Güzellik & Bakım Balkan kızları mı Slav kızları mı daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balkan kızları (Arnavut, Boşnak, Bulgar, Yunan) Slav kızları (Rus, Ukraynali, Polonyali, Çekya) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balkan kızları mı Slav kızları mı daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Slav kızları daha güzel 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hangi Slav ülkelerin kızları mesela🙏 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Balkan kızları burun yapılarını sevmiyorum. Ötekiler özenle dizayn edilmiş sanki. 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Boşnak ve Arnavut kızlarinda güzelleri çok Yorumla mdrx592 1 yıl Ben pek kız tanımadım. Benim düşüncem yanlış olabilir. Yorumla Soran 1 yıl Evet Boşnaklari ve Arnavutlari görseydin farkli düşünüyor olabilirdin Yorumla mdrx592 1 yıl Nasip olmadı. Ne yapalım? Yorumla
Gece_Kraliçesi Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 100% 1 yıl Balkan kızları özellikle de Boşnak olanlar 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Boşnak kızları nin saç rengi ve göz rengi nasil olur genelde ve Türkiye de hangi şehirlerde varlar🙏 Yorumla Gece_Kraliçesi 1 yıl Saçları sarı veya kumral, gözleri de renkli olur. Hangi şehirlerde olduklarını bilmiyorum. Ben İstanbul’da gördüm ama İstanbul’da her milletten insan var. Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler 🙏 evet İstanbul'da her milleten var Yorumla Gece_Kraliçesi 1 yıl Rica ederim. Yorumla
Yusuf_005 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Asyalılar dağa güzel özelikle kazak, Kırgız ve Moğollar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Slav kızları daha güzel
Hangi Slav ülkelerin kızları mesela🙏
Balkan kızları burun yapılarını sevmiyorum. Ötekiler özenle dizayn edilmiş sanki.
Boşnak ve Arnavut kızlarinda güzelleri çok
Ben pek kız tanımadım. Benim düşüncem yanlış olabilir.
Evet Boşnaklari ve Arnavutlari görseydin farkli düşünüyor olabilirdin
Nasip olmadı. Ne yapalım?
Balkan kızları özellikle de Boşnak olanlar
Boşnak kızları nin saç rengi ve göz rengi nasil olur genelde ve Türkiye de hangi şehirlerde varlar🙏
Saçları sarı veya kumral, gözleri de renkli olur. Hangi şehirlerde olduklarını bilmiyorum. Ben İstanbul’da gördüm ama İstanbul’da her milletten insan var.
Tamam teşekkürler 🙏 evet İstanbul'da her milleten var
Rica ederim.
Asyalılar dağa güzel özelikle kazak, Kırgız ve Moğollar