Çene bölgem lazerden dolayı sivilcelenme oldu yanaklar ergenlik olabilir ama geçmesi lazım yaşım kaç olmuş ergenlik olsun 🫠 burnum 12 yaşından beri böyle dışarı çıkınca çene ve burnun kırmızı oluyor 🤦🏻♀️ cilt bakımı yapıyorum yanak kismim geçti ama burun için öyle diyemem 🥺 yağlı ciltliyim bilgisi olan var mıdır? Ne kullanmam lazım önerebileceğiniz cilt ürünü var mıdır?
C vitamini lekeler için diye hatırlıyorum peeling ölü deriyi alıyor maskede siyah nokta almışım bitiriyim dedim işe yarıyor güzel yüz temizleme yağlı ciltli olduğum için kullanıyorum 😀 ama sivilceler için nedense işe yaramadı
1 sene olacak geçmedi şimdi o kadına bundan bir şer söylemek istiyorum hem kapalı hem gözü oynuyor altta erkek kuaförü var dakika başı oraya bakıyor Allah bildiği gibi yapsın kapalı olandan korkacaksın zaten yüzümü ne hale getirdi anca adamlarda fingirlesmeye yarıyor o parmakları.
Gittim ilaç verdi alerji ilacı birde kükürt sabunu kullandım hafif geçti gene kullanmayı düşünüyorum bu arada dışarı çıkmayan biriyim o yüzden güneş kremi kullanmıyorum
Unutmaman gerek önünde bulundurmalısın bak bende unutuyom senin gibi ama yüzüm hep böyle kızarık gibi oluyor aslında dışrı çıktken degil evde bile sürmemiz lazım sadece güneş için degil cildimiz hassas kızarıyor kışın bile spgukta sürmek gerek
Şu an bir asitli yüz temizleme kullanıyorum bakalım kil maskesi şokta satılan var gri onu kullanıyorum aşırı iyi bi daha gelsin kullanırım gratiste de var ama şoktaki ona göre ucuz
İlk zamanları evet ölmeyi düşünmüştüm hastaneler falan çok gittim gitmediğim her kalmamıştır belki sonunda bulabildim bir arkadaş önermişti o hastaneye gittim enfeksiyon iltihap çok fazla kapmışım ve vitaminlerim duşukmuş o yüzden çıkıyormuş şu an rahatım ama geçmezse akıntı falan iğneyi başlayacağım igden korkarim🫠 genetikde olabilirmiş
Vallahi yalan demeyeceğim yürüyemiyecek gibi oluyorsun ilerleyince ilerlemeden hemen git Allah acil şifalar versin 🙏🏻 doğal yöntemlere başvurma bence ben vurdum acayip can yakıcı.
En İyi Cevaplar