"hepsi olmasada"erkeklerde bir garip evet doğal guzel her kes sever kadinlar bile ama bakimsizmi gezelim demiyorum fazlasiyla makyaj gormemisler gibi surmek normal makyaj yapilmali bence bakimli olmak guzel birsey sonra evleniyorlar veya sevgili oluyorlar kisa giyme makyaj yapma kisitlamalar yapiyorlar sonrada gidip kisa giyinen makyaj yapana bakiyorlar sorun erkeklerde
Ben çok makyaj yapan ve süslenen kadınların kendilerini sevmediklerini düşünüyorum kendilerini oldukları gibi hiç sevmiyorlar ve sürekli kendilerini değiştirmeye boyalarla, süslerle kapatmaya çalışıyorlarmış gibi ve beğenilmeye muhtaç hissediyorlar gibi geliyor ve o yüzden sevmiyorum.
Kadin neden dogal erkek severse ondan aslinda kim yapmacik insanlarla bir arada bulunmak ister ki insan samimi hissetmek ister ki rahatca konussun gercekleri gorsun guven alsin vs vs...
sevmezler cicim. az makyajlı kızı sevebilirler ama doğal kızı sevmezler. alma kolunu bacağını, bıyığını kaşını, al sana doğallık. bakalım sevecekler mi :D
Doğal kadını severim çünkü doğal ne olduğu belli makyajı yapınca kraliçe prenses makyajı silince cadı çıkıyor altından başıma gelmişti korkmuştum kızdan bu o mu diye
En İyi Cevaplar