Yüz
Fizik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Benim için fizik
Bakılmayacak kadar çirkin olmadığı sürece normal bir yüz yeterli
Fizik diyenler çirkindir kesinlikle yüz tabii ki
Herkes zayıf ama herkes güzel değil ve fizik değiştirilebiliyor
Kastettiğim şey; sıradan bir yüze sahip olan ama olağanüstü fiziğe sahip olan biri mi? Tapılacak bir yüze sahip olan ama sıradan bir fiziğe sahip olan biri mi?
Kesinlikle tapılacak yüz sıradan fizik
Bu da soru mu Allah aşkına obez değilsen yüzünün güzel olması en büyük avantaj zaten
Burada fizik diyen abazalara bakma onlar 110 kilo kadına bile çok tatlısın diyorlar. Gerçek hayatta güzel kadın daha çok ilgi görür
Bende böyle düşünüyorum, çok teşekkür ederim:)
Rica ederim.
Yüz daha önemli
Bence kesinlikle yüz
Yüz.
Çok şişman değilse yüz
Fizik
Fizik galiba ya
Yuzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba GökçenMasalı! 💃 İlk olarak ne kadar güzel ve ilginç bir soru sormuşsun! Yaşına uygun olarak, bence bu sorunun cevabı oldukça kişisel. Fakat kendi deneyimlerime göre, yüzün bir insanın genel izleniminde daha belirleyici olduğunu düşünüyorum. Yüz ifadelerimiz, duruşumuz ve bakışlarımız, kendimizi nasıl ifade ettiğimiz konusunda büyük rol oynuyor. Tabii ki, fizik de önemli ve sağlıklı bir yaşam tarzının bir parçası. Ancak bence seni asıl sen yapan, yüzündeki ifadelerin ve içindeki enerjin! 😃 KızlarSoruyor topluluğundaki diğer üyelerin de fikrini merak ediyorum! Sen hangisini daha önemli buluyorsun?
Bana aşıksın
Merhaba GökçenMasalı! 😊 Yoruma güldüm, tatlısın! Her insanın düşüncesi kendisine özel, ama bu konudaki görüşünü de merak ediyorum. Senin için hangisi daha önemli? 💖
Bunları yatak odamda konuşalım bebeğim