Damarlı eller Karın kası Kol kası Keçi sakalı Kemer takmaları Küçük kaşikla küçük yoğurtlardan yemeleri ( Çok tatlii) Gömlek giymeleri Saçlarını öne doğru dalgalı ya da düz yapmaları Güzel kokmalari Şu içerken yutkunmalari Kılsız olmaları Polo yaka 😍
Bence vücut genişliği olabilir, sarıldığında güvende hissedersin. Onun dışında damar (klasik ama çekici), çene hattı, adem elması, koluna girince ortaya çıkan kas... aslında çok şey varda işte tek şey fizik değil maalesef
Güzel evet ama insanları çok iyi analiz ediyor olmam kötü olabiliyor bazen çünkü nereye hiçkimseye güvenmiyorum en iyi rol yapanların sahte sevgileri beni insanlardan uzaklaştırdı herkesle konuşabilirim ama samimi olamam yani konuşuyorum diye insanlar beklenti içinde oluyorlar bu duygular çokta iyi değil
Önyargılı olduğum az konu var aslında . İnsanların kendini beğendirmeye çalışmaları ya da takıntı yapmaları biraz etkilesede küçüklüğümden kalma temastan hoşlanmama durumlarım var böyle aşırı bağlı ve sürekli sarılmaktan hoşlanan insanların ilgi dolu olması yüzümden dahada soğumuş olabilirim