Güzellik & Bakım Gözlük takmaktan utanıyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Seksi mi sence Güncellemeler1 yıl Görsel bana ait değil ıq eksikliği Gözlük takmaktan utanıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. burada ya g.. neYa göğüslerine bakacaklarGözlük ancak yuzune bosalacaksa farkedilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bence güzeldirneden bilmiyorum ama yuvarlak çerçeveli gözlük kullanan kadınlar bana çok seksi geliyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ben de yuvarlak kullaniyorum bazan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok çekici görünüyor olmalısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Görebilir miyim? Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. 5 tane gözlük taksan da seksi değilsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle de sen nerden biliyorsun? Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Fake foto paylasmayi birak mesala 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadin ben miyim sence Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl :) benmiyim sence demen abez degilsin degilsin Yorumla Soran 1 yıl Benziyorum ama Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Benziyorsun lafta :) Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bende sevmiom ama mecbur takiom 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 813 cevap paylaştı. Gözlük biraz daha büyük olsa daha da seksi olurdu 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Neden utanıyosun ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl P@rnocuya benzetiyorlar. Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 88% 1 yıl Gobegnden utan bence 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Bu kadın ben degilim ve erkekler ayva göbegi kadınsı buluyor Yorumla CanerC28 1 yıl Ben sevmiorum goguslern guzl ama Yorumla CanerC28 1 yıl Sen bu sekil misin ki Yorumla Soran 1 yıl Benim goguslerım baya büyük Yorumla CanerC28 1 yıl Asagisi? Yorumla Soran 1 yıl Soylemem Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% 1 yıl Lens al degil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gözlerim lense uygun degiş Yorumla karmen3235 1 yıl Mecbur gözlük ozman Yorumla
StenkaRazin Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kaç numara? 0 49 Yorumla Soran 1 yıl 6 miyıp 3 astirgmat Yorumla StenkaRazin 1 yıl Benim 24 derece miyop. Çok iyi anlıyorum seni.Ama merak etme, kadınlarda çok önemli değil. Vicudunuz daha önemli karşı cins için. Yorumla Soran 1 yıl 24 mü gerçekten? Basıl görüyorsun eftrafı Yorumla StenkaRazin 1 yıl Lens, evde gözlük. Zaten görüşüm çok zayıf. Görme sorunu değil senin problemin. Estetik olarak sıkıntı yaşıyosundur Yorumla Soran 1 yıl Ayn öyle gözlüğü kendime yakıştıramıyorum bir tek ondan sorun yasıyorum Yorumla Soran 1 yıl 24 miyopa lens varsa cidden iyi Yorumla StenkaRazin 1 yıl Lenste daha az oluyor. 19 bumara yetiyor. Konu ben değilim be :)Yav onun bile sapıkları var. Kalın gözlğklü kadın fantezisi olanlar var. Sen sallama bunları Yorumla Soran 1 yıl sdkföcmdkeleoldlxlwüqüseüqüs Yorumla Soran 1 yıl güzele gözlük de yakışı ama maalesef değilim sjdjjdk neyse ki fiziğimle ön plana çıkıyorum Buda bişey ama di mi? Yorumla StenkaRazin 1 yıl Abi got meme falan asıl önemli. Gözlğk hikaye. Kadında böyle Yorumla Soran 1 yıl O zaman da cinsel obje olmaktan korkuyorum vücudum estetik memeler falan okey ama ne bileyim esc gibi görünmek de istemem 🤣 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Gözlük olmasa erkekler gote memeye bakmayacak mı sanki? Yorumla Soran 1 yıl aslınd gözlükle alakasız erkekler yuz güzelliğine bakabilir ve o kızı obje gibi gormeyebilir Yorumla StenkaRazin 1 yıl Abi, konu eni sonu got memeye gelecek merak etme sen. Yorumla Soran 1 yıl Kslzxskzşslszl Yorumla Soran 1 yıl Güzel Yorumla Soran 1 yıl Sonuçta gotunle mutlu ediyorsun sevdiğini Yorumla StenkaRazin 1 yıl JdkfkfkYa tamam, ben de merak etmeye başlıyom seni. Objektifliğimi kaybediyorum Yorumla Soran 1 yıl Ahaaha dolgun gote Yorumla StenkaRazin 1 yıl Dur kızım ya, beni provoke etme şimdi, s.. lak oluyorum djfjf Yorumla Soran 1 yıl gizem savageyi tanıyor musun? Götüm onun gibi ama memeler sydney sweeny Yorumla Soran 1 yıl 🥹🤩 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Googleladım. Gizem savage'a baktım, yetti yani. Memeye bakmadım bile.Sen fazlasın bana ya Yorumla Soran 1 yıl Seni yerim ya x çddödseşsösöw Yorumla Soran 1 yıl Büyük got kullanmasını bilen için güzel Yorumla StenkaRazin 1 yıl Sana dokunan o şanslı erkek benim can düşmanımdır bu saatten sonra Yorumla StenkaRazin 1 yıl Yükseltip yükseltip gittin. İşte bu yüzden gizliden soran hanım kızlarımıza umut bağlamamak gerekiyor dkfkfkf Yorumla Soran 1 yıl görmeden bile yükseldiysen işimiz var 😆 Yorumla StenkaRazin 1 yıl 24 derece miyopum diyorum, tabi görmeden yükselecem jdkffk Yorumla Soran 1 yıl Ya sjsjshsh yakından baksan görürsün ama Yorumla StenkaRazin 1 yıl Dkfkgk hoşuna gidiyo dimi böyle erkeklerş maymun etmek? Et abi, maymunuz valla Yorumla Soran 1 yıl Bence çok tatlısın söödeöödööö Yorumla Soran 1 yıl Kırmızı tanga vae Yorumla StenkaRazin 1 yıl Yaaa, sana keyif verdiysem ne mutlu bana. 🥰 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Yav kırmızı tanga falan, beni haz deryalarında boğacak mısın? Yorumla Soran 1 yıl böyle bi kadının olmadı mı hic? 😘 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Ahh, oldu tabii, geçmişte kaldıkları halleriyle bile minnettarım hepsine Yorumla Soran 1 yıl şimdi yok mu 🥹 Yorumla StenkaRazin 1 yıl maalesef. Yokluğu da yaşamak lazım hehehr Yorumla Soran 1 yıl Evlenme fikri çok mu uzak kaliyor sana 😁 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Evlendim zaten, sorun burada Yorumla Soran 1 yıl Beklemiyordum 😀 Yorumla Soran 1 yıl Seni tatmin edemiyormu Yorumla StenkaRazin 1 yıl Bunu burada konuşmamı beklemiyosun heralde :) Yorumla StenkaRazin 1 yıl La yazsana bişiy be Yorumla Soran 1 yıl Dm gelmem 😁 Yorumla StenkaRazin 1 yıl Tüh, bi umut, "hadi lan dök sokaklara bizi" diye düşündüm ama. Patladı 🥺 Yorumla Soran 1 yıl 😀 umarım babam da senin gibi deldir Yorumla StenkaRazin 1 yıl Üzdün beni şimdi Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. lens kullan 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Takma sende 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Takarız 0 0 Yorumla
United11 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 60% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 971 cevap paylaştı. Lens tak 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. Trol bu 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. Takma :D :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu sensen beni s. ksinler 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Mal ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her taraf trol oluş Yorumla Soran 1 yıl Mal Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belkide erkeksin Yorumla Soran 1 yıl Mal a1q Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkek olduğum o kada rbelli ki 😂 Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl N Eresi seksi aş 0 2 Yorumla Soran 1 yıl trolüne Yorumla Bandiban 1 yıl Gerçek seni görmek isterim ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
burada ya g.. ne
Ya göğüslerine bakacaklar
Gözlük ancak yuzune bosalacaksa farkedilir
Bence güzeldir
neden bilmiyorum ama yuvarlak çerçeveli gözlük kullanan kadınlar bana çok seksi geliyor
Ben de yuvarlak kullaniyorum bazan
Çok çekici görünüyor olmalısın
Görebilir miyim?
5 tane gözlük taksan da seksi değilsin
Öyle de sen nerden biliyorsun?
Fake foto paylasmayi birak mesala
Bu kadin ben miyim sence
:) benmiyim sence demen abez degilsin degilsin
Benziyorum ama
Benziyorsun lafta :)
Bende sevmiom ama mecbur takiom
Millie boby brown degilmi bu?
Bitirirsin bitirim
Gözlük biraz daha büyük olsa daha da seksi olurdu
Neden utanıyosun ki
P@rnocuya benzetiyorlar.
Gobegnden utan bence
Bu kadın ben degilim ve erkekler ayva göbegi kadınsı buluyor
Ben sevmiorum goguslern guzl ama
Sen bu sekil misin ki
Benim goguslerım baya büyük
Asagisi?
Soylemem
Lens al degil
Gözlerim lense uygun degiş
Mecbur gözlük ozman
Kaç numara?
6 miyıp 3 astirgmat
Benim 24 derece miyop.
Çok iyi anlıyorum seni.
Ama merak etme, kadınlarda çok önemli değil. Vicudunuz daha önemli karşı cins için.
24 mü gerçekten? Basıl görüyorsun eftrafı
Lens, evde gözlük. Zaten görüşüm çok zayıf.
Görme sorunu değil senin problemin. Estetik olarak sıkıntı yaşıyosundur
Ayn öyle gözlüğü kendime yakıştıramıyorum bir tek ondan sorun yasıyorum
24 miyopa lens varsa cidden iyi
Lenste daha az oluyor. 19 bumara yetiyor. Konu ben değilim be :)
Yav onun bile sapıkları var. Kalın gözlğklü kadın fantezisi olanlar var. Sen sallama bunları
sdkföcmdkeleoldlxlwüqüseüqüs
güzele gözlük de yakışı ama maalesef değilim sjdjjdk neyse ki fiziğimle ön plana çıkıyorum Buda bişey ama di mi?
Abi got meme falan asıl önemli. Gözlğk hikaye. Kadında böyle
O zaman da cinsel obje olmaktan korkuyorum vücudum estetik memeler falan okey ama ne bileyim esc gibi görünmek de istemem 🤣
Gözlük olmasa erkekler gote memeye bakmayacak mı sanki?
aslınd gözlükle alakasız erkekler yuz güzelliğine bakabilir ve o kızı obje gibi gormeyebilir
Abi, konu eni sonu got memeye gelecek merak etme sen.
Kslzxskzşslszl
Güzel
Sonuçta gotunle mutlu ediyorsun sevdiğini
Jdkfkfk
Ya tamam, ben de merak etmeye başlıyom seni. Objektifliğimi kaybediyorum
Ahaaha dolgun gote
Dur kızım ya, beni provoke etme şimdi, s.. lak oluyorum djfjf
gizem savageyi tanıyor musun? Götüm onun gibi ama memeler sydney sweeny
🥹🤩
Googleladım. Gizem savage'a baktım, yetti yani. Memeye bakmadım bile.
Sen fazlasın bana ya
Seni yerim ya x çddödseşsösöw
Büyük got kullanmasını bilen için güzel
Sana dokunan o şanslı erkek benim can düşmanımdır bu saatten sonra
Yükseltip yükseltip gittin. İşte bu yüzden gizliden soran hanım kızlarımıza umut bağlamamak gerekiyor dkfkfkf
görmeden bile yükseldiysen işimiz var 😆
24 derece miyopum diyorum, tabi görmeden yükselecem jdkffk
Ya sjsjshsh yakından baksan görürsün ama
Dkfkgk hoşuna gidiyo dimi böyle erkeklerş maymun etmek?
Et abi, maymunuz valla
Bence çok tatlısın söödeöödööö
Kırmızı tanga vae
Yaaa, sana keyif verdiysem ne mutlu bana. 🥰
Yav kırmızı tanga falan, beni haz deryalarında boğacak mısın?
böyle bi kadının olmadı mı hic? 😘
Ahh, oldu tabii, geçmişte kaldıkları halleriyle bile minnettarım hepsine
şimdi yok mu 🥹
maalesef. Yokluğu da yaşamak lazım hehehr
Evlenme fikri çok mu uzak kaliyor sana 😁
Evlendim zaten, sorun burada
Beklemiyordum 😀
Seni tatmin edemiyormu
Bunu burada konuşmamı beklemiyosun heralde :)
La yazsana bişiy be
Dm gelmem 😁
Tüh, bi umut, "hadi lan dök sokaklara bizi" diye düşündüm ama. Patladı 🥺
😀 umarım babam da senin gibi deldir
Üzdün beni şimdi
lens kullan
Takma sende
takma o zaman
Takarız
Lens tak
Trol bu
Göğüsler ucuşta