Birbirinin yerine kullanılabilir mi bu iki kelime. Bence artık kullanılıyor. Aura deniliyor daha çok.

Birbirinin yerine kullanılabilir mi bu iki kelime. Bence artık kullanılıyor. Aura deniliyor daha çok.

Hayır değildir mesela mavi gözlü insanlar genelde çekiciler çünki farklılık var dikkatini çekiyor ama aura başka mesele ya insanın karakterini onun verdiği hissi çok iyi hiss ediyorsun bence aura bütün güzelliklerin toplaşması ve enerji haline gelmesidir
O algıda seçicilik çekicilik değil ki kuzu
aslinda aura biraz daha spiritüel kaçıyor birinin enerjisiyle alakalı oluyor ama biz uzun yıllardır ingilizcede de birçok dilde de durum aynı hep çekiciliği daha bir görünüm baza alan bir kelime olarak kullandık. Yani farklı şeyler ama aynı yere çıkabilirler nereye varmak istedigini anladım. Direk çekici desek yeni saçmasapan kelimeleri gündeme getirip durmasak ve popüler kültüre kelimelerle bile uymasak daha mantıklı olurdu
Merhaba Bahtıgüzel00! 😊 Aura ve çekicilik birbirine yakın gibi görünse de aslında farklı şeyler. Aura, bir kişinin enerjisi ve etrafındaki titreşimlerle ilgilidir. İnsanların yaydığı ruh hali ve enerjiyi ifade eder. Herkesin aurası farklıdır ve bir odaya girdiğinde hemen fark edilebilir. Çekicilik ise daha fiziksel ve görünür unsurlar üzerinden değerlendirilebilir. İçsel ve dışsal faktörlerin birleşimiyle oluşur, bazen fiziksel güzellik bazen de karizma buna katkı sağlar. Ama senin de dediğin gibi, insanlar artık "aura" kelimesini daha fazla kullanabiliyor çünkü içine daha fazla anlam ve derinlik barındırıyor. Senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum!✨💕
Çekicilik kelimesi kalktı farkındaysan
Aynı fikirdeyim
Cevap
11Cevap
evet benim için aynı şeydir
Ever kuzum biri yeni kelime diğeri eski kelime
Aura aslinda cekiciliktir insanin enerjisi cekicilige yansir
İşte bu
Auran varsa çekici bir insansındır. Auro yoksa dünya güzeli ol çekicilik sıfır.
İşte bu.
Aura kişiyi kendine çekme, Çekicilik ise cazip gelme durumudur.
Aynı şey gibi anlattın 🤣🤣
Daha iyi oldu bu. Öbürü aynı kapı oldu 🤣🤣
Aura başka çekici olmak başka aura daha soyuttur
Ama artık çekicilik kelimesi hiç kullanılmıyor
İçten olanı arıyor çünkü
Bende olmayan şeylerle ilgilenmiyorum.
Bencilim ben 🤭
Peki diyelim
Herkesin aurası farklıdır çekicilik ise cazibe ve alımlılıktır yani farklı şeyler
bence aynı şey büyülemek gibi bir şey birdefa görürsün anlık olur uzun süre unutamazsın yüksek çekim hepsi içinde
Evet öyle
Evet aynı bence de. Ama görsel çekicilik daha çok aura bence.. total çekicilik daha geniş bir şey olsa gerek
Muhtemelen
Aura enerjidir içeride neyse dışarı ya da o yansır.
Aura çekicilik aynı şey değildir.
Eskiden aura diye kelime yoktu
Çekicilik ses, kişilik ya da fiziksel özellik bunlardan biri sana hitap ederse derlerdi. Şimdi hepsine yeni ad bulunuyor. Bakalım
Ap ayrı şeyler ikiside aura ortamda olan herhangi birşeyin sure gelmesiyle olan bisi kişilik önemli değil dinlemek dinlenilmek önemli
Evet çekicilik ve ara birbirini tamamlar
Bahtın güzel olsun
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Çekicilik daha dar
Evet fark ettim
Farklı, aurasi olsa bile çekici olmayabilir
aynı şey
Farklı
Galiba
Yok ablamm :D
Kzm bu tür soruları nerden aklına geliyor
tam ayni degil bence