- 27 gü
Kendine söz geçirmelisin, başkasının sana nasıl olduğunla ilgili söz söylemesi senin özgüvenini artırmaz, kiloluysan spora kendin için başlayıp görünüşünü değiştirinfe mutku olursun, saçını beğenmiyorsan kestirir boyatırsın, giyimini beğenmiyorsan kıyafete para harcarsın, kokun güzel değilse parfüm alırsın kısaca sen kendini nasıl güzel hissediceksen onları yapmaya uğraşırsan başkasının sana çirkinsin güzelsin dediğine bakmaz kendi güzelliğini kendin tescillersin. Böyle olursa da bir sürü erkeği peşinde kovalatırsın, bir erkeğin en hoşuna giden şeylerden birisidir doğru özgüven
01 Yorumla- Soran27 gü
Bakımlıyım zaten ama arkadaşım yüzünden böyle oldu
En İyi Cevaplar
Alakası yok, yine kefen biçiyorsunuz. Artı kadınlar üzülmesin kendilerini güzel hissedip mutlu olsunlar diye söylüyoruz. Yine iyi niyetimiz kötü algılanıyor 😭😭😪
02 Yorumla- Soran27 gü
Hyr arkadaşım yüzünden böyle oldu
- Gizli Üye(45 üstü)27 gü
Çünkü bir zaman sonra sıkılıyorsun hep aynı şeyleri duymaktan. Yani toksun haklı olsada, o iltifatlara. Güzelliğinin bilincindesin, bu her nekadar avantajlı olsada, sana her alanda fayda sağlamadığını görüyorsun. Güzel olmanında bedelleri var her şey gibi, belki seçici olmanda bunlardan biri ve yalnızsın. Belki diyorum, seni tanımadığım için yazdıklarım sadece spekülasyon
18 Yorumla- Soran27 gü
Peki arkadaşım yüzünden böyle olduysa ne yapmalıyım
- Cevap sahibi27 gü
Derken? Biraz açıklarmısın
- Soran27 gü
Şöyle o iyi değildi psikolojik olarak kötüydü ona destek oldum kendini beğenmiyordu sevmiyordu kendini sevmeye başladı kızım kardeşimmiş gibi ne seviyorsam ona destek oldum toparladı fakat sonradan değişti bana beğendiğim şeyi kötüledi kendi yaptı güzel değilmişim gibi hissettirdi ve halada yarış yapmaya başladı
- Cevap sahibi27 gü
Sizin durumunuz aynen şöyle olmuş: “Körün gözü açılınca kırdığı ilk şey bastonu okurmuş”. Çok yüz vermişsin, ona destek olurken kendini unutmuş ve değersizleştirmişsin. Anladığım kadar arkadaşım dediğin kişide nankörmüş ki yediği tabağa pislemiş. Yerinde olsam yol verirdim. Arkadaşlık şöyle dursun, sana zarar veriyor
- Soran27 gü
İntihar düşüncesi vardı bu yüzden konuşamıyorum içimi dokemiyorum mesafe koydum ama ona yaptığını yapasım var anlasın istiyorum sence yapayım mı
- Cevap sahibi26 gü
Yap hemde kat kat fazlasını. İntihar edecek avaz avaz sağa sola arkadaşına anlatmaz, sessizce gider intihar eder. Blöf yapmış
- Soran26 gü
Teşekkürler iyi geldin❤️
- Cevap sahibi25 gü
Rica ederim
- m27 gü
Bence bunun altında yatan sebep kendini suçlayıcı tavırlarda bulunman iyiyi, güzeli, kendine layık görmeyip kendi benliğine küsüp haksızlık etmendir. Güzel olan, güzeldir, sen kendini güzel görmezsen kimse seni güzel görüp saygı göstermez bir zaman sonra kendinin farkına var gülümse. 💓
310 Yorumla- Soran27 gü
aslında bir arkadaşım yüzünden öyle oldu ama haklısın
- 27 gü
Bazı arkadaşlar oldukça kıskanç olabiliyor... Sen kendi değerinin farkında ol hep. 🙌💓
- Soran27 gü
Evet ben tam iyi oluyorum ama benimle yarışır gibi davranıyor intihar düşündü önceden bu yüzden tamamen uzaklaşamıyorum mesafe koydum ama
- 27 gü
Çok hastalıklı bir durum.. Bunları parayla mı veriyorlar nerde düzgün var ila ki gelip huzur bozacaklar vampirler jklşşş
- Soran27 gü
Maalesef öyle intihar düşündü diye korkuyorum ona içimi dökmeye ama kötü hissetse bile ne seviyorsam yapacağım ne düşünürse düşünsün kararım bu yönde
- 27 gü
Mesafeli davran kesinlikle. Hatasını anlasın.
- Soran27 gü
Teşekkürler umarım anlar
- 27 gü
Rica ediyorum umarım
- 24 gü
Eic için teşekkür ediyorum ♥🎗
- Soran23 gü
Rica ederim ben teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHerkese merhaba! 😍 Soruya dönersek, aslında hepimizin zaman zaman öz güven konusunda iniş çıkışlar yaşadığı bir gerçek. Çoğu zaman, dışarıdan gelen güzel sözler ve ilgi, içsel hislerimizi yeterince beslemeyebilir. Öncelikle, başkalarının görüşlerini bir kenara koyup, kendini tanıma yolculuğuna çıkman harika bir adım olabilir. 🛤️ Kendine neler kattığını, neleri sevdiğini ve güçlü yönlerini keşfetmeye çalış! Özellikle seni mutlu ve özel hissettiren aktivitelerle ilgilenmek, öz güvenini tekrar kazanmanda sana yardımcı olabilir. 💪 Ayrıca, sosyal medya ve KızlarSoruyor gibi platformlar üzerinde deneyimlerini paylaşmak da güzel olabilir. Her şeyden önemlisi, sabırlı ol ve kendini sev! 🌈🥰
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- 27 gü
Sence birinin sana güzel olduğunu söylemesi mi önemli yoksa senin için harekete geçip vaktini, enerjisini, aklını ve parasını harcayıp senin için bir şeyler yaparak seni değerli hissettirmesi mi önemli?
Özgüveninin yerine gelmesi için seni mutlu edecek senin için nakit, vakit, enerji ve zeka eseri bir ürün ortaya koymak gerekiyor fakat buna değer misin işte asıl mesele bu.
13 Yorumla- 27 gü
Yanlış anlaşılma olmasın ben değil güzel olduğunu söyleyen kişinin o değeri vermesi gerekiyor.
- 27 gü
Bir insana buna değermesin diyen insandan midem bulanıyor. Her insanin bir kör alıcı olur inanlara deger bicen bir gün değersiz goruldugunde ne hissedecek bakalım
- 27 gü
@Papatyaadası Katledilen insanlar, tecavüze uğrayanlar, hakaret işitenler, dövülüp öldü diye atılanlar vs vs çok kötü bir dünyada yaşıyoruz. Her insanın kör alıcısı o insana güzel diyebilir fakat işi bitene kadar. Yani uzun lafın kısası bazı bencil insanlar kendi rahatı için savaş çıkarıp milyonların ölmesine bile kılını kıpırdamaz.
Güzellik & Bakım konusunda 580 cevap paylaştı. Aynı durumdayım biliyor musun mesela çevrem hep yüzümün güzelliğinden bahseder överler beni ama ben sadece o anlık mutlu oluyorum. Sonrasında ise yine bir şekilde kendimde eksik yönleri keşfediyorum ya da kafamda kuruyorum belki.. Bunun nedeni ise bence kendimizi farketmesek de geçmiş bir olaya ya da kişilere hapsettik bu yüzden takılı kalmışız belki travma da olabilir.. Özgüven zaten sadece dış görünüşü geliştirerek oluşabilecek bir şey değil zihinsel olarak kendimizi yetıstırmemız gerekmiş..
11 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden böyle oldu bana
- 27 gü
erkekler bana iltifat edince eski öz güven banada gelmiyor normalde bir svinirdim falan mutlu olurdum ego tavan olurdu şu an o şekilde değil slfmlffmflmf çünkü erkekler nefes alan ota bile iltifat etmekte şu an elfmofkfmggogmg hemcinslerim bana iltifat ettiği zaman anca çok mutlu olup egom yükseliyor o kadar
53 Yorumla - Gizli Üye(36-45)27 gü
Cunki bunun bir önemi kalmadı senin için. Başka motive sözlere ihtiyacin var. Hergun aynı pilava sevinilmez hesabı. Yaşın 40 olduğunda bir eekek karşına geçip çok güzelsin ya da çok bakimlisin dediğinde kadın olarak zaten bunu bildiğinizden bir mg bile etkilenmezsiniz. Cunki önemi yok. Başka şeyler etkilemeli. Sen o doymusluktasin. ya da çok mutsuzssun odaklanamiyorsun
01 Yorumla- Soran27 gü
Knka eskiden iyiydim arkadaşım yüzünden böyle oldu
- Gizli Üye(30-35)27 gü
Selam. Özgüvensizliğin altında değersizlik ve yetersizlik duyguları yatar. Bu duygular söz konusu olduğunda iki şey ararım önceden ailedeki olumsuz yaşantılar sonucu bu duygular hep mi vardı yoksa son yıllarda yaşanılan birşeylerden dolayı mı böyle hisler içindesiniz öncelikle neden olan bu konu yüzeye çıkarılmalı
01 Yorumla- Soran27 gü
Sonradan oldu arkadaşım yüzünden
- 27 gü
Özgüveni sadece güzelliğe bağladığın için olabilir mi? Özgüven sadece dış görünüşle alakalı bişey değildir.
31 Yorumla- Soran27 gü
Ama bir arkadaşım yüzünden böyle oldu
- 27 gü
Çünkü özgüven başkasından aldığın iltifatla değil adı üstünde özüne olan inancınla alakalı oluyor. Senin kendini beğenmen lazım özgüveninin artması için.
30 Yorumla - 27 gü
Çünkü çok kırılmışsın. Bununla birlikte hayata bakışını yalnızca güzellik odaklı değil, bir çok bileşen etkiliyor. Kendini özgüvensiz hissetmene gerek yok, hissettiren kişi ve ortamdan uzaklaş. Çünkü kalmak yel değirmenlerine karşı savaşmaktır...
01 Yorumla- Soran27 gü
Haklısın
- 26 gü
Başkalarının söylemleriyle kendine bakışını belirlediğin sürece özgüvenin gelmez. Diğerleri güzelse derse güzel, çirkin derse çirkin misin? Bu kafadan çıkmaya başladığında özgüvenin de artacaktır.
00 Yorumla - 27 gü
Bir erkeğin gözünde güzelsen seni sevdiği için diyordur bunu ☺️ etrafındaki kadınlar sana çok güzelsin desin bak o zaman öz güven tavanlarda 🥰
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)27 gü
Aynısı valla okul zamanları herkes çok güzelsin derdi gelen geçen iltifat ederdi ama kendimi güzel bulamazdim. Keşke bı iki yıl öncesine geri dönsem. Peki sen neden böyle hissediyorsun?
01 Yorumla- Soran27 gü
Bir arkadaşım yüzünden böyle oldum maalesef
- 27 gü
Gelmesi lazım güzel diyorlarsa güzelsindir büyük ihtimalle
01 Yorumla- Soran27 gü
Ama arkadaşım yüzünden böyle oldu
- 27 gü
Bişey mi yaşadın güvenini kıran brileri iieolmuştur
011 Yorumla- Soran27 gü
Evet arkadaşım yüzünden
- 27 gü
Naptı
- Soran27 gü
Şöyle o iyi değildi psikolojik olarak kötüydü ona destek oldum kendini beğenmiyordu sevmiyordu kendini sevmeye başladı kızım kardeşimmiş gibi ne seviyorsam ona destek oldum toparladı fakat sonradan değişti bana beğendiğim şeyi kötüledi kendi yaptı güzel değilmişim gibi hissettirdi ve halada yarış yapmaya başladı
- 27 gü
Haydaaa
- 27 gü
Bir sürü fedakarlık uğruna ters tepmesi... İyilkemte maraz doğuyor
- Soran27 gü
Maalesef ve inanır mısın sevdiğim saçı evime geldi gösterdi çok süpersin dedim bunu alışkanlık yaptı jile elbise seviyorum dedim aldı kötü oldum bugün dedi aradı bana gösterdi en son yine aradı sanki sorgular gibi teyzem onun inadına bana güzel makyaj yaptı ama yoruldum yarışa sevk ediyor beni
- 27 gü
Sende yarışa girme o zaman arkadaşlığını bştirsen bile olur yani nolucak
- Soran27 gü
Mesafe koyabilirim ancak
- 27 gü
Öyle yap
- Soran27 gü
Teşekkürler
- 27 gü
Rica ederim 🥰
- 27 gü
Çünkü önce neden özgüvensiz olduğunu bulmak gerek. Sebep ortadan kalkarsa sonuçta düzelir haliyle 😊
05 Yorumla- Soran27 gü
Sebebi biliyorum ama çözüm sıkıntılı
- 27 gü
Çözümü biliyorsan bişeler yapılabilir elbette. Paylaşmak ister misin? 😊
- Soran27 gü
- Soran27 gü
Bende kötü hissetse bile aynını ona yapma kararı aldım
- 27 gü
Bence öyle yapma. Madem bütün bunların farkındasın. O zaman tek kelime etmeden, sessizce, tartışma vs olmadan uzaklaş ondan. Dediğini yapman sana hiçbişe kazandırmaz. Aksine aranızdaki gerilimi artırır. Ve o kendi yaptıklarını görmez, herkese senin yaptığını söyler. Bütün bunlarla uğraşmaya gerek yok, onla uğraşmaya hiç gerek yok. Yorma kendini bi hiç için, sessizce çık git 😉
Özgüvenini kazanman için yalnızca bu yeterli değil çünkü iş biraz da sende bitiyor
01 Yorumla- Soran27 gü
Ne yapmalıyım mesala
- 27 gü
bende de aynı ya o kdar iltifat aldım erkek olmama rağmen ama hala burnumdan dolayı özgüvenim kırık
04 Yorumla- Soran27 gü
Burnun nasıl ki
- 27 gü
uzun biraz bazıları yakışıyor diyor ama ben yakıştıramıyorum
- Soran27 gü
Profile baktım normal gibi
- 27 gü
teşekkür ederim daha yakından çektiğim resimler var istek atarsan atabilriim birkaç resim fikrini almak isterim
Özgüvenini kazanmak için insanların ne söylediklerine bakmana gerek yok kendinin ne düşündüğüne dikkat et. Her şey düşüncelerden doğar düşüncelerden başlar düşünce yapını değiştir çok uzattım be kısaca sen kendini güzel bulsan düzelir
20 Yorumla- 26 gü
Öz guvenini neden kayıp ettiğini bulursan eskisinden daha iyi öz güvenli olursun
00 Yorumla - 27 gü
Kendine inancını tazelemen gerekiyor demek ki. Bunu yapmanın tek yolu var güçlü bir irade ve zekâ..
00 Yorumla - 27 gü
Çünkü özgüven dışardan değil içeriden gelir.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. Çünkü kendinize güveniniz yok olduğunu düşünüyorsunuz halbuki sevseniz kendinizi
00 Yorumla- 27 gü
Birinden Red mi aldin
114 Yorumla- Soran27 gü
Hayır bir arkadaşıma çok değer verdim
- 27 gü
Bu senin öz güvenini sarsmamasi lazim
- Soran27 gü
Sarstı çünkü ona yardım ettim o ise yarış yapmaya başladı
- 27 gü
Ne yarısı ders falan mi
- Soran27 gü
Hayır şimdi özeti ben ona destek oldum kendini sevmeye başladı güzel hissetti toparladı fakat bu sefer değişti bana güzel değilmişim gibi hissettirdi ve sürekli yarış yapmaya başladı en güzel en mükemmel olmak istiyor ve bana kötü hissettiriyor
- 27 gü
Bence bunu kafaya takma arkadaşın eğer seni değersiz hissettiriyorsa ayrıl gitsin
- Soran27 gü
İntihar düşüncesi vardı bu yüzden tamamen uzaklaşamıyorum ama mesafe koydum grup dışında görüşmüyorum
- 27 gü
Kız ne intiharı kafayı mı yedin
- Soran27 gü
Hyr ben değil arkadaşım öyle düşünüyordu o yüzden tamamen uzaklaşamıyorum
- 27 gü
Anladım herkes hayatını yaşar bence çok üzerine düşme
- Soran27 gü
Teşekkürler
- 27 gü
Hayırlı geceler🙋♂️
- Soran27 gü
Sanada 🙃
- 27 gü
Teşekkürler görüşmek üzere 🙏
- Gizli Üye(18-24)27 gü
özgüvenle güzelliğin ne alakasi var mk oauajaj demekki özgüvenin güzelliğin kadarmiş😃😅
01 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden böyle oldu ama
- Gizli Üye(30-35)27 gü
Özgüvenine ne oldu da sarsıldı ya da kırıldı önce ona bakmak lazım bence
05 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden gitti
- Cevap sahibi27 gü
Hım ne yaptı ki arkadaşın?
- Soran27 gü
- Cevap sahibi27 gü
O zaman ilk olarak onu hayatından uzaklaştırmak olsun gün be gün ondan uzaklaş ilk başta sonrasında da onu tamamen hayatından çıkartıp sil ve at hiç olmamış gibi
- Soran26 gü
Ayn öyle düşünüyorum teşekkür ederim
- Gizli Üye(30-35)27 gü
İltifat erkekten gelince benim için de pek kıymeti yok. Kızlardan geldiğinde inanıyorum ama 😂 çünkü ben de kolay kolay güzel bulmam kimseyi
00 Yorumla - 27 gü
Çok fazla kazık yemişsindir. Bende öyleyim güvenim 0
23 Yorumla- Soran27 gü
İnan bildin arkadaşım yüzünden böyle oldu
- 27 gü
Aldatıldın dimi o insanın özgüvenini alt üst ediyor ama geçiyor şekerim zamanla en güzel sensin 😘 kendini hep öyle gör buna inan. Elini sallasan ellisi kimler kimler var etrafta oo
- Soran27 gü
Aldatılma sayılır mı bilmiyorum ama iyilik yap denize at gibi oldu ama teşekkür ederim
Kimsenin iltifatına ihtiyacım yok, Her sabah kendime bebek gibisin diyorum ve güne başlıyorum :D Bence emin ol sende bebek gibisin
01 Yorumla- Soran25 gü
Haklısın ama arkadaşım bir kere kötü etkiledi beni eskisi gibi olmak istiyorum ama belkide zamanla başarırım❤️
- 27 gü
Öz güven güzelsin demekle mi yerine gelicek zannediyorsun
11 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden böyle oldu bu yüzden güzellik öz güven olarak diyorum
- Gizli Üye(36-45)27 gü
Banada bazilari yakisiklisin diyor ama kizlar hic beyenmiyor demek o soyleyenler yalan atiyo 😂
00 Yorumla - 27 gü
Kendinle alakalıdır içsel bir şey yani. Çocukluk travmalari vb yani
01 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden böyle oldu
- 27 gü
Çünkü bunu sana başkaları değil sen söylemelisin.
11 Yorumla- 27 gü
Güzel cevap
- Gizli Üye(18-24)27 gü
benimde.. çünkğ bazı insanların sözleriyle davranışların bambaşka. Böyle olunca da sözlerin öylesine olduğunu anlıyosun, yani hepsinin doğruluğu tartışılır
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)27 gü
Ozguven disariyla alakali degildir.
Ozguvenin neden dusmustuki, ego ile karistirma bu arada.
04 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden düştü
- Cevap sahibi27 gü
Ne olduki arkadasinla
- Soran26 gü
- Cevap sahibi26 gü
Onu umursama
- Gizli Üye(30-35)26 gü
Ne olduki eskiden özgüvenliyken özgüvensiz oldun?
01 Yorumla- Soran26 gü
Arkadaşım yüzünden
- Gizli Üye(18-24)27 gü
Bende aynısı kendimi hiç güzel bulamam çünkü kendimi çirkin görüyorum başkaları benden daha güzel olduğunu sanıyorum
00 Yorumla - 27 gü
Yaşın kaç poncik senin
012 Yorumla- Soran27 gü
22
- 27 gü
Boyun Yaşın yüzün nasıl peki değil
- Soran26 gü
1.65 boyunda yuvarlak oval büyük yüzüm var
- 26 gü
Kilon kaç peki
- Soran26 gü
Kilom az ya 45
- 26 gü
Bence gayet güzel ve zarif bir vücudun var
Seviyorum ben 34 bedenli zarif zayıf vücutlu kadınları...
Jessica May gibi hatunları... - Soran26 gü
38 giyiyorum ya ama biraz kilo almak istiyorum
- 26 gü
38 dediğin nedir poncik senin. Mavi'de kadın kot bedenleri 22-38 aralığında mesela.
- Soran26 gü
Yani M beden bazı kalıplarda S oluyor
- 26 gü
Hım anladım
Tatlış bir piremsessin sen 😄 - Soran26 gü
Zayıfım yaa
- 26 gü
Ne güzel işte poncik
Ben seviyorum zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadınları.
Jessica May gibi hatunları...
- 27 gü
Çok mu kirdilar özgüvenini
07 Yorumla- Soran27 gü
Sadece arkadaşım kırdı
- 27 gü
Belkide kıskandığı için yapmıştır
- Soran27 gü
Evet kıskançlık var onda sonradan oldu
- 27 gü
O yüzden kendine bunu takıntı haline getirme yazık edersin
- Soran27 gü
Aynını yapma kararı aldım
- 27 gü
Bol şans o zaman
- Soran26 gü
Teşekkürler
- 26 gü
Demekki değilsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)27 gü
Güzellikle özgüven doğru orantılı mı sanmıyorum
00 Yorumla - 27 gü
boş ver bende öyleyim
00 Yorumla - 27 gü
Kendini sev ilk önce
00 Yorumla - u27 gü
kendinizi sevin
00 Yorumla - 27 gü
Belkide hoşlandığın biri bunu demedigi icindir
Doğum kontrol hapı kullanmışsındır.
05 Yorumla- Cevap sahibi27 gü
Böyle ağır yan etkileri oluyor ve tipi kaydırıyor.
- 27 gü
Sen bi erkeksin sanki öyle hisettim böyle hissetmesinin sebebi biri açıklamış erkeklerin herkese aynı kelimeyi kullanması insan kendini özel hissetmek ister herrkesele aynı değil bu yüzden olmuyor bundan dolayı bende erkekleri takmıyorum artik kızların iltifatı hoşuma gidiyor sadece
- Soran27 gü
Bekarım knk
- Gizli Üye(36-45)27 gü
Bu konu detaylı konuşulması gerekir
02 Yorumla- Soran27 gü
Neden
- Cevap sahibi27 gü
Ne diyelim hiçbir şey bilmeden
- Gizli Üye(45 üstü)27 gü
eksik bişiler var demekki içinde tamamlayamadığın
09 Yorumla- Soran27 gü
Arkadaşım yüzünden böyle oldu ama hala öz güvenim neden gelmiyor
- Cevap sahibi27 gü
arkadaşını sepetle. çevreni değiş vs. gelir. güzelsen güzelsindir🤷♂️
- Soran27 gü
Arkadaşım ile mesafe koydum ama grupça çıkınca mecburen ydn yana geliyorum her seferinde canımı sıkıyor o kadar yardım ettim kardeşim kızım gibi ama o böyle yapmadı bu yüzden üzülüyorum
- Cevap sahibi27 gü
salla. o seni bukadar düşünüyomu
- Soran27 gü
Eskiden düşünüyordu
Onun psikolojisi bozuldu intihar bile düşündü o yüzden çok konuşturmak istemiyorum - Cevap sahibi27 gü
ozaman uZak dur. kendi derdin yetmedi bide onumu dert edecen aw
- Soran27 gü
Evet ama ağrıma giden bana kötü hissettirmesi o kadar yardımcı oldum
- Cevap sahibi27 gü
demekki yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmazmış. iyilik yapmıcan kimseye
- Soran27 gü
Galiba öyle
- Gizli Üye(30-35)27 gü
Sevilmen lazım
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. Sen öyle hissetmiyorsun ondan knk
00 YorumlaSence peki guzell misin
02 Yorumla- Soran27 gü
Bence evet ama öz güvenim gelmiyor
- 27 gü
çirkin olabilirsin
00 Yorumla Çünkü değilsin bu bilinç altında yatan
00 Yorumla- 27 gü
Çünkü güvensizlik var
00 Yorumla Çirkin olduğun içindir
00 YorumlaSelf concept yap
00 Yorumla- 27 gü
Kaç yaşındasınki
06 Yorumla- Soran27 gü
22
- 27 gü
Ergenlikken olabilir yaşın büyük değil. 30 veya üstü olsan neyse
- Soran27 gü
Hyr arkadaşım yüzünden böyle oldu yoksa iyiydim
- 27 gü
Sana çirkin diyip öz güvenini mi düşürdü
- Soran27 gü
- 27 gü
Başkalarını dinlersen kendinin değil onların hayatını yaşarsın. Yaz özelden öz guvenin gelsin
- 27 gü
Bende de böyle oluyor nedennn
00 Yorumla - 27 gü
Güzel değilsindir o zaman
00 Yorumla Sözlə deyil bir addımla bunu sübuta yetirmək gerek
00 Yorumla- 27 gü
Kendine guvenmen lazim
Evet bende kendimi farkına nasıl varabilirim?
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi