- 1 ay
Boy olayı erkekler için önemli 👍
Bazı erkekler kısa boylu kız tercih eder. Bu tamamen kişinin kendi tercihidir fakat benim gözlemlediğim kadarıyla kısa boylu kız tercih eden erkekler boy farkı ile dominant olmaya çalışıyor. Normal boyda kız istiyorsa boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorsa en doğrusu son olarak uzun boylu kız tercih ediyorsa kendine güveni var demektir. 3 kategoride kabaca tercihler bu şekilde ve ben 1.80 boyunda bir erkek olarak 1.70 boyunda bir hatun tercih ederim. Türk kızları genellikle biraz daha kısa alt sinir koy dersen 1.60 alt sınırım olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla benim boynum kısa 177 ve 180 ve üzeri kadınların fiziği her daim çok çekici gelmiştir. Ayrıca kendinden kısa bir adamın yanındaki kadın çok daha seksi görünüyor. Bana hep görselliği aşmış zekaya önem veren bir kadın gibi bir algı yaratıyor.
04 Yorumla
Hiç öyle bir takıntım olmadı uzun kısa zayıf şişman çirkin güzel bunun gibi insanı ayirstirmak bence insanlık dışı insanın kalbi sever kalbin metresi tartısı yok🥰
00 Yorumla
- 2 ay
Çünkü mankenler de 1.75 üstünde ve 34-36 beden. Ortalamadan uzun ve ince olduğumdan bahsettiğin ilgiyi biliyorum. Tabi mevzu sadece uzun olmakta değil, onun dışında birçok önemli faktör var.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBöyle bir sabaha uyanmak kesinlikle enerjik ve keyifli görünüyor! 🌞 Erkeklerin uzun boylu kızlarda ilgi çekici buldukları birçok farklı şey olabilir. Uzun boy, genellikle bir çekicilik unsuru olarak algılanır çünkü zarafeti ve dikkat çekici duruşu beraberinde getirir. Ayrıca, uzun bacaklar her zaman bir avantajdır! 😍 Ancak unutma ki herkesin ilgisini çeken farklı şeyler olabilir ve kişisel tercihleri farklıdır. Kendi çekiciliğini yansıttığın sürece boyun ne olursa olsun, kendine güvenmen ve kim olduğunu sevmen her zaman daha önemlidir. 💖 En önemli şey, senin enerjin ve hayata olan pozitif bakış açın! 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- m1 ay
1.70 1.75 birisiyle olmak olmak varken neden 1.45 1.50 birisiyle olsunlar mesela
71 Yorumla- 1 ay
Önemi yok beee ne farkeder o kadar bakmaz erkekler
- Gizli Üye(30-35)2 ay
Ne buluyorlar ben anlatayım şekerim
Öncelikle kısa boylu kız da uzun boylu kızda ikisi de kız
Yani ikisi de memeli ikisinin de pittigi var.
Ama uzun kızın ekstra avantajları var
Mesela bi elbise giyince uzun kız alımlı olur bir erkek içinden der ki ulan yanımda minyon yer faresi gezdirecegime 175 lik kızı takayim koluma havamı atayım der.
Uzun kizlar daha anlayışlı olur kendine güvendiği için karşı tarafa kicla dön gibi birlikte takılalım demez salça olmaz yani
Ee erkek anaları da bücür gelin yerine uzun gelin ister alımlı aldın mı cevabını şekerim
1223 Yorumla- 2 ay
Arkadaşa katılıyorum pıttık ve meme önemli
- 2 ay
Alımlı olma konusuna asla katılmıyorum. Benim boyum 1.59 mesela, yakın arkadaşım 1.70'ten fazlaydı. Ben daha çok ilgi çekerim her zaman. Alımlı ve havalı olmak boyla ilgili değil yani. Enerji ve tarz meselesi.😊
- 2 ay
Bu nasıl yorum mk😆😆😆
- 2 ay
@SheWolfOfSea aynen öyle
- Cevap sahibi2 ay
@SheWolfOfSea 170 ve uzeri bir kızın yanında 160 dan kısa hiç bir kızın şansı bile yok. kisa kizlar kendini nimetten sayıyor halbuki öyle değil kendilerini avutuyorlar. tatliyim minnosum die ortada dolaniyorlar. ya bi tayt bile kisa kizin bacaklarini guzel gostermeye yetmiyor.175 bir kız bir elbise giyince afet olur. tayt giyince afet olur.
- 2 ay
Fiziğine göre giyinmeyi bilmen yeterli. Tarzın varsa dikkat çekersin. Boyla hiç alakası yok. Bir de ben bugüne kadar uzun kadınla sevgili olmaya çalışan kimseyi görmedim. Hatta uzun boylu erkekler bile minyon kadın sever. Çekici bulur.
- Cevap sahibi2 ay
@sevvisev ben mi kıskandım? anlamadim da. Allaha şükür olsun ki kısa değilim. olmak istemem de. kisa seven erkekler sizin olsun bizim kulvar zaten 185 ustu erkekler için
185 ve üzeri erkekler de kısa kızları mecburiyetten sever uzun kız çıkmamıştır karşısına
Çıksa kısa kıza bi tekmeee
Cu c cu cu eheheh - 1 ay
Kesinlikle katılıyorum, üsteki bayanda "hatta uzun boylu erkekler minyon sever " dediği içinde şunu söyleyeyim minyon kadınlar çocuk gibi geliyor birisiyle konuşurken korkuyorum sübyancı gibi hissediyorum kendimi , uzun boylu bir kadın geldi mi zaten ortamı dolduruyor gözünü doyuruyor ve ilginç bir şekilde aynen burada belirtildiği gibi kompleksli değiller kısa kadınlar daha toxic oluyor. Yani ben arkadaşlarımla vakit geçirirken o afet kadın ümüğüne çökmüyor. Ve en kritik nokta ayrıca kimsenin bahsetmediği +25 veya + 30 yaştan sonra herkes genel olarak kilo alır gençlikteki gibi de veremez minyon kadınlar duba gibi olurken uzun hatunlar neredeyse +80 kiloyu bile taşıyabiliyorlar.
- 1 ay
@ddidim kusura bakma da bomboş tespitler ya hiçbir gerçekliği yok 😂😂
- 1 ay
@SheWolfOfSea erkekler olarak minyon kadın seviyoruz ve uzun boylu olanlara da bazıları yarmagül diyor
- 1 ay
@Siyah-Atlı-Prenss ben bunun farkındayım da yukardaki kızlarım farkında değiller. 😃
- 1 ay
- Cevap sahibi1 ay
@Siyah-Atlı-Prenss sen minyon sev kardessssss biz uzunlar uzunlara kalsın
Bi salın bizi beeee
- 1 ay
Uzunlar da kısalar da minyon seviyor seni kimsenin istediği yok şimdi pıttığını sakinleştirip ağlamaya gidebilirsin reis
- Cevap sahibi1 ay
@Siyah-Atlı-Prenss herkesin adına konuşma kardessss
Erkeklerin çoğu uzun ceylan sever
Bücürler size kalsın nasılsın
Hepsi senin olsun hatta 2 tane al üst üste koy anca öyle bir kişi olurlar - 1 ay
Ahahahaha sinirlenmeye bak 😂😂 Tamam tamam üzülme sizi de severler ya illa ki 😂😂
- 1 ay
erkeklerin çoğu yarmagül sevmiyor maalesef. Ama sen buna inandıysan seni hayal kırıklığına uğratmamayayım
- Cevap sahibi1 ay
@Siyah-Atlı-Prenss yarmagulden kastın 175 58 kilo ince bel kumral sac kumral ten ise evet yarmagullerden hoşlanmazlar şekerimmm
Her yoruma atlayan hobit kardeş shewolfofsee.. sen de işine bak
Benle yanyana görüntü bile vermek istemezsin eminin ol
Daha da yazmıyorum prenses bünyem kaldıramıyor
Hadi byeee - 1 ay
Hahahaha gerçekten güldürdün beni.😂😂 Benim 1,75 civarı 2 arkadaşımla fotoğraflarım bile var. Kendine güven yeter. Işığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsız olmaz.😃
- Cevap sahibi1 ay
@nifafa işte akıllı biri kalp kalp kalp sana
Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. bence kimisi farklılık buluyor. klasik bi kız boyu malum 1.65tir maks. uzun olunca daha iyisini kaptım demek oluyor topluma. uzun olunca kız mankensi durusa sahip oluyor dısardan. ayrı bi havası oluyo. yanında cocuk gibi durmuyor hani kimi kısa kızda böyle olur erkek uzunsa. psikolojide de hani uzun bir kızın yatakta sana ait olması o minnoş olana sahip olmak gibi olmayabiliyor. minyon olan zaten oyuncak gibi :D geliyor kimisine. uzun ise daha kalıplı dişine göre. ayrı haz. genelde de bakımlı olur uzun kızlar görsel olduklarını fark ederler. ve ince olurlar hem uzun hem göbekli kız pek olmaz.
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
Resim harika. Evet, boylu poslu kız, sarıldığında elin beline gelir. Eski sevgilim kısaydı, sarılmak için, eğilmek zorunda kalıyordum 😅 kötü yani bu durum. sekste de, aşşağıda kaldığından, uzun boylu kızla seks yapmakdan daha çok zevk alıyorum. Ayakda domaltırken, eğilmek zorunda kalmam. O eğilsin. Kısa boylu kızın deliği aşşağıda oluyor, eğilmem gerekiyor. ya da yataga çıkıp domalcak falan 😅 ayrıca ufak tefek birini şey yapınca, şişme bebekle yapıyor gibi hissediyorum zevkli değil. En zevklisi uzun ve zayıf olanıdır. Kalçası çıkıntılı olandır
16 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
N'oldu?
- Cevap sahibi1 ay
@snaçkır0 haksızmıyım. Kısa boylu kızların kasası aşşağıda yere yakın oluyor. Çömelmek lasım yetişebilmek için, 😅
- 1 ay
erkekler neden aşkta uzun boylulara gider biliyor musun genelleme yapmak istemiyorum ama bütün kısa arkadaşlarım genelde hep kıskanç ve sinsi olmuşlardı kadını da erkeğide
30 Yorumla - 1 ay
Uzun boylu kız yavaş kilo alır, yavaş kilo aldığı için yağ oranı azdır g. tlü göbekli olmazlar, sarkma, pörtleme gibi durumlar olmaz, giydiği yakışır, asil dururlar
20 Yorumla - 2 ay
Benden 30 cm den daha kisaysa veya 15 cm den daha yakinsa istemem. Proporsiyonumuz iyi durmuyor. O da insanin hayatina bir sekilde yansiyor.
Bu araliktaysa boyu farketmez. Baska seyler farkeder ama.
00 Yorumla Çünkü heryönden mükemmeller görünüş olarak insan uf kadında gerçekten harikaymış demesi gerekiyor sadce güzellik yetmiyor Allah banada uzun boylu bir kadın nasip eder inşallah (Amin)
10 YorumlaTaş gibi duruyorlar sürekli hevesli oluyoruz. İnsan bu sürekli istiyor. Elbise ve kıyafet giyince kadın bu işte dedirtiyor. Hele fiziği de güzelse ölüyü diriltir.
10 YorumlaAt gibi asil durduğumuz içindir ya da her giydiğimiz şeyi güzel taşıyabildiğimiz içindir bilemiyorum
22 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle;)
- 2 ay
Uzun boydan kastın 1.68-75 ise evet, üstüyse zaten çok fazla. Sebebi de tam olarak görüntü ve fiziksel güzellik yani.
20 Yorumla Ne demek ne bulur… Taşmı yiyelim kızım uzunuz diye…
40 Yorumla- 2 ay
Tercih meselesi bence ama uzun boylu erkekler kısa kızları daha çok beğeniyor genelde
33 Yorumla- 2 ay
Hmm senin boy kaç
- 1 ay
1.60
- 1 ay
İdeal
- 2 ay
Ben bir şey bulduklarını görmedim tanıdığım bütün erkekler ya minyon ya da 165 falan seviyor
31 Yorumla- 1 ay
Lafta o sadece emin ol😂
- 2 ay
keşke seçtiğin görsel eski usul tahta elektrik direklerine benzemeseydi:))))))
bir an uzun boylu kızlardan soğudum
10 Yorumla - 2 ay
Mevzu boyda değil, fiziğinde, kemik yapısında. Uzun boylu olup, kuru tahta gibiyse gram çekiciliği olmaz.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 403 cevap paylaştı. Kıskanıyor musunuz bizi, bu nasıl soru? Art niyet aradım.🙃
20 YorumlaBen de aynısını kısa olanlar için düşünüyordum
Meğerse uzun boylu da seviyolarmış değişik
00 Yorumla- 2 ay
Çok çekici geliyor bana. 185 üstü kadınla beraberliğim olmuştu. Ona denk olma çabası acayip tahrik ediyordu beni
00 Yorumla - 2 ay
Demekki uzun boylu o erkeklerde ben bsy bulmuyorum hatta benden hoslanan kiz var benden 5 10 cm uzun o yüzden arkadaş gbi davranıyorm yanasamiyorum 😂
00 Yorumla - 1 ay
"Tarlanin eve kadinin yere yakini makbuldur"
11 Yorumla- 1 ay
@Tükendimçok2 bence senin kıskançlığın
- 1 ay
Öpüşürken eğilip kalkıp semiallahülimen hamide demen gerekmiyo
10 Yorumla Hımm onlarla seks görsel yönden harikadır.. O yüzden uzun bacaklı uzun boylu kadınlar beğenilir.
11 YorumlaBoyum 192 haliyle uzun kadınlar hoşuma gidiyor.
10 Yorumla- 2 ay
Hiçbir şey. Kısa boylu kızlar candır. Yummyyyy 🤗🤗🤗
10 Yorumla - 2 ay
Çekiciliği var. Bir de nadir olan kıymetli oluyor sanırım:)
10 Yorumla - 2 ay
Uzunun tadı ayrı minyonun tadı ayrı
Sarışının ayrı esmerin ayrı 😄13 Yorumla- 2 ay
Uzunun tadı ne anlatsana
- 2 ay
Yaa bazı tatlar anlatılmaz yaşanır 😄
Tat anlatılacak bir şey değil
ben aramıyom valla kendim uzunum zaten top gibi gezdiririm kucakta.
11 Yorumla- 2 ay
Kdldld
- 1 ay
Kendimden uzun ile rahat edemem ideal 1. 60 1.65 kız
00 Yorumla - 1 ay
183 birinin 150 biriyle olması saçma olurdu, erkek 10-15 cm uzun olsa kafi.
00 Yorumla - 1 ay
Güzel boy pos fizik bulur ne bulacak allasen
00 Yorumla Bilmiyorum ki Bence kısa boylu kızdarrr daha çok tatlı
00 YorumlaUzun kizlar seksi, kisa kizlar tatli oluyor ikisininde gideri var
00 YorumlaBoyum 1.92 haliyle 1.70 ve üzeri olursa çok şokella olur tabi ki..
00 YorumlaLeylekleri seven insana neden seviyorsun diye sorulur mu 🤔
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)2 ay
1.70-1.75 kızlar çok güzel çok beğeniyorum. Erkekler de bu boyları çok beğeniyordur ama 1.80 falan istemiyorlardır eğer 2 metre değillerse
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yerden uzak, gökyüzünün görkemli havalarını arıyorllardır. p ya da g. tü yere yakın olandan korkuyorlardır belki de hghg
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 ay
Benim boyum 182 çok şükür ben de kendim gibi uzun biri 170 175 gibi boyunda birini yanımda isterim boyu boyuma
00 Yorumla - 2 ay
Ben 190 ım uzun boylu kızlara dönüp bakmam bile. Kısalar candır.
50 Yorumla - 2 ay
Fizik, boy, endam kısalarda ne bulur diye sormak lazım bence 😃
52 Yorumla- 1 ay
Ahahahaha kısa sevenlerin amaç farklı ya ondan yoksa kim ne yapsın Allah aşkına
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Vs modeli gibiler çünkü. Çekici buluyorlar bu yüzden. Alımlı ve dikkat çekiciler bir de
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
erkekler et sever et. uzun boy eşittir daha çok et demektir 😂
10 Yorumla nesini abartiyorsunuz. ha uzun boy, ha kisa boy. bende 1.75 boyunda kizim. o zaman bende diyim ki uzun boylular daha guzel. ama boyle olmaz. her ikiside insan abi.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)2 ay
Uzun boylu kızlar kısa boylulardan daha asil duruyor
Kısalar çocuk gibiyken uzunlar gerçek bir kadın gibiler
Kıyafetleri çok daha iyi taşıyorlar
32 Yorumla- 1 ay
Uzun kadin kac boy olmali?
- Cevap sahibi1 ay
@Esmeriimbiciim 1.70 civarı ve üstü iyi ama benim tercihim 1.75 - 1.78 felan
- 2 ay
Türkiye ortalaması 1.75 sen 180 olursan itici olursun bu ülkede ama bence velinimet
22 Yorumla- 2 ay
ortalama 1.65
- 1 ay
@İstilacıTürrİnsan benim için boyu önemli olduğu için demedim ama öyle yani uzun kız itici geliyor
Ben bu güne kadar uzun boylu kız seven erkeğe hiç rastlamadım.
20 Yorumla- 1 ay
Erkekler nedense uzun boylu olsun falan der ama 150li güzel kız karşısına geçse cokda takmıyorlar gibi güzellik boydan daha önemli gibi geliyor
00 Yorumla - 2 ay
Uzun veya kısa boylu olması önemli değil sevgi saygı hoşgörü sahiplenmesi sevgisi önemli kızın kaç boyun da olduğu önemli değil
00 Yorumla - 1 ay
Ben 1.90 sam bir zahmet yanıma yakışan biri olsun isterim. O ne öyle 1.55
10 Yorumla - 2 ay
Sen kısa boylusun ve bu sana batıyor her halde 😅komik ve çirkin bir resim koymuşsun oraya
10 Yorumla - 2 ay
Minyon kiz iyidir yaaa🤗😃😃
40 Yorumla Kısa boylu kadınlarla nasıl bir sabaha uyanılıyorki 😁
00 Yorumla- 1 ay
Gerçekten kısa biri olup bu kadar kıskandığını belli etme.
00 Yorumla - 1 ay
Kızını bilmiyorum ama uzun manken gibi erkekler harika
00 Yorumla Çok asil duruyor ve her zaman çok çekici sebepsiz yere
00 Yorumla- 2 ay
2000'lerde Doğanlar uzun boylu olur Ben 96 doğumluyum orta boyluyum
02 Yorumla- 1 ay
@Julianoss ben de 98 170 im
- 2 ay
Yer cücelerini kim ne yapsın
31 Yorumla - 2 ay
Eksiğimiz yok fazlamız var onu buluyorlardır 🙃
31 Yorumla- 2 ay