ya da erkekler böyle birşeyle karşılaşıp ne tepki verdiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Buluşmadan önce durumu açıkla efektsiz fotonu at kabul ederse eder etmezse zaten fotosu gider 😁
Olmazz utanırım
Tamam da bu soru niye cinsellik kategorisinde
Cevap veren çok olsun diye
İyio zaman cevap vereyim. Arkadaş gördüğünce büyük bir dolandırılma hissi yalayacaktır
*yaşayacaktır.
Hiç öyle olmadı ahahsj
O değil de ben Pandemi zamanı yüzünü hiç görmediğim bir kızın yüzünü görmüştüm. Maskeyi çıkarmıştır. Midem bulandı.
O kadar aşırı çokta değil de yani instada pürüzsüz duruyo cildim ama öyle değil
İlk görüşte sende de onda da bir garipseme olur ama sonra alışırsınız bence.
Bakalım inşallah beni engellemez
Abazaysa engellemez.
her şey iyi gidiyor ama ara sıra ağzımı yokluyor düşünsene sen ben lapa lapa kar yağıyor film acmisiz mısır patlatmisiz izliyoruz sadece buna killandim
Seni eve atmanın peşinde bence
Bugün bulustuk daha demin ilk buluşmada dudağımdan öptü
Niye öptürdün manyak mısın
Biomiyorum öyle uzun değil biraksam opecekti ama
Öptü ben kendimi geri çektim
Çabuk uzak dur ondan. O senden hoşlanmıyor. Seni kullanmak istiyor. Seven insan öpmeye kıyamaz
Gerçekten mi yaavoff
Gerçekten tabii ki. Sana mantıklı geliyor mu yani ilk kez buluşuyorsun ve hemen öpüşüyorsun. Bu mantıklı mı sence? Bu seni kullanmaya çalışıyor haberin olsun.
Yaa napiyim sence
Bence başlamadan bitir.
Bugün de evine davet etti güya fil izlicekmis galiba engellicem
Afedersin ama gerçekten seni eve atmanın peşinde bu. Yani anlamışsındır zaten. Baştan anlamıştım ben zaten. Engelle ve uzak dur bence.
Engelledim moralim çok bozuk beni öptü dün pislik sapık eve gelmicem dedim görüldü attı niye diye konsuurkk sonra ben uzanicam dedi bende engelledim instadan da çıkardım
Tebrik ederim. İşte böyle yapmalısın. Sapık olduğu zaten belliydi. İlk buluşmadan öpüşülmez. Karşı cinsin isteği yoksa hiç öpüşülmez. Öpmesinden belliydi sapık olduğu. İyi kurtuldun bence. Eve gitseydin başka şeyler yapardı zorla.
Evet ama ben daha önce kimseyle öpüşmedim özel biriyle olsun isterdim o yüzden çok sinirliyim
Sinirli olmakta haklısın. Özel bir an yaşamak istedin. Bu da sapık birine denk geldi. Keşke bana danışsaydın.
Seni nerden bulayım
Buradayım ya işte, yazsaydın buradan
Günaydın
Yeni gördüm
Yeniden günaydın o zaman 😂
Ahhaahha yeniden tünaydın
Yeniden iyi akşamlar 😂😂
Sanada 😹
Nasılsın
İyiyim sen
Ben de iyiyim. Naptın
Knkn artık ciksanmi gzlden
Niye ki
Çıkıyım da istek at
Tamam
Çıktım
Okyy
Aynısını yaşadım. Adam beni engelledi buluşmadan sonra
Ahlaksiz zalim kötü adam
Gerçekten mi ya ben çok üzülür8m😹😹
İlk buluşma bu ya her şeyde illa ki bi eksiklik olur. Şakkadanak diye insan engellenmez ki. Hele de bi kadin hiç engellenmez chffj
2 hafta yazıştık. Çok samimi değildik zaten. Belki sizin ilişki daha oturaklıdır.
Biz bir ay kadar konuşmuştuk sesli görüntülü vs. Yani ilk tanıştığımız andan beri enerjimiz frekansımız öyle tutmuştu ki birbirimizi, birbirimizin nasıl göründüğünü değerlendirmek aklımıza bile gelmiyordu. İlk buluşmamızda da kendimizi bi an da yatakta bulmuştuk zaten (plansız, daha önceden ayarlanmamış sekilde) üç yıl sürdü. Bugün ayrılığımızın birinci yıl dönümü ve ben kendisine hala köpek gibi aşığım
@GözlemciÜyee barışsana
Ben barışmak için elimden geleni yaptım. Bu bir yıl boyunca ne yazık ki beni kendisine ulaşmaktan dahi men etmişti. Ne yapsam olmadı. Sadece bir hafta önce beni kendisi aradı. Biraz konuştuk. Ağlaştık. Kapattık. Kış aylarında kendisi çok inatci bi öksürüğe yakalanır genelde. İki gün önce böyle içime bi dert oturdu hasta olduğunu tahmin ediyordum dayanamayip aradım. Gerçekten de hastaydı zor konuşuyordu. Ama aradığım için de çok kızdı bana. Bağırdı çağırdı küçük düşürdü asağıladi kapattı. Bilmiyorum yani bu şartlarda barışabilmek nasıl mümkün olabilir
@GözlemciÜyee niye ayrıldınız bence o kırılmış
Valla abla pek kafa açmak da istemiyorum açıkçası ama dertleşmeye de ihtiyacım var ya. Bak işte bunları bi oğlana anlatsam * sene demezdi diyemezdi kırılmış olduğunu. Tam olarak öyle
@GözlemciÜyee anlatsana merak ettim dinlerim ben
Anlatmayı bırak biri şimdi gelip omzuna dokunsa hıçkıra hıçkıra ağlarim öyle dolu içim. Bana da akıl ver yol göster biraz
@GözlemciÜyee ne olduğunu bilmeden nasıl yorum yapayım
Mesaj atcan da abla mesaj atcan az özelimiz olsun bari okuyan pü rezil adam bi kız için ne hallere düşürmüş kendini demesin
@GözlemciÜyee gizli üye olabilirsin
Peki madem anlatayım. Niye ayrıldık? İçinde bulunduğumuz yıl başı için birlikte plan yapıyorduk en son. Ben yurt dışındaydim isim gereği ancak uçağa bineceğim gün is yerinde çok büyük bir kaza yaşadık. Çok zor durumda kaldık. Boyutunu ifade etmem mümkün değil ancak şöyle ki o an derdimiz tam bir can pazarlıydı. Dolayısıyla planladığımız hiç bir şeye yetişememiş olduğum gibi kendimi Türkiye’ye atana kadar da kaçak gibi bir şeydim. On beş gün geçti bu şekilde. Kendisinin merakta kalmaması için haber vermeye çalışıyordum ancak sonunda uzun uzun konuşabileceğimiz ilk anda kendisi ayrılmak istediğini söyledi ve öylece ayrılmış olduk
Benle buluş ben sorun etmem fjjf
Hahajaa
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye düşünüp önce sen onda bi kusur bul. Beğenilmeme kaygısıyla sana kendini anlatmaya odaklanacaktır. Psikolojik üstünlüğü ele aldıktan sonra gerisi kolay
Sen ne kadar fenaasın
İntihar falan etmedin demi? Sbdjd
Hayır tabii ahahah buluştuk çocuk çok yakışıklı ama bi sorunu var konuşurken bişey var sağlıkla ilgili bir sorun galiba konuşurken bi garip konuşuyor bide ilk buluşmada dudağımdan öptü
İlk buluşmada öptürenden elletenden olmaz
İlk defa biriyle opustm bana sormadan öptü ama hiç bişey hissetmedim
Kapatici?
Özellikle derili çok makyaj yapiyomusun çamur gibi Sürüyorlar hiç hoşuma gitmiyor dedi
Adama dogrulari soylemezsen kandirmak gibi olur sivilce gayet dogal bi sey tedavisini olursun biter
Knki buluştuk güzel gitti her şey ama tek sorun çocuğun konuşmasında bir sorun var başta bişey anlamadım sonradan anlamaya başladım bide ilk buluşmada beni öptü dudağımdan öyle uzun değil ama öpmek istedi ben ootirmwdim
Erkekler ciddi dusundugu kişilerin yaninda çekingen olur, en yakışıklı biri olsa bile ayni sey geçerli ne yapacagini bilemezler ama ciddi dusunmeyen amacı kaçamak olan biri bu şekilde davranışlar gösterir
Evet haklısın bugün de beni evine davet etti reddeddim büyük ihtimalle engellicem