yıl Seviyorum ben arada aynanın karşına geçip konuşuyorum burnumla😂 1 1 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ben seviyorum dhdjhhd 3 6 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Maşallah kız ❤️ Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl 🤭🥳 ayrıca senin burnun da güsell vee sende guzelsinnn Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Teşekkür ederim, senin güzelliğin o 🤭💖 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl 😛 görmedin kız yalan söyleme 😁🤭 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Ben hissederim böyle birinin çirkin olma ihtimali yoktur 😌🌸 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Yiaaa ne yana düşeyim acepp🫠🤭 Yorumla
Lordhakan55 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben hiç birşeyiöi değiştirmezdim ya kendimi beğeniyorum😂🍀 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her yerimi beğeniyorum kendimle barışık bir insanım ama boyumu biraz uzatmak isterdim 1 4 Yorumla Ahmet0541 +1 yıl Kaç şu anda 😶 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Ahmet0541 1.60 türk standartlarında 😂 Yorumla Ahmet0541 +1 yıl Gayet yeterli adam olana çok bile 😄 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @Ahmet0541 dimi ama 😂 😂 Yorumla
dmrrosmnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Kendim ile barış içindeyim ben değiştirmem hiç bir şeyi 1 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Burnumu bayılıyorum... Kocaman olmasına rağmen:) onun büyüklüğü hoşuma gidiyor. 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben seviyom ya burnunu 1 2 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Yaa teşekkürler kanka 😂 Yorumla desouza1907 +1 yıl Rica ederim kankam :)) Yorumla
Daгкdesiгe_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Değiştirmek istedim degiştirdim 1 1 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Neyi Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Senin burnun gayet iyi bence 1 3 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla Arifde38 +1 yıl Rica ederim iyi bayramlar Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Size de iyi bayramlar 🙏 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saçlarım daha da gür olsun isterdim. Bi de gözlerim yeşil kaşlarım da biraz daha ince olsun isterdim 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Şu an değiştirmek istediğim bir şey yok valla ya 1 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Ben çok seviyorum saçlarımı değiştirmek isterim 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Değiştirecek komple fizik ve yüz yani. 1 0 Yorumla
arifkrbyk Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Hiç bir yerimi cünkü insanlık harika bir ırk şu an için 1 0 Yorumla
mynameisking Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbirşeyi çok memnunum, her şey süper amaaa insan hep bir eksik bulur kendinde 0 0 Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Uzun boylu olmak isterdim boyum 1.61 kısayım 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her şeyim yerli yerince 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Değişecek bir şeyim yok çok şükür 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl millet bir burnuna takmış gidiyor 😌 0 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İhtiyacım var mı sence? 0 1 Yorumla Smh_ngs +1 yıl bence şimdilik yok Yorumla
organickimyaci46788 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl şeyimi daha büyük olmasini isterdim 0 0 Yorumla
ilkbaharrrrrrrrr Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Memnunum, değiştirmek istediğim bir şey yok. 1 0 Yorumla
Kerem0507 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 519 cevap paylaştı. Cildimi 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Taş gibi adamım 190 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Burun 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Burnun guzelki 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. bacaklarımı 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 654 cevap paylaştı. Şükür be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Daha yakışıklı olmak isterdim.
Ben burnumu çok seviyorum ve herkes beğenir genel olarak.
Seviyorum ben arada aynanın karşına geçip konuşuyorum burnumla😂
😂😂😂
Ben seviyorum dhdjhhd
Maşallah kız ❤️
🤭🥳 ayrıca senin burnun da güsell vee sende guzelsinnn
Teşekkür ederim, senin güzelliğin o 🤭💖
😛 görmedin kız yalan söyleme 😁🤭
Ben hissederim böyle birinin çirkin olma ihtimali yoktur 😌🌸
Yiaaa ne yana düşeyim acepp🫠🤭
Ben hiç birşeyiöi değiştirmezdim ya kendimi beğeniyorum😂🍀
Her yerimi beğeniyorum kendimle barışık bir insanım ama boyumu biraz uzatmak isterdim
Kaç şu anda 😶
@Ahmet0541 1.60 türk standartlarında 😂
Gayet yeterli adam olana çok bile 😄
@Ahmet0541 dimi ama 😂 😂
Kendim ile barış içindeyim ben değiştirmem hiç bir şeyi
Burnumu bayılıyorum... Kocaman olmasına rağmen:) onun büyüklüğü hoşuma gidiyor.
Ben seviyom ya burnunu
Yaa teşekkürler kanka 😂
Rica ederim kankam :))
Değiştirmek istedim degiştirdim
Neyi
Senin burnun gayet iyi bence
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim iyi bayramlar
Size de iyi bayramlar 🙏
Saçlarım daha da gür olsun isterdim. Bi de gözlerim yeşil kaşlarım da biraz daha ince olsun isterdim
Gıdığım olmasaydı güzel olurdu
Şu an değiştirmek istediğim bir şey yok valla ya
Hiçbir şeyi değiştirmem
Ben çok seviyorum saçlarımı değiştirmek isterim
Ben seviyorum
Bende burnumu sevmiom
Değiştirecek komple fizik ve yüz yani.
Hiç bir yerimi cünkü insanlık harika bir ırk şu an için
Hiçbirşeyi çok memnunum, her şey süper amaaa insan hep bir eksik bulur kendinde
Uzun boylu olmak isterdim boyum 1.61 kısayım
Yanaklarımı aldırmak isterdim 😄
Her şeyim yerli yerince
Değiştirmek istemezdim
Valla yok birseyim memnunum 😄
Burnunu öperim burnunu üzme sev :)
Ben memnunum şahsen
Her şeyinden memnunum çok şükür.
Değişecek bir şeyim yok çok şükür
Burnum kucuk olaydı iyiydi
millet bir burnuna takmış gidiyor 😌
İhtiyacım var mı sence?
bence şimdilik yok
şeyimi daha büyük olmasini isterdim
Seviyorum evet.
Seksi burnumu kimselere vermem
Her yerimi çok seviyorum 😎
Ben seviyorum ya
Burnum olabilir
Memnunum, değiştirmek istediğim bir şey yok.
P*nisimi biraz daha büyütmek
Boyu
Karım kası olurdu
Herşeyimle okeyim bence
Cildimi
Taş gibi adamım 190
burnundan öperim
Burnun normal.
Burun
Burun , penis
Tippp
Kusursuzum