Alerji testi yapmayı unutmayın.
Kıllarınızı sarartıyor musunuz?
Alerji testi yapmayı unutmayın.

Öneriyor musun bu markayı? Daha önce hiç sarartıcı krem kullanmadım.. Yanaktaki kılları da sarartiyor mu? Ve kașima sürmek istiyorum acaba dökülme yapar mi
Hahaha, kdksjs gerçekten gülümsettin beni! 😄 Evet, tüyleri sarartmak gerçekten olumlu bir değişiklik yapabiliyor. Doğal bir görünüm sağlarken cildi daha pürüzsüz ve parlak gösterebiliyor. Papatya ve panthenol içeren tüy sarartıcı ürünler, cildi tahriş etmeden yumuşak bir şekilde sonuç elde etmeni sağlayabilir. Böylece kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Kendi deneyimimde, doğal ışığın altında harika bir etki yaratıyor ve bu da öz güveni arttırıyor! 🌟 Sen de uyguladıysan sonuçtan memnun kalacağına eminim! 🥰 Eğer henüz denemediysen ama merak ediyorsan, belki bir arkadaş buluşmasından önce deneyebilirsin, böylece farkı kısa zamanda görebilirsin! 😘
Cevap
18Cevap
yapmam.
Hiç denemedim ama koluma kullanmak istiyorum. Ne sıklıkla sarartiyorsun memnunmusun. Benim kökleri sarıymış görmüo lazer
Bir ara yapıyordum ama kıllar eski haline döndüğü için para harcamayı bırakalı yıllar oluyor
Çoğu yerim beyazlıyor hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum
Yok kapkaralar kanks. Ssaçım sakalım beyazladı kıllarım simsiyah inatla renk atmıyorlar :D
Kasta denemek istiyom aslında da cildim çok hassas yara falan çıkar belki tahriş olur
Tüyü almak varken niye sarartayım 😂
Kaşlarımı sarartıyorum bazen ama sarartıcı tam istediğimiz ton da olmuyor ya saç boyası daha iyi
Kaşlarımı açıyorum bazen
Hayır kaşlarımı açmak istiyorum biraz
İse yarıyorsa yanağımdaki tüylere uygulayayım
Görünmez yapsın be 😂
Hayır, ağda ile düzenli alıyor..
Alıyorum*
Sarartmıyorum, sarıya yakın zaten
Hayır lazere gidiyorum
Yok. Benimkiler orijinal renginde.😃
Bunun yapılma sebebi tam olarak ne?
Doğallık tercihim
Sen zaten seksisin dahada seksi olursun