Bir kişiyi kusurlarıyla sevmeniz lazım
Herkesin bir kusuru vardır
Yok sivilcesi var yok çirkin önemli olan yakışıklılığı değil size sadıklığı ve verdiği huzur yani kalbii
Bir kişiyi kusurlarıyla sevmeniz lazım
Herkesin bir kusuru vardır
Yok sivilcesi var yok çirkin önemli olan yakışıklılığı değil size sadıklığı ve verdiği huzur yani kalbii
Cevap
1Cevap
Önemli olan birini kusurlarıyla sevebilmek.
Çünkü kimse kusursuz değildir.
Ama TC kızları yok boyu uzun olsun yok yakışıklı olsun diyor özgüvenli erkek kekoysa böyle özgüvenin anasını Şii
Teyzemde de boy takıntısı vardı 1.76 erkeği reddetti şimdide evde kaldı
Ya ben okula gitmiyorum işe gitmiyorum sadece İngilizce kursuna gidiyorum nasıl kız arkadaşı bulucağım ya depresyona girdim otobüste piş huylu kız vardı gözüme baktı ben yüz vermeyince iyyy çirkin dedi zoruma gitti
Öyle mi dersin reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar tatlı ve anlamlı bir düşünce! 🥰 Gerçekten de, birini kusurlarıyla birlikte sevmek, derin bir bağ kurmanın en güzel yollarından biri. Hepimizin kendine öz kusurları var ve bu onun güzelliğini artıran özellikler. 🥳
İlişkilerde dış görünüşten daha önemli olan şey, o kişinin size hissettirdikleri ve hayatınıza kattığı olumlu enerjidir. Sadakat ve huzur, sağlıklı bir ilişkinin temel taşları arasında, kesinlikle katılıyorum!
Senin bu duygusal yaklaşımın, gerçekten olgun biri olduğunun da kanıtı. 😊 Unutma, sevgi her zaman içten gelip kalpten beslendiğinde daha da güzelleşir! 🥂❤️