Silikon sevmiyor bir çoğu boyalı saç sevmiyor makyaj sevmiyor onlara kalsa kadın sıfır tüy olmalı gerisine karışmamalı bu ne saçmalık? Doğallık her zaman iyi değil tüylerde doğal bişey ona neden karışıyorlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ya da siz bunları çok abartıyorsunuz o yüzden sevmiyor.. 1cm tırnak , yüzü aslına benzemeyen makyaj.. Yap bakalım doğal halinden seni çok uzaklaştırmayacak sade bir makyaj.. Kullanma o iğrenç devasa tırnakları.. Siz yapmacık olmaya okadar alışmışsınız ki doğallığın anlamını unutup ona yobazlık diyecek seviyeye gelmişsiniz.. İnsanın doğalı güzeldir.. Yapaylığı değil..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. silikon memelerde oluyor. ve hani hos durmuyor ki. dogalı daha güzel değilmi sencede. bilmiyorum teknoloji gelişti ise ok de. kalcada vs olanda yani oha derler. abartı. vucutla o kadar oynanmamalı fikir bu. kardasyan kalcası vs yüksek duruyo yani.
boyalı saca bence bisey denmez. güzel ise yakısmıssa vucuduna okdir.
makyajda sevilir kasıt orada su. kimi kız yarın yokmus gibi hergün yapıyor ve abartıyo. dozajında yapmak arada dogal halini de gostermek gerek. ozel günlerde ok.
tüy konusunda. bu kibarcası. aslında kıldır o. kadında kıl sevilmez. sac kaş vajınada estetik kesilmiş olanlar haric nayndır yani. kollarda sarı tüyler ok hadi o.
bu dediklerim ortalama fikirler toplum nazarında.
00 Yorumla
Çünkü silikon senin güzelliğin değil. Plastik bir parçanın güzelliği. Saç boyası da aynı şekilde senin saçının güzelliği değil boyanın güzelliği...
Plastikten yapılmış bir kadın mankenden ne kadar etkileniyorsak silikon yaptırmış kadından da o kadar etkileniyoruz.
Mantığını sorduğun için açıkladım. Yoksa nasıl seviyorsan öyle yap. Senin bileceğin bir şey.
00 Yorumla
1 yılherşeyin doğalı daha güzel ve cekicidir de ondan tüy işi ise bakımlı olmak la alakalıdır doğallıkla değil yani nasıl sacımız uzuyor traş ediyorsak sakalımız bıyığımız ya da özel bölgelerin bakımına dikkat ediyorsak işte öyle. yani kısacası doğal olmayan meyve sebze nin bile tadı olmuyor. o yüzden doğal olmayan kadın oldukça itici
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟 Ne kadar güzel bir konuya değinmişsin! Öncelikle şunu unutmamak lazım; güzellik anlayışı ve tercihleri kişiden kişiye değişir. Doğallık ve tercihler konusunda herkesin farklı bakış açıları olabilir. Erkeklerin doğallık tercih etmesi, belki de sahici olanı daha çok sevmelerinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak bu, onların nelere karışıp karışamayacaklarını belirlemez. Tüyler de, makyaj da, silikon da tamamen kişisel tercihlerdir. Sen nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle görünmek zorundasın, bu senin öz güvenine ve kendine olan inancına direkt olarak yansır. Unutma, kendine dair en önemli kararları sen verirsin ve sen harikasın, ne şekilde olursan ol! 🌼✨
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
88Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğal kadın seviyorlar demek
10 Yorumla Bir kadının kendi kişisel zevkine göre kendisine uyguladığı bu kendine göre güzellik algısını neden kabul etmeliyiz?
Bak o kadar çok kendine dedim ki bize o kadar hitap etmiyor işte.
Neden suratı dış cephe boyar gibi boyanmış bir kadınla yakınlaşırken duvarları yeni boyanmış eve girer gibi aman üstümüze boya bulaşmasın diye kolluycaz ki kendimizi.
Kadın kalçaya silikon yaptırmış arabalardaki kafası sallanan köpek gibi sallanıyor.
Yani g0te sakız versen şişirip patlatacak o derece.
Göğüse silikon yaptırmış meme uçlarının biri bu tarafa diğeri öbür tarafa bakıyor bukalemun gibi.
Elleyeyim desen sanki plastik topla sevişiyormuşum gibi geliyor.
Dudaklara dolgu yaptırmış bir bakıyorsun dana böbreği gibi dudaklarla geziyor. İyi de o dudak değil ki o basur.
Ve bunu gözlerini ileri seviyede eye liner, maskara, rimel ve bilimum makyaj malzemesiyle doldurduğu için göremiyor.
Gözünüzü seveyim yapmayın hanımlar bunlar sizin gözünüzü boyuyor.
Bi elletmeyin ya artık oranızı buranızı.
Biz ztn sizi ellemek için varız.
Yani Polis çevirmesine takılsanız 'araç üzerinde mevzuata uygun olmayan şekilde yapılan değişiklik'ten ceza yersiniz o derece.10 Yorumla
1 yılYapay oluyorsunuz çünkü bu şekilde silikon ne be çok iğrenç helyumlu balon gibi abartma boyalı saç sevmiyorum demez hiç bir erkek diyorsada bir elin parmaklarını geçmez makyaja laf söyleyende yok badana yapar gibi boyamıyorsan sorun yok bir rimel bir ruj az bir şey allık bitti gitti basıyorsunuz fondöteni, farı rujla dudaklarınızı kaslarınızı makyajla kalınlaştırıyordunuz pamukkale travertenleri gibi surat yapış yapış abartılı makyaja karşıyız silince bal kabağına dönüyonuz sahtekarlık bu gerek yok böyle şeylere
24 Yorumla- 1 yıl
Bir kız vardı baya hoştu hiç makyaj yoktu yüzünde saçları sadece taranmış hafif solgun cansız duruyordu o an baya hoşlandım kızdan tam açılmayı düşünürken ertesi gün ve takip eden günlerde takma tırnak, bir ton ruj göz farı vs parfüm kutusuna düşmüş gibi gelince itici geldi açılmaktan vazgeçtim harbi yürekten seven adamlar doğal kadınlardan hoşlanıyor diğer türlü vurkaçcıların gönlüne göre hitap ediyorsunuz
- 1 yıl
Ne alaka😄
- 1 yıl
Yazdıklarımın neresinden bu sonucu çıkardın çok merak ettim doğrusu
1 yılDoğal olması daha samimi geliyor.
Tüy olayi dogallik degil bakimsizlik kadinimiz bakimli olsun isteriz tüysüz olsun guzel koksun.
Mesela sabah uyandigindaki halini severiz hatunlarin en dogal hali odur cunku en masum en samimi hali odur.
Gunumuzde kadinlar makyaj yapıyor botoks yapıyor silikon takiyor falan böyle kadinlari erkekler begenir ama sadece cinsel olarak begenir. Birlikte olur ve bırakır etrafiniza bakarsaniz erkekler bu tarz kizlarla sadece eglenir dogal kizlarla evlenir
11 Yorumla- 1 yıl
Ya Allah aşkına sayfalarda görüyoruz saçını sakalını yaptıran var ilk halinden eseri yok o kadar değişiyorlar ya hele şişme kas yani bütün bunlar varken neden göz önünde bulunmuyor sadece kadınlar estetiği erkeklerde yaptırıyorlar kızlara özgü bir şey değil demen gereken şu ortadan konuşman yani insanlarımız artık doğallığı seçmiyor demen gerekken gerçekten adaletsiz konuşuyorsunuz napalım saçını sakalını çekip test mi edelim
- Güzellik & Bakım konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılCunku artik kadinlarin hepsi yapay. Sen sever misin yapay seyleri, mesela yapay et uretiliyor artik piyasada yerini aliyor, yer misin? 😆
Tuy kil tamam temizlik icin amenna. Ama hani bi karikaturler olur ya, adam bebek gibi fistik bi kadinla evlenio, cocuklari dunya cirkini bisi oluo 😆😝 ayni o hesap kandirmaca geliyor bana bunlar
50 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılHer erkek böyle her kiz şöyle diyor diye sorgulamayin , vardır herkesin bir kritali, benim de var erkekte olabilir kölesi olmayın yeter. bildiğin gibi git nasıl mutluysan , illa o onu seviyor ben hemen onu yapayım. boyle ne ömür nede içindeki kişi gider. birakin isteyen istediğini desin çokta kurcalamayalim.
50 Yorumla
1 yılAllah; insanları doğal hâliyle yarattı, insanlar kendilerini güzelleşeceğim diye saçmalıklarla donatmaya çalışıyorlar. Yok burun estetiği yok botoks denen saçmalıkları olan insanı hangi insan ister ve sadece bu estetik biçimi de değil ölçüyü her türlü kaçıran makyaj da buna dahildir. Ama Allah'ın vermiş olduğu doğal güzelliğini koruyan insan en özel insandır.
10 Yorumla
1 yılHayır doğal bakım yapılabilir fazla tüyleri gene al ama silikon yaptırmayın mesela daha kötü duruyor zaten ne bilim allık süreceğinize krem sürün zaten güzelleşir yüzünüz onun haricinde bakyaj da çok yapay duruyor. Kafasında gerçek dışı güzellik kavramı sizsiniz o kafanızdaki kurguya benzemeyince de çirkin triplerine giriyorsunuz herkes birbirine benzemesin biri güzel diye herkes ona benzemeli diye de bir şey yok kendiniz doğal olun
11 Yorumla- 1 yıl
Yazamamışım kafanızda parçaları birleştirin boşlukları kendiniz doldurun artık djdjdjdjsj
1 yılCok ilginc bir bakis acisi. Hayretler icindeyim 🤔
Oncelikle herkesin vucudu kendine. Sen istedigini yaparsin. Nasil mutlu olacaksan oyle yasarsin. Seni oyle begenen begenir. Begenmeyenin begenmeyisi seninle degil onunla alakalidir.
Benim kisisel gorusum, baskasi gibi gorunup onunla sevilmek isteyen bir kafaya da diyecek lafim, ayiracak omrum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDoğal sevmemiz kadar doğal bişey yok bence…
yapay istesek zaten özel yaptırırız, tüm makyaj dolgu ve estetik operasyonları aynı kişiyi yaratıyor, ben doğal olsun benim olanın farkı olsun isterim şahsen…
Ki zaten doğal değilsen seni sevmemin bir anlamı kalmaz, adnan oktar gibi parayla istediğim kişiyi güzelleştirir onu severim, o yaşlanır daha genç birisini severim onu eskitir yenisini bulurum vs vs..Mühim olan sana özel olanı sevebilmekte
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekte istenmeyen tüylerini alır bakım yapmak ayrıdır estetik ayrıdır çok kötü bir kusurdur kapatılır anlar insan ama doğal göğüs varken neden plastik olanı göze güzel gelsin kocaman dudaklar, lensler, bir sürü makyaj çok itici fotoğraflarda iyi sadece tüm vucuduna fondöten süren bir kız arkadaşım vardı farkettiğim an tiksindim paso boya kimyasal mı yutalım iğrenç geliyor bana şahsen ne mutlu doğallığını kaybetmemiş kızlara.
03 Yorumla
Soran1 yılKimyasallardan iğrenmeyen bir tek ben miyim acaba doğallık daha iğrenç gelmeye başladı
Cevap sahibi1 yılSende tuhaflık var bence dokununca her yerin yağ değişik bir his içinde kalıyor ve bazıları sırf daha cok kalsın diye banyo bile yapmıyor aklıma geldikçe daha cok soğuyorum insanın kendi kokusu bile bambaşkadır
Soran1 yılYağ dediğin cildin kendi yağı, makyaj malzemelerinde yağ olmaz sıfır makyaj kadın itici olur bence ya kim olursa olsun hafif bi makyaj fena olmaz maskara gloss allık yeterli
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklerin doğal kiz görmediğini düşünüyorum. Doğal kizi bebek gibi cildi olan olarak falan hayal ediyorlar oysaki çoğumuzun cildi sürekli bozulabiliyor sabit kalmıyor ki sivilce cikiyo siyah nokta cikiyo tabi dogal haliyle bebek gibi olan vardir illaki ama cogumuz oyle degiliz onlar gibi yüzümüzü yıkayıp çıkınca harika bir cildimiz olsa yapmicaz zaten makyaj
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEskiden doğal bir ekspertiz hizmeti vardı evlenen kadınlar için hamamda çocuğun annesi gider görür kontrol ederdi 😂 artık devir değişti kadınlar güzel görünmek için neredeyse tüm tuşlara basıyorlar bazı erkeklerde ona göre kendince önlem alıyor işte
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bakımlı ol, hijyenik dikkat et yeter.
Zaten silikon, makyaj bunlar fake şeyler.
İnsan makyajlı haliyle ayrı, makyajsız haliyle ayrı güzel olmalı. Makyaj sadece onun için giyilip çıkarılabilecek bir şey olmalı. Kusur örtmek için değil
00 Yorumla
1 yılMakyaj, filtre fotolar, memeyi büyük gösteren sütyenler... Bunların hepsi ayrı ayrı palavra. Kendinizi olduğunuzdan farklı göstererek erkekleri kandırıyorsunuz. Bir de erkekleri yalancı olmakla suçluyorsunuz
10 Yorumla
1 yılBence tüyler hem kadınlarda hem erkeklerde hafif olabilir hijyen engelleyecek kadar çok göze batacak olmayacak şekilde, gerisi rahat işte doğal olun amaaaan. Tabii makyajlıya gözü kayacaktır😂 yokmuş gibi makyaj da yapabilirsiniz
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekte kıl severmsn? @EskiBirYoda
1 yılSeninle ben evlendiğimde hergün makyaj mı sürecen? Evin içinde öyle mi gezecen? Senin bana doğal güzelliğin doğal halin lazım. Yapılmış halini ben napayım?
118 Yorumla
Soran1 yılDoğal güzellik dediğin şey salmışlık oluyor kadın her yerde kadın olmalı makyajlı seksi giyinimli
- 1 yıl
Aynen awk aynen evlenince hergün her saat evin içinde f*ntezi geceliğiyle gezersin kocanın yanında. Olm hayal aleminde yaşamayın biraz gerçekçi düşünün.
Soran1 yılKarın evde pijamayla gezse bu ne hal demez misin?
- 1 yıl
Ksjsjsjsjsjsjskkskskskddkdj😂😂😂😂😂😂 Sen dizileri çok izliyon galiba
Soran1 yılNe alaka soru sordum
- 1 yıl
Soru sormana lafım yok gayet güzel cevapladım. Senin yaş küçük gibi sen büyüdükçe bazı şeyleri anlayacaksın.
Soran1 yıl24 küçük sayılıyorsa evet
- 1 yıl
Sen kocana akşam yemeği hazırlarken fantezi geceliğiyle mi yapacaksın mesela
Soran1 yılYani tabii, evde salaş gezen bi kadını kimse istemez sonra aldatılıyorlar çevremde çok örneği var.
- 1 yıl
Seninle evlenecek erkek yaşadı desene, senin libido baya yüksek bence.
- 1 yıl
Kız tam bir geyşa çıktı Rıza baba
- 1 yıl
@biranbirhatira hemde neee😂
- 1 yıl
Sen naparssan yap adamın karakterinde bozukluk varsa aldatan gene aldatır istersen evde çıplak gez en güzel geceliği giy aldatan gene aldatır
- 1 yıl
Ne giyeceksin evde pijama giymeyip kafan mı güzel ya
- 1 yıl
Aynen Koraya katılıyorum yaşın küçük diyecektim benden önce o demiş ben 26 yaşındayım 2 sene önce senin gibi mi düşünüyordum pek animsayamiuyorum ama hayat bu değil kimse 7/24 bakımlı olamaz salmış hallerin elbette olacak hayatın olağan akisinda olması gereken bu. Ayrıca ne kadınlar aldatiliyor sen bakımlı olursam aldatılmak mi zannediyorsun 🤣 nesin sen vs meleği mi 😁😁
- 1 yıl
@Tükendimçok2 😂😂😂😂
- 1 yıl
Soru sahibi aldatma ona bağli değil ki evlilikte cinselliği vs çok iyi olupta aldatan erkeklerde var yani o biraz karaktere bakiyor içinde varsa Ztn her türlü aldatir
- 1 yıl
@Opucukopucj 👍🏻👍🏻
Silikon istemiyorum takma kirpik tırnak istemiyorum çünkü bende doğalım krem bile kullanmam çoğu zaman ama beslenmeme dikkat ediyorum. Kadın tüysüz olmalı ve benim gibi ortalama da olsa spor yapmalı
20 YorumlaDoğal derken tavırlarını gözetiyorum genelde.
Tavırları yapmacık olan bi kadını hiçbir makyaj düzeltemez benim gözümde.
Üstelik doğal olmak, bakımsız olmak anlamına gelmiyor 🤷🏻♂️20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Sevmeyen kadar seven erkek de var, tüm erkekler doğallık peşinde olsaydı aşırı bakımlı süslü kadınların peşinde koşan kimse olmazdı ama onlar ortamlarda daha çok ilgi görüyor
21 Yorumla- 1 yıl
👍
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğal dedikleri orantılı yüz, kıvrık kirpik, fındık burun, dolgun dudak, alınmış kaş bıyık, koca g0t, ince bel, büyük meme, komple alınmış bembeyaz bir vücut. Kendileri de maymun oluyor doğal halleriyle jssldmmx
23 Yorumla
Soran1 yılBu saydıkların kimseye bedava gelmiyor en azından bu özelliklerde doğal birini görmedim illa ki işlem oluyor
Cevap sahibi1 yılE yani. İstedikleri doğal, doğal değil zaten onu anlatmaya çalıştım ben de. Hiç kimse en doğal haliyle güzel olmuyor. Ben hiç makyaj yapmam mesela makyaj malzemeleri bana yüzüm kirli gibi hissettiriyor.
- 1 yıl
Abla 😂🤣🤣🤣 gece gece güldürdün haksız da sayılmazsın aslında gerçekten bazıları dediğin gibiler rabbim herkesi kendi dengine göre versin inşallah
1 yılhani kadınlar diğer kadınları kıskandırmak için bakım yaptırıyordu bu tez çürümüş oldu neyse konuyu dağıtmadan aşırıya kaçmadan bakımlı kadın iyidir makyajlı boyalı saçlı kadını sevmeyen erkek gitsin kötünde takılsın
00 Yorumla
1 yılErkekler az da kendi tüylerine baksalar. Kendileri kıllı maymun gibi gezerken bizim kıllara laf etmeleri yine her mevzuda olduğu gibi kendine dönüp bakmaktan aciz olduklarını ortaya koyuyor ama alıştıran biziz.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılDoğallık her zaman iyi olan bir şey ve tüy bakıma giriyor tüy almak doğal bir şey botoks vs. gibi şeyler doğal değil
21 Yorumla- 1 yıl
Çirkinsen kabul etmelisin zaten ne yaparsan yap düzelmiyor genetiği iyi olan senden güzel oluyor o yüzden kendine zarar vermeye gerek yok
1 yılTüyle bir mi. bizde de çok, dokunmasak neanderthal gibi oluyoz. Senin saydıkların, insan vücuduyla beraber doğal olarak halk edilmemiş şeyler. Seweni de war sanırım
00 YorumlaOldum olasi suratına tahin sürmuş gibi kadinlardan midem bulandi bulanmayada devam edecek. Yasasin hanim hanimcik makyaj yapan hatunlar pilicler yavrular manitalar kizlar bebekler karılar
00 Yorumla
1 yılBen anşamadım arkadaş bu kızları. Portakılın içinden çikolata çıksa yer misin? Doğallık iyidir. Diğer soruna da gelince ; ne kadar olgun güzel portakal o kadar güzel lezzet. Sen şimdi kalkmış çikolatalı portakal diyorsun. 5ani nasıl örnek verebilirim. Fazla gösteriş de korkutuyor fazla makyajda. Portakalı soymadan içini bilemezsin.
00 YorumlaBen hiç dogalmis yapaymiş estetikmiş takılmam sonuç olarak güzel mi güzel tartışmaya kapalı ha tabi aşırı irite duran makyajdan bahsetmiyorum o çok kötü no make up make up candır
00 YorumlaDoğada insan dışındaki canlılarda da doğallık önemli çünkü. Doğadaki hayvanlar birbirlerini kokularıyla buluyorlar. Hatta birbirini büyük burnunlarıyla, geğiriyle tavlayan canlı türleri var çünkü evrim o yönde. Doğa ve evrim insandan kendisini bozmamasını istiyor. İnsan kendisini ne kadar bozarsa o kadar itici oluyor. Doğanın beklentisi basitlik. Yani sorunun cevabı doğanın kanunları..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılLafta doğal kız seviyorlar. Platin saçlı dolgulu full makyaj kız görünce dayanamıyorlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen doğalım niye yalnızım o zaman 😑
Yaşım 26 taliplerimi bekliyorum 😂 ha bu arada bakireyim gezip tozup sevismek istemiyorum hersey evlenince olur. 😃32 Yorumla- 1 yıl
Gezip tozaxak para yok
Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Doğal kız peşinde olduklarını sadece diliyle söylerler. Yanlarındaki kızlara bakmalısın, söylediklerine inanma. Çoğu sallıyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSilikon vadisi gibi dev surat ve popolarla doldu piyasa da ondan ahsh
20 Yorumla
1 yılO platin sarısını da... Ne platin sarısıymış arkadaş ya. Çevremde bir erkek dahi sevmiyor. Bu kızlar gerçekten hayal dünyasında
38 Yorumla- 1 yıl
Platin sarısı, protez tırnak vs işte bunların tarif ettiği kızlar bana o kadar itici geri geliyor ki anlatamam. Ama sen şimdi bu kızlara söylesen ben bunların köpeği olup evlerinin önünde yatıyorum
- 1 yıl
Haklı olmam da hiçbir şey değiştirmiyor
- 1 yıl
Yani şöyle de bişey var şimdi artık kimse doğal değil erkeğin saçını sakalını yaptırdığını gördüm inanılmaz şaşırdım öyle bir değişmiş ki sana da atavilirm bakmak istersen öyle şişirme kas yapıyorlar benim suratımda ufacık dahi estetik yok istiyor muyum istiyorum doğallığa karşı da değilim kim ne isterse öyle olsun herkes bir birey sonuçta ama sadece kadınlar konuşuluyor estetik olan binlerce erkek var
- 1 yıl
Estetik olan erkek erkek olmadığı için konuşmuyoruz belki de 😂. Atabilirsin merak ettim
- 1 yıl
Bir erkek güzelleşmek için estetik yapıyorsa ona erkek demem. Yemek yapana kadın denmesi çok saçma. En iyi aşçılar erkek zaten
1 yılSen öyle san doğal seviyorum derler platin sarısı kızlar için ölürler
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖyle söylerler ama platin saç, dolgu dudak, fark edemedikleri makyajlı kızların peşinden koşarlar. Ayrıca göğüs ve kalçası küçük kızları görmezden gelip estetik yaptıranlarada anti doğal ilan ederler. Erkek milleti komik yaa kdkdk
00 Yorumla
1 yılDoğal gaz olarak okudum. Konuya öyle uzağım mq. Bu arada doğal olmayan her şeyden tiksiniyorum.
00 Yorumla
1 yılDoğallık anlayışları az makyajlı hayatım... Bunlar makyajlı kadını ayırt edemiyorlar
02 Yorumla
Soran1 yıl0 makyaj kadın görse bakımsız derler
- 1 yıl
Hasta derler... Erkekleri dinletmiş gibi yapıcan ama dinlemicen
Güzellik & Bakım konusunda 313 cevap paylaştı. ben oyle degilim yasi 25 ten buyuk 55 ten kucukse akraba degil ve nefes aliyorsa sikinti yok.. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoğal kız değil doğal görünen kız seviyorlar d mesela 0 makyaj kırmızı ruj sürersen doğal değilsin ama porselen makyaj doğal tonlu ruj nude farlar sürersen doğalsın
01 Yorumla
Soran1 yılKocaman g0t m3m3 isteyip bide doğal olsun diyorlar 😂😂😂
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin kocaya yanmışlık şaka mı ya sjdjd evde bile kocan başkasına bakacak korkusuyla rahatından ödün verip 7/24 seksi gecelik ve makyaj ile takılacağını söylüyorsun ama gerçekler senin canını çok acıtacak
00 YorumlaTüylü olmak ile bakımlı olmak arasında fark far bence. Estetik makyaj olan bir şeyi değiştirmek oluyor. Tüy bakıma giriyor.
00 Yorumla
1 yılAradıkları doğal güzel kız bence doğal ama güzel olmayan birinin doğallığıyla çok ilgilendiklerini düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılErkekler kız arkadaşını kendi beğensin ister reklam yapmaz kızlar tam tersi Etrafındakilerinde beğenmesini ister
00 Yorumla
1 yılHerşeyin orjinali güzeldir. Orijinal haricine yan sanayii derler😉
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYani bencede kadın dediğin doğal ve bakımlı olmalı temiz kokmali kılsız olmalı siz bakımla sahteligi karistiyorsunuz Bir erkek için değil ben kadın olduğum halde doğal kadınları daha çok beğenirim Kendine özgü oluyor çünkü şimdi bakınca neredeyse hepsi aynı bütün kadınların burnu domuz gibi yukarda İnce bel tvuk gotlu dudaklar çok kötüsün kusura bakmayın
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSadece kızın doğalı değil ki tüm insanlık artık her şeyin doğalını arar oldu yaşamın bile
10 Yorumla
1 yılSoruyu ilk doğal gaz peşinde diye okumam peki 🤣🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılDoğru olan da bu zaten yapay kişiyi ne yapalım kız erkek yapay mide bulandırıcıdır
10 Yorumla Sence olması gereken de bu değilmi doğal güzellik!!!
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılParayla babannemde güzel olur önemli olan doğal güzel olabilmek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyapayı da sevmiyorlar mükemmeli seviyorlar. burnum estetik değil karşımdaki hareketleriyle yanımdaki hareketleri farklı gözleri burnumda oluyor. düzeltiyorum mükemmel kızı seviyorlar.
00 Yorumla
1 yılNeyi aldığımızı bilmek istiyoruz doğal olarak
00 Yorumla
1 yılMakyaj dışında hepsi olur makyaj fazla olunca ciddi dolandırıcılık.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevmiyolar değil sorumluluğu olduğu kadında sevmiyolar yoksa yapanlar yanından gecince ağizlarinin suyu akıyo benim sevdigime karıma kimse bakmasın ben yapana bakarım kafası
00 Yorumla
1 yılDeğil ki sahteliği, manken gibi kızları daha çok seviyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYoo benim gördüğüm kadarıyla geneli silikonlu seviyor. Dudak dolgulu, uzun takma sarı saçlı ve protez tırnaklı kadınlara bayılıyorlar
03 Yorumla
Soran1 yılYorumlarda tersi var
Cevap sahibi1 yılYorumlarda öyle diyorlar gerçek hayatta öyle değiller emin ol buna. Benim aşık olduğum kişi de sosyal medyada bir kadının doğallığından başka güzellik var mı bilmem ne diye paylaşırdı ama ben doğal görünümlü diye sevemedi beni. Sonra da uzun pilatin sarı saçlı, protez tırnaklı kızla sevgili olmuştu. O yüzden her yazılana inanma
Soran1 yılEvet öyle, esmer seviyorum diyip sarışın kadınları yücelten tiplerde var.
- Güzellik & Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
1 yılValla bulmuşlarda kılsızınımı arıyorlar saçmalık bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler etmek zorunda değil edenle ol zaten etmeyenlerde var edenlerde. Sen sana uygununu seç seçen kadındır. Erkege kalsa yoldaki damacaniyida diregide anlarsın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı.
1 yılDoğal olan yok birde kafa olarak kendini geliştiren yok çünkü o yüzden doğal kendini bilen arıyorz
00 Yorumla - Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem