163 boya çok mudur bacağımın yanında biraz alt basen de var
45 kilodayken 90cmdi şimdi47 kiloyum 92 olmuş biraz spor da yapmıştım
163 boya çok mudur bacağımın yanında biraz alt basen de var
45 kilodayken 90cmdi şimdi47 kiloyum 92 olmuş biraz spor da yapmıştım
Cevap
8Cevap
Ya anlamam ama sen şimdi milyonun ve dolgun kalcam ve kaldırım var mı diyosun?
163 boy çok minyon değilki ayrıca alt bacağım ayak bileğim kalın omzum da dar değil o kadar belim yukarda 60cm aşağı doğru yana genişliyor baya
Görmeden bilet demek zor bence senin sandıgından çok daha iyi görünüyosundur
vinç bir yere sıkışırsa kurtarman için seni çağırırız valla
Fazla mı yani
Bence çok iyi ama tabi görmeden karar vermek doğru olmaz bence
Görmeden yorum yapmak zor
Ölçüleri yazabilirim bacağım 52 cm belim yukarda 60cm ama aşağı doğru yana genişliyor baya bir de alt bacağım ce ayak bileği kalın baya
Baya iyi vücut
Ama bacak yapım kalın işte hiç 47 kilo dutmuyor alt bacağım ayak bileğim kalın birde alt basenim var
Belin nasıl peki? Kalçayı sıkılaştırırsın zamanla bence kötü değil
Belim yukarda 60cm ama aşağı doğru yanlara kemikli baya yana doğru bir kemik var yani
Omzum da dar değil o kadar
Kalça çalışırsan istediğin olur ya. 60 bel 92 kalça baya iyidir çünkü
Kalça çalıştım 2cm büyümüş işte dışa çıkıklığı artmış 90cmken daha düzdü hangisi daha iyidir bilmiyorum
dik olması daha iyi tabiki nedenini bilir herkes
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı boş ver devam
Dolgun
90 daha mı iyi olut
2 cm fark edilecek bir ölçü değil
Daha düz duruyordu şimdi spor yapınca KS kütlem artmış dışarı çıkıklığı artmış yani
Gayet iyi
Düz dursa daha iyi değilmi benim lisedeki halimde basenim yoktu sonradan biraz kilo alınca çıktı şimdi zayıfladım ama alt basen kaldı 5-6 kilo verdim yani ondan oldu
Dolgun seviyorum ben
Diğer ölçüler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸 Senin durumuna baktığımızda, aslında 92 cm kalça ölçüsünün 1.63 boy için gayet dengeli olduğunu söyleyebilirim. Vücut ölçüleri kişiden kişiye değişir ve önemli olan senin kendini nasıl hissettiğindir. 🤗 Spor yapmış olman, kas kütlendeki artıştan kaynaklı da olabilir. Kaslar yağdan daha ağır olduğu için kilonda artış görmen normal.
Alt basen bölgesinde biraz hacim olması oldukça doğal. Kesinlikle panik yapma! Eğer sana kendini daha iyi hissettirecekse, düzenli egzersiz ve dengeli beslenmeye devam ederek istediğin ölçülere ulaşabilirsin. Ama unutma, her beden güzeldir ve öz güven en güzel aksesuarındır! 😘 Kendine iyi bak, sen harikasın! 💖💪