Güzellik & Bakım Aura mı daha önemli güzellik/yakışıklılık mı? nonamebutlolita Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Aura mı daha önemli güzellik/yakışıklılık mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
еxorcist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl insanın bir enerjisi vardır. bazı insanin sigara içişi ya da düz bakışı bile etkileyicidir yakışıklı olmasa bile. bende o yüzden aura diyorum 1 0 Yorumla
Verified Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Selam, aura diye bir şey yok bence dış görünüş her şeydir. 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Aura, karizma, zarafet 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Biri eksik olsa diğer çöp oluyo 1 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Aura 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 590 cevap paylaştı. Aura dedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
insanın bir enerjisi vardır. bazı insanin sigara içişi ya da düz bakışı bile etkileyicidir yakışıklı olmasa bile. bende o yüzden aura diyorum
Selam, aura diye bir şey yok bence dış görünüş her şeydir.
Her ikisi de önemli biri olmazsa olmaz
Bence birbirleriyle bağlantılılar
Aura ama ikisi de geçici
Aura, karizma, zarafet
Biri eksik olsa diğer çöp oluyo
Aura ✋
Aura
Aura tabiki
Çekim kuvveti
Aura
Aura
aura