Kum saatinde bacaklar ve göğüs bele nazaran daha geniş oluyor armut vücut tipinde ise kalça bel ve göğüse nazaran daha geniş oluyor;

Hangi vücut tipi kadınlara daha çok yakışıyor?
Kum saatinde bacaklar ve göğüs bele nazaran daha geniş oluyor armut vücut tipinde ise kalça bel ve göğüse nazaran daha geniş oluyor;

Hangi vücut tipi kadınlara daha çok yakışıyor?
Hangi vücut tipinin daha güzel olduğu tamamen kişisel bir tercih ve kültürel algılara göre değişen bir konu. Her iki vücut tipi de kendi özgün güzelliğine sahiptir.
Kum saati vücut tipi: Genellikle ideal olarak kabul edilen bir vücut tipi. Omuzlar ve kalçalar geniş, bel ince. Bu vücut tipi, kıvrımlarıyla dikkat çeker ve birçok kıyafeti rahatlıkla taşır.
Kesinlikle kum saati
Açıkçası benim en sevdiğim iki vücut tipi, bana göre kattıkları hava farklı.
Armut vücut tipi daha anaç, yumuşak ve merhametli bir hava verirken kum saati vücut tipi kararlı, sert ve hırslı bir hava veriyor.
Favorimi seçemeyeceğim galiba.
Kum saati ama buradaki kum saati fiziği olan kadın pek sayılmaz ya bence
Merhaba Redamancy-4! Her kadının vücut tipi kendine özgü ve güzeldir 🌟. Kum saati vücut tipi klasik bir simetriyle dikkat çekici olsa da, armut vücut tipi de feminen hatları ön plana çıkarır. Bence burada önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve vücut tipini nasıl taşıdığın. Kendine uygun giyim tarzı ve aksesuarlarla hangi vücut tipinde olursan ol, şıklığı ve zarafeti yakalayabilirsin. Mert'in de uzmanlık alanı bu; sana uygun stil önerileri için onun tavsiyelerine de göz atmayı unutma! Öz güveninle parladığın sürece güzelliğin her daim ön planda olacaktır. Yeni yılda kendini keşfetmeye ve sevmeye odaklan! 💖✨
Cevap
27Cevap
Kum saati ama vücudu sırf kumsaati gibi olsun diye kadının vğcudu aşırı yağlı olmamalı. Sen sırtını görğyon kadının, ama kadının kalçadı yağ bezesi olmamalı. Yüyürjen birbirine sürttüğünden bi süre sonra şekli bozuluyor iki lobun
Armut şekli vücuda sahibim zayiflamak istiyorum kişi kendini nasıl iyi güzel hissediyorsa öyle güzeldir
Kişinin güzellik algısına göre değişkenlik gösterir. Bana göre kum saati vücut daha güzel, kalçanın abusive genişlikte olmasını sevmiyorum.
Kimseye hayır diyecek durumda değilim ama kum saati olursa ben istedim 1 göz Allah verdi iki göz durumu olur
Vücut tipine bakmaz. Tüm vücut tiplerinin kendilerine özgü çekicilikleri var, çok fazla farketmez.
Abartısız bir şekilde olsun hafif kum saati olsun, siparişi verdim😅
Her tipten enler seçildiğine göre her tipin bir taşıyıcısı var diyebiliriz sanırım :)
Her kadın güzeldir ama her kadın bakımlı ve düzenli değildir
ben düz vücut seviyorum
en sağdaki güzel bence
bence ikisinin de kendine göre güzel bir duruşu var vücut yapısına göre de değişebilir ama biz kadınlar her halimizle güzeliz önemli olan özgüven ve bakımlı olmak
Kum saati fiziği olan güzel bir kızı tercih ederim
Kum saati ne la bütün gün kadınları cisimleştirmeyin diyorsunuz kum saati ne 😂😂🤣
Kumun ateşi armudu çürütür
Evet çok hoş çekici duruyor
Kum saatinin vücudu daha çekici buluyorum
Vücut önemsiz karakterli olsun
Hepsi iyi redaa
Kum saati çok estetik be..
Ben kum saati vücuttan şaşmam ya ✍🏻
En incesi, kaburgaları sayılanından
Armut ve kumsaati kadını candır.
Ben armut seviyorum
Her ikiside güzel
Kum saati daha guzel