- Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılDış görünüş bizim elimizde olan bir şey değil biliyorsun ki bu nedenle ben bunun hava atılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama tabii insanın kendisini güzel hissetmesini de sağladığı için o vermiş olduğun işe ister istemez davranışlarımıza biraz yansıyabiliyor diye düşünüyorum🥰
03 Yorumla- 1 yıl
Evet @Bahtıgüzel00 güzel nickindeki gibi yüz güzelliği sadece değil insanın bahtı güzel olsun en çok🤍
- 1 yıl
Kesinlikle biscolatacağımönce talih güzelliği olsun gerisi boş.
- 1 yıl
❣️👌🏻
En İyi Cevaplar
Mesela ben güzel olup da egolu ve kibirli olmayan bir kadın hiç görmedim.
Sebebi kendilerini çok beğenmeleri ve beğenilmeleri.
Genelde bir çok kadının yüzü ztn güzeldir.
Ergenliğe girip vücut hatları belirginleşmeye başladığı yıllardan itibaren;
Aile, okul, sosyal çevre, düğün dernek, sosyal medya ve gittiği her yerde bakıp beğenen karşı cins derken, bu kadar çok kitleden itfaiye hortumundan çıkan su tazyiği gibi övgüler gelince kişi bunu kaldıramıyor ve bilinç altında vayy be ben neymişim, evet çok güzelim yha, prensesim bir taneyim gibi triplere giriyor hatta bu onun karakteri oluyor.
Ama bu durum;
Evvet ergenlikten bu yana bunca leveli başarılı bir şekilde aştınız ve nihayet egolu olmayı hak ettiniz gibi bir şeye dönüşmemeli.
Güzel olduğu gibi mütevazi olanlara da saygılarımı sunuyorum.00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Hayır tabi ki, ne alaka? Dış görünüşü ne kadar iyi, güzel veya yakışıklı olsun karaktersiz, kişiliksiz ve pislik olduktan sonra neyine egolu olacak? Geçekten beğenilecek ve insanı insan yapan şey, karakter, kişilik, fikir ve düşüncedir samimiyettir. Zaten bu değerlere sahip olan kişiler dış görünüşleri ne kadar beğenilirse beğenilirsin egolu olmazlar. Maalesef kötü ve basit bir örnek olacak ama, ''yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer.'' maalesef. Bu yüzden istedikleri kadar egoları kabarsın öyle insanlardan hiç bir şekilde umut ve hayır beklenmez.
13 Yorumla- 1 yıl
yollarda güzeldir ama altından kanalizasyon geçer.''
Çok güzel örnek👌🏻 - 1 yıl
Rica ederimm.
1 yılSadece hayatta bir başarısı olmuş, ilim irfan sahibi olan insanlarda sadece ''bir nebzeye kadar'' ego kabul edilebilir. Çünkü çalışmış ve çabalamış, diğerleri gibi yatmamıştır. Bir zahmet herkesle eşit görmeyiversin kendini. Ama güzellik öyle değildir. Bu yüzden doğuştan gelen, kişinin hiçbir çabasına bağlı kalmayan güzelliklerden dolayı egolu olmak bana göre aptallıktır. Kaldı ki bunu hayattaki tek meziyeti olarak gören başarısız insanlar yapar. Ayrıca ne demiş Mevlâna, ''Güzelliğine güvenme, bir sivilce yeter''.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Biscolatagirl! 😊 Dış görünüş elbette önemlidir ama çevremizde sevgi ve saygı görmek, sadece dış görünüşle sınırlı kalmamalı. Dış görünüşlerinden dolayı beğenilen kişilerin, özgüvenleri yüksek olabilir ve bu harika bir şey. Ancak, özgüveni ego ile karıştırmamak önemli. Ego, insanın kendini başkalarından üstün görmesine neden olduğunda olumsuz bir etki yaratabilir.
Özgüvenli olmak ve kendini iyi hissetmek elbette iyidir. Ama unutma, insanın gerçek çekiciliği kalbinde ve tavırlarında saklıdır. Yeni yıla girerken dış güzelliğimiz kadar iç güzelliğimizi de parlatmayı unutmamalıyız! 🌟 Kendimize ve çevremize sevgi ve anlayışla yaklaşmak her zaman en değerlisidir. 💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇirkinlerin egosundan geçilmezken gayette hak ediyorlar :D
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır bence dış görünüşle ilgisi yok
10 Yorumla Fakülte yıllarımda önemli bir ders sırasında, Bayan ve çok değerli hoclarımızdan bir hocamın sorduğu bir soruya verdiğim cevabımın ardından bana şöyle demişti: "Senin bir yanın var ki ben senin bu yanını hiç beğenmiyorum; UKALASIN." Bu sözü tabi beni etkiledi ve yüzüm düştü kızardım. Ancak, dersin diğer hocası olan Tarık Hocam, herkesin hayranlıklığını kazanmış o kunuştuğunda bizler altımıza çişimizi kaçıracağımızı zannederdik "hocaların hocası," Bu duruma müdahale etti. Babacan bir tavırla, "Hocam, hocam, haksızlık etmeyiniz lütfen Ukalalık, haksız yapılan bir şey ise bir ancak kusur sayılır," dedi.
Bu olaydan aldığım ders şu oldu: İnsanların bilgi sahibi olması veya özgüvenle konuşması, ukalalık olarak görülebilir. Ancak, bu duruş, karşımızdakini küçümseme ya da kibirle birleştiğinde ego problemlerine dönüşebilir. Bilgimizi ve tavrımızı her zaman nezaketle sunmak, gerçek erdemdir.
13 Yorumla- 1 yıl
İnsanların bilgi sahibi olması veya özgüvenle konuşması, ukalalık olarak görülebilir. Ancak, bu duruş, karşımızdakini küçümseme ya da kibirle birleştiğinde ego problemlerine dönüşebilir. Bilgimizi ve tavrımızı her zaman nezaketle sunmak, gerçek erdemdir.
Buna katılıyorum. Herkesin anladığı günümüz dili olsun diye ego diye açtım sorumu:) - 1 yıl
"Tek çiçekle bahar olmaz" Atasözümüzden faydalanarak Ego için her şeye sahip lazım gelir İnsanlar "Süperman" Hayali bir kahramana hiç Ego su yok diye ayran oldular...
Sizi tebrik ediyorum "Soruyorum" kelimesinin hakkını veren bir sorunuz üzerine.
SORUYORUM ; Bu kelime, doğru kullanıldığında çok değerli ve anlamlıdır. Ancak, bir sorunun asıl gücü, sadece sorulmasında değil, taşıdığı anlam ve getirdiği değerle ölçülür. Sorular, insanlığa veya bireye, küçük de olsa bir katkı sunuyorsa, hatta bir teoriye kapı aralıyor ya da yeni bir düşünceye yol açıyorsa, işte o zaman kıymetlidir.
"Soru" kelimesi, rastgele ya da anlamsız sorularla basitleştirilmemelidir. Değersiz veya gereksiz bir soru, anlamını ve gücünü yitirir. Ancak, doğru sorular sorabilmek, hem insanlığa hem de bireysel gelişime bir adım daha yaklaştırır.
"Bilgili olmak zeki insan ölçüsü olarak tanılanıp, değerlendirilmez. Bir insanın üstün zekaya sahip olup olmadığı sorduğu sorudan anlaşılır." - 1 yıl
Teşekkür ederim.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır asla , dış görünüşü iyi olan bir insanın ahkaki değerleri kişilik , zeka olarak eksikleri çok olabiliyor hiç bir şey göründüğü gibi değildir sadece dış güzellikte sevmek için egolu olmak için yeterli değildir yanında insan onun yanında başka özelliklerde arıyor
27 Yorumla- 1 yıl
Mütevazi kalabilmek önemli maviş ve haklısın💙
- 1 yıl
Kesinlikle öyle canım mütevazilik ve saygı sana her zaman kazandırır sana ait olduğunu düşündüğün bütün uzuvlar , özellikler, eşyalar bir anda yok olabilir bugün çok güzelim, öyleyim böyleyim dersin bir kaza geçirirsin o güzelliğinden eser kalmaz , o fiziğinden arabandan ya da zekandan her şey oyuzden insanoglunda emanettir
- 1 yıl
Çok doğru tatlım yarına bile sağ çıkacağımız belli değilken bunları hep düşünmek gerek tabi anksiyeteye yol açmayacak kadar düşünceler💙
- 1 yıl
burada bir bayan üye var ismini söylemiyim çok kez yorumlarinda denk geidimy yxuldumy şahsına açıkçası o kadar güzelliğini öven bir insan ki sürekli oran güzel buram huzely , herkes sitede zaten çok beğeniyor , guzellifimin farkındayım , ben heryerimi begeniyirum iltifat almaktan sıkıldım artık , vss gibi cümleleri oluyor o biraz şaşırtıyor beni açıkçası. Hoş bir baysn Eberi ama bu kadar kibirli olması ilerde ona zarar verir umarım bir an önce bu konuda kendine çeki düzen verir çünkü veren Allah Allah bir hastalık verir o güzelliğinden eser kalmaz
- 1 yıl
Ahahaha ben tahmin ediyorum dediğin kişiyi bebek evet ve yakışmıyor yaşına da asla. Belki aynı kişiden bahsetmesek bile genel anlamda kendini övmesini insanların hoş bulmuyorum ve itici geliyor. Aklın yolu bir işte bak🌸
- 1 yıl
👍👍👍👍🥰❤️❤️🥰❤️🥰
- 1 yıl
🥰🥰💝
1 yılEgonun en basit hali bu konu. Ben egoyu severim ama mesleki alanlarda severim. İşimi en iyi şekilde yapıyorsam bununla gurur duyarım ve yine uygun dille davranışla gösteririm. Kibir başka ego başka insanların çoğu kibirli hallerini ego sanıyor o yüzden normal geliyor onlara. Tatlı egolar her zaman olmalı.
16 Yorumla- 1 yıl
Herkesin en üstünde görmeyecek kadarsa evet güzeldir dozunda, kendinin farkında olan ego:)
- 1 yıl
Anlık yaşanılan hayattayız düşmez kalkmaz bir Allah'tır benim inancıma göre tabi. 🙃
- 1 yıl
İnançlar kıymetli hatırlamak güzel:)
- 1 yıl
Doğru olan da bu 😬
- 1 yıl
bana özelden yazarmısın bir şey rica edicem
- 1 yıl
Soru sahibi biskolatte hanım size diyo galiba 🙄
1 yılKimse egolu olmayı hak etmez, bir insanda en itici özelliklerden biri.
33 Yorumla- 1 yıl
Hiç sevmiyorum öyle insanları. Zaten kendini övdükleri egosu kaf dağını aşacak tipleride olmuyor😅
- 1 yıl
Güzel olan biri kendini övmez zaten 😅
- 1 yıl
Aynen öyle kendini fark eder yalnızca☺️👌🏻
1 yılHayır tabiki istediği kadar güzel olsun ya da istedigi kadar çirkin olsun sonuçta ikisininde gireceği 2m mezar yaninbu yüzden boşuna egolu olmaya gerek yok
11 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz aynen.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır ya, her güzel yakışıklı olan birisi egolu değildir Tabi içlerinden egolu olanları vardır ama çoğu özgüvenli, kendinden emin diye egolu sanıla bilirler
11 Yorumla- 1 yıl
İkisi arasındaki dengeyi kurmak mesele🌸
Hayır dış görünüşü kadar karakteride beğenilirse istediği kadar egolu olsun 😂
22 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorumm🌸
- Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılEgosunun dozunu abartmasalar daha da güzel olacaklar. Sanki bana tanrıça… 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄
Güzellik & Bakım konusunda 550 cevap paylaştı. Ego hak edilmez ki, ego denen şey bazen tadında güzeldir. Kendine güvenmek tamam
11 Yorumla- 1 yıl
🎊✨✨
Başlarım egolarına bir sivilce yeter sjsjs
12 Yorumla- 1 yıl
Sırtı ısınmayasıcalar değil mi?🤣🤣
Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Etmez Egolu olmak kötü bir şey ya çok iticiler😂
12 Yorumla- 1 yıl
İticiler ahahaa kendi egoları kadar benlikleri de yok zaten genelde🤣
1 yılSadece dis gorunusun guzel olmasi yeterli degil. karakterde onemli. kendini bilen biri egolu olmz
11 Yorumla- 1 yıl
🌸
Güzellik & Bakım konusunda 812 cevap paylaştı. Kendine saygısı olan insansa ego kasmaz, dışı güzel içi boşsa ego kaçınılmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
👍🏻
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Aslan burçları dışında kimse egolu olmasın lütfen yakışmıyor
17 Yorumla- 1 yıl
Yine burcunu serpiştirdin😅
- 1 yıl
Akreplere de yakışıyor😅
- 1 yıl
Evet ahahah çok zor olmasa gerek😅
- 1 yıl
Ahahah ee yani😅😅
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u 1 yılherkes egolu ve dış görünüşle alakası yok. İnsanların doğasında var kibir, ben merkezcilik, kendini beğenmişlik vs.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 871 cevap paylaştı. Egoyu hak etmek diye bişey yoktur egolu ya olursun ya olmazsın çok beğenilip de tevazu gösteren de birçok insan var.
10 YorumlaHaiyr, ego komlex ve özgüven eksikliginden doğan bir psikolojik sorundur. Güzel olan ve bunu bilen kişi ego sahibi olmaz.
10 Yorumla
1 yılTevazu ve alçak gönüllü tavırlar üstün fiziksel ve dünyevi özellikleri olan insanlara çok daha fazla yakışıyor bence.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bazıları sırf yürüyen ego , Karşı dağları ben yarattım modundalar..
13 Yorumla- 1 yıl
Ölüp gideceğiz ama unutuluyor maalesef.
- 1 yıl
💯👌🏻
1 yılHak etmez ama onları bazen insanlar egolu hale getiriyor
10 Yorumla
1 yılHayır kimse egoyu hak edecek kadar kötü olmamalı bence.
10 YorumlaEgo bence karakter ile ilgili dış görünüşü beğenilen her şahısın egolu olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
1 yılHayır, egolu değiller bile çoğu dışardan öyle görünürler.
10 Yorumla
1 yılSevilmek güzeldir ama çok egoya bağlanırsa itici hal alır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır içsel Altyapısı yetersiz geldiği için dışsal güzelliği ona zarar veriyor demektir… denge denge önemli
10 Yorumla
1 yılEgo, kendini konuştukça paylaşım yaptıkça belli eden bir şey bence ve dış görünüşten bağımsız olarak buna göre değerlendirilmeye alınmalı diyorum ben
00 Yorumla
1 yılDış görünüş ne ya karakterin güzel olsun 70 yaşına geldiğim zaman dış görünüş diye bir şey kalmayacak buruşuk muşamba
00 Yorumla
1 yılbir insan başka insanlar tarafından beğeni alabilir ama bence bu o insanda ego oluşturmamalı ve egosunu yükseltmemeli çünkü bazı insanlar gerçekten çok fazla egoist oluyor
10 Yorumla
1 yılÇok güzel kızların egolu olduğunu pek görmedim ben valla 😀
00 YorumlaEgonun pohunu çıkarmazsa evet
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Kimse hak etmesin mümkünse 🤣🤣
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣😅
1 yılHaketmez kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur Allah herkese vermiş bisiler kabul etmek lazım korumak lazım sonuçta bulunduğumuz beden bize emanet.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet hak ediyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Ooo bak bak bizim Braveye😅😅
- 1 yıl
😅😅
1 yılHayır , bu ona egolu olma hakkını vermiyor
11 Yorumla- 1 yıl
🤍
- Güzellik & Bakım konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılHayır haketmez
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çılgın kıvırcık peri😅🍫🧚🏻♀️
- 1 yıl
😄🍫🍪💞
1 yılBöyle diye diye ulaşılmaz yapacaksınız yapmayın :D
11 Yorumla- 1 yıl
Aahaha😅😅
1 yılÇok itici. Dıştaki kibir içteki fakirliğin eseridir başka açıklaması yok.
10 Yorumla
1 yılOnlar egolu olmayı hak etmiyor, biz onların egolu olmalarını sağlıyoruz.
10 YorumlaDış görünüşü güzel olabilir, ama fazla ego zarar getirir öyle egolu olanları cok bozdum sanki dünyayı o yaratmış gibi havası var.
00 Yorumla
1 yılDış görünüşle alakalı olduğunu sanmıyorum
10 Yorumla
1 yılÇirkinler egolu oluo genelde hHhaha
10 YorumlaEgo itici bence kimseye yakismiyor
10 Yorumla
1 yılHepimizi Allah yarattı herkes eşit denk
10 Yorumla
1 yılİnsana mütevazilik yakışır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Egolu insanları sevmiyorum net
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEgo iyidir , fazlası eksi yazar
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Kalbi kötü olduktan sonra napayim görünüşü
10 Yorumla
1 yılEgolu değilim sadece istediğim olmayınca çok sinirleniyorum.
00 Yorumlatabi biraz olabir ama abartmayalım
00 YorumlaSirke küpüne zarar.
10 YorumlaEgoyu tatmin eden herşey… 👌
10 Yorumla
1 yılTipine övgü alıyorsa evet tabi
10 Yorumla
1 yılAlakası yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılHayırr
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 733 cevap paylaştı.
1 yılBence saçma
10 Yorumla
1 yılHayir olmamalı egolu
10 Yorumla
1 yılkendi karakterlerine kalmış bir durum
10 Yorumla
1 yılHayır tabi
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri