Üç kişilk arkadaş grubuyuz bir arkadaşım diğerinin arkasından başka şeyler söyledi ama o bunu kabul etmiyor ve işte yanaşmıyor?

Herkese merhaba. Üç kişilik bir arkadaş grubuyuz. Bir yıldan fazla süredir arkadaşız. Bu süre ıcınde yanlış anlaşılmalar vs oldu ve bir arkadaşım diğer arkadaşımızdan zamanla soğudu yanlış anlaşılmaları kafasında farklı yorumlayarak. Evvela ben ona olumlu şeyler söylerdim son zamanlarda ben de maalesef ona uyarak olumsuz şeyler düşündüm ve olay arkadan konuşmaya falan döndü. Ama biz hiç küsmedik. Ta ki arkadasım bır gun bır ortamda bana kırılan kadar ondan ozur diledim acıkladım defalarca oyle olmadığını ama 50 gun benı surundurdu resmen. Hani arkadaşım diğer arkadaşımızın arkasından adam değil vb deyip yüzüne güldüğünü de gördüm kı bu sadece bizim arkadaşlıkta değil anlattığı diğer arkadaşlarında da oluyordu. mesela yıllardır arkadas olduğu birine de yakin hissetmiyorum deyip toplu ortamda onla su konuları konuşacak kadar yakınız diye de söylüyor. 3. arkadaşımız da bu durumu öğrendi ve bir hafta süreçte ben özür diledim süre tanıdım şimdi iyiyiz. Sadece sana kirginim o da zamanla geçer dedi. Ama diğer arkadaşım, arkasından konuşmadığımız dedikodu yapmadıgımızı söylüyor bana ve ben üçlü konusalim diye davet ettim onları bu gelmedi. Hani tekrar yazsam sizce gelir mi ve bana böyle bir konuşmanın olmayacağını söyledi evvelden. Yani bu arkadaşlarının arkasından farklı söyleyen arkadasimiz ne özür dilemeye yanaşıyor me hatasını kabul etmeye. Kırıldıgımız şeyleri soyledim o an dınledı ertesı gun ıse , saçma sapan şeylere kırılıyorsunuz dedı bana. Ve yıne ozur dilemedi tabi. Sizce bu üçlü konuşmayı ne yaparsam sağlayabilirim? Şimdi ben memleketteyim bu bahsettiğim arkadaşım özür bekleyen diğer arkadasimin yüzüne bile bakmıyormuş hani , ben gidince mesaj atsam konusalim diye onca zaman yazmadınız şimdi niye yazıyorsunuz der ama aksine ben hep peşinden koştum onun. Sizce arkadaşlığını bitirmek için bahane mi arıyor?

Üç kişilk arkadaş grubuyuz bir arkadaşım diğerinin arkasından başka şeyler söyledi ama o bunu kabul etmiyor ve işte yanaşmıyor?