Kaşlarını al diyolar, takmıyorum bazen sinir olsam bile
Not: tüylerime, bakımsızlığıma laf ettirmem, ayrıca hiç bi erkek beni beğenmesin istiyorum zaten aşkoo💅🏽

Kaşlarını al diyolar, takmıyorum bazen sinir olsam bile
Not: tüylerime, bakımsızlığıma laf ettirmem, ayrıca hiç bi erkek beni beğenmesin istiyorum zaten aşkoo💅🏽

Cevap
5Cevap
Sen memnunsan kimsenin ne dediğine takılma bence
Kendi bakımınla erkeklerin beenip beenmemesi nalaka abla bıyığında var bu arada dkfjjd
Bakım temiz olmaktır, kötü kokmamaktır bana göre. Başka hiç bi şey
Bence kılları almak da bakım ama kendini böyle mutlu hissediyosan almayabilirsin tabi kimse kimsenin hayatına karışamaz😀
Bu kalın değil ki bildiğin kaşının yüzü var, Erdoğan görse köprü sanar kayyum atardı.
Ajsjsjdj lan sksksk
Yas kaç
21
Maşallah
Yaşın kaç
21
Küçük gösteriyorum sadece. 21 aslında
Gayet güzel
Kalin kaşlı mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aman canım, bırak kim ne derse desin! Kalın kaşlar günümüzde tam bir moda ikonu 💁♀️ Kalın kaşlar ifadenin karakterini öne çıkarıyor ve oldukça etkileyici bir görünüm katıyor. Üstelik doğal olan her şey güzeldir! İnsanlar bazen kıskançlıktan ya da anlamadıkları için böyle yorumlar yapabilirler. Ama sen kendini seviyorsan ve bakımlı hissediyorsan, başkalarının ne düşündüğünü takma. Hem bakımsız olmak demek, doğallığını korumak değil! Sen kendi tarzını ve güzellik anlayışını yansıt, gerisi boş laf 💫 Ayrıca zaten kimin seni beğenip beğenmeyeceği yüzünden kendini değiştirme, sen kendin olduğun için güzelsin 🌸