Benim için önemli olan karakterdir. ve yakışıklı biriyim de aynı zaman da. ama dışa göre insan seçmiyorum ya da bir insanı güzel olduğu için sevmiyorum.. güven ve karakter olması lazım sevmek için..
Bunun da sebebi farklı insanların farklı ihtiyacı olduğu. Mesela aldatmalarda çoğunlukla kadın daha çirkin olur ve hem aldatılan kadın hem de bunu öğrenenler bu durumu çok anlayamazlar.
Oysa adamın sadece cinsellik ihtiyacı yoktur. Karısı ile konuşamıyordur, bir şeyler paylaşamıyordur, sevildiğini hissetmiyordur, saygı görmüyordur vs. Böyle olunca da bunu hangi kadın verebiliyorsa ona gider. Hatta bu hayat kadını bile olsa ki bizim ülkedeki pavyonlarda durum bu fjjdk
Yani iç güzellik aranır ve çirkin savunması da değildir ama her iki kadının da iç güzelliği aynı ise dışı daha güzel olanın tercih edkleceği de bir gerçek.
Erik gibi karının ruhunda problem varsa bırakırım hem içi hem dışı güzeli ararım sanırım o yüzden hala yalnızım 😂 ben örümcek de görsem uğur böceği de görsem sonları aynı oluyor 😶🌫️
Erik gibi kütür kütür kızla seks düşünürüm, onunla konuşmadan iletişim kurmadan, diğer insani olgulara erişmeden sadece ve salt seks. Bir tür obje yani.
Ben tipe ve paraya bakarım gerisi beni ilgilendirmiyor. Dünya yakışıklısı olsun züğürt ise gene olmaz orası ayrı denge önemli. :D Çok şükür ki kocam tam hayalimdeki gibi bir erkek. 💅🏻💅🏻
Normalde bunu yapmam ama ikinizle de biraz sohbetim olduğundan yazabilorim. Belirli kelimelerde sistem o etikete atmaya şartlı. Yani etiket değiştirilse bile oraya atar. Burada da tahminen cins kelimesine taktı. Hatta eğer bu olursa kişinin olmadığı bir etikete soru giderse Fenomenlikteki otomatik Süper Soru seçimi de gidiyor bilginiz olsun.
Karakter çok önemlidir. Ölüm herşeyi yok edecek ruhları sevmeyi deneyin diyor Victor Hugo bence ikiside önemli içi boş biri ne kadar yakışıklı güzel olsa da etkilemez beni tatlı kibar esprituel pozitif enerjisi yüksek insan severim çünkü ben öyleyim 🫠✨
Bu görüşe Evet her zaman inanırım zaten bir ilişkinin devamlılığı için için özellik Tabii ki önemli yani bunu bir kenara atamayız Ama eğer burada olay beğenmekse bir insan dış kapağını beğenmediği bir kitabın içinde okumak istemez misali ile düşünerekten Tabii ki burada güzellikte yakışıklılıkta bir o kadar önemli
İç güzellik benim için ön plandadır diyen daha büyümemiştir hala ergendir yaşı kaç olursa olsun bu güne kadar hayatınıza aldığınız insanlarla nasıl tanıştığınıza bir bakın hangisinin alnında bunun içi güzel yazıyodu? Önce görünüşü dikkatini çeker zamanla içini tanırsın kimse sokaktaki dilenciye ilgi duymaz belki dünyanın nadir temiz niyetli insanıdır ama üstü pis bakımsızdır.
"Dışı güzel olana 40 günde doyulur da, içi güzel olana 40 yılda doyulmaz" demiş eskiler... Kafasının içi boş, leblebi kadar beyni olan, konuşacak konusu, anlatacak hikayesi olmayan bir kadın, afet-i devran olsa ne olur?
Bazılarımız için fiziksel güzellik her zaman merak uyandırmıyor... Bir kadının çekici olması için dış görünüşten fazlası lazım. Dış güzellik büyük ölçüde genetik, aileden gelir, kişinin bunun için harcadığı bir çaba yoktur. Oysa iç güzelliğinde ailesinin ve kendisinin emeği, çabası vardır, bu yüzden de daha değerlidir.