Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u 1 yılparadır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa ben kibarliga ve merhamete felâket düşüyorum.
Toplumun güzellik algısına uymayan düzgün işi olmayan biri vardı sırf çok sakin diye öfkeli değil diye fena tutulmuştum
065 Yorumla- 1 yıl
Ben özenli davranıyorum ince davranıyorum arabaya binerken kapısını acarim kibar davranirim konustuklarima dikkat ederim ilgimi gosteririm ama ne bileyim cok efendi birisin bir saygısızlığıni gormedim seni tanımaya çalışıyorum ama olumlu ya da olumsuz düşünmüyorum dedi
Cevap sahibi1 yılYa biri dünya yakışıklısı olsa mantıklı da olsa sevmeyince sevilmiyor
O yüzden düşünüp üzülmeye gerek yok
Gerçekten sevgi işi nasip kısmet ne derlerse desinler- 1 yıl
Peki uğraşmaya gerek var mı
Cevap sahibi1 yılYani ufak da olsa bir umut görüyorsan o da senden rahatsız olmuyorsa dene kizlar çaba sever
Bu adam beni gerçekten seviyor istiyor çabalıyor demek ister- 1 yıl
Ama benimle vakit geçirmeyi seviyor oturduğumuz da saatlerce vakit geciriyoruz
Cevap sahibi1 yılBak şimdiki erkekler prenses resmen ben çabalamam o cabasin o hediye alsin o yapsın
Bir kere biz ataerkil bir toplumuz
Ve genelde kadınlar karşında prenses görmek istemez
Disariya karşı güçlü duran korumacı
Ama bize karşı saygılı dusuncelerimize destek veren kibar efendi birini isteriz
Sorun olduğunda ben hallederim lafını diyecek bir adam isteriz
Çabalayan sevgisini göstermekten vazgeçmeyen birini isteriz
Köşesine çekilip oturan birini değil- 1 yıl
Ben çabalıyorum araba alacak yardım ediyorum bana soruyor sürekli ilan atıyor hediye falanda alıyorum ama bu ara almadım hiç ihtiyacı olduğunda zaman yanindayim hep
Cevap sahibi1 yıl7_24 hediye alma ara sıra al dikkat et laf arasında dediği sevdiği ihtiyacı olduğu bir şey al
O zaman daha kıymetli olur sürekli sürekli alma
Bir de inşallah arabaya manevi destek sağlıyorsundur maddi değil sakin para verme o kadar da değil kendini de kullandırma
- 1 yıl
Manevi sağlıyorum arastiyorum bilgimi paylasiyorum arada bir hediye alıyorum daha nasıl yaklasabimirim ki
Cevap sahibi1 yılAranızda ufak bir elektriklenme varsa devam et
Birlikte etkinlik yapin anılar insanları bağlar ( Piknik yeni yerler görme sinema vs vs )
Sonra dediğim gibi abartıp sıkmadan ara ara sevebileceği şeyler hediye et
Sonra bilginle yardım edebildigin her yerde bilgini kibirlenmeden paylaş
Eğer seviyorsa olur da ilerlerseniz biraz daha çiçek al
Ve onu dinle bu çok önemli dinlemek bircok erkeğin yapmadığı
Hayalleri varsa hedefleri varsa destek ol
Bazı erkekler sen kadınsın evinde otur kafasında eğer o kafadaysan dürüst ol ve ilk zamandan bu fikrini ona beyan et- 1 yıl
Ben her zaman yanındayım zaten sinemaya falanda gittik beraber eglendik oyunlar oynadik yardıma ihtiyacı olduğunda yardım ediyorum geçen gün elleri üşüyor diye eldiven aldım verdim zahmet etmişsin düşünmen yeterli dedi kalp şeklinde sıcak su torbası aldım bazen de çikolata falan alıyorum
Cevap sahibi1 yılAnlatma o kız değil ama ben sana aşık olucam
Bak sen elinden geleni yaptıktan sonra yine oluru yoksa kabullen ve çekil ( tabii şimdilik zaman ver biraz)
Ama her çiçek her toprakta filizlenmez bunu da bil olur mu- 1 yıl
Bende o sebeple net olsun istiyorum benim yaptığımı bir çok erkek yapmaz etrafimda kız arkadaşlar var onlara soruyorum anlatma kiskaniyoruz o kız kimse çok şansli diyor daha ne yapayım ayı yer yüzüne mi indireyim benim amacım ciddi bir birliktelik ölene kadar ama bunun değerini herkes bilmiyor
Cevap sahibi1 yılOf of hayatımdaki kişiden şunları bekledim olsaydı ömrümü vermeye hazırdım
Ama o naptı hem kaba saba davrandı kırdı döktü
Hem de prenses gibi hep köşesine çekildi
Yani bilmiyorum sen gerçekten anlattığın gibiysen kız şansli
Umarım mutluluk bulur sizi- 1 yıl
Kız şanslı ama olmayacak gibi kendisi bilir ben hayatıma devam ederim çünkü artık yoruldum belirsizlik bende ona karşı soğumaya sebep oluyor ve olacakta duygularımı kaybedeceğim gibi
Cevap sahibi1 yılSen de haklısın senin kız versiyonundum ben
Bir şeyler karşılıklı değilse sürmez yürümez ve bunun için kimse bir şey yapamaz
Of gece gece ağlayasım geldi
Senin gibi insanlar var olsunlar da ama bana nerde manyak nerde beni paramparça edecek birisi var o geliyor giriyor hayatıma
Ne diyim herkes gönlüne göre olanla bulussun- 1 yıl
Bana hiç sevip değer vereceğim bir insan denk gelmedi ne yalan söyleyim ilgi gösteriyorum olmuyor ilgisiz davranıyorum olmuyor elim yüzümde düzgün çok çirkinde değilim bakimkliyim değer veririm koruyup kollarim zarar gelmemesi için çabalarım gün içinde merak eder ararım ama değer görmedim hiç ben irtibatı keseceğim bu kızla zaten kendisine göre birisini bulsun bence
Cevap sahibi1 yılMutsuz olacağına inandigin bir ilişkiyi zorlama zaman harcama zaten
Ben dedim ya elektrik alıyorsan o umudu görüyorsan yap
Ben hâlâ inanıyorum kalbimize göre biriyle mutlu olacağımıza- 1 yıl
Umudum yok çünkü insan az da olsa ilgi gormek ve merak edilmek istiyor bu kız umursamaz insan değer verdiğini umursar ve önemser yaşı 30 olacak zaten bence evlilik kafasında olsa bu yaşına kadar mutlaka olurdu kendiside farkında birde bana diyor ben evde erkek gormek istemem diyor ben evden çalisiyorum ne yapacak beni kulubeye mi baglayacak
Cevap sahibi1 yılAaa e o bayağı sana olumsuz sinyal vermiş zaten
Kız senden ilgi görmeyi senin arkadaşlığını seviyor belliki sadece
Bence kendini yorma zamanını da boşa harcama olan senin akıp giden günlerine olur- 1 yıl
Aynen öyle kız ilgili seviyor bende mesaj atamıyorum aramıyorum umursamıyorum zaten ama i bedava ilgi yüzük almak istedim biraz sinirlenmiş falan sevgili değiliz falan demiş benim arkadaşıma ondan sonra kestim muhabbeti
Cevap sahibi1 yılO kız gibi bir kız arkadaşım vardı
Vallahi oğlan güç bela yıllar sonra kızı ikna etti
( Kız dehşet ilgi manyağı her yerden ilgiye açık )
Şimdi oğlanı parmağında oynatıyor
Dışarıdan herkes oğlana canım diyor
Yani sen ilgiyi bırakınca belki başka yerlerden tatmin olamayınca kendi bile sana gelebilir
Sen benim tanıdığım oğlan gibi canım aşık mı olacaksın yoksa yoluna mi bakacaksın
Artık o da sana bağlı yaşayip göreceksin- 1 yıl
Bende insanım ve ona insan gibi hiç bir erkeğin yaklaşmadigi ve davranmadigi sekilde davrandim artık kendisi bilir benimde bir hayatım ve işim var ne yapabilirim ki en son gider kendisine değer vermeyen şiddet uygulayan birisini bulur onunlada uzun süre evli kalmaz boşanır insan bilmediği ve daha önce denk gelmediği duygulardan korkuyor ve kaciyor
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi senin benzerini ben bizzat izledim o ilişkinin içinde yer aldım
Bundan sonrası sende- 1 yıl
Ben uğraşmam artık top onda
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi o ilgi açlığı yaşarsa eğer sana bir top atar
Ama ben olsam yalnızlığını değerlendirip o zamanlar seni hatırlayan ( basbayağı duygularını kullanan) biriyle yuva kurmak istemezdim- 1 yıl
Yok istemem zaten ben sevdiğin kadın ile bir şeyler yapmak paylaşmak isterim evlensem bile bana yakın olmaz o kiz
Cevap sahibi1 yılUmarım kalan enerjini hak eden kıza sarfedersin
Tüketme kendini- 1 yıl
Artık bırakacağım insanlar mutluluğu haketmiyor benden bu kadar kendimi işe vereceğim
Cevap sahibi1 yılOlur bazen gercekten bıraktığında hayat sana tatlı bir sürpriz yapıyor
- 1 yıl
İnsanlar değer bilmiyorum değer vereninde değeri bilinmiyor kötü davranmak gerekiyor
Cevap sahibi1 yılYani dediğim gibi kimse ehline denk gelmiyor
Kötü davranıp kazanmak diye bir şeye inanma
Dedim ya ben benimkinden senin gibi olmasını bekledim ama o dag ayısı çıkmıştı
Oysa her şeye hazırdım- 1 yıl
Ben artık inancimi ve umudumu kaybettim kiminle tanistirsalar hep böyle kızlar denk geliyor bana ama benim degerimi karşıdan darbe yediginde anliyor ve geri geliyor bu defada ben kabul etmiyorum
- 1 yıl
Peki dış görünüş olarak idare eder miyim sence
Cevap sahibi1 yılEvet etrafta çok var öyle kızlar benim kendi arkadaşlarım bile öyle
Ama nedense hep onlar mutlu
Bazen anneme ben de kötü olucam herkesle aynı anda takılsam kiymetli olurum diye sitem ediyorum
Ama fıtratıma aykırı ben yapamam
Cevap sahibi1 yılBaktım tipine gözlük yokken nasıl bilmem ama gözlüklü iyisin bence
Hele bir de ağız ve vücut hijyenine dikkat ediyorsan mükemmel
Boyun kilon kaç- 1 yıl
Dikkat ediyorum benim için çok önemli çünkü bende kötü olamıyorum içimden geliyor kötü ol kötü davran diye ama yapımda yok
- 1 yıl
Boy 175 kilo 65 ama kilo alıyorum hala spor yaptığım için
Cevap sahibi1 yılİyisin o zaman vücudunu geliştirmeye devam edersen yüzünde iyi kalbinde iyi değmeyen birine harcatma kendini
- 1 yıl
Yok zaten uğraşmam kendisi bilir ben kendimi başka işler ile meşgul edeceğim hem kafam dağılır
Cevap sahibi1 yılAynen öyle neyse en azından sen benim arkadaşın sevgilisi gibi @ptal değilsin
- 1 yıl
Gene işi düşmüş yazmış cevap bile vermedim yarın görüldü atarım
Cevap sahibi1 yıl😂ben dedim işi düştükçe ya da başka yerden ilgi bulamadikca duygusal olarak aciktikca sana koşarak gelecek
Maalesef bu bir cikar ilişkisi samimi bir dostluk da değil aşk da değil- 1 yıl
Umrunda bile değil ki bakmadım bile aradı açmadım
Cevap sahibi1 yılKıymete binmeye başlıyorsun
Yani istiyorsan bunun sefasını biraz sür
Ama hayalindeki o yuva kavramını o kızla elde edip mutlu olabileceğini düşünmüyorum- 1 yıl
Yok hayır istemiyorum ben onun gibi birisi değilim insanlari kullanamam benim kişiliğime ters
Cevap sahibi1 yılOhooo sen bu devirde nadir bulunan bir erkeksin bence de bozma kendini herkes gibi olma farklılığın seni özel kılıyor
Ayrıca insan kendine saygısından ahlaklı yaşamalı- 1 yıl
Benim tek istediğim sadakatli birisi ime hayatimi birlestirmek ve mutlu olmak onunla güçlü olmak hayal kurmak beraber eğlenmek beraber yemek yapmak
Cevap sahibi1 yılAllah'ım gerçekten kendini gösterdiğin gibi biriysen tam aşık olup evlenilmelik insansın
Şimdi seni gördükçe daha çok canım acıyor
Senin gibiler varken benim hayatıma neden öküzün biri girdi ve beni pişman etti diye- 1 yıl
Ben neysem oyum kendi halimde birisiyim
Cevap sahibi1 yılBir şey sorabilir miyim erkek olduğun için fikrini merak ediyorum
- 1 yıl
Tabi sorabilirsin
Cevap sahibi1 yılSence bir kadın ev hanımı olup evin işini yapıp yatak dahil kocasını tatmin edip itaatkar mi olmalı
Tabiki yatak mevzusu önemli ama karşılıklı isteklere bakılmalı
Kadının çalışıp para kazanmasına karşı misin
Yemek konusunda iyi olmasa ne yaparsin
Lütfen dürüst ol kendini kibar göstermene gerek yok zaten tanışmiyoruz
Erkekler hep böyle mi ister- 1 yıl
Şöyle çalışmasına karışmam kendi karari saygı duyarım tabi bence kadın çalışmalı kendini çok görmediği sürece yemek olayida o kadar büyütülecek bir şey değil kadın bilmezse erkek yapar ya da beraber mutfakta yapar yatak olayına gelincede karsilikli istekler doğrultusunda olabilir neden olmasın ama en onemlisi karşılıklı saygi ve empati bana göre
Cevap sahibi1 yılYa başta bana çok ılımlı kibar anlayışlı konuştu yemin ederim
Sonra yemek yapmayan kadından olmaz
Eline para geçerse beni saymazsin
İşten gelir yorgun olur hizmet edemezsin
İtaat edeceksin ne dersem yapmak zorundasin günaha girersin
Bu tarz konuşmaya başladı hemde bunları iğrenç bir üslupla söyledi
Artık o kadar korkuyorum ki birine guvenmekten
Başta efendi gibi davranıp sonra içinden farklı bir şey çıkarıyor
Ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum- 1 yıl
Sen tam dağ ayisina denk gelmişsin erkek kadın ile güçlü benim eşim çalışmak isteyecek ve çalışacak ben çok mutlu olurum onunla güçlü olurum her zaman destek olurum yardım ederim elinden tutarim mesela evden çalisiyorum eşim işten gelene kadar yemekleri ve masayi hazırlarım elime yapışmaz sonuçta
- 1 yıl
Birde ben mutfakta yemek yapmayi severim eşim için yemek yaomak beni daha çok mutlu eder onu Mutlu gormek benide Mutlu eder
Cevap sahibi1 yılYa benim kalbim çok kırılıyor artık
Özür diledim sacma sapan dert yanıyorum sana da ama böyle daga taşa dert yanasim var
Ne dese kabul ettim hep orta yolu ben buldum o hataliyken bile ben çözdüm sürekli fedakarlık yaptım
Ama bu kafa yapısını iyice ortaya koyunca dayanamadım böyle birini çocuklarımın babası olarak düşünemedim bitirdim
Ya ben sadigim zaten o da biliyor güvenilmez biri değilim
Şimdi de yetmezmis gibi hem kendi içinde hem de çevreye beni kötülüyor beni suçluyor hep
Ben bunu hak etmedim ya yemin ederim hak etmedim
Neden böyle oluyor ki- 1 yıl
Nereden buldun böyle tipleri birde bu adamın çocuk yetiştiğini düşün ayrıca sana şiddet de uygular
Cevap sahibi1 yılBuraya dokmedigim huyları da var zaten aşırı öfkeli ve bunu normal karşılıyor ben erkeğim diyor
Bak ben 25 yaşındayım o da benim ilk sevgilim onca yıl kimseyi almadım hayatıma
Bunun da elinde işi gücü olmamasına rağmen kabul ettim
Çünkü ahlaklı ve öyle kibar gosterdi ki kendini
Dedim ki bu bana kıyamaz beni mutlu eder
Para is elbet hallolur dedim
Ama içinden ahlaksız cahil ve aşırı kaba biri çıktı
Köpek gibi çabaladım ilk hatada silip atabilirdim yapmadım- 1 yıl
Kendi kişiliğini gizlemiş uzak dur çünkü sana zarar verebilir bu tarz tipler uğraşma kisadan kes irtibatı
Cevap sahibi1 yılKendi icinde de her yerde de beni suçluyor
Asla ama asla ne aşkta ne başka bir şeyde kendine toz kondurmuyor
Hem düştüğüm duruma üzülüyorum
Hem de utanıyorum 25 yıl beklemişim yalnızlığımı bozduğum insana bak
Sanki düzgün birini artık hak etmiyormusum gibi hissediyorum- 1 yıl
Öyle düşünme o dağ ayisini boş ver iletisimi geç belli psikolojik sorunlarida olan birisine benziyor
Cevap sahibi1 yılAilesinin biriciği ve erkeği olarak yetiştirilmis biri maalesef
Özür dilerim araya kendi derdimi de sıkıştırdım ama dayanamıyorum çok üzülüyorum bu duruma düştüğüm için
Daha fazla tutmim seni iyi geceler
Sen de lütfen birinin senin duygularını kullanmasına izin verme- 1 yıl
Ben saldım ya umrumda bile değil artık ne yaparsa yapsin iyi geceler
Bir kadına özenli davranması, üzgün olduğunda onu önemsemesi
013 Yorumla- 1 yıl
Ben özenli davranıyorum ince davranıyorum arabaya binerken kapısını acarim kibar davranirim konustuklarima dikkat ederim ilgimi gosteririm ama ne bileyim cok efendi birisin bir saygısızlığıni gormedim seni tanımaya çalışıyorum ama olumlu ya da olumsuz düşünmüyorum dedi
- 1 yıl
Ama ilk buluzmamisda olumsuz bir düşünce yok demişti peki uğraşmaya deger mi sence
- 1 yıl
Gorustugumuzde saatlerce vakit geçiriyoruz ama bilemedim bende anlamadim tanimaya çalışıyorum dedi gerisi yok
- 1 yıl
Anladım peki nasıl ilerlersem daha iyi olur
- 1 yıl
Biliyor ciddi düşündüğümü ve ona karşı ilgim olduğunu gosterdimde
- 1 yıl
Beraber sinemaya falan gittik oyunlar oynadık ara ara Ufak hediler aldım gül falan elleri üşüyor diye eldiven aldım kalp seklinde sıcak su torbası aldim
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim zaten bundan sonrani yapmam daha her olumsuz davranışta umutlarım azalıyor kafamda karışıyor olmadı kendisine başkasini bulur zaten
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba EngineerAres! 😄 Erkeğin çekiciliği birçok farklı faktöre bağlı olabilir tabii ama genellikle özgüven, espri anlayışı ve nezaket ön plana çıkan detaylar arasında yer alır. Özgüven, bir erkeği gerçekten etkileyici kılabilir çünkü bu onun kendisiyle barışık olduğunu ve çevresindekilere rahatça yaklaşabildiğini gösterir. Espri anlayışı, insanların kendisini rahat hissetmesini sağlar ve etkileşimleri canlandırır. Ayrıca, nazik ve saygılı bir erkek her zaman dikkat çeker.
Çekiciliği artıran küçük ama önemli detaylar arasında iyi bir bakım rutini ve kişisel stil de bulunur. Mert’in yardımına biraz da buradan, tarzına uygun kıyafetlerle ya da yeni yıl için şık bir saç modeliyle çekiciliğini daha da artırabilirsin! 💇♂️😎 Unutma, en başta kendine değer vermen önemli! 😉