Estetik dokunuşlar kaliteli makyaj malzemeleri aksesuarlar vb..
Bazılarında para bile işlemiyor😒
#reda
1 ay
Estetik dokunuşlar kaliteli makyaj malzemeleri aksesuarlar vb..
Bazılarında para bile işlemiyor😒
#reda
Estetik denen şey güzelleştiriyor mu. Hepsini birbirine mi benzetiyor sağlıklarını mi bozuyor yoksa çirlentiriyor mu? Hepsinden örnekler var..
Ama farklı konularda para etkili ve gerekiyor bazı kozmetik ya da bitkisel ürünler de kıyafet alış verişi kuafför saç bakım vesaire bir çok yerde de para lazım...
Estetik ve makyaj... Beni kadınlardan uzak tutan, zaman zaman tiksinmeme sebep olan, popüler kültürün kölesi olmalarından dolayı üzüntü duyduğum konu...
Sağıma bakıyorum aynı tip, soluma bakıyorum aynı tip!
Şahsına münhasır kimse kalmamış. Herkes fiziksel beğeni derdinde... Fikirsel duruşları kalmamış!!
eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek
Ama semeri altın öyle düşün zjjxjx
Ne alaka epilasyonu nerden biliyon sen djxjxj
Biz para ve güzellikten eşeğe yapılan epilasyona nasıl geldik senle bu sohbet niye bu kadar hızlı akıyor😂
Paranın miktarına bağlı.
Bol sıfırlı diyelimm güzelleştirir mi mr. Kol börwğiiii
Ah güzelim Redamancy-4, sorduğun soru çok ilginç ve tartışmaya açık bir konu! 😊 Para, gerçekten de bazı şeylere erişimi kolaylaştırıyor, evet. Kaliteli makyaj malzemeleri, bakımlı bir cilt için güzel ürünler, stil sahibi aksesuarlar gibi. Fakat, işin aslı şu ki, gerçek güzellik içten gelir! Doğallığı ve özgünlüğü kucaklamak bizi her zaman daha çekici yapar.✨
Para, dış görünüşte bazı değişiklikler yapabilir ama içsel ışığımızı parlatamaz! Kendini sevmen, güzel hissetmen ve öz saygını ön planda tutman çok daha önemli. Güzellik, herkes için farklıdır ve bu da bizi eşsiz ve özel yapar. O yüzden, kendin ol ve bu benzersizliğin keyfini çıkar! 💖 Unutma ki doğal güzellik seni her zaman parlatır! 🌸
Cevap
76Cevap
Evet, para herkesi güzelleştirir. şöyle bir söz vardı, "çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır." O söz artık şöyle oldu, "çirkin kadın yoktur, parası olmayan kadın vardır."
Doğru yerde parasıni harcıyorsa güzelleşir. Ama alt yapı yoksa hiçbiri işe yaramaz.😅
Herkesi değil ya insanlar estetik masalarında ölüyorlar sonuçta
Bazıları gerçekten evrim geçiriyor günümüz güzellik algılarına uyabilmek için.
Aslında altında eziliyor o algıların. Haliyle ambalajı güzel olsada, makyajını silip yatağa girdiğinde yine kendini çirkin hatta yetersiz hissediyor.
Bu yüzden bazıları insanlıktan çıkıyor güzellik uğruna.
Güzellik ve iyilik içerden gelmediği sürece insan ne yaparsa yapsın güzel hissedemez, güzel görünebilir sadece.
Bu konuya dair gayet güzel bir atasözümüz var.
"Eşeğe altın semer vursalar yine eşektir. "
Yani diyor ki, insanlıktan nasibini almamış biri isterse dünya kadar servete sahip olsun, değişen sadece üstündeki süsü püsü olur.
eşşekten at cıkartamazsın. para ile evet bazı şeyler iyileşebilir. ama dediğim gibi iyileşebilir. bi temel olcak. onun üstüne. bi kere yaptıktan sonra tekrar tekrar hani dogallıgın gidicek. allahın yarattıgı gibi de olmuyor.
İnsanı güzelleştiren niyetleri ve samimiyetidir. İstediği kadar para harcasın içi güzel değilse yüzü de değişmeyecektir. Görünenle olan arasında her zaman derin bir fark olur
Hayır filtreler sjdh yani insanın özü değişmez. Vitrin bebesi olur sadece. E ben de konu mankeni arasam cansız olanlardan edinirdim. Dışı hoş içi boş insanlardan koru ulu tanrım shdhd
Bence asıl soru şu "herkesin aslında güzel olduğunu unutturup değişiklikler yaptırır" çünkü insan parayı bulunca geçmişini unutur tabi bunu her insan yapmaz da ama bilinçsiz insanlara sözüm...
Alt yapı güzel değilse işe yaramaz hiç bir şey. Estetik bana güzel gelmiyor herkes çok birbirine benziyor ve yapay duruyorlar yani güzellik kavramımdan uzak bir görsel bu
Estetikle değilde giyimle çok değiştirir ve güzelleştebilir ya da yakışıklı hale getirebilir. Giyim fazlasıyla önemli ve para bunu çok iyi şekilde yapar.
Para, dış görünüşe yönelik birçok şeyi değiştirebilir: estetik, makyaj, stil… Ancak gerçek güzellik, insanın karakterinde ve enerjisindedir; bu parayla alınamaz.
Sanmıyorum boyu kısa fiziği kötü bı kadına ne yapabilirsin ki çoğu estetigide kabul etmiyor zaten dinimiCede haram
Parayla herkes güzelleşir ama botoks bilmem ne operasyonları ile değil, sağlıklı beslenerek ve iyi spor yaparak olur o dediğin
Paraya bunun için ihtiyaç yok genetik iyiyse benim genel olarak beslenmeye gidiyor hocam güne yayarak 7-8 yumurta et vs
Para sadece bir dünya aracı önemli olan sağlık huzur mutluluk gerisi boş para bugün var yarın yok gelir gider
Bence fazla para insanı daha çok çirkinleştiriyor, estetik üstüne milyonlarca şey yaptırıp daha çok çirkinleşiyorlar.
Kadınlarda evet ama erkeklerde ne bileyim olmuyor sanki
Onlarda da oluyorda yapmıyorlar
Asıl para erkekleri güzelleştirir hemde estetik falan olmadan
Benjamin Franklin ($) nasıl? görünüşte çirkin ama kendisi 100 doların üzerinde çok karizmatik görünüyor jlşhşgkö
Başka türlü olmuyo, hanginizin makyajsız halini görsem hevesim sönüyo :)
Güzelleştirir bence tabi içten gelen güzellikte olmalı
Para sayesinde oluyor. Baksana mine tugaya gfalan
Bence doğal guzellik yoksa aynı dışı renkli içi boş daire gibi durursun
Hayır Allah'tan gelen bir altyapı yoksa kul naparsa yapsın fark etmez
Bence de
E haliyle yani değişim için ya sponsor ya da arpa lazım kuaför bile 200 liraya saç tıraşı yapıyor
Hayır, güzelleştirmiyor. Güzelleştirse estetik bu kadar çirkin bulunmaz.
Para işlemeyecek kadar kötü durumda olan kimse yok mika mıydı neydi o bile fıstık oldu 🤣
Genelde çirkinleştiriyo, plastik gibi oluyolla
Bence bazı insanları para bile değiştiremez sadece bakımlı bir görünüm ortaya koyar.
Materyalist olarak güzelleştirir ama manevi olarak yeni şeyi diyemem
Para sadece kafamı güzelleştirebilir, insanlığı güzelleştirmez :D
Spor işe daha fazla yarar parayı yönetmeyi bilmek şart, sihirli bir değnek değil sonuçta 😅✌️
İstersen evet. Bedensel güzelliğine yatırım yapar güzelleşirsin.
Bende hem estetik yok hem para yok napcam ben böyle :D
Kesinlikle evet. Hiç zengin ama çirkin birini görmedim
Bencede para herkesi güzelleştirir ve yakışıklılıklık bile her şey bakıma ve paraya bakar bu devirde
Para güzelleştirir mi bilmem ama bir kaç şişenin güzelleştiremeyeceği hiç kimse yok
parasızlık neler yapmaz insana.. para tabiki güzelleştirir.
Ruhunun çirkinliği yüzüne yansımış birine para ne yapsın.
Zengin kadın çekiciliği diye bir şey var yoksa bile ben o çirkini kandırıp güzel hissetiririm
miktari önemli i. tatlısese bak adamı dirilttiler resmen
Çoğu insanı güzelleştirir tabi parayla bakım yapılırsa
Paranın gücüyle genetiğin gücü eşit oranda olduğu sürece güzelleştirir.
Paran olursa giyersin kusanirsin gezersin bir tarzın olacağı için çirkin bile olsan çok göze batmaz bir kiz vardı çirkindi ama bir parfüm * benim içim gidiyordu yanında güzel olsaydı düşünemiyorum bile erkekler ne yapardı
Günümüzde çirkinleştiriyor daha çok. Herkes estetikle insan dışı varlıklara dönüşmeye başladı resmen.
beni milyarlar verseler güzelleştiremezler 😂
Para insanı mutlu eden tek şey ya sağlık bir para iki
Para ile estetik ameliyat olup çoook güzel olabilirsin fakat dışarısı birbirinin kopyası kadın ile dolu. Ayrıca bir bilir ne demiş "Çirkin kadın yoktur az votka vardır" 😁😁😁
Para göz döndürür çirkin hale getirir fakat paranın değilde iç güzelliği merhameti varsa o zaman para güzeldir kullanmasınida bilir
Sormaya ne gerek meşhur bir fenomen varya mika raun o güzelleştiyse herkes güzelleşir beni Bile güzelleştirir
Evet ama bazı genetik vardır o genetikteysen tüm dünya seni guzellestirmek için cabalasin güzel bişey cıkmaz
Karaktersiz olanları değiştirir evet ama karakteri sabit olan kişiyi değiştirmez
Onlar doğru yöntemi bulamamışlar demekki bence para herkesi güzelleştirir
Bazı insanların ne huyunu nede yüzünü guzellestirmez
Çoğu insanı güzelleştirir ama hiko babadan bahsedecek olursak onu güzelleştiremez tabi
Para ile yapamayacağın hiç bir şey yoktur emin ol çünkü o bende var ve ben yaşıyorum
İsterse 10 trilyon dolar servetin olsun yapamayacağın çok şey var hele bu materyalist kafayla paranın kölesi olarak ölürsün
Yanlışın var ben param ile kapıma bir kız sabaha kadar kapımda köpek gibi bekledi ve her dediğimi yaptı ve 50 bin TL sini aldı gitti, yani paranın yapamayacağı alamayacağı kapı yoktur OK, paran yoksa nefesin pis kokar
Parayla kanser 6 aylık bir kanser kurtuldu, parayı seçen insanlardır ben degil
Valla öyle erkeği bile güzelleştirıyor var örnekleri
Evet evet mika bile güzelleşti diğer herkes rahatlıkla güzelleşir.
Mükremin dışında
Hayır, sadece dışını süsler; içindeki boşluğu dolduramaz.
Sanmıyorum bir yere kadar belki güzelleştirebilir sonrası hüsran oluyor
Günümüzde her şey paraya bağli evet güzelleştirir yani