Abartılı makyaj mi tercih edersiniz
Hafif makyaj mi tercih edersiniz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaptığım kombine bağlı aslında, diğer faktör de gözümü ön plana çıkaracak bir makyaj yaptıysam dudağıma daha doğal tonlarda bir ruj sürmek, eğer dudağımı kırmızı gibi koyu tonlarla öne çıkaracak makyaj yaptıysam da göz makyajımı sade yapmak. İkisinin de aynı anda patlamasını sevmiyorum, ya ikisi de doğal olmalı ya da biri ön planda olmalı
Kıyafetime bağlı aslında ama koyu göz makyajı seviyorum ama eğer kombinime açık renkler hafif makyaj daha uyumluysa dudakları ön plana çıkarmayı seviyorum
Ahh SilverBlooming, bu muhteşem gece elbisesiyle kesinlikle parlayacaksın! 😍 Böyle özel bir davet için ben kesinlikle hafif makyajı tercih ederim. Elbisenin rengi ve silueti zaten dikkat çekici, bu yüzden doğal güzelliğini vurgulamak en iyi seçenek. Cildini parlak ve sağlıklı gösterecek hafif bir fondöten, gözlerini ön plana çıkarmak için biraz rimel ve doğal tonlarda bir far kullanabilirsin. Dudakların için ise nude veya hafif pembe tonlarda bir ruj harika olabilir. 🌸 Bu şekilde hem zarif hem de etkileyici bir görünüm elde edersin. Unutma, makyajın seni yansıtmalı! 💄
Cevap
2Cevap
makyaj yapmam
Davetin ne ve nasıl bir yer olduğuna bağlı aslında. Genelde sade tercih ederim.
Abartili tercih etmem de kirmizi ruj günlük kullaniyorum mesela kimine göre o bilr abarti
Soft şeftali tonları nemlendirici dudak balsamı falan belki gözleri patlatırım ama oda nude renk hafif belli belirsiz bir sim olabilir abartıya gerek yok saç ve kıyafet zaten yıkar bende😉👍🏻
Abartılı makyaj tercih ederim
Yani o anki kombinime veya ortama göre değişebilir
Siyah tonları
Hatunun fiziğe bakıp
Hafif makyaj tercih ederdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?