Güzellik & Bakım Düğüne giderken sade bir makyaj mı tercih edersiniz abartı makyaj mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim yakınım ise abartı olur değilse sade. Peki ya sizin nasıl olur? Düğüne giderken sade bir makyaj mı tercih edersiniz abartı makyaj mı? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. sade bir makyaj 2 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 378 cevap paylaştı. Bana abartı değil ama anneme sorsan dünyanın en abartılı makyajı haha 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Tüm anneler böyle demekki bir benimki öyle sanıyordum 😄 Yorumla YezidinKizi +1 yıl Haha sorma yaa hepsi aynı Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl hafiften abartıya kaçılabilirama tek bir yerde abartı olması yeterli gibimesela sadece gözlerde yapılan abartı makyaj 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Benim ya da birinci dereceden birininse profesyonel yoksa sade… 1 0 Yorumla
Pelin73748 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Bir tık abartı severim 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende abartı severim. 🌸 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sade makyaj tercih ederim 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Abartı bir makyaj değil de bana yakışan şık makyaj 1 0 Yorumla
florasann Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Sade 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Eğer yakınım değilse sade tercih ederim bende. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sade bir makyaj
Bana abartı değil ama anneme sorsan dünyanın en abartılı makyajı haha
Tüm anneler böyle demekki bir benimki öyle sanıyordum 😄
Haha sorma yaa hepsi aynı
hafiften abartıya kaçılabilir
ama tek bir yerde abartı olması yeterli gibi
mesela sadece gözlerde yapılan abartı makyaj
Benim ya da birinci dereceden birininse profesyonel yoksa sade…
Bir tık abartı severim
Evet bende abartı severim. 🌸
Sade makyaj tercih ederim
Makyaj yapmayı becermiyrm sade o yüzden
Abartı bir makyaj değil de bana yakışan şık makyaj
Sade
Eğer yakınım değilse sade tercih ederim bende.
Sade makyaj
Abartı
Sade
Sade tercih ederim