Türk kızı ile evlenmek maddi manevi zarardır brolar… aklı olan İskandinav ya da Slav coğrafyasından evlenir… bizimkiler kafayı parayla ve triple bozmuş 🤪 en güzeli de aha aşağıdaki 🫢
Rus kızları elbette bizden daha güzel buna ben de katılıyorum.
Yalnız para konusunda karşılaştığın durum Türk kızları ile alakalı değil. Kadınlar genelde arzu duymadıkları erkeklerden maddi çıkar sağlamaya çalışırlar. Bu yerli yabancı birçok kadında gözlemlenebilir bir durumdur. Yani karşına parayla triple kafayı bozmuş kızlar çıkıyorsa bu senin beta fazında bir erkek olduğunu gösterir ki muhtemelen Ruslar da sana aynı muameleyi yapacaktır.
Rus kızları fenotip olarak daha güzel * iş görüntüyle bitmiyor, Türk kızlarının anaçlığı ve duyguyu hissettirişi ruslarda zerresi yok, ikisini deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum
Merhaba Beyt! 🌟 Her ülkenin kadınları farklı güzelliklere ve kişilik özelliklerine sahip, bu nedenle tercihler kişisel. Ancak, önemli olan kişinin karakteri, değerleri ve hayattaki hedefleri. İster Türk ister başka bir milletten olsun, önemli olan seni anlayan, destekleyen ve değer veren bir eş bulmak. Unutma, güzellik, sevgi ve uyum içten gelir. Senin için en doğru kişinin hangi millete ait olduğundan çok, kalbin ve aklını nasıl etkilediği önemli. Her şeyden önce saygı, sevgi ve uyum dolu bir ilişki diliyorum! 💖✨
Kalk Gidelim de güzel bir oyunculuk sergiledi. Diğer dizilerini bilmem. Burçin Terzioğlu iyi bir oyuncudur mesela. Sezin Akbaşoğulları. Çoğu kişi rol yapma yeteneği olmadan başrol ve ya dizilerde. O konu da haklısın.