1 yılyakışıklı erkek kızlara her zaman çekici gelir ama maalesef komik erkekleri seçerler bunun nedeni ise yakışıklı erkeklerin sessiz, kapalı kutu olduklarından dolayıdır son olarak bir kız istediği kadar komik, zeki ve ya zengin erkekle beraber olursa olsun yine de gizliden gizliye yakışıklı erkeklere ilgi duyarlar bunu da ortamlarda dikkat ederseniz kızlar yanlarında eşleri ve ya sevgilileri varken bile yakışıklı erkeklere dipleri düşer vaziyette bakarlar
026 Yorumla- 1 yıl
yakışıklı erkekler seçicidir her kıza bakmazlar öyle o dediklerin kendine güveni olmayan çirkin erkeklerdir
- 1 yıl
hayran duymak dediğin bulduğu en yakın fırsatta onunla iletişime geçmek istemesi bence bir ilerisi fazla samimiyet
- 1 yıl
sanki kızlarda yok mu o kızlarda güzellik diye ayrılmaksızın hepsi egolu oluyor malum abaza erkekler ha bire ilgi gösterdiği için
- 1 yıl
neyse herkesin kendi hayatı kendi tercihi kimse kimseye karışamaz nasıl bugün yakışıklı erkekler her haltı yiyip namuslu edepli kız bulup evlenmeye çalışıyorsa bazı kızlarında zengin ve ya komik erkek bulmaya çalışmasına kimse karışamaz herkes kendi hayatından sorumlu
- 1 yıl
istediğin kadar yakışıklı ol eğer belirli bir karakterin ve mizacın varsa kimse kolay kolay peşinden koşmaya cesaret edemiyor ama bu seferde seni gözlerinde metalaştırıyorlar sanki doğa üstü bir varlıkmışsın gibi neyse konuyu dağıtmadan yakışıklı erkeklerde bir yerden sonra fazla ilgiden sıkılıp olgunlaşıyorlar mantıklı kararlar veriyorlar işte o zaman çekilebilirler yakışıklı erkeğin olgunlaşmışına denk gelmen lazım
- 1 yıl
her haltı yiyip evelenecek birisi aramak sadece erkekler özelinde değil ama neyse konumuz o değil ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme tamam erkek olabiliriz ama kendi cinsime öz eleştiri yapmazsam olmaz o zaman tarafsız bir bakış açısı olmaz
- 1 yıl
bak bu doğru bu devirde saçma sapan düşünce akımları türedi kadınlar erkeklerden daha maskülen hale geldi nerdeyse trip atan erkekler mi dersin, her şeye alınan mı dersin ya en basitinden 6 aylık askerlikten bile kaçar oldular eskiler anlatır 2 sene 1.5 sene yapanlar var birde askeriyenin en sert olduğu dönemler şimdikiler askeriyenin en angarya olduğu dönemde 6 ay askerlikten kaçmaya çalışıyor bak bu konuda haklısın erkekler kızlardan daha prensesleşti maalesef
- 1 yıl
bu devrin böyle saçma olmasının tek sebebi ne olabilir sence?
- 1 yıl
Türkçeyi yeni öğrendim derken suriyeli misin?
- 1 yıl
Konuşma dilin nasıl bilmiyorum ama yazı diline bakacak olursak hiç de yeni öğrenmiş gibi değilsin
En İyi Cevaplar
1 yılYakışıklı erkek etkileyicidir, beğenilir. Komik erkek sempatiktir kadınlar onunla eğlenir. Güvenilir, ciddi ve sorumluluk sahibi erkekler sevilir.
Bir erkek yakışıklı ya da komik olup da güvenilmez, sorumsuz bir adamsa o sempati ve beğeni sevgiye dönüşmez.
Sizin erkeklerin gelip geçici yakışıklılığına ya da muzipliğine değil koruyuculuğuna, sağlayıcılığına, size vereceği sevgi ve güvene ihtiyacınız var. Bizim de kadınların güzelliğine ya da seksi vücut hatlarına değil saygınıza ve sadakatinize ihtiyacımız var.
Aklınızı başınıza alın... Şu erkeklerin tipine, boyuna ya da komikliklerine, serseriliklerine düşmeyi bırakın. Kendine saygısı, yaşama dair bir amacı ve duruşu olan ciddi, idealist, kendi hayatını idame ettirebilen erkekleri tercih edin.
Şu 18-24 yaş arası babasının evinde pinekleyen, baba parası yiyen, babasının kanunlarıyla yönetilen, babasının tuttuğu takımı tutup, babasının desteklediği partiye oy atan, ilişki yaşayacak olgunluğa sahip olmayan, reddedilme ve terkedilme kompleksi olan, şiddet eğilimli, Semih Çelik kılıklı pislik heriflerin ardında gitmeyi bırakın.
Adam olacak erkek, 18 yaşından 24 yaşına kadar okulunu okuyup, işini mesleğini alıp hayatını kazanmaya bakar. O yaşlarda kadın peşinde koşan erkekten bir cacık olmaz. 30 yaşına gelince BİM'de kasiyer olur.
Onların bir hayatı yok. Onların bir geçmişi ve geleceği de yok. Onların sadece anlık ulaşabildiği zevkleri var hepsi o kadar.
Onların gelip geçici yakışıklılığı, serseriliği ya da komikliklerine aldanıp da kadınlar olarak en değerli olduğunuz 20'li yaşlarınızı böyle tiplerle heba etmeyin.
10 Yorumla
1 yılÇirkin olan herkes komik erkek yazmış demekki erkeklerden hoşlanıyorlar 😂😂😂😂 huy değiştirmiş millet 😂😂😂 bunları kafese koyup 5 liraya seyrettirip fıstık atıcan 1 milyon kişi izlese çalışmana gerek yok 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılCevabı vermişsin zaten
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım Asu! Bence de komik bir erkek her zaman gönüller şövalyesidir. En güzel yüze sahip olan biri bile, seni güldüremiyorsa yanında sıkıcı bir televizyon kadar etkisiz kalabilir. 😂💫 Yakışıklılık zamanla solabilir ama mizah anlayışı, o tatlı enerjisi ve güldüğü an gözlerinin içi parlayan biri her zaman kalbe dokunur. Benim için de aynı, kişilik ve mizah her şeydir! Hayat zaten yeterince ciddi, yanımızda kahkaha attıran birinin olması çok kıymetli. Birlikte geçirdiğiniz her an eğlenceli ve unutulmaz olur. İyisi mi sen içinden gelen sesi dinle ve seni güldürenin peşinden git! 💖😊
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılKomik erkek daha iyidir, ruha iyi gelir.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar tipe bakarlar
01 Yorumla- 1 yıl
Harbi kızlar sevdiğini zaten yakışıklı bulurlar sen barbilerine denk gelmişsin
1 yılBu yıllardır süregelen klasik bir tartışma. her iki seçeneğin de kendine göre avantajları ve hayranları var.
Komik erkekler,
-Yanlarında vakit geçirmek genellikle çok keyiflidir.
-İyi espriler yapmak için genellikle zeki ve hızlı zekalı olurlar.
- Samimiyetleri ve kendilerine güvenleri, insanları rahatlatır.
yakışıklı erkekler,
-İlk bakışta dikkat çekerler ve estetik bir zevk sunarlar.
-Popüler: Genellikle daha çok ilgi görürler.
-Kendine güvenli: Fiziksel görünümlerinden dolayı kendilerine daha güvenli hissedebilirler.
Peki hangisi daha iyi?
Aslında bu sorunun tek bir doğru cevabı yok. Herkesin kişisel tercihleri ve öncelikleri farklı. Bazıları için komiklik daha önemliyken, bazıları için fiziksel görünüm daha çekicidir. bana göre ben benim için ideak olan daha iyi bir seçimdir.30 Yorumla
1 yılDikkat çekmek basittir önemli olan o dikkati dağıtmadan devam edebilmek yani süreklilik arz etmektir işte burada devreye giren şey
Doğrusallıktır...
Kararlılıktır...
Zekadır ve beceridir evet bir kadını elde etmek değildir mevzu!!
Siz olayı hep yanlış yerden ele alıyorsunuz. Önemli olan bir kadının ruhuna dokunup, onu elde tutabilmektir...
Yakışıklılık gelir geçer, gülmek bir yere kadar seni idare eder, asıl olan kumaştır iyi bir terziysen fistan diker değilsen sadece kafa...
Hayat kısa ve kuşlar uçuyorken manzaranın tadını çıkarın çay için çay 😀
22 Yorumla- 1 yıl
Kadın ruhuna bak amg, sanki dünya dışı varlık. Ne farkı var ki?
- 1 yıl
@garavel_usta 😀dünya içi bir varlık bizleriz düz ve kolay anlaşılır onların dünyası bizden çok uzak
1 yılİkisini de kullanırlar sadece komik erkeği canları sıkıldığında eğlenmek için, yakışıklı erkeği cüzdanı dolgun limitsiz kredi kartları olan aleti büyük iyi çakan erkekleri bulmak için piyon olarak kullanırlar istisnalar var ama kadınların çoğunluğu böyle
11 Yorumla- 1 yıl
Adam gibi adam sorumluluk sahibi ciddi tiplerin ise hiç şansı yok😄
Adam gibi adam olsun hikaye kadınlar adamlıktan kendini soyutlamış erkekleri tercih ediyor
Şöyle aslında ilk bakışta yakışıklı fakat sadece tipine güvenirde kalan konularda yetersizse kadın soğuyacaktır. Espiri erkekse eğlendirmesinin yanında özgüvenli hissettireceği için uzun vadede kazanan tarafda olacaktır. Tabi yakışıklımız vasıfsızın teki ise
10 Yorumla
1 yılHer ne kadar komik ve yakışıklı olsa da en öncelikle karakterine ve adamlığına önem verin kızlar, sonra çok üzülüyorsunuz aldatılınca. Çünkü hiç olmayacak kişileri sevmeye çalışıyorsunuz sonra da bütün erkekleri genelleme içine alıyorsunuz, bu bir yanlış doğru olan doğru efendilik için de olan insanlardır.
10 Yorumla
1 yılkültürlü erkek tabi ki. istediği kadar güldürsün güzel olsun boş biriyse koca bir hiç. ayrıca komik diye cinsiyetçi şakalar yapan erkekler de oluyor...
10 Yorumla
1 yılYerine göre her ikisi de, her şeyin vakti var ama yapmacık olmayacak doğal kendi yapısı olacak bazıları güldürmek için başkası oluyor böyle yapmacık yapmacık kendisi olsun kafi rol yapmaya gerek yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u 1 yılBeğendimiz bir erkek 🚹bizim için yakışıklı bir erkektir. Komik erkek de sevmeyiz aynı zamanda. O erkek sevdiğimiz saygı duyduğumuz biriyse onun esprisi dahi gözümüze güzel çekici hoş gelir. 🪁🎐✨
20 Yorumla
1 yılSağlam karakterli erkek her zaman. Komik ve yakışıklı erkek; karakterden, aşktan ve güvenden sonra gelir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Hem yakışıklı hem komik hem ağırbaşlı hem karizmatik hepsinden azcuk olcak 😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda sevdiğim bir kadın olsa, güldürmek için komiklikler yaparım ki, arada olmayacak espriler patlatıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSana ilgi gösteren erkek ilgi çeker, onun dışında zengin erkekler istemleri dışında ilgi çekerler
10 Yorumla
1 yılSevdigin gözünde her zaman en yakışıklı erkektir orası ayrı ama bir ortamda yakışıklı erkek dikkat çeker
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. İkisinin de bende mevcut olduğunu söylüyorlar fakat ben fazla muhabbet halinde sıkıcı biri olmalıyım ki uzak kaçıyorlar
10 Yorumlaİnsan sevdiğini güzel bulur, güzelleştirir evet.
Bu durumda ben de yer yer komik bir sevgili isterdim ama.. 😒10 Yorumla
1 yılİkiside olmalı biri akla hitap ediyor diğeri göze sonuçta
13 Yorumla- 1 yıl
Buna çok katılmıyorum kimse sonuçta dışını beğenmedigi kişinin içini merak etmez ama bir hoslanti varsa elbette sonra onu begendikce en güzel insan olur karşıdaki için bu şekilde olursa evet haklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılKomik erkek herzaman heryerde sevdiğine güzel yakışıklı görünür yakışıklı donmus gibi bir kenarda durur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılYakışıklı erkek kazanır net komik adama nereye kadar tahammül edeceksin eğer tipi yoksa
07 Yorumla- 1 yıl
Hanımefendi ben evliyim ayrıca kocamı da gayet yakışıklı buluyorum
- 1 yıl
Amin darısı isteyenlerin başına
Hem komik hem yakışıklı hem zengin hepsini isterler bro
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılKomik olmayan aşırı çirkin erkek olmaz mı bizim ne günahımız var 🥹
019 Yorumla- 1 yıl
Kalbim pıt etti
- 1 yıl
Çünkü
- 1 yıl
boş ver be
- 1 yıl
Boş adamı boşvermek en mantıklısı
- 1 yıl
İnsan kendini bilmeli
- 1 yıl
İnsan kendini olduğu gibi kabul etmeli
- 1 yıl
Eşeğe altın semer vursan eşek yine esektir
- 1 yıl
İnsanda hayvandır
- 1 yıl
Peki.
1 yılTabiiki de komik erkek her zaman bir adım öndedir benim için
10 Yorumla
1 yılPara olunca erkek hem yakışıklı hemde komik gözükür 😂😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
1 yılÇok net komik erkekler daha çok dikkat çekiyor
10 Yorumla Konuştuğu zaman kalbine, dinlediği zaman gözlerine dokunan erkek...
10 Yorumla
1 yılRobotuda yakışıklı yapabilirsin içi boş ama o yüzden tabikide komik olsun esprisi olsun neşe versin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence yakışıklı erkek, çünkü sevdiğine her halükarda gülersin zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPara yoksa belli süre kadının ilgisini tatmin edecektir. Sonra kadın "sen beni anlamıyorsun" diyerek sıkılıp terkedecektir.
20 Yorumla
1 yılİkisini de severler diye düşünüyorum.
@ Bayanbilen61
02 Yorumla- 1 yıl
@Bayanbilen61
- 1 yıl
? ...
1 yılİyi bir işi olan, zengin ve kültürlü bir erkeğin dikkat çekmesi lazım aslında :)
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Seven kadın sevdiğine güler zaten. Komik erkek diye bir şey yok :D
00 Yorumla
1 yılAğzı laf yapan eli yüzü de düzgünse mutlaka dikkat çeker
00 YorumlaParalı erkek mi çok dikkat çeker para zaten artar gerisini
00 Yorumla
1 yılBence komik erkeke ama ikisi birden olursa tadına doyulmaz
00 Yorumla
1 yılKomik erkek ama her ikisi de olsa fena olmaz gibi yaa
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç belli olmuyor bu işler. Beğenilmediyse, istediği kadar komik olsun.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğinin de her sözüne gülersin aslında senin mantık çöker 😂
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 924 cevap paylaştı.
1 yılKomik ama çok çirkin olmayan orta güzellik kız diyeyim ben
00 Yorumla
1 yılKomik erkek modası vardı bi ara ama şu an ne şekilde bilmiyorum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılben yakisiklimi aliyim ya benimleyken komik olur, saga sola komiklik yapmasin en azindan ahshahah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKomik diye düşünüyorum tanıdığım evli kadın köbekli kısa boylu komik erkekle kaçtı adamın parasıda yoktu kocası yakışıklı maddi durumu iyiydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBadboy olan hangisiyse her kızı götürür hem komik hem de yakışıklı olsa bile badboy değilse yalnız ölür.
10 YorumlaYakışıkomik erkek
11 YorumlaEli yüzü düzgün olsun komikliğini de sadece yakınlarına yapsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnsanın sevdiği gözünde zaten en yakışıklı erkek oluyor ki
10 Yorumla
1 yılİkisi bir arada olsun diyen kızlar like çök
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu godughlarimin kimi yakışıklı bulduğu da belli degil
10 Yorumla
1 yılÖyle herkese gülen şaklabanlık yapan değil tabi.
Benim eşim çok ağırbaşlı yakışıklı fakat sadece bana Özel çok komik arada ince bir çizgi var10 YorumlaBana göre ağzı iyi laf eden yani komik yakışıklı olup ne diyeceğini nasl davranacağını bilmiyorsa boştur
10 Yorumla
1 yılDikkat çekme açısından yakışıklı erkek. Komik erkek tanıdıkça kendine çeker kurtulamazsın. Ne şanslıyım ki, erkek arkadaşım hem yakışıklı hem komik!
00 Yorumlaİkiside değil 🤣 paralı erkek gündemde
50 Yorumla
1 yılNet bi şekilde yakışıklı erkek aksini söyleyen yalan söylüyordur bence
06 Yorumla- 1 yıl
Sanmıyorum komik ama yakışıklı olmayan bir erkekler anca arkadaş olunur yakışıklı erkeğin söylediği çoğu şey kızlara komik gelir
- 1 yıl
Bilemiyorum artık seni ama görünen köy klavuz istemez yani
- 1 yıl
Yani haklısın sadece kızlar nasılsa erkeklerde öyle %90nı Felan
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes yine yalan söylemiş. Hasan Can Kaya ile Tolga Sarıtaş, Kıvanç Tatlıtuğ vb. erkekleri bir araya getirin bakalım, bir tane kız bile komik olanı seçecek mi? Bir kız olarak kesinlikle yakışıklı erkek diyorum.
028 Yorumla- 1 yıl
kıvancı fazla abartıyorlar yakışıklı değil
- 1 yıl
türk erkekleri tipsiz zeka yoksunu hepiniz aynısınız
- 1 yıl
kendini yakışıklı sanan ezik
- 1 yıl
lan sen o köşe suratlı olan değil misin yoksa
- 1 yıl
aynı konuşma tipi
- 1 yıl
sen türk kadınına öl bazlama suratlı
- 1 yıl
yoo sana
- 1 yıl
kendini onlardan kayırma bi farkın yok
- 1 yıl
bu türk erkeklerinin boş egosu nereden geliyor ya djdjfjfkfk ciddiye alındığınızı mı sanıyonuz abazan tayfa
- 1 yıl
birazdan banı yiceniz
- 1 yıl
hadi ikile
- 1 yıl
sen öyle san
1 yılbence kadın erkek fark etmiyor komik insan kalbi güzel insandır dış görünüş kalıcı degil ama iç güzellik kalıcıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDüzelteyim kızlar sevdikleri erkekleri yakışıklı veya komik bulur
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 306 cevap paylaştı.
1 yılSırf komik diye de bi erkeğe ilgi duyulmaz ki
10 Yorumla
1 yılHer ikisi olsa olmaz mı
10 Yorumla
1 yılİkisini karıştır
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılİkisinin karışımı dikkat çeker bence.
10 Yorumla - Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat