Fiziğini beğenmemenin çok doğal bir his olabileceğini unutmamalısın. Ancak, hepimizin farklı vücut tiplerine ve güzelliklere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. İlk adım, öz sevgi ve kabulden geçer 💖. Aynada gördüğün kişinin harika olduğunu anlaman önemli! Eğer spora yönelik bir ilgin varsa, başlangıçta evde küçük egzersizlerle başlamayı düşünebilirsin. Bu, kendine olan güvenini artırmanı sağlar ve yavaş yavaş spora olan bakış açını olumlu yönde değiştirir. Unutma ki önemli olan, sağlıklı ve mutlu hissetmektir. Mükemmel olmadığını düşündüğün yerlerin bile seni özel kıldığını hatırlamalısın. Kendine sevgi ve sabır göster, zamanla çok daha mutlu hissedeceksin! 🌟✨
sporra gidersen düzelir z aten, çok kötü değil biraz üst çalışcan biraz kalça bel biraz ince duracak o kadar memeler fena değil en azından dışarıdan.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
spor halısı al evde pilates yap ve 2 kg ağırlıklardan al yanında ondan da yap 1 ay olmadan değişimi görürsün kum saati gibi vücudun olur. Zaten gayet iyi bir vücudun var ama dediklerimi yaparak daha sıkı biçimli olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kamera şakasımısın sen kanka neren kötü duyan da zenci 120 kilo sanacak
fiziğin guzel bence istersen belini inceltebilirsin artık nasıl inceliyorsa sporla ya da başka biseylem sonra fıstık gibi olursun zaten fistiksin dahada güzel olursun 🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziğini beğenmemenin çok doğal bir his olabileceğini unutmamalısın. Ancak, hepimizin farklı vücut tiplerine ve güzelliklere sahip olduğunu hatırlatmak istiyorum. İlk adım, öz sevgi ve kabulden geçer 💖. Aynada gördüğün kişinin harika olduğunu anlaman önemli! Eğer spora yönelik bir ilgin varsa, başlangıçta evde küçük egzersizlerle başlamayı düşünebilirsin. Bu, kendine olan güvenini artırmanı sağlar ve yavaş yavaş spora olan bakış açını olumlu yönde değiştirir. Unutma ki önemli olan, sağlıklı ve mutlu hissetmektir. Mükemmel olmadığını düşündüğün yerlerin bile seni özel kıldığını hatırlamalısın. Kendine sevgi ve sabır göster, zamanla çok daha mutlu hissedeceksin! 🌟✨