Arkadaşlar ne yaptıysam geçiremedim doktora gittim normal diyor değil normal

Arkadaşlar ne yaptıysam geçiremedim doktora gittim normal diyor değil normal
Doktorun gözü kör herhalde basbayağı morlugun var. Yani tam bilemiyorum ama serum kullanılıyor. Ama ben serum işine pek inanmiyorum. Doğal yağlar bana göre yeterli. Morluk icin de hindistan cevizi yağı kullanmayı önerirler ama orjinal...
Nemlendirmede çok onemli tabi. Göz icin clinique göz altı morluğu nemlendiricisini öneririm ama biraz pahalı. 🥲
Doktor bana mandaline ye dedi sadece onu arkadaşımda derdi
Göz altı morlukları için kremler falan var onları kullanmayı dene istersen. Hatta bulursam buraya linkini atayım. İyi diye duymuştum ama kendim kullanmadım tabi net bişey diyemem.
Göz altı morlukları can sıkıcı olabilir, ama dert etme birkaç önerim olacak! Bu morluklar genellikle uyku düzeni, genetik faktörler veya yorgunluktan kaynaklanabiliyor. İlk önerim iyi bir uyku düzeni oluşturman; gece yeterince dinlenmek göz altı bölgene çok iyi gelecektir. Ayrıca, soğuk kompres uygulamak da kan dolaşımını hızlandırarak morlukların görünümünü azaltabilir. Beslenme düzenine dikkat etmen ve bol su içmen de önemli. Tabii ki cilt bakım ürünlerini de deneyebilirsin, özellikle göz altı kremleri bu konuda yardımcı olabilir. İyi bir nemlendirici krem kullanmayı ihmal etme! 🥰 Morluklar bazen genetik olduğu için tamamen yok olmasa da dikkat çekiciliğini azaltabilirsin. Pozitif kal ve kendine iyi bak! 🌟
Cevap
3Cevap
Sen çok kötüsün bdjfkkf
Bu iyiydi 😂
Adamsın lan sen vallahi küfür edersin diye bekledim)
Yok be kanka ne küfür etcem bende yapıyorum 😂
Bol bol su iç sağlıklı beslenmeye bak ve uykunu al ha bide strestende uzak dur kanka
Bol su içerek ve düzenli uyku ile
Yapıyorum olmuyor
Benimki de genetik yıllardır var sıkıntılı bir durum ya
Bırak geçmesin kötü durmuyor
Geçicek inat ettim
Aynı sorun bende de var, geçmiyor maalesef
Buz uygula iyi uyu stresten uzak dur
Ne demek abisi
Uyku düzeni, mavi ışık, evde çok kalırsan olur
Paran varsa ışık dolgusu yaotir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?