1 yılKendine söz geçirmelisin, başkasının sana nasıl olduğunla ilgili söz söylemesi senin özgüvenini artırmaz, kiloluysan spora kendin için başlayıp görünüşünü değiştirinfe mutku olursun, saçını beğenmiyorsan kestirir boyatırsın, giyimini beğenmiyorsan kıyafete para harcarsın, kokun güzel değilse parfüm alırsın kısaca sen kendini nasıl güzel hissediceksen onları yapmaya uğraşırsan başkasının sana çirkinsin güzelsin dediğine bakmaz kendi güzelliğini kendin tescillersin. Böyle olursa da bir sürü erkeği peşinde kovalatırsın, bir erkeğin en hoşuna giden şeylerden birisidir doğru özgüven
01 Yorumla
Soran1 yılBakımlıyım zaten ama arkadaşım yüzünden böyle oldu
En İyi Cevaplar
Alakası yok, yine kefen biçiyorsunuz. Artı kadınlar üzülmesin kendilerini güzel hissedip mutlu olsunlar diye söylüyoruz. Yine iyi niyetimiz kötü algılanıyor 😭😭😪
02 Yorumla
Soran1 yılHyr arkadaşım yüzünden böyle oldu
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇünkü bir zaman sonra sıkılıyorsun hep aynı şeyleri duymaktan. Yani toksun haklı olsada, o iltifatlara. Güzelliğinin bilincindesin, bu her nekadar avantajlı olsada, sana her alanda fayda sağlamadığını görüyorsun. Güzel olmanında bedelleri var her şey gibi, belki seçici olmanda bunlardan biri ve yalnızsın. Belki diyorum, seni tanımadığım için yazdıklarım sadece spekülasyon
18 Yorumla
Soran1 yılPeki arkadaşım yüzünden böyle olduysa ne yapmalıyım
Cevap sahibi1 yılDerken? Biraz açıklarmısın
Soran1 yılŞöyle o iyi değildi psikolojik olarak kötüydü ona destek oldum kendini beğenmiyordu sevmiyordu kendini sevmeye başladı kızım kardeşimmiş gibi ne seviyorsam ona destek oldum toparladı fakat sonradan değişti bana beğendiğim şeyi kötüledi kendi yaptı güzel değilmişim gibi hissettirdi ve halada yarış yapmaya başladı
Cevap sahibi1 yılSizin durumunuz aynen şöyle olmuş: “Körün gözü açılınca kırdığı ilk şey bastonu okurmuş”. Çok yüz vermişsin, ona destek olurken kendini unutmuş ve değersizleştirmişsin. Anladığım kadar arkadaşım dediğin kişide nankörmüş ki yediği tabağa pislemiş. Yerinde olsam yol verirdim. Arkadaşlık şöyle dursun, sana zarar veriyor
Soran1 yılİntihar düşüncesi vardı bu yüzden konuşamıyorum içimi dokemiyorum mesafe koydum ama ona yaptığını yapasım var anlasın istiyorum sence yapayım mı
Cevap sahibi1 yılYap hemde kat kat fazlasını. İntihar edecek avaz avaz sağa sola arkadaşına anlatmaz, sessizce gider intihar eder. Blöf yapmış
Soran1 yılTeşekkürler iyi geldin❤️
Cevap sahibi1 yılRica ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı.
u 1 yılBence bunun altında yatan sebep kendini suçlayıcı tavırlarda bulunman iyiyi, güzeli, kendine layık görmeyip kendi benliğine küsüp haksızlık etmendir. Güzel olan, güzeldir, sen kendini güzel görmezsen kimse seni güzel görüp saygı göstermez bir zaman sonra kendinin farkına var gülümse. 💓
310 Yorumla
Soran1 yılaslında bir arkadaşım yüzünden öyle oldu ama haklısın
- 1 yıl
Bazı arkadaşlar oldukça kıskanç olabiliyor... Sen kendi değerinin farkında ol hep. 🙌💓
Soran1 yılEvet ben tam iyi oluyorum ama benimle yarışır gibi davranıyor intihar düşündü önceden bu yüzden tamamen uzaklaşamıyorum mesafe koydum ama
- 1 yıl
Çok hastalıklı bir durum.. Bunları parayla mı veriyorlar nerde düzgün var ila ki gelip huzur bozacaklar vampirler jklşşş
Soran1 yılMaalesef öyle intihar düşündü diye korkuyorum ona içimi dökmeye ama kötü hissetse bile ne seviyorsam yapacağım ne düşünürse düşünsün kararım bu yönde
- 1 yıl
Mesafeli davran kesinlikle. Hatasını anlasın.
Soran1 yılTeşekkürler umarım anlar
- 1 yıl
Rica ediyorum umarım
- 1 yıl
Eic için teşekkür ediyorum ♥🎗
Soran1 yılRica ederim ben teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Herkese merhaba! 😍 Soruya dönersek, aslında hepimizin zaman zaman öz güven konusunda iniş çıkışlar yaşadığı bir gerçek. Çoğu zaman, dışarıdan gelen güzel sözler ve ilgi, içsel hislerimizi yeterince beslemeyebilir. Öncelikle, başkalarının görüşlerini bir kenara koyup, kendini tanıma yolculuğuna çıkman harika bir adım olabilir. 🛤️ Kendine neler kattığını, neleri sevdiğini ve güçlü yönlerini keşfetmeye çalış! Özellikle seni mutlu ve özel hissettiren aktivitelerle ilgilenmek, öz güvenini tekrar kazanmanda sana yardımcı olabilir. 💪 Ayrıca, sosyal medya ve KızlarSoruyor gibi platformlar üzerinde deneyimlerini paylaşmak da güzel olabilir. Her şeyden önemlisi, sabırlı ol ve kendini sev! 🌈🥰
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkendinizi sevin
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Aynı durumdayım biliyor musun mesela çevrem hep yüzümün güzelliğinden bahseder överler beni ama ben sadece o anlık mutlu oluyorum. Sonrasında ise yine bir şekilde kendimde eksik yönleri keşfediyorum ya da kafamda kuruyorum belki.. Bunun nedeni ise bence kendimizi farketmesek de geçmiş bir olaya ya da kişilere hapsettik bu yüzden takılı kalmışız belki travma da olabilir.. Özgüven zaten sadece dış görünüşü geliştirerek oluşabilecek bir şey değil zihinsel olarak kendimizi yetıstırmemız gerekmiş..
11 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden böyle oldu bana
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSence birinin sana güzel olduğunu söylemesi mi önemli yoksa senin için harekete geçip vaktini, enerjisini, aklını ve parasını harcayıp senin için bir şeyler yaparak seni değerli hissettirmesi mi önemli?
Özgüveninin yerine gelmesi için seni mutlu edecek senin için nakit, vakit, enerji ve zeka eseri bir ürün ortaya koymak gerekiyor fakat buna değer misin işte asıl mesele bu.
13 Yorumla- 1 yıl
Yanlış anlaşılma olmasın ben değil güzel olduğunu söyleyen kişinin o değeri vermesi gerekiyor.
- 1 yıl
Bir insana buna değermesin diyen insandan midem bulanıyor. Her insanin bir kör alıcı olur inanlara deger bicen bir gün değersiz goruldugunde ne hissedecek bakalım
- 1 yıl
@Papatyaadası Katledilen insanlar, tecavüze uğrayanlar, hakaret işitenler, dövülüp öldü diye atılanlar vs vs çok kötü bir dünyada yaşıyoruz. Her insanın kör alıcısı o insana güzel diyebilir fakat işi bitene kadar. Yani uzun lafın kısası bazı bencil insanlar kendi rahatı için savaş çıkarıp milyonların ölmesine bile kılını kıpırdamaz.
1 yılerkekler bana iltifat edince eski öz güven banada gelmiyor normalde bir svinirdim falan mutlu olurdum ego tavan olurdu şu an o şekilde değil slfmlffmflmf çünkü erkekler nefes alan ota bile iltifat etmekte şu an elfmofkfmggogmg hemcinslerim bana iltifat ettiği zaman anca çok mutlu olup egom yükseliyor o kadar
53 Yorumla
1 yılÇünkü çok kırılmışsın. Bununla birlikte hayata bakışını yalnızca güzellik odaklı değil, bir çok bileşen etkiliyor. Kendini özgüvensiz hissetmene gerek yok, hissettiren kişi ve ortamdan uzaklaş. Çünkü kalmak yel değirmenlerine karşı savaşmaktır...
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(36-45)1 yılCunki bunun bir önemi kalmadı senin için. Başka motive sözlere ihtiyacin var. Hergun aynı pilava sevinilmez hesabı. Yaşın 40 olduğunda bir eekek karşına geçip çok güzelsin ya da çok bakimlisin dediğinde kadın olarak zaten bunu bildiğinizden bir mg bile etkilenmezsiniz. Cunki önemi yok. Başka şeyler etkilemeli. Sen o doymusluktasin. ya da çok mutsuzssun odaklanamiyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılKnka eskiden iyiydim arkadaşım yüzünden böyle oldu
Gizli Üye(30-35)1 yılSelam. Özgüvensizliğin altında değersizlik ve yetersizlik duyguları yatar. Bu duygular söz konusu olduğunda iki şey ararım önceden ailedeki olumsuz yaşantılar sonucu bu duygular hep mi vardı yoksa son yıllarda yaşanılan birşeylerden dolayı mı böyle hisler içindesiniz öncelikle neden olan bu konu yüzeye çıkarılmalı
01 Yorumla
Soran1 yılSonradan oldu arkadaşım yüzünden
Özgüvenini kazanmak için insanların ne söylediklerine bakmana gerek yok kendinin ne düşündüğüne dikkat et. Her şey düşüncelerden doğar düşüncelerden başlar düşünce yapını değiştir çok uzattım be kısaca sen kendini güzel bulsan düzelir
20 Yorumla
1 yılÖzgüveni sadece güzelliğe bağladığın için olabilir mi? Özgüven sadece dış görünüşle alakalı bişey değildir.
31 Yorumla
Soran1 yılAma bir arkadaşım yüzünden böyle oldu
1 yılÇünkü özgüven başkasından aldığın iltifatla değil adı üstünde özüne olan inancınla alakalı oluyor. Senin kendini beğenmen lazım özgüveninin artması için.
30 Yorumla
1 yılBaşkalarının söylemleriyle kendine bakışını belirlediğin sürece özgüvenin gelmez. Diğerleri güzelse derse güzel, çirkin derse çirkin misin? Bu kafadan çıkmaya başladığında özgüvenin de artacaktır.
00 YorumlaKimsenin iltifatına ihtiyacım yok, Her sabah kendime bebek gibisin diyorum ve güne başlıyorum :D Bence emin ol sende bebek gibisin
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama arkadaşım bir kere kötü etkiledi beni eskisi gibi olmak istiyorum ama belkide zamanla başarırım❤️
1 yılÖz güven güzelsin demekle mi yerine gelicek zannediyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden böyle oldu bu yüzden güzellik öz güven olarak diyorum
1 yılBir erkeğin gözünde güzelsen seni sevdiği için diyordur bunu ☺️ etrafındaki kadınlar sana çok güzelsin desin bak o zaman öz güven tavanlarda 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynısı valla okul zamanları herkes çok güzelsin derdi gelen geçen iltifat ederdi ama kendimi güzel bulamazdim. Keşke bı iki yıl öncesine geri dönsem. Peki sen neden böyle hissediyorsun?
01 Yorumla
Soran1 yılBir arkadaşım yüzünden böyle oldum maalesef
- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılGelmesi lazım güzel diyorlarsa güzelsindir büyük ihtimalle
01 Yorumla
Soran1 yılAma arkadaşım yüzünden böyle oldu
1 yılBişey mi yaşadın güvenini kıran brileri iieolmuştur
011 Yorumla
Soran1 yılEvet arkadaşım yüzünden
- 1 yıl
Naptı
Soran1 yılŞöyle o iyi değildi psikolojik olarak kötüydü ona destek oldum kendini beğenmiyordu sevmiyordu kendini sevmeye başladı kızım kardeşimmiş gibi ne seviyorsam ona destek oldum toparladı fakat sonradan değişti bana beğendiğim şeyi kötüledi kendi yaptı güzel değilmişim gibi hissettirdi ve halada yarış yapmaya başladı
- 1 yıl
Haydaaa
- 1 yıl
Bir sürü fedakarlık uğruna ters tepmesi... İyilkemte maraz doğuyor
Soran1 yılMaalesef ve inanır mısın sevdiğim saçı evime geldi gösterdi çok süpersin dedim bunu alışkanlık yaptı jile elbise seviyorum dedim aldı kötü oldum bugün dedi aradı bana gösterdi en son yine aradı sanki sorgular gibi teyzem onun inadına bana güzel makyaj yaptı ama yoruldum yarışa sevk ediyor beni
- 1 yıl
Sende yarışa girme o zaman arkadaşlığını bştirsen bile olur yani nolucak
Soran1 yılMesafe koyabilirim ancak
- 1 yıl
Öyle yap
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim 🥰
1 yılÇünkü önce neden özgüvensiz olduğunu bulmak gerek. Sebep ortadan kalkarsa sonuçta düzelir haliyle 😊
05 Yorumla
Soran1 yılSebebi biliyorum ama çözüm sıkıntılı
- 1 yıl
Çözümü biliyorsan bişeler yapılabilir elbette. Paylaşmak ister misin? 😊
Soran1 yılBende kötü hissetse bile aynını ona yapma kararı aldım
- 1 yıl
Bence öyle yapma. Madem bütün bunların farkındasın. O zaman tek kelime etmeden, sessizce, tartışma vs olmadan uzaklaş ondan. Dediğini yapman sana hiçbişe kazandırmaz. Aksine aranızdaki gerilimi artırır. Ve o kendi yaptıklarını görmez, herkese senin yaptığını söyler. Bütün bunlarla uğraşmaya gerek yok, onla uğraşmaya hiç gerek yok. Yorma kendini bi hiç için, sessizce çık git 😉
Özgüvenini kazanman için yalnızca bu yeterli değil çünkü iş biraz da sende bitiyor
01 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalıyım mesala
1 yılbende de aynı ya o kdar iltifat aldım erkek olmama rağmen ama hala burnumdan dolayı özgüvenim kırık
04 Yorumla
Soran1 yılBurnun nasıl ki
- 1 yıl
uzun biraz bazıları yakışıyor diyor ama ben yakıştıramıyorum
Soran1 yılProfile baktım normal gibi
- 1 yıl
teşekkür ederim daha yakından çektiğim resimler var istek atarsan atabilriim birkaç resim fikrini almak isterim
1 yılÖz guvenini neden kayıp ettiğini bulursan eskisinden daha iyi öz güvenli olursun
00 Yorumla
1 yılKendine inancını tazelemen gerekiyor demek ki. Bunu yapmanın tek yolu var güçlü bir irade ve zekâ..
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü özgüven dışardan değil içeriden gelir.
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Çünkü kendinize güveniniz yok olduğunu düşünüyorsunuz halbuki sevseniz kendinizi
00 Yorumla
1 yılBirinden Red mi aldin
114 Yorumla
Soran1 yılHayır bir arkadaşıma çok değer verdim
- 1 yıl
Bu senin öz güvenini sarsmamasi lazim
Soran1 yılSarstı çünkü ona yardım ettim o ise yarış yapmaya başladı
- 1 yıl
Ne yarısı ders falan mi
Soran1 yılHayır şimdi özeti ben ona destek oldum kendini sevmeye başladı güzel hissetti toparladı fakat bu sefer değişti bana güzel değilmişim gibi hissettirdi ve sürekli yarış yapmaya başladı en güzel en mükemmel olmak istiyor ve bana kötü hissettiriyor
- 1 yıl
Bence bunu kafaya takma arkadaşın eğer seni değersiz hissettiriyorsa ayrıl gitsin
Soran1 yılİntihar düşüncesi vardı bu yüzden tamamen uzaklaşamıyorum ama mesafe koydum grup dışında görüşmüyorum
- 1 yıl
Kız ne intiharı kafayı mı yedin
Soran1 yılHyr ben değil arkadaşım öyle düşünüyordu o yüzden tamamen uzaklaşamıyorum
- 1 yıl
Anladım herkes hayatını yaşar bence çok üzerine düşme
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
Hayırlı geceler🙋♂️
Soran1 yılSanada 🙃
- 1 yıl
Teşekkürler görüşmek üzere 🙏
Gizli Üye(18-24)1 yılözgüvenle güzelliğin ne alakasi var mk oauajaj demekki özgüvenin güzelliğin kadarmiş😃😅
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden böyle oldu ama
Gizli Üye(18-24)1 yılBende aynısı kendimi hiç güzel bulamam çünkü kendimi çirkin görüyorum başkaları benden daha güzel olduğunu sanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖzgüvenine ne oldu da sarsıldı ya da kırıldı önce ona bakmak lazım bence
05 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden gitti
Cevap sahibi1 yılHım ne yaptı ki arkadaşın?
Cevap sahibi1 yılO zaman ilk olarak onu hayatından uzaklaştırmak olsun gün be gün ondan uzaklaş ilk başta sonrasında da onu tamamen hayatından çıkartıp sil ve at hiç olmamış gibi
Soran1 yılAyn öyle düşünüyorum teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)1 yılİltifat erkekten gelince benim için de pek kıymeti yok. Kızlardan geldiğinde inanıyorum ama 😂 çünkü ben de kolay kolay güzel bulmam kimseyi
00 Yorumla
1 yılÇok fazla kazık yemişsindir. Bende öyleyim güvenim 0
23 Yorumla
Soran1 yılİnan bildin arkadaşım yüzünden böyle oldu
- 1 yıl
Aldatıldın dimi o insanın özgüvenini alt üst ediyor ama geçiyor şekerim zamanla en güzel sensin 😘 kendini hep öyle gör buna inan. Elini sallasan ellisi kimler kimler var etrafta oo
Soran1 yılAldatılma sayılır mı bilmiyorum ama iyilik yap denize at gibi oldu ama teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)1 yılGüzellikle özgüven doğru orantılı mı sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBanada bazilari yakisiklisin diyor ama kizlar hic beyenmiyor demek o soyleyenler yalan atiyo 😂
00 Yorumla
1 yılKendinle alakalıdır içsel bir şey yani. Çocukluk travmalari vb yani
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden böyle oldu
1 yılÇünkü bunu sana başkaları değil sen söylemelisin.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılbenimde.. çünkğ bazı insanların sözleriyle davranışların bambaşka. Böyle olunca da sözlerin öylesine olduğunu anlıyosun, yani hepsinin doğruluğu tartışılır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOzguven disariyla alakali degildir.
Ozguvenin neden dusmustuki, ego ile karistirma bu arada.
04 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden düştü
Cevap sahibi1 yılNe olduki arkadasinla
Cevap sahibi1 yılOnu umursama
Gizli Üye(30-35)1 yılNe olduki eskiden özgüvenliyken özgüvensiz oldun?
01 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden
1 yılYaşın kaç poncik senin
012 Yorumla
Soran1 yıl22
- 1 yıl
Boyun Yaşın yüzün nasıl peki değil
Soran1 yıl1.65 boyunda yuvarlak oval büyük yüzüm var
- 1 yıl
Kilon kaç peki
Soran1 yılKilom az ya 45
- 1 yıl
Bence gayet güzel ve zarif bir vücudun var
Seviyorum ben 34 bedenli zarif zayıf vücutlu kadınları...
Jessica May gibi hatunları...
Soran1 yıl38 giyiyorum ya ama biraz kilo almak istiyorum
- 1 yıl
38 dediğin nedir poncik senin. Mavi'de kadın kot bedenleri 22-38 aralığında mesela.
Soran1 yılYani M beden bazı kalıplarda S oluyor
- 1 yıl
Hım anladım
Tatlış bir piremsessin sen 😄
Soran1 yılZayıfım yaa
- 1 yıl
Ne güzel işte poncik
Ben seviyorum zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli kadınları.
Jessica May gibi hatunları...
- Güzellik & Bakım konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılÇok mu kirdilar özgüvenini
07 Yorumla
Soran1 yılSadece arkadaşım kırdı
- 1 yıl
Belkide kıskandığı için yapmıştır
Soran1 yılEvet kıskançlık var onda sonradan oldu
- 1 yıl
O yüzden kendine bunu takıntı haline getirme yazık edersin
Soran1 yılAynını yapma kararı aldım
- 1 yıl
Bol şans o zaman
Soran1 yılTeşekkürler
- Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılDemekki değilsin
00 Yorumla
1 yılÇünkü güvensizlik var
00 Yorumla
1 yılboş ver bende öyleyim
00 Yorumla
1 yılKendini sev ilk önce
00 Yorumla
1 yılBende de böyle oluyor nedennn
00 Yorumla
1 yılBelkide hoşlandığın biri bunu demedigi icindir
00 YorumlaSözlə deyil bir addımla bunu sübuta yetirmək gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğum kontrol hapı kullanmışsındır.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBöyle ağır yan etkileri oluyor ve tipi kaydırıyor.
- 1 yıl
Sen bi erkeksin sanki öyle hisettim böyle hissetmesinin sebebi biri açıklamış erkeklerin herkese aynı kelimeyi kullanması insan kendini özel hissetmek ister herrkesele aynı değil bu yüzden olmuyor bundan dolayı bende erkekleri takmıyorum artik kızların iltifatı hoşuma gidiyor sadece
Soran1 yılBekarım knk
Gizli Üye(36-45)1 yılBu konu detaylı konuşulması gerekir
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılNe diyelim hiçbir şey bilmeden
Gizli Üye(45 üstü)1 yıleksik bişiler var demekki içinde tamamlayamadığın
09 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım yüzünden böyle oldu ama hala öz güvenim neden gelmiyor
Cevap sahibi1 yılarkadaşını sepetle. çevreni değiş vs. gelir. güzelsen güzelsindir🤷♂️
Soran1 yılArkadaşım ile mesafe koydum ama grupça çıkınca mecburen ydn yana geliyorum her seferinde canımı sıkıyor o kadar yardım ettim kardeşim kızım gibi ama o böyle yapmadı bu yüzden üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılsalla. o seni bukadar düşünüyomu
Soran1 yılEskiden düşünüyordu
Onun psikolojisi bozuldu intihar bile düşündü o yüzden çok konuşturmak istemiyorum
Cevap sahibi1 yılozaman uZak dur. kendi derdin yetmedi bide onumu dert edecen aw
Soran1 yılEvet ama ağrıma giden bana kötü hissettirmesi o kadar yardımcı oldum
Cevap sahibi1 yıldemekki yapılan hiç bir iyilik cezasız kalmazmış. iyilik yapmıcan kimseye
Soran1 yılGaliba öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılSevilmen lazım
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sen öyle hissetmiyorsun ondan knk
00 YorumlaSence peki guzell misin
02 Yorumla
Soran1 yılBence evet ama öz güvenim gelmiyor
Güzellik & Bakım konusunda 327 cevap paylaştı. Kendin inanmıyorsun!
00 Yorumla
1 yılçirkin olabilirsin
00 YorumlaÇünkü değilsin bu bilinç altında yatan
00 YorumlaÇirkin olduğun içindir
00 YorumlaSelf concept yap
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 702 cevap paylaştı.
1 yılKaç yaşındasınki
06 Yorumla
Soran1 yıl22
- 1 yıl
Ergenlikken olabilir yaşın büyük değil. 30 veya üstü olsan neyse
Soran1 yılHyr arkadaşım yüzünden böyle oldu yoksa iyiydim
- 1 yıl
Sana çirkin diyip öz güvenini mi düşürdü
- 1 yıl
Başkalarını dinlersen kendinin değil onların hayatını yaşarsın. Yaz özelden öz guvenin gelsin
1 yılGüzel değilsindir o zaman
00 Yorumla
1 yılKendine guvenmen lazim
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım