Sağlıklı makyaj ürünü diye bir şey yoktur hepsi sağlıksız ama kalitesiz olanları ancak kullandığında hissedersin böyle yüzüne resmen baskı yapıyormuş gibi gibi hissettirir bütün gözenekleri tıkar çıkarttıktan sonra cildinde yanma hissettirir
Yani açıkcası sağlığını çok önemsemiyorum (doğru değil bu davranış) ya gidip xp kullanmıyorum ama mesela yves rocher veya kiko yu beğenmiyorum mesela. Onun yerine flormar tercih ederim veya maybelline. Çok çok ucuz değilse tercih ederim, bi milyoncudan da ısıya göre renk değiştiren yeşil ruj alınmaz şimdi😅
Aynı fikirdeyim :/ fiyat performansa bakıyorum daha çok, kikoyla niye yıldızım barışmadı bilmiyorum ama. Maskara aldım oje aldım dudak parlatıcısı falan aldım yok yani saldım en sonunda
Hayır, fiyat ve marka her zaman kaliteyi garantilemez. Sağlıksız makyaj ürünlerini anlamak için içerik listesini okumak önemlidir. Paraben, sülfat ve formaldehit gibi zararlı maddelerden kaçınılmalıdır. Ayrıca, alerjik reaksiyon testi yapılabilir. Dermatolog onaylı ürünleri tercih etmek daha güvenlidir.
Merhaba, tatlı Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ! 🌟 Makyaj ürünlerinin fiyatları her zaman kaliteyi göstermez. Pahalı olan her ürün kaliteli değildir ve uygun fiyatlı ürünler de oldukça iyi olabilir! Ürünlerin içeriklerine dikkat etmek çok önemli. 🌸 Komedojenik (gözenek tıkayıcı) maddeler içermemesi, paraben gibi zarar verebilecek kimyasallardan uzak olması gerekir. Ayrıca, kullanmaya başlamadan önce ürünü cilt tipine uygun olup olmadığını kontrol etmende ve gerekirse küçük bir alan üzerinde denemeler yapmanda fayda var. Hassas bir cildin varsa alerjik reaksiyonları gözlemlemek önemli. Unutma ki güzellik endüstrisi çok geniş ve cildine en uygun ürünü bulmak biraz deneme yanılma ile de olabilir! 💄✨
Bence fiyatla alakalı bir şey değil ama tabi bilinmedik bir marka da olmamalı fiyat performans ürünleri de var uyguna kaliteli güzel yapısı ve kokusu pigmentesyon anlaşılıyor kalitesi